meyvemmm hoşgeldin:))
sakın sakın dantele o kadar çoook para verme meyvem... en boşa giden şeyler onlar. düğününüz seneye olsa onlarca yenisi çıkıyor, çeyrek yap koy kenara, daha iyi:) tencere yemek takımları mutfak gereçleri vs. hepsi ne kadar gerekliyse dantellerin fazlası da o kadar gereksiz..
azıcık para biriktir, düğün zamanı kendine bakım yaparsın daha iyi:)
selam arkadaşlar
seminerler toplantılar konferanslar derken 1 ay geçti gitti il dışındaydım yeni geldim sizleri görünce mutlu oldum yazayım dedim nasılsınız bakıyım nasıl gidiyor kilo vermeler bende artık bu dünyada sizlerle birlikte olmak ve fazlalıklar kurtulmak istiyorum canlarım
baktım bile canım güle güle kullan:)
malesef bizde de öyle, ablamın evine geçen hafta çeyiz götürdük binlerce dantel var, ki ablam hiiçbirini kullanmayacak adım gibi biliyorum. annem hepsine nerdeyse servet döktü yok kilis işi bilmem ne diye özel siparişler verdirdi ama bana çook gereksiz geliyo:/
ben ucuz organze incili setleri bile daha çok seviyorum hehehe:)
şaka bi yana, iyi günlerde mutlulukla huzurla aşkla kullan meyvecim:)
hoşgeldin karciceğimmm
tamamaen bıraktın zannetmiştim seminerler nasıldı kilo aldınmı oralarda biz bıraktığın gibiyiz fark yokne güzel ne güzel dünyamız kalabalıklasıyorr
bırakırmıyım tatlım diyeti bıraksam sizi bırakmam :))))))
seminer çok güzeldi antalya ankara gezdim valla çok iyi geldi kilo almadım ama çokkkkk dikkat ettim herkes kebap yedi ben salata yedim 5 yıldızlı otellerde herkes açık büfede patlaya kadar yedi ben çorbayla öğün yaptım herkes tatlı yedi ben meyve yedim ve hergün nerdeyse 3 saat yürüdüm ve kilo almadan döndüm önceki seminerlerde nerdeyse 5 kilo alarak dönüyordum diğer bütün müdür arkadaşlar irademden dolayı tebrik ettiler brovo dediler şu an 66.700 kilom ama haftaya 65 olacağım inş
karçiçeğimmmm,
hem hoşgeldin diyorum hem de seni kocaman kocaman tebrik ediyorum:)
hoş bulduk canım bende seni öpüyorum burda birbirimize tam gaz ve yüksek motiveyle gidecek bu kilolar tatlım
bencede canım birbirimize desteğimizle kilocuklarımızı vericez
kesinlikle gidecek bu fazlalıklar hemde geri dönmemek üzere tatlım benim bu iradem o kadar insanı etkilediki anlatamam 2 tane bayan memurumda diyete başladı hatta biri 7 kilo verdi diğeride evine koşu bandı almış 3 kilo vermiş ben seminerden döner dönmez odama gelip müjde verdiler müdür yardımcısı bir arkadaş var yıllardır kiloluymuş doktor zayıflayacaksın deyince soluğu benim odamda aldı birlikte zayıflıyoruz burda ne yediğini kaç saat yürüdüğünü günlük rapor veriyor bazan inat yapıp hadi bakalım kim daha çok kilo verecek diyorum doping oluyor onun için ben burda yokken bile hiç ir ikramı yememiş müdürüme söz verdim diye diğer müdür arkadaşlar söyledi 79 kilodan 71 kiloya düştü. sizler bana nasıl destek olduysanız bende arkadaşlarıma öyle destek oldum iyiki varsınız canlarım
cumaya kadar 1.4 verebilir, cuma günü 68'i, haftaya pazartesi de 67'i görebilirsem harika olur.
cumaya kadar 1.4 verebilir, cuma günü 68'i, haftaya pazartesi de 67'i görebilirsem harika olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?