Meyvenull'un Diyet Günlüğü

gizemcim h.g seker..
valla yüzünü gören cenletlik nerelerdesin cadı kayboldun son zamanlarda...
menün güzel afiyet olsun sen bu gün okula gitmedinmi bakim kahvaltı öğlen yapılmıs günaydın deniyor saat 2 lerdee hıııı
canım sen 63 lerdeydin nasıl böyle kilo aldın yaa 2-3 kilo tamamda 5 kilo cok fazla olmus gizemim sporu arttır...

evet canım bende o kadar şaşkınımki işte bu yüz<den birtürlü motive olup başlayamadım ve almaya devam ettim.. ama artık dur diyorum kendime böyle gidersen 70 leri göreceksin gizemmm dedim ve soluğu burda aldım meyvemmm..
şu şişkinliğim gitsin bu hafta 66 ya razıyımmm

canım inş gider 7 lee az bişi kaldı bu haftada toparlanamazsan 7 leri görürsün..
kızlar iki litre suyumu içtim, yemeciklerimi yedim. inş işe yarar cuma günü güzel bir şey görürüm tartıda

ben inanıyorum tatlısım sana sen yaparsınn

günaydın dünyam günaydın sekerlerim nasılsınız bakalım bu sabah

beni sormayın dökülüyorummm
kızlar ben 5 g 5 yapıyorum ama her an bırakabilirim iş yeri cok soğuk donuyorum bide üstüne aclık ekleniyor daha kötü yapıyor ayrıca alt dodağım balon gibi oldu zaten kalın bi yapısı var şimdi 2 katına cıktı her yerince ucuk cıktı dişlerim bile sıclıyor cok fenayım yani...
sabah tazefasulye yedim ama inanın en sevdiğim sebzelerden olan fasulyeden bile tat alamadım tuzda döktüm nafile azımın ucuklardan dolayı tadı yok yediklerim acı acı geliyor .. sonuc olarakda yiyemiyorum öyle işte sekerlerim bu sabah tartıldım 900 gr + dayımm

doktorcum bahar depresyonu yasıyorsundur ondan olmustur dedi vücudun gücsüz düşmüştür yemene içmede dikkat et dedi muhtemelen 6 öğün beslenmeye gecicemm :26:

meyvem acaba vitaminsiz kaldığın için olabilir mi? b12(ki sen de eti zar zor yiyenlerdensin) ya da esterc vitamini falan alsan olmaz mı?

kimler kullanır, faydası ne bir araştır istersen... özellikle esterc insanı zinde kılıyor. bi bak istersen.

günaydın kızlaar:)

günaydın canım

ayy hypatiam vitaminsiz değilim de son zamanlarda stresim cok fazlalası bide pazar günü biraz üzücü bir gündü dr un dediği gibi bahar depresyonu heralde zaten bu dönemde mmeyveye ağırlık vermek gerek bu gecişi kolaylastırmak için bol bol meyve yicem o yüzden tatlım...

sen nasılsın diyetin nasıl gidiyor.. bak ablanın düğünü yaklasıyor

hazırlıklar tam gaz gidiyor:) spora vakit bulamıyorum ama en azından bu cuma 7'leri terk etsem ce hazirana kadar bir, iki kg. daha versem havalara uçacağım:))

cumayı bekliyorum merakla:)

günaydın kızlar

internetim bitti.sınırsız baglantıda da sorun var.mümkün oldugunca gelmeye çalışacagım yinede

meyvem geçmiş olsun

hazırlıklar tam gaz gidiyor:) spora vakit bulamıyorum ama en azından bu cuma 7'leri terk etsem ce hazirana kadar bir, iki kg. daha versem havalara uçacağım:))

cumayı bekliyorum merakla:)
canım vakit bulduğunca spor yap bak sporu bırakınca 2 cm kalınlasmısım kilom artmasada
aman dikkat et inş hazıran bası eski hypatia olucaksınnn
PrensesPeri :
günaydın kızlar

internetim bitti.sınırsız baglantıda da sorun var.mümkün oldugunca gelmeye çalışacagım yinede

meyvem geçmiş olsun

prensesimmm teşekkür ederim canımmm
inş sınırsız sorunu çözülürde gelirsin sekercim..

bu arada 5 g 5 i bıraktım yani sadece lapa yapms oldum

sabah taze fasul ye yedim
ara olarak leblebi ve 1 tane mercimek köftesi yedim
öğlen taze fasulyeme yağ ve salca yapcam tadı gelsin cok fena böyle yenmiyor.. bide yediklerimin tadını alamadığımdan iice cekilmez oluyor..
ara olarak ne yerim bilmiyorum..
aksam tonlu salata yicem ..

