Meyvenull'un Diyet Günlüğü

1 iyi 1 kötü haberim var size:26:
iyi haber kahvaltı sonrası tartıldım 61.4 çıktım
kötü haber pantolon almaktan nefret ediyorum baselerimin maşallahı var kıyafet almaya çıksam direk bluz reyonları nefret ediyorum pantolon almaya. birde vıcık vıcık offf ne kotlar var ince bacaklılar için
Bir tanıdığım kavitasyona başlamış 5 cm gitmiş (göbekte problemli o) dur dedi sonuç iyi olursa sende gidersin dedi...

zayıflamak nekadar güzel bi duygu gercekten ...
ben kavitasyonu uygun bulmuyorum nedense onun yerine liposaksın yaptırmak daha mantıklı geliyor..
bide pantolan almakdan korkma nolucak ki dener dener kendine uygununu bulursun ebnimde bacaklarım kalın ama hiçde kıyafet almakdan cekinmiyorum hatta zayıfladıkca gidip bi beden küçüğünü alıyorum süper bi duygu buuu

ohhyürüdüm leslimle 30 dk
2. yeşilçayımı içiyorumm .)

ohhh erisin tüm kara yağlarrr
bende salonun camını sildim makineden camasırları cıkarrım tülleri perdeleri attım tekrar cıkan yatak carsaflarını gömlek vs astım off onların ütüsüde var daha ve henüz mutfağa hiç girmedim salonu süpürüp silicem şimdi sonrada mutfağa girisicem ama mutfağın temizliğini hafta ortası yavas yavas yapıcam bu gün toparlıyayım cok dağıtmısım dün..yarının yemeğini hazırlıyayım yeter bu kadarr .. aksamda ütüleriyaptımmı bu iş bitmiştir..

ohhohh maşallah canım benim.. zatn spor yaptın sayılır artıkk.. işlerin btsin uzan dnlen ayağınıda yorma :)

2. kase .. lapamı yiyorumm
akşam bi kase daha yerim yater..
1.5 çay bardağı toplam

afiyet olsun canım bende birazdan yeni yapıcam yarım cay bardağı kadar .. belki domates doğrarım üzerine ayy bilmiyorum yaaa bu gün bi bitseydi zerdecal cok fena yaptı midemi patates yemediğime pişman oldum desem yeridir..

Pirinç lapası diyeti yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla ...
Lapa diyetiyle verilen kilolar kalıcı oluyor mu peki?
Ben daha önce hiç denemedim lapa dyetini ama kısa süreli yaptığım diyetlerde genelde kiloların geri alınması sorunuyla karşılaştım.
Sizin düşünceniz- gözleminiz nedir bu konuda? :)

Son düzenleme:

yoğurtlu gayet güzel.. ağzının tadını yerine getirir canım yapta ye bi..
yarını iple çekiyorum valla en güzel günlerden bri sebze gnü :)
meyve gnüde güzel ama :) et gnünü pek sevmiyorum sen et gününde napcaksın canım ?

dikkat edersem almıyorum ben .. ama dikkat etmessem tabiki alıyorum tekrar.. bu her dyet için geçerlidir dikkat etmessen alırsın :)

uruzcum ben bu diyeti daha öncede yaptım lapa sadece ödem attırıcı bi sey yağ yakıcı özelliği yok biz gizemle 5g 5k yapıyoruz aslında ama ilk gün patates yerine lapa yaptık .
bu tür diyetlerde dikkat etsende bir kısmını geri alırsın normal beslenmene gecince bu kacınılmaz bir sonuc ama hepsini geri almamak için dikkat ediceksin mecburen..
ben cuma günü annemlere gidicem orda kilo alıyorum malesefki bu diyeti yapmamaktaki tek amacım o en azından kilom sabit kalıcak döndüğümde bu hafta verip hafta sonu alıcam..sonra sağlıklı beslenmeme geri dönücemm..

gizemcim ben et gününde yanlızca tavuk yiyebiliyorum oda göğüs etini normaldede tavuğun baska yerini yemem pek fazla etlede aram yok balık tüm gün hiç cekilmiyor.mecburen tavuğa sarıyorum tavuğuda kekik pul biber katıp soteliyorum öyle yemesi zevkli oluyor en azından lokmacık lokmacık atıveriyorum azıma

bende tavuk yiyorum meyvem .. inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırız yaa
minnoşum daha gelmedii

bende tavuk yiyorum meyvem .. inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırız yaa
minnoşum daha gelmedii

canımminnos günüm var demişti dısardadır ancak aksama gelir..

inş gizemcim inş ben şu 57 yi bi görsem nasıl mutlu olurum bi bilsenn ..

zaten cuma günü yolculuk var bana kilomu bildirip atıcam kendimi yolara yani inş izin alabilirimde..
yolda yemek için kendime şölenin 55lik ve 70 lik çikolatası var aynı pakette ondan aldımm bi pakette form bisküvi alıcam yanıma ohh yol boyunca keyfime bakcamm
cuma askıyla asıyorum bide 57 yi görürsem süper olucakk

Cevaplarınız için çok çok teşekkürler

dikkat edersem almıyorum ben .. ama dikkat etmessem tabiki alıyorum tekrar.. bu her dyet için geçerlidir dikkat etmessen alırsın :)

merhaba...okuduklarıma göre sizde 5g 5k diyetini yapıyorsunuz...Birkaç sorum olacaktı da...Çok dikkat etmeme rağmen 2.günüm sonunda yarım kilo verdiğimi gördüm,herkes 1.5 kilodan falan bahsediyor..Bu anormal değil mi :2: üstelik bir sağlık problemim de yok...nese yılmayıp diyete devam ettim..ancak günlerin sırasını değiştirsem bir sorun olur mu,meyve günüyle yoğurt gününün...birde yoğurt günün de yediğimiz yoğurtların yağsız olması şart mı...süzme yoğurt yiyebiliyormuyuz,normalde yumurta süt yoğurt ürünlerinin hiç birini sevmem ama mecburen yoğurtu baharatlı ve biraz sarımsak katarak yemeye çalışıcam(

hoşgeldin arkadasım..

öncelikle biz 5 g5k yapıyoruz ama sürekli yapanlardan değiliz cok öncelerde yine yapmıstım ben. verme durumun kilona bağlı kilon ne kadar coksa o kadar fazla verirsin spor yaparsan fazla verirsin.
günlerin yeri değiştirdinmi etkisi azalıyor diyetin. yoğurt günü aslında orjinlde yumurta günü ve yağsız sonra sonra yumurta yiyemeyeler yoğurt ve süt ekledi onlarda kesinlikleyağsız olucaklar..
diyet etkili gelmediysen bence bosuna bedenini yıpratma bu haftayı bitir ve bırak muhtemelen 1-1.5 arası verirsin die düşünüyorum..buda cektiğin sıkıntıya değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…