Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayy bıktım bu menüden ama kendime eziyet etmeden diyet yapamıyorum, bir de dün akşam kaçamağım oldu:)
hmm nar ekşisini nerdeyse bi kepçe döküyorum ben:)) abartmamak en iyisi sanırım:) mayısın bitmesine tam 14 gün, 2 hafta var... inş. 70'lerden kurtulurum o zamana dek..

neee 1 kepcemiiiiiiii
Kız 1 kasık yeterde artarrrr napıyorsun sen öyleeee

prensesimmm,

bak öfkeyle kalkan zararla oturuyor, bol bol spor yap, suyunu iç bakalım. sonra tartıda ibrenin sola değil de sağa gitmesiyle iyice moralimiz bozulacak, gene yiyeceğiz, gene kilo alacağız, gene moral bozulacak...

çocuk değiliz ki azıcık kendimize hakim olalım cıks cıks cıks... (prensesim sana söylüyorum hypatia sen de dinle)

selam kızlar nasılsınız?

canım anladımki ben stres olunca yiyorum.haftaya sınavlarım var ya kasıyorum şimdiden

meyve inşallah ailesinin yanına sağ salim varmıştır

hünaydın kızlarr:) hafta bitiyor:) sanırım meyvemm tatilini haftasonuyla birleştirdi, gelir mi bilmiyorum diye tabloyu ekledim:)

meyvenull 58.7/58.6/

minnoş prenses62.9/62.6/

anna maria

prenses peri 79.3/

hypatia 72/71.1

günaydın hypatiam nasılsın canım...

meyvemm gelmemiş haftasonunuda geçircek orada sanırım umarım eğleniyordur...

tabloyu eklemekle iyi etmişin ama benim kilomu neden yazmadın bakimm

meyvenull 58.7/58.6

minnoş prenses62.9/62.6

anna maria 64.8/64.7

prenses peri 79.3

hypatia72/71.1

hypatiam tebrikler inşallah haftaya kadar kurtulursun 7lilerden

ay bi düşemedim 63 ee benn

günaydın meyvemin miss kokulu dünyası...

ah meyvem çok özledim seni sağ salim gelsende kavuşsakk...

minnoşum,prensesim,hypatiam gizemim kızlar nerelerdesiniz kayboldunuz ortalıklardann

selam kızlar

ben bu hafta çok gelemeyeceğim.sınavlarım var ve kendimi kampa soktum.bilgisayar ve televizyon açmıyorum değilse başından kalkamıyorum

ara ara gelirim.kendinize iyi bakın öptüm hepinisi

naranaramm:) ben geldimm:)

prenses'cim sınavlarında başarılar, hepsini verirsin inş. allah yardımcın olsun.

ist'da hava çok güzel, boğaz çok güzel, sahil çok güzel, keşke haftasonu hiiiiç bitmesin modundayım:) bir de uzun bir aradan sonra spora tekrar başladım ya 1 saatlik pilatesin toplasan 10 dk.sına zar zor eşlik edebiliyorumdur. çok vahim durumdayım ama devam, devam, devam :)

teşekkürler canım benim

bencede devam et nasılsa açılır vücudun

Herkese günaydın kızlarr:)

haftasonu 3 tane araba yıkadım, spordan sayılır mı acaba? :) bugünle birlikte tam 10 günüm var, umarım bu zamanları iyi değerlendirip kg verebilirim.

sabah: 2 d. tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost ve çay
öğle: çorba yoğurt salata
ara: elma
akşam: yumurtalı salata

3 litre su
1yeşil çay
ve üşenmezsem belki spora pilatese giderim.

günaydın sekerlerim gittim geldimmm

cok güzel vakit gecirdim diyet falan düşünmeden yasadım valla zaten ilacımda bitti regl olmayı bekliyorum hazırlıklar son hız devam ediyor...

yine tüm paramı ceyize yatırdım canlarım bir sürü dantel aldımm kullanmayacağım seylere para verip duruyorum
eee siz neler yaptımız bakimm prensesim kampa girmiş.
hypatiam zayıflıyor ..
annam sen takıldın kaldınn biraz sasırt istersen metonu.
gizem cadısı yok kızlar iice kilo alıcak bu gidişle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…