selamlar fıstıklar:79:

meyvemm nasılsın bitanemm...giremedim dün o kadar yoğunumki ödev verdielr bir sürü hepsini yapmaya çalışıyorum birde pazar günü pikniğe gittim arkadaşlarla...bu aralar baya bi yoğunum...

bu hafta 63ü kesin görmem lazım 19 mayısada az kaldı...9 hazirandada aşkım gelcek artık o da tatile çıkcak o zamana kadar 60 olursam süper olur...

canım vakit bulduğunca spor yap bak sporu bırakınca 2 cm kalınlasmısım kilom artmasada
aman dikkat et inş hazıran bası eski hypatia olucaksınnn

çook haklısın canım aynen heryerim kalınlaştı malesef:/ şahane ciciler diktiriyordum şimdi içine nasıl gireceğim bilmiyorum bile

meyvem çok geçmiş olsun canım ya

bende de alerji başladı bu aralar dün doktordaydım ilaç verdi yine ya kaşınıyo gözlerim akıyo bende bahar mağduruyumm

diyetide düşünme bence iyileşince yaparsın sağlıklı beslen canımm

günaydın kızlar

meyvem geçmiş olsun

günaydın prensescim...

çook haklısın canım aynen heryerim kalınlaştı malesef:/ şahane ciciler diktiriyordum şimdi içine nasıl gireceğim bilmiyorum bile

düğüne kadar yine eski haline geliceksin tatlım sıkma canını sen sadece cabala bunun için

ayyy annamm cok mu yoruyorlar seni
canım ne güzel hiç boş vaktin yok dolu dolu yasıyorsunn inş haziran bası 60 olursun canım
sevgilin seni bu kez dahada cok beğenicekk ..
bak hem yaz geldi artık uzun süre sevgilinle birlikte olucaksınız o varken diyet yapamazsın iice asıl sen şu 2 hafta

meyvişimm nasıl oldun canım daha iyimisinn

güzel güzelde bazen nefes bile alamıycak hale geliyom kız...inş bitanem ay evt kopamıycak benden

hiç sorma hayatta yaptırmaz hemde geçen geldiğinde doğum günümde bana fransadan elbise getirmişti 40 beden almış ben dedim artık 38 giyiyorum elbiseyi denedim bol geldi...bak değiştiricem 38ini alcam ama ben gelen kadar 36 olmandan korkuyorum dedi bıyık altındanda güldü acaba beni 36 beden olarak dahamı çok beğenir ki...

kıs 5 kilo daha versem 36 olurum dimii o zaman şok olcak ben şimdiden diyim 36yı hazırlasınn

günaydın şekerlerimmm...
bu gün daha imm dudağım hala şiş ama ağrı yok en azından...

nys tüm gece çörek kek yaptım tabi tatlarına bakmak için hepsinden az az yedim :18::18:
babam istemişti biliyorsunuz ben bu aksam annemlere gidiyorum 4 gün yokum yaniii...

nys bu gündü menümü yazayım gecey boşverin

sabah tost cay
öğlen tonlu salata 2 dilim ekmek ayran
aksam yollarda olacağımdan simit ayran

otobüsteki servisleri almıca kahve içerim sadece 2 kahve 3 ü bi arada

gece 12:30 da evde olurum artık yatar uyurum o saattede

iyi yolculuklar meyvem, kazasız belasız git ve güle güle zaman geçir inş.
menün gayet güzel, yolda olmana rağmen...

ben de cuma/cumartesi sabah 69'lu bir şeyler görmek istiyorum artık. inş. akşama yarım saat pilates yapacağım ve belki üşenmezsem yüzmeye giderim:)

bugünkü menüm:
sabah: muz ve süt
öğle: çorba, nar ekşili salata ve yoğurt
ara: armut
ara: iki yumurta ve çorba

kızlar nar ekşisinin zararı fazla kalorisi var mı biiliyor musunuz?

teşekkür ederim canım benimm

menü güzel tatlım kız sen aynı seyleri yemekden bıkmadınmı
nar eksisi sekerli oluyor hypatiam yaa nar ekşisi pekmezi die satılanlar var onlarda bu oran daha düşük ama salataya ne kadar koyabilirsin ki bence kullana bilirsin o kadardan bişi olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…