montignac diyetini bilmiyorum ben sabah tartıldım da 66.2 çıktım
spor yapamıyorum ben düzenli okulum kocaelide ben istanbulda oturuyorum her gün gidip geliyorum servisle zaman kalmıyo ki
hafta sonu anca okul bitince spor yapmam lazım evet yoksa sarkacak zaten her yerim
grçrn sene 80 dim en son 70 e indim diyetisyenin listesi ve kendi yaptığım diyetle ama sonra durdu vermem bende dukana başladım ama bilmiyorum havalar da ısındı zaten devamlı et yenmez yumurta hiç yenmez zaten gitmiyo ki kilolar işte sporsuz da puff
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yetini-beraber-yapalim-2426.html#post19360413
tatlım diyet bu cok daha kolay basta karısık gibi gelecektir ama sınırlama yok doyana kadar yiyorsun yanlızca birlikte yenmeyen seyler var ve kesin yasaklar var.. onlara uydunmu gercekten cok kısa zamanda verdiğini göreceksin..
çok teşekkür ederim bakayım hemen
bununla mı verdin peki sen canım?
ben 69.7 ile diyete basladım canım.67 de bunu yapmaya basladım 7 kilomu bu diyetle verdim ..
ilk sayfasını okudum da ay çok karışık geldi bana kafam karman çurman oldu
karısacak bir sey yok aslında yasakları aklından hiç cıkartmıcaksın etle eklemek etle bakliyat ekmek ve bakliyatla yumurta yemiceksn ve her yemekde salata + süt/süt ürünü tüketeceksin.
oradaki arkadaslar yardımcı olurlar sen yapmak istediğini anlat onlara menülerini yazarsın günlük kontrol ediyorlar zaten 1 haftadada alısırsın..
tamam yazayım oraya bende 7 kiloyu ne kadar zamanda verdin acaba sen?
gerçi 7den de fazla gitmiş sanırım senin
canım benim beslenme düzenim yok cok sağlıksız yasıyorum o diyeti bile doğru düzgün yapamadım.yanlız yasıyorum sürekli arkadaslarım yemeğe davet ediyorlar annemlere gidip orda kalıyorum ancak kendi evimde kalırken bu diyeti yaptım yaklasık 6 ay da falan verdim bu kiloyu ama dediğim gibi toplasan 2-2.5 ay ancak doğru düzgün yapmısımdır
hımmmm anladım diyetin topic e yazdım ama henüz cevap veren olmadı ne yazık ki bende başlarım muhtemelen özledim meyve yemeyi cidden
kitabını nerden alabilirim aslında daha rahat anlayıp yapmamı sağlayacaksa kitapçılara bakarım kitabını da temin etmeye çalışırım
sana da kolay gelsin canım
günaydın canım.. teşekkürler
ayy burda ısınmak imkansız hypatiam cok soğuk bizim daire hırkayla oturuoz..
sen var yaa sen sopalıksın napcaz snei bilmemmmartık 5 gün de ne yaparsan yap 1-2 kilo olsun vermeye calıs en azından göbeğin olmasınnn
canım benim seninle birebir ilgileneceğim bundan sonra bu ne yahu kendi haline bıraktıkca iş çığırından çıkıyor şimdiye kadar 60 larda olman gerekirdi üstelik fit görünmen gereken bir düğünde vardı ama sen sporsuz yeme içmeyi tercih ettin olmuyor ama bebişim neyse biz bundan sonraki günlere bakacağız gözüm senin üzerinde haberin olsun zayıflayana kadarda peşini bırakmayacağım ona göre
günaydın fıstıklar:))
bugün meyve kepenkleri açmamış, acaba çok mu rahatsızlandı da işe gitmedi? inş. iyidir.
ben dün akşam pilatese gittim, güzelce sporumu yaptım ve dolaşa dolaşa eve geldim:) bu akşam da yürüyüş yapacağım inş. aldığım artılar artık korkudan mı ne yok olup gitmişler:) sayenizde kızlar:))
küçük şal gibi bir şey alsan yanına, üşüdüğünde hırkanın üstüne atarsın, sıcaklayınca çıkarırsın.
tam sopalığım hakketen ama dün akşam bii sürü spor yaptım, öğünlerimi kuş yemine döndürdüm, inş. güzel sonuçlar alacağım:)
karçiçeğim ne desen haklısın.. yerimde bile saymıyorum bi de utanmadan geri gidiyorumama burda sizinle motive olarak tekrardan başladım, inş. hep birlikte kilo vereceğiz:)
maş. karçiçeğim..
inş. doğru beslenme ve bol hareket ile bütün kilolarımızdan kurtulup yazı tüy gibi hafif geçireceğiz:)
inş canım bugün öğlen bütün ildeki müdür arkadaşlarla yemeğimiz var hiç yiyemediğim ve çok istediğim bir takımım vardı onu giydim üstelik bol bile oldu o kadar çok sevindimki kendimi çok mutlu hissettim darısı senin başını güzelim
çizelgem olmadığı için göremiyorsunuz bugün tarihi itibariyle tam 10 kilo vermiş bulunuyorum diyete başladığımdan beri
günaydın sekerlerim busabah kahvaltıya gittim ancak gelebildimmm
karciceğim tebrik ederim süpersinn..
hypatiam canım motivasyonunun tekrar yerine gelmesine cok sevindim inş en kısa zamanda vericeksin hepsini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?