Meyvenull'un Diyet Günlüğü

oy oy oyyyy sonrada aylarca vermeye çalışırsınız değilmi? ben ayran ve yoğurdu her öğünde yemeye ve içmeye çalışıyorum o yüzden ayran var tatlım

ama bak akşam eve gidince tekrar yemek yenilmiyo .D.D kilo vermek isteyenler ekmeksiz yer çayın yanındada bir tane yer onu dengeler ama vazgeçmez

yaa karcıcegım bız hep buralardaydıkk sende gel dunyamıza gıtsın karayaglarr ohh ohhh:87::87:
arkadaşlar minnoş nerde kayıplara karışmış
karcıcegım cok yogun bır arazı programım var bu aralar gelemıyorum tatlım cok fazla havalar ısındmı ınsaat ıslerı aktıflesıyor malesef ama aslında hep buralardayım cıcım
canım minnos arazide bu gün ondan yazmamıstır ..
zaten takıma girdi gireli bizi boşlarıı cekcem kulaklarını
olurmu hıc tatlım benım ben hıcc sneı bırakırmıyımm oyy kurban olurum ben sanaa bılıyorsun meyvem cok ama cok yogunum buaralar. ama geldıgım zaman hep sneın yanına gelıyorum bugunde telfondan gırdım ben bıse yazana kadar baglantı gıttı arazıdeydımm yoksa ben senı hıc bırakırmıyım tatlısımm
minnoşş gelmişşş

kendisinden konustuğumuzu duydu tabi daha fazla kızmasınlar bana die hemen geldi

mınnoss geldı geldı ama gel sorkı bıse yazabıldımı buraya hoooff

meyvısım benım yesıl elma dıyetı yapmayı dusunuyorumm yaa artık bıkez olsun 5 lı rakamları gormek ıstıyorum tatlım yaa

bende çokkkkk istiyorumm yaaaaa ama ben 67 lerdeyim minnoşumm halimee bakkk
elmamı yapacaksınnn .. şok yapmayın diyo bizim kızlarrr bende 1 hafta 5 gün yapıp sağlıklı beslenmeme döncemm

selam kızlar nasılsınız?umarım iyisinizdir.diyet yapamıyorum bu hafta ınavlarımı atlatayım öyle toparlanacagım.şu an onlardan başka birşey düşünemiyorum.öptüm hepinisi

günaydın sekerlerim canlarım ballarımmm mucuk mucuk hepinizi öpüyorummm

kızlar kızzlarrrrr

hadi bakalım diyetteeeeeee sporaaaaaa

durmak yok kaldırın popişleriiiiii

herkes cumaya eksilerde olucak ona göre hızlanın bakalımmm

meyvısım benım yesıl elma dıyetı yapmayı dusunuyorumm yaa artık bıkez olsun 5 lı rakamları gormek ıstıyorum tatlım yaa
minnosum sen ilave seyler yiyordun sanırım elmada o sekilde yapabilirsin 3 gün ama abartma zaten dayanamazsın hasta olursun dikkat et kendinee..

bende çokkkkk istiyorumm yaaaaa ama ben 67 lerdeyim minnoşumm halimee bakkk
elmamı yapacaksınnn .. şok yapmayın diyo bizim kızlarrr bende 1 hafta 5 gün yapıp sağlıklı beslenmeme döncemm
ahhh ahhhh yedin yedin şimdi şoklardan medet umuyorsunnn cadı lapaya dayanamamıssın ona nasıl dayanıcaksınn
meyvvemm lapa midemi bulandırdıı ya akşam onun yerine bir kase çorba içtimmm
yaz geldi artık sok diyetlerle yapamazsın tatlımmm hiç girişme onlaraa.. sıcaklar zaten insanı bunaltıyor bide diyetten dolayı bayılır gidersin..
selam kızlar nasılsınız?umarım iyisinizdir.diyet yapamıyorum bu hafta ınavlarımı atlatayım öyle toparlanacagım.şu an onlardan başka birşey düşünemiyorum.öptüm hepinisi

prensesim sen su sınavlarını verde sonra seni bi kampa alalım ablandaki gibi

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım bugün diyetler sporlar nasıl gidiyor

karciceğim ben bu gün cok pozitifim

sabah karısık tost yaptım kepek ekmeğine 2 dilimden..
öğlen taze fasulye kavurması yicem 1 dlm kepek ekmeğiyle
aksamda taze fasullye yoğurt doymazsam ton balığı yicem

Son düzenleme:
don balığı ne kızzz

günaydın, dün eve gidip yattım:) bi de koşasım varmış peh peh peh:)

ben de sabah akşam için hazırladığım patlıcan közü, yoğurt ve iki uzun grissini yedim:) bir litre suyumu da içtim.

düzelttim
hypatiam senin menüler hep karısık uyumsuz oluyor

biliyorum, biliyorum ne mide varmış diyorsunuz ama hazırlamaya, mutfağa vakit ayırmaya üşeniyorum ne bulsam kapıyorum ben de:))

canlarım menülere dikkat edelim yahu yaz kapıda daha verilecek yıgınla kara yağ var amacımız sadece kilo vermekte değil sağlıklı kilo vermek değilmi bebişler
ben akşam eve gider gitmez yattım o kadar derin uyumuşumki yol yorgunluğumu yeni attım üzerimden galiba yemeğe falan kalkamadım gece bir ara uyandım 4 kaşık yoğurt yeyip yeniden yattım ama bu günden itibaren düzenli ve sağlıklı beslenme eşliğinde sporla istediğim kiloya ulaşacağım inş

arkadaşlar kendimi kasmadığım stres yapmadığım zaman daha iyi kilo verdiğimi farkettim. ben şu an 66 lardayım yani benim için sağlıklı olan haftada 660 gram vermekmiş buda yaklaşık günde 100 gram demektir o yüzden sıkı bir diyete bile gerek duymadan rahat kilo verebiliyorum sizde bunu deneyin inanın işe yarıyor güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…