ayy bıktım bu menüden ama kendime eziyet etmeden diyet yapamıyorum, bir de dün akşam kaçamağım oldu:)
hmm nar ekşisini nerdeyse bi kepçe döküyorum ben:)) abartmamak en iyisi sanırım:) mayısın bitmesine tam 14 gün, 2 hafta var... Inş. 70'lerden kurtulurum o zamana dek..
:)) napıyım ot kuru kuru yenmiyor kihem ben çook severim nar ekşisini yani severdim artık çok yemicem:))
prensesimmm,
bak öfkeyle kalkan zararla oturuyor, bol bol spor yap, suyunu iç bakalım. sonra tartıda ibrenin sola değil de sağa gitmesiyle iyice moralimiz bozulacak, gene yiyeceğiz, gene kilo alacağız, gene moral bozulacak...
çocuk değiliz ki azıcık kendimize hakim olalım cıks cıks cıks... (prensesim sana söylüyorum hypatia sen de dinle)
hünaydın kızlarr:) hafta bitiyor:) sanırım meyvemm tatilini haftasonuyla birleştirdi, gelir mi bilmiyorum diye tabloyu ekledim:)
meyvenull 58.7/58.6/
minnoş prenses62.9/62.6/
anna maria
prenses peri 79.3/
hypatia 72/71.1
selam kızlar
ben bu hafta çok gelemeyeceğim.sınavlarım var ve kendimi kampa soktum.bilgisayar ve televizyon açmıyorum değilse başından kalkamıyorum
ara ara gelirim.kendinize iyi bakın öptüm hepinisi
naranaramm:) ben geldimm:)
prenses'cim sınavlarında başarılar, hepsini verirsin inş. allah yardımcın olsun.
ist'da hava çok güzel, boğaz çok güzel, sahil çok güzel, keşke haftasonu hiiiiç bitmesin modundayım:) bir de uzun bir aradan sonra spora tekrar başladım ya 1 saatlik pilatesin toplasan 10 dk.sına zar zor eşlik edebiliyorumdur. çok vahim durumdayım ama devam, devam, devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?