tamam meyvemmmekmeksiz ye amaaa
batın masumiyeti cay ve sonrasıyla masumsuzlastırılır yani
kızlaaar, dışarı çıkıp koşasım var:) çok fena aşka geldimumarım akşama da devam eder, bu motivasyonum
oy oy oyyyy sonrada aylarca vermeye çalışırsınız değilmi? ben ayran ve yoğurdu her öğünde yemeye ve içmeye çalışıyorum o yüzden ayran var tatlım
yaa karcıcegım bız hep buralardaydıkk sende gel dunyamıza gıtsın karayaglarr ohh ohhh:87::87:ay tatlım kıyamam sana ya uzun zamandır görüşemiyoruz zaten bende bayadır buralardan ayrı düştüm birde meyvenul ve minnoş ayrılınca takımın tadı kalmadı bende hiç motive olamadım orda geri dönmek üzere ayrıldım ama çok dikkat ettim verdiğim kiloları almamak için tabi burdaki çalışma arkadaşlarımında çok etkisi oldu kendimce taktikler geliştirdim kilo verme işini eğlenceli bir oyuna çevirdim biliyorsun ben ilk diyete başladığımda 75 kiloydum takıma geldiğimde ise 73 dim bazan aldım bazen verdim ama şimdi almıyoru tatlım merak etme seni elimden geldiğince motive edeceğim birtanem
karcıcegım cok yogun bır arazı programım var bu aralar gelemıyorum tatlım cok fazla havalar ısındmı ınsaat ıslerı aktıflesıyor malesef ama aslında hep buralardayım cıcımarkadaşlar minnoş nerde kayıplara karışmış
olurmu hıc tatlım benım ben hıcc sneı bırakırmıyımm oyy kurban olurum ben sanaacanım minnos arazide bu gün ondan yazmamıstır ..
zaten takıma girdi gireli bizi boşlarııcekcem kulaklarını
minnoşş gelmişşş
kendisinden konustuğumuzu duydu tabi daha fazla kızmasınlar bana die hemen geldi
meyvısım benım yesıl elma dıyetı yapmayı dusunuyorumm yaa artık bıkez olsun 5 lı rakamları gormek ıstıyorum tatlım yaa
minnosum sen ilave seyler yiyordun sanırım elmada o sekilde yapabilirsin 3 gün ama abartma zaten dayanamazsın hasta olursun dikkat et kendinee..meyvısım benım yesıl elma dıyetı yapmayı dusunuyorumm yaa artık bıkez olsun 5 lı rakamları gormek ıstıyorum tatlım yaa
ahhh ahhhh yedin yedin şimdi şoklardan medet umuyorsunnn cadı lapaya dayanamamıssın ona nasıl dayanıcaksınn
bende çokkkkk istiyorumm yaaaaa ama ben 67 lerdeyim minnoşumm halimee bakkk
elmamı yapacaksınnn .. şok yapmayın diyo bizim kızlarrr bende 1 hafta 5 gün yapıp sağlıklı beslenmeme döncemm
yaz geldi artık sok diyetlerle yapamazsın tatlımmm hiç girişme onlaraa.. sıcaklar zaten insanı bunaltıyor bide diyetten dolayı bayılır gidersin..meyvvemm lapa midemi bulandırdıı ya akşam onun yerine bir kase çorba içtimmm
selam kızlar nasılsınız?umarım iyisinizdir.diyet yapamıyorum bu hafta ınavlarımı atlatayım öyle toparlanacagım.şu an onlardan başka birşey düşünemiyorum.öptüm hepinisi
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım bugün diyetler sporlar nasıl gidiyor
don balığı ne kızzz
günaydın, dün eve gidip yattım:) bi de koşasım varmış peh peh peh:)
ben de sabah akşam için hazırladığım patlıcan közü, yoğurt ve iki uzun grissini yedim:) bir litre suyumu da içtim.
biliyorum, biliyorum ne mide varmış diyorsunuz ama hazırlamaya, mutfağa vakit ayırmaya üşeniyorum ne bulsam kapıyorum ben de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?