sorma karçiçeğim resmen intihar ettim, bütün kilolarımı aldım 72'lere çıkmıştım da yeni yeni ineceğim inş. aldığım gibi de verebilsem, ablamın düğününe bugünle birlikte tam on güncük kaldı
takım dağılınca ben de dağıldım, ben burda motive oluyordum.
selam kızla ben geldim azıcık bişi uyudum sersem sersem aranızdayımmm
selam kızla ben geldim azıcık bişi uyudum sersem sersem aranızdayımmm
valla canım haftasonu bol bol hareket ettim, üç tane dev gibi araba yıkadım, suda oynadım yine de o 400 gramı veremedim ama buna şükür:)
sen de şoku falan bırak artık:) olmuyor öyle sen de biliyorsun bunu..
gizemim 2 aydır bu haldesin sok diyet cözüm değil kısır döngü kendine gel ...
hoşgeldinn canımmmm
meyvemm çok motiveyim bugün yaaa... lapa yapıyorum bu hafta biraz şok diyet olacak ama geri almamak için elimden gelenin fazlasını yapacağımmdiyet btince 1 hafta karbonhidrat falan almıycamm yada akşamları sadece k-flex yerimmm bu sefer kararlıyım yahu birdaha alamayacağım şu verdiğim kiloları.. yaz geldi ben ne haldeyimm hoffffffffffffffffffffffff
katılıyorum hypatiama zaten zor veriyoruz bide metoyu durdurmanın alemi yok ..valla canım haftasonu bol bol hareket ettim, üç tane dev gibi araba yıkadım, suda oynadım yine de o 400 gramı veremedim ama buna şükür:)
sen de şoku falan bırak artık:) olmuyor öyle sen de biliyorsun bunu..
türk kahvesi yok ki burda neskafe içcem az sonrasersemliğin varsa şekersiz bir türk kahvesi çok iyi olur tatlım
arkadaşlar bilmem hiç duydunuzmu yada yedinizmi tokat batı diye bir yemek var bir arkadaşım yıllar önce bana yapmıştı ilk yediğimde pek hoşuma gitmemişti ama daha sonra o tadı hep istedim damağımda ve her yapıldığında da yedim sonra aklıma geldi tam bir diyet yemeği ve bazı akşamlar sadece kendime yaptım yanında sadece ayran içtim ekmek yemiyorsun ben içine cevizde koymadım kalorisi çok olmasın diye ve inanın çok güzel kilo verdiriyor bizzat kendimde ve arkadaşlarımda denedim gördüm isterseniz tarif verebilirim
arkadaşlar bilmem hiç duydunuzmu yada yedinizmi tokat batı diye bir yemek var bir arkadaşım yıllar önce bana yapmıştı ilk yediğimde pek hoşuma gitmemişti ama daha sonra o tadı hep istedim damağımda ve her yapıldığında da yedim sonra aklıma geldi tam bir diyet yemeği ve bazı akşamlar sadece kendime yaptım yanında sadece ayran içtim ekmek yemiyorsun ben içine cevizde koymadım kalorisi çok olmasın diye ve inanın çok güzel kilo verdiriyor bizzat kendimde ve arkadaşlarımda denedim gördüm isterseniz tarif verebilirim
merak ettim canım tarif edermisin ?
Tokat'ın meşhur batını bilen?? - Yenidendogus
canım bu sayfadan bak resminide görebilirsin ama tarifte ederim
ben tv de gördüm bunu ama görüntüsü hiç hoş olmadığından denemedim tadını bilmiyorum o yüzden ama görüntüsü hiç hoş değil acıkcası sen nasıl yapıyorsun canım..
meyvem görünüşüne bakma tadı çok hoştur :)
bide soğuk yenir, yazın çok güzel giderr :)
görünüşüde güzel bence ya salçalı mercimekli bidiğimiz yemek işte asma yaprağıyla süper oluyor ben akşam yine yapacağım ve bitene kadarda yiyeceğim sen tokatlı olunca süper yaparsın kilo vermek için hiç denemedinmi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?