Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ay tatlım kıyamam sana ya uzun zamandır görüşemiyoruz zaten bende bayadır buralardan ayrı düştüm birde meyvenul ve minnoş ayrılınca takımın tadı kalmadı bende hiç motive olamadım orda geri dönmek üzere ayrıldım ama çok dikkat ettim verdiğim kiloları almamak için tabi burdaki çalışma arkadaşlarımında çok etkisi oldu kendimce taktikler geliştirdim kilo verme işini eğlenceli bir oyuna çevirdim biliyorsun ben ilk diyete başladığımda 75 kiloydum takıma geldiğimde ise 73 dim bazan aldım bazen verdim ama şimdi almıyoru tatlım merak etme seni elimden geldiğince motive edeceğim birtanem

selam kızla ben geldim azıcık bişi uyudum sersem sersem aranızdayımmm

hoşgeldinn canımmmm
meyvemm çok motiveyim bugün yaaa... lapa yapıyorum bu hafta biraz şok diyet olacak ama geri almamak için elimden gelenin fazlasını yapacağımm diyet btince 1 hafta karbonhidrat falan almıycamm yada akşamları sadece k-flex yerimmm bu sefer kararlıyım yahu birdaha alamayacağım şu verdiğim kiloları.. yaz geldi ben ne haldeyimm hoffffffffffffffffffffffff

valla canım haftasonu bol bol hareket ettim, üç tane dev gibi araba yıkadım, suda oynadım yine de o 400 gramı veremedim ama buna şükür:)

sen de şoku falan bırak artık:) olmuyor öyle sen de biliyorsun bunu..

yok canım motive olmam gerek .. tartıda eksileri görmeden kendime gelemeyeceğimi anladım .. 1 aydır belki daha fazla bi motive olmadan son çare bu ((

gizemim 2 aydır bu haldesin sok diyet cözüm değil kısır döngü kendine gel ... katılıyorum hypatiama zaten zor veriyoruz bide metoyu durdurmanın alemi yok ..
sersemliğin varsa şekersiz bir türk kahvesi çok iyi olur tatlım
türk kahvesi yok ki burda neskafe içcem az sonra ama sekerli
ayy ben ancak yarına kendime gelirim bu gün diyet falan yok kızlar..

arkadaşlar bilmem hiç duydunuzmu yada yedinizmi tokat batı diye bir yemek var bir arkadaşım yıllar önce bana yapmıştı ilk yediğimde pek hoşuma gitmemişti ama daha sonra o tadı hep istedim damağımda ve her yapıldığında da yedim sonra aklıma geldi tam bir diyet yemeği ve bazı akşamlar sadece kendime yaptım yanında sadece ayran içtim ekmek yemiyorsun ben içine cevizde koymadım kalorisi çok olmasın diye ve inanın çok güzel kilo verdiriyor bizzat kendimde ve arkadaşlarımda denedim gördüm isterseniz tarif verebilirim

meyvemm başka türlü kendime gelemeyeceğime inandım 1-2 kilo eksildiğini görmem lazımm.. kilo aldıkça sinirden dahada çok yiyorum şu son aldğm bikaç kiloyu atar atmaz sağlıklı beslenmeme dönücem ve sporu arttırcammm

merak ettim canım tarif edermisin ?

ben tv de gördüm bunu ama görüntüsü hiç hoş olmadığından denemedim tadını bilmiyorum o yüzden ama görüntüsü hiç hoş değil acıkcası sen nasıl yapıyorsun canım..

aaa karçiçeğiimm şmdi aklıma geldiii yahuuu ben biliyorum bunu .. batı diyince aklım başka birşeye kaydı.. evet ona sadece Bat derler bizde. bende tokatlıyım ayrıca tadı çok hoşturr :)

Tokat'ın meşhur batı

2 subardağı yeşil mercimek
1/2 subardağı köftelik ince bulgur
salça 2-3 kaşık ( işte burası çok önemli. Çünkü Bat ' a tadını veren salça. Şöyle mis gibi domates kokulu salçayla nefis olur.
Yeşil soğan
Maydonoz
1 kurusoğan ( yemeklik doğranmış)
domatez (isterseniz ama bence gerekmiyor)
1 kase iri ceviz ( olmazsa olmaz yani )
limon
asma yaprağı

yapılışı : Mercimek üzerini geçecek kadar suyla iyice haşlanır. Ocaktan alıp üzerine ince bulgur konulup kapağı kapatılır. Diğer tarafta kurusoğan, yeşilsoğan, maydonaz doğranır. Mercimeğe karıştırılır. Salça sulandırılarak eklenir. 1 bardak su katılır. limonu ekleyin ekşisiz olmaz. ve sulu birşey oluyor katı olmayacak. En son cevizde eklenir. Tabi buarada her eklenen malzemeyle tadı kontrol edilir Kaselere yada yemek tabağına konulur. Yaprağa sarıp sarıp kaşığa suyundan da alınıp yenir. Üzerinede güzel demlenmiş bir çay ve sohbet iyi gider

ben tv de gördüm bunu ama görüntüsü hiç hoş olmadığından denemedim tadını bilmiyorum o yüzden ama görüntüsü hiç hoş değil acıkcası sen nasıl yapıyorsun canım..

meyvem görünüşüne bakma tadı çok hoştur :)
bide soğuk yenir, yazın çok güzel giderr :)

ben domates ve ceviz koymuyorum ama yeşil nane doğruyorum limonuda biraz bol koyuyorum eğer varsa dereotuda katıyorum zaten bol yeşillikli oluyor dikkat ettiysen yağ yok kilo yapıcı bişi yok yani hem besleyici hem doyurucu tadını beğenirmisiniz bilmiyorum soğuk içiliyor diğer soğuk içilen çorba gibi gaz yapmıyor ben daha çok beğendim deneyin derim canım

meyvem görünüşüne bakma tadı çok hoştur :)
bide soğuk yenir, yazın çok güzel giderr :)

görünüşüde güzel bence ya salçalı mercimekli bidiğimiz yemek işte asma yaprağıyla süper oluyor ben akşam yine yapacağım ve bitene kadarda yiyeceğim sen tokatlı olunca süper yaparsın kilo vermek için hiç denemedinmi tatlım

yeşillik alınca az bişi deniyeyim bakalım bu bat yemeğini ama ben domates atmam içine zaten mercimeği severim tadı güzeldir ama beni etkileyen görüntüsü olmustu denicem kızlar inş tadı benide etkilerde yağsız bir yemeğim daha olur ..

canım hiç kilo vermek amacıyla yemedim. bide bizimkiler bunu kızarmış ekmekle yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…