Meyvenull'un Diyet Günlüğü

meyvısım aaz bıraz bıseler ekleyerek yapıyorum ıste bıkac gun kendımı toparlamam lazım tatlımm
hee bıde en onemlısı ben bugun spora tekrardan baslıyorum . ebru sallının 21 gunluk selulıt savar dvd sını ındırdı kocısımm 21 gun kampa alıcamm kendımı ohh gıtsın karayaglar ınsallah

Bugünkü menüm:

Sabah: Yoğurtlu közlenmiş patlıcan ve iki uzun grissini
Ara: yeşil çay (ıyk!)
öğle: mercimek çorbası, cacık ve salata
ara: elma
akşam: bir kabak dolması

spor yok, bugün birkaç işim var, onu halledeceğim.

afiyet olsun hypatiam
nerdeymıss bakıyımm bu dunyadakıler hhuhuhuhu

biz buralardayız da minnos iş basında heralde

günaydın kızlar felaket durumdayım dün gece regl oldum saat 3 de bi kalktım olan olmus zaten şiddetli ağrıyla uyandım. ağrım hiç azalmadan devam ediyor aksamdan ne uyuduysam onunlayım feci haldeyim anlıcanız.
sabah tartıda aklımı oynatıcaktım dünkü menüye göre vermem gerekirken ben almısım gözlerim yuvalarından fırladı resmen ama reglden bu durum biliyorum moralimi bozmamaya calısıyorum ...

günaydın canım geçmiş olsun bol bol sıcak şeyler iç bitki çayları ağrılarının azalmasında yardımcı olur tartıda canını sıkasın normaldır bu durum. ben çok mutluyum hergün gram gram gidiyor normal sağlıklı beslenerek mesala 2 günde yarım kilo verdim

masallah karciceğimm

süpersin bende inş senin gibi yapıcam .. şu regl dönemini atlattım mı durumum daha ii olucaktır. bide ben reng iken isalde oluyorum onunda sıkıntısı var üzerimde ayy ağlıcam nerdeyse ...
dediğin gibi bol bol sıvı alıcam bu gün inş aksama gecer..

oyyy meyvemm cok cok gecmıs olsun tatllımm benım merak etme reglden sonra hepsı gıdıcek bebısıımm

aslında bu durumda hiç yataktan çıkmamak lazım kendini sıcak tutarak geçirmek en güzeli ama çalıştığımız için bunu yapmak ne mümkün

oyyy meyvemm cok cok gecmıs olsun tatllımm benım merak etme reglden sonra hepsı gıdıcek bebısıımm

inş regl şişliğidir minnosum..yoksa aklımı oynatırım bu defaaa
aslında bu durumda hiç yataktan çıkmamak lazım kendini sıcak tutarak geçirmek en güzeli ama çalıştığımız için bunu yapmak ne mümkün

hakısın karciceğim o kadar cok dinlenmeye ihtiyacım var ki ama mecburen geldim calısıyorum hiç bi insanla konusmak bile istemiyor canım cok gerginim..
en iisi bi ada cayı içeyim ben...

Herkese günaydın:)

karçiçeğim tebrik ederim, inş böyle vermeye devam edersin:)
meyvemm, çok geçmiş olsun. bol bol sıvı tüketip kendini sıcak tutmaya çalış.

dün harika bir akşam geçirdim. çay bahçesinde arkadaşlarla oturduk, lafladık. öyle özlemişim ki:) hiçbir şey yemememe rağmen bir iki diş onların kebabının pidesinden aldım ve sabah tartıldığımda 400 gram almıştım gitmiyor, geliyor bir de kilolar br...

artık son 5 güne gireceğim ve benim paçalarım tutuştu:) inş. üşenmezsem akşam spora gideceğim...

günaydın canım.. teşekkürler
ayy burda ısınmak imkansız hypatiam cok soğuk bizim daire hırkayla oturuoz..

