günaydın kızlar bugün regl oldum çok mutluyum .. evet diyeti bozdum baya bi kilo aldım 67 yi gördüm hatta reglmden dolayı 68 ide gördüm ama bugün regl oldum demekki ondan mış. ne zamn olcağım belli olmuyoki işte böyle.. bugün başlıyorum hayrlısıyla diyetime..
kahvaltım: 1 dlim ekmek, çok az omlet, domates, peynir,
öğle: kahvaltıyı geç yaptğm için öğle yiyemedim
ara:elma
akşam : çorba, 1 tane biber dolması, yoğurt
1.5 lt su
1 saate yakın yürüdümmm ama karnım felaket ağrıyorr kızlarrr
gizemcim h.g seker..
valla yüzünü gören cenletlik nerelerdesin cadı kayboldun son zamanlarda...
menün güzel afiyet olsun sen bu gün okula gitmedinmi bakim kahvaltı öğlen yapılmıs günaydın deniyor saat 2 lerdee hıııı
canım sen 63 lerdeydin nasıl böyle kilo aldın yaa 2-3 kilo tamamda 5 kilo cok fazla olmus gizemim sporu arttır...
evet canım bende o kadar şaşkınımki işte bu yüz<den birtürlü motive olup başlayamadım ve almaya devam ettim.. ama artık dur diyorum kendime böyle gidersen 70 leri göreceksin gizemmm dedim ve soluğu burda aldım meyvemmm..
şu şişkinliğim gitsin bu hafta 66 ya razıyımmm
kızlar iki litre suyumu içtim, yemeciklerimi yedim. inş işe yarar cuma günü güzel bir şey görürüm tartıda
meyvem acaba vitaminsiz kaldığın için olabilir mi? b12(ki sen de eti zar zor yiyenlerdensin) ya da esterc vitamini falan alsan olmaz mı?
kimler kullanır, faydası ne bir araştır istersen... özellikle esterc insanı zinde kılıyor. bi bak istersen.
günaydın kızlaar:)
canım vakit bulduğunca spor yap bak sporu bırakınca 2 cm kalınlasmısım kilom artmasadahazırlıklar tam gaz gidiyor:) spora vakit bulamıyorum ama en azından bu cuma 7'leri terk etsem ce hazirana kadar bir, iki kg. daha versem havalara uçacağım:))
cumayı bekliyorum merakla:)
PrensesPeri :
günaydın kızlar
internetim bitti.sınırsız baglantıda da sorun var.mümkün oldugunca gelmeye çalışacagım yinede
meyvem geçmiş olsun
canım vakit bulduğunca spor yap bak sporu bırakınca 2 cm kalınlasmısım kilom artmasada
aman dikkat et inş hazıran bası eski hypatia olucaksınnn
günaydın dünyam günaydın sekerlerim nasılsınız bakalım bu sabah
beni sormayın dökülüyorummm
kızlar ben 5 g 5 yapıyorum ama her an bırakabilirim iş yeri cok soğuk donuyorum bide üstüne aclık ekleniyor daha kötü yapıyorayrıca alt dodağım balon gibi oldu zaten kalın bi yapısı var şimdi 2 katına cıktı her yerince ucuk cıktı dişlerim bile sıclıyor cok fenayım yani...
sabah tazefasulye yedim ama inanın en sevdiğim sebzelerden olan fasulyeden bile tat alamadım tuzda döktüm nafile azımın ucuklardan dolayı tadı yok yediklerim acı acı geliyor .. sonuc olarakda yiyemiyorum öyle işte sekerlerim bu sabah tartıldım 900 gr + dayımm
doktorcum bahar depresyonu yasıyorsundur ondan olmustur dedi vücudun gücsüz düşmüştür yemene içmede dikkat et dedi muhtemelen 6 öğün beslenmeye gecicemm :26:
günaydın kızlar
internetim bitti.sınırsız baglantıda da sorun var.mümkün oldugunca gelmeye çalışacagım yinede
meyvem geçmiş olsun
çook haklısın canım aynen heryerim kalınlaştı malesef:/ şahane ciciler diktiriyordum şimdi içine nasıl gireceğim bilmiyorum bile
selamlar fıstıklar:79:
meyvemm nasılsın bitanemm...giremedim dün o kadar yoğunumki ödev verdielr bir sürü hepsini yapmaya çalışıyorum birde pazar günü pikniğe gittim arkadaşlarla...bu aralar baya bi yoğunum...
bu hafta 63ü kesin görmem lazım 19 mayısada az kaldı...9 hazirandada aşkım gelcek artık o da tatile çıkcak o zamana kadar 60 olursam süper olur...
düğüne kadar yine eski haline geliceksin tatlım sıkma canını sen sadece cabala bunun için
ayyy annamm cok mu yoruyorlar seni
canım ne güzel hiç boş vaktin yok dolu dolu yasıyorsunninş haziran bası 60 olursun canım
sevgilin seni bu kez dahada cok beğenicekk ..
bak hem yaz geldi artık uzun süre sevgilinle birlikte olucaksınız o varken diyet yapamazsın iice asıl sen şu 2 hafta
iyi yolculuklar meyvem, kazasız belasız git ve güle güle zaman geçir inş.
menün gayet güzel, yolda olmana rağmen...
ben de cuma/cumartesi sabah 69'lu bir şeyler görmek istiyorum artık. inş. akşama yarım saat pilates yapacağım ve belki üşenmezsem yüzmeye giderim:)
bugünkü menüm:
sabah: muz ve süt
öğle: çorba, nar ekşili salata ve yoğurt
ara: armut
ara: iki yumurta ve çorba
kızlar nar ekşisinin zararı fazla kalorisi var mı biiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?