Meyvenull'un Diyet Günlüğü

biz ev oturmalarında pastayı böreği kaldırdık önce sadece kısır yapıyorduk tokatlı bir arkadaş bunu önerdi ekmeksiz yağ yok az tuz koyarak (ben tuzda koymuyorum) tam bir diyet yemeği dedi zaten ben daha önce biliyordum bu tadı ve seviyordum şimdi bunu yapıyoruz ben bazen evdede yapıyorum bizimkiler yemiyor ama ben tek başıma bitiriyorum hemen ertesi günü yarım kilo gidiyor hem öğlen hemde akşam yersen ve bir daha almıyorsun o verdiğin kiloları o yüzden çok revajda bir yemek benim için tatlım inşallah sizde mennun kalırsınız arkadaşlarımda çok kilo verdiler bu yemekle

bende tokatlıyım tokatta batı yiyince kilo verdirmiyo aksine aldırıyo önce kızarmış ekmekler yada köy ekmeğiyle bir güzel bat ı yersin üstünede çay ve pasta börek olur ohh gelsin kilolar .D

bende tokatlıyım tokatta batı yiyince kilo verdirmiyo aksine aldırıyo önce kızarmış ekmekler yada köy ekmeğiyle bir güzel bat ı yersin üstünede çay ve pasta börek olur ohh gelsin kilolar .D

aynen bende tokatlıyım hiç diyet konusun batı düşünmemiştim .. bizdede kızarmış ekmekle yerler yanında brsürü şey :) kilo vermek insanın aklından bile geçmiyor :)

aynen öle yazın özellikle harika gidiyo bol yeşillikli soğuk ve ekşili ekmaksizde yenmez şimdi tokat merkez mi siz ben turhal

aynen bende tokatlıyım hiç diyet konusun batı düşünmemiştim .. bizdede kızarmış ekmekle yerler yanında brsürü şey :) kilo vermek insanın aklından bile geçmiyor :)

ben bir tabak yiyorum 5 tane asmayaprağı ile sonra saatlerce bişi yiyemiyorum yanında ekmek falan nasıl yiyorsunuz anlamıyorum ayranı bile çok zor içiyorum oda metomu hızlandırsın diye o zaman içine bol taze nane ve dereotu koyun hem doyursun hemde iştahınızı kapatsın

karçiçeğim ben bu aksam 1 bardak mercimeği haslım yarın da yeşilliklerimi alır yaparım aksam yemeğine bakalım nasıl olucak.. inş markete yeşllik gelir

bende haftaya yaptırayım bari babanneme :)

küçük kıtır ekmek koyuyoruz içine yaprakla yiyoruz ama bat ın yanında ayran olmaz ki

ben kısaca tokat taki günlerde bahsediyim biraz zahmetlidir ama önce bat yapılır onu bir güzel yeriz hiç masadan kalkmadan üstüne çay gelir tabi yanında yaşpastalar börekler kurabiyeler olur onlarıda yeriz bol bol kalori alır evlere gideriz

batın masumiyeti cay ve sonrasıyla masumsuzlastırılır yani

oy oy oyyyy sonrada aylarca vermeye çalışırsınız değilmi? ben ayran ve yoğurdu her öğünde yemeye ve içmeye çalışıyorum o yüzden ayran var tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…