sen var yaa sen sopalıksın napcaz snei bilmemmm artık 5 gün de ne yaparsan yap 1-2 kilo olsun vermeye calıs en azından göbeğin olmasınnn

canım benim seninle birebir ilgileneceğim bundan sonra bu ne yahu kendi haline bıraktıkca iş çığırından çıkıyor şimdiye kadar 60 larda olman gerekirdi üstelik fit görünmen gereken bir düğünde vardı ama sen sporsuz yeme içmeyi tercih ettin olmuyor ama bebişim neyse biz bundan sonraki günlere bakacağız gözüm senin üzerinde haberin olsun zayıflayana kadarda peşini bırakmayacağım ona göre

en iisini yaparsın karciceğim yoksa hypatianın iflah olacağı yok düğünde zaten ikramlardan yicektir eminim ben bunaa eee sonra kilo aldım dicek...

günaydınlar herkese
ben nisanın 5 inden beri dukan diyeti yapıyorum
yaklaşık 70 kilo olarak başladım ama herkesin verdiğinin yarısını anca verebildim ki hiç de kaçamak yapmıyordum
ta kiii hangi gün olduğunu hatırlamasam da başladım işte kaçamaklara
en son 65.4 ü gördüm ama tartı eserikli oluyo bu diyette fazlasıyla
hafta sonu teyzemlere gittim ve bana ayrıca yemek yapmakla uğraşmadılar sağolsunlar bende üstelemedim gerçi baya dışına çıktım diyetin
dukan diyetini bilmeyenler varsa diye söyleyeyim ben şimdi seyir evresindeyim ve bu aşamada bir gün protein besinleri(et ve süt ürünleri) bir günde protein besinleri ve sebzeleri yemem lazım
ama ben öğrenciyim ve devamlı et süt almaktan param kalmıyo
tabi sıkıldım da artık diyet halinde olmaktan
geçen sene 80dim şimdi bu kiloya düştüm ama daha en az 55 olmam lazım boyum 1.54 çünkü..
dukanda selülitlerim gitti gerçekten de ama bilmiyorum çok yavaş gidiyo kilolarım ve bu sinirimi bozuyo benim fazlasıyla ne yapmam lazım bilmiyorum spor da yapmıyorum doğru düzgün bi türlü düzene oturtamadım leslie yapmak için videolarım var ama bi gün yapıyosam bi hafta yapmıyorum of ne yapayım sizce yardım eder misiniz bana

meyvişim nasılsın cnm?
hiç uğramaz oldun monti topiğine tatlışım,neler yapıyor ediyorsun?
bende yoğunluktan montiye bile günde bir sefer ancak girip bakabiliyorum sana hiç uğrayamadım...
ösledim kız seni......
diyetin nasıl gidiyor yapıyormusun?kilo durumların nedir?ara sıra uğra bişeyler yazda haberdar olalım tatlım...

merhabaa
dukan cok ağır bi diyet gercekten yapması cok zor bu tarz diyetlerde bozduğunda hemen alıyorsun gibi olur ama sadece 1-2 kiloyla sınırlıdır yağdan gider çünkü giden montignac diyetini öneririm benzer daha kolay .
kalori hesabıda yapabilrsin öğrenciymişsin gercekten kilon cok fazla spora yüklenmeden bu iş sonlanmaz spor yapman mecburi yaz geldi artık acık havada tempolu yürüyüş en güzel spordur.
umarım en kısa zamanda zayıflarsınn

montignac diyetini bilmiyorum ben sabah tartıldım da 66.2 çıktım
spor yapamıyorum ben düzenli okulum kocaelide ben istanbulda oturuyorum her gün gidip geliyorum servisle zaman kalmıyo ki
hafta sonu anca okul bitince spor yapmam lazım evet yoksa sarkacak zaten her yerim
grçrn sene 80 dim en son 70 e indim diyetisyenin listesi ve kendi yaptığım diyetle ama sonra durdu vermem bende dukana başladım ama bilmiyorum havalar da ısındı zaten devamlı et yenmez yumurta hiç yenmez zaten gitmiyo ki kilolar işte sporsuz da puff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…