Meyvenull'un Diyet Günlüğü

meyvemmm hoşgeldin:))

sakın sakın dantele o kadar çoook para verme meyvem... en boşa giden şeyler onlar. düğününüz seneye olsa onlarca yenisi çıkıyor, çeyrek yap koy kenara, daha iyi:) tencere yemek takımları mutfak gereçleri vs. hepsi ne kadar gerekliyse dantellerin fazlası da o kadar gereksiz..

azıcık para biriktir, düğün zamanı kendine bakım yaparsın daha iyi:)

canım ben almazsam annem alır çünkü bizde ceyiz yapılır mutlaka 1 sandık dolusu eşya olmalı eskiden 2 sandıkmıs şimdi biraz azalttılar
anneminkilerden alcam birazda artık onlara para harcamak istemiyorum..
ayy hypatiam ben para biriktiremiyorum ki en büyük zafım benim harcamadan duramıyorum elimde varsa onu harcamam gerek .. ondan bende bosa gitmeden alayım dedim en azından annem uğrasmaz almakla neyse öyle işte sekercim dantellerime bakarsın bi araa

baktım bile canım güle güle kullan:)

malesef bizde de öyle, ablamın evine geçen hafta çeyiz götürdük binlerce dantel var, ki ablam hiiçbirini kullanmayacak adım gibi biliyorum. annem hepsine nerdeyse servet döktü yok kilis işi bilmem ne diye özel siparişler verdirdi ama bana çook gereksiz geliyo:/

ben ucuz organze incili setleri bile daha çok seviyorum hehehe:)

şaka bi yana, iyi günlerde mutlulukla huzurla aşkla kullan meyvecim:)

selam arkadaşlar
seminerler toplantılar konferanslar derken 1 ay geçti gitti il dışındaydım yeni geldim sizleri görünce mutlu oldum yazayım dedim nasılsınız bakıyım nasıl gidiyor kilo vermeler bende artık bu dünyada sizlerle birlikte olmak ve fazlalıklar kurtulmak istiyorum canlarım

hoşgeldin karciceğimmm
tamamaen bıraktın zannetmiştim seminerler nasıldı kilo aldınmı oralarda biz bıraktığın gibiyiz fark yok ne güzel ne güzel dünyamız kalabalıklasıyorr

canım gercekten cok ciddi para gidiyor bunlara yaa bende kullanmıcam zaten kıyamam onları kullanmaya senn dediğin gibi hazır setlerden alıcam leke tutmayan zaten mobilyayı sade seviyorum ben
inş canım dileklerin beni bulur

hoşgeldin karciceğimmm
tamamaen bıraktın zannetmiştim seminerler nasıldı kilo aldınmı oralarda biz bıraktığın gibiyiz fark yok ne güzel ne güzel dünyamız kalabalıklasıyorr

bırakırmıyım tatlım diyeti bıraksam sizi bırakmam :))))))

seminer çok güzeldi antalya ankara gezdim valla çok iyi geldi kilo almadım ama çokkkkk dikkat ettim herkes kebap yedi ben salata yedim 5 yıldızlı otellerde herkes açık büfede patlaya kadar yedi ben çorbayla öğün yaptım herkes tatlı yedi ben meyve yedim ve hergün nerdeyse 3 saat yürüdüm ve kilo almadan döndüm önceki seminerlerde nerdeyse 5 kilo alarak dönüyordum diğer bütün müdür arkadaşlar irademden dolayı tebrik ettiler brovo dediler şu an 66.700 kilom ama haftaya 65 olacağım inş

canım tebrikler gercekten iraden cok güçlü allah banada versin aynısındann
masallah diyorum
baskada bişi demiyorumm
canım sen bu semineri atlattınyaa artık gerisi corap söküüğü gibi gelir bi cırpıda pıtır pıtır gider o kilocuklarr

bencede canım birbirimize desteğimizle kilocuklarımızı vericez

kesinlikle gidecek bu fazlalıklar hemde geri dönmemek üzere tatlım benim bu iradem o kadar insanı etkilediki anlatamam 2 tane bayan memurumda diyete başladı hatta biri 7 kilo verdi diğeride evine koşu bandı almış 3 kilo vermiş ben seminerden döner dönmez odama gelip müjde verdiler müdür yardımcısı bir arkadaş var yıllardır kiloluymuş doktor zayıflayacaksın deyince soluğu benim odamda aldı birlikte zayıflıyoruz burda ne yediğini kaç saat yürüdüğünü günlük rapor veriyor bazan inat yapıp hadi bakalım kim daha çok kilo verecek diyorum doping oluyor onun için ben burda yokken bile hiç ir ikramı yememiş müdürüme söz verdim diye diğer müdür arkadaşlar söyledi 79 kilodan 71 kiloya düştü. sizler bana nasıl destek olduysanız bende arkadaşlarıma öyle destek oldum iyiki varsınız canlarım

meyvenull .. 58.7/58.6

minnoş prenses .. 62.9/62.6/63.2/

anna maria .. 64.8/64.5/64.4

prenses peri .. 79.3

hypatia .. 72/71.1

qiz3mm .. 67 /

karçiçeği71 .. 66.7/

canım benim mutluluk zinciri gibi bişi olusturuyoruz ne güzel herkes birbirine destek veriyor herkes zayıflıyor kerkes mutlu yoluyorr

ayyy ben cok sevdim bu mutluluk zincirini tüm yağlarımız gidecek incecik incecik olucazzz

meyvenull .. 58.7/58.6

minnoş prenses .. 62.9/62.6/63.2/

anna maria .. 64.8/64.5/64.4

prenses peri .. 79.3

hypatia .. 72/71.1/(23.05 itibariyle)69.4

qiz3mm .. 67 /

karçiçeği71 .. 66.7/

cumaya kadar 1.4 verebilir, cuma günü 68'i, haftaya pazartesi de 67'i görebilirsem harika olur.

canımcığım sen ne yaptın kendine seninle yarışa girmiştik hatırlarsan o zamanlar bu kilondaydın şimdiye kadar çoktan 7 li rakamdan kurtulman gerekiyordu canımın içi neyse geç kalmış sayılmazsın artık bir aradayız en kısa zamanda istediğin kiloda olacaksın güven bana tatlım yine birlikte başaracağız

sorma karçiçeğim resmen intihar ettim, bütün kilolarımı aldım 72'lere çıkmıştım da yeni yeni ineceğim inş. aldığım gibi de verebilsem, ablamın düğününe bugünle birlikte tam on güncük kaldı

takım dağılınca ben de dağıldım, ben burda motive oluyordum.

günaydın kızlarr bugün prinç lapası yapıyorum biraz motive olmam grek o yüzden bu hafta biraz şoklara kayacağm :) ama dikkat edip geri almayacağıma söz veriyorum..

meyvemm nasılsınn ??

karçiçeği tebrik ediyorum iradeni .. ne güzel kilo almadan dönmüşsün..

hypatia tebrklerr 69u görmüşsünn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…