yeşillik alınca az bişi deniyeyim bakalım bu bat yemeğini ama ben domates atmam içine zaten mercimeği severim tadı güzeldir ama beni etkileyen görüntüsü olmustu denicem kızlar inş tadı benide etkilerde yağsız bir yemeğim daha olur ..
arkadaşlar minnoş nerde kayıplara karışmış
ben asla pişiremem deneyemem böyle şeyler, çok üşengeçim yaa50:
bende tokatlıyım tokatta batı yiyince kilo verdirmiyo aksine aldırıyoönce kızarmış ekmekler yada köy ekmeğiyle bir güzel bat ı yersin üstünede çay ve pasta börek olur ohh gelsin kilolar .D
arkadaşlar minnoş nerde kayıplara karışmış
aynen öle yazın özellikle harika gidiyo bol yeşillikli soğuk ve ekşili ekmaksizde yenmez şimditokat merkez mi siz ben turhal
aynen bende tokatlıyım hiç diyet konusun batı düşünmemiştim .. bizdede kızarmış ekmekle yerler yanında brsürü şey :) kilo vermek insanın aklından bile geçmiyor :)
ben bir tabak yiyorum 5 tane asmayaprağı ile sonra saatlerce bişi yiyemiyorum yanında ekmek falan nasıl yiyorsunuz anlamıyorum ayranı bile çok zor içiyorum oda metomu hızlandırsın diye o zaman içine bol taze nane ve dereotu koyun hem doyursun hemde iştahınızı kapatsın
minnoşş gelmişşş
ben bir tabak yiyorum 5 tane asmayaprağı ile sonra saatlerce bişi yiyemiyorum yanında ekmek falan nasıl yiyorsunuz anlamıyorum ayranı bile çok zor içiyorum oda metomu hızlandırsın diye o zaman içine bol taze nane ve dereotu koyun hem doyursun hemde iştahınızı kapatsın
ben kısaca tokat taki günlerde bahsediyim biraz zahmetlidir amaönce bat yapılır onu bir güzel yeriz hiç masadan kalkmadan üstüne çay gelir tabi yanında yaşpastalar börekler kurabiyeler olur onlarıda yeriz bol bol kalori alır evlere gideriz
ben kısaca tokat taki günlerde bahsediyim biraz zahmetlidir amaönce bat yapılır onu bir güzel yeriz hiç masadan kalkmadan üstüne çay gelir tabi yanında yaşpastalar börekler kurabiyeler olur onlarıda yeriz bol bol kalori alır evlere gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?