Meyvenull'un Diyet Günlüğü

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yetini-beraber-yapalim-2426.html#post19360413

tatlım diyet bu cok daha kolay basta karısık gibi gelecektir ama sınırlama yok doyana kadar yiyorsun yanlızca birlikte yenmeyen seyler var ve kesin yasaklar var.. onlara uydunmu gercekten cok kısa zamanda verdiğini göreceksin..

ilk sayfasını okudum da ay çok karışık geldi bana kafam karman çurman oldu

karısacak bir sey yok aslında yasakları aklından hiç cıkartmıcaksın etle eklemek etle bakliyat ekmek ve bakliyatla yumurta yemiceksn ve her yemekde salata + süt/süt ürünü tüketeceksin.
oradaki arkadaslar yardımcı olurlar sen yapmak istediğini anlat onlara menülerini yazarsın günlük kontrol ediyorlar zaten 1 haftadada alısırsın..

tamam yazayım oraya bende 7 kiloyu ne kadar zamanda verdin acaba sen?
gerçi 7den de fazla gitmiş sanırım senin

tamam yazayım oraya bende 7 kiloyu ne kadar zamanda verdin acaba sen?
gerçi 7den de fazla gitmiş sanırım senin

canım benim beslenme düzenim yok cok sağlıksız yasıyorum o diyeti bile doğru düzgün yapamadım.yanlız yasıyorum sürekli arkadaslarım yemeğe davet ediyorlar annemlere gidip orda kalıyorum ancak kendi evimde kalırken bu diyeti yaptım yaklasık 6 ay da falan verdim bu kiloyu ama dediğim gibi toplasan 2-2.5 ay ancak doğru düzgün yapmısımdır

hımmmm anladım diyetin topic e yazdım ama henüz cevap veren olmadı ne yazık ki bende başlarım muhtemelen özledim meyve yemeyi cidden
kitabını nerden alabilirim aslında daha rahat anlayıp yapmamı sağlayacaksa kitapçılara bakarım kitabını da temin etmeye çalışırım
sana da kolay gelsin canım

canım kitabı netten bulabilirsin ergenlikten menepoza kadına özel..
topikdeki arkadaslarının menülerini incelersen zaten taslar yerine oturur.
şu sıra malum yaz gelio herkes kendini soğaga atıyor sıcağı görünce ondan boş orasıda cevap verirler mutlaka sen yavastan basla bende yardımcı olurum..

menüm çok karışık bugünnn

sabah meyve yedim . 1 gbi okuldan gelincee meyve yedim
saat 2 gbi 1 kepekli tost ve şekersiz kahve içtim
3 gbi film izliyodum ve dayanamadım ağzıma bikaçtane cips attım bir avuç kadar da çekirdek yedim
akşam k-flexx ---- bu kadar bugünlük 30 dk kadar yrüyebldim

meyyyvemm nasılsınn ?

günaydın fıstıklar:))

bugün meyve kepenkleri açmamış, acaba çok mu rahatsızlandı da işe gitmedi? inş. iyidir.

ben dün akşam pilatese gittim, güzelce sporumu yaptım ve dolaşa dolaşa eve geldim:) bu akşam da yürüyüş yapacağım inş. aldığım artılar artık korkudan mı ne yok olup gitmişler:) sayenizde kızlar:))

küçük şal gibi bir şey alsan yanına, üşüdüğünde hırkanın üstüne atarsın, sıcaklayınca çıkarırsın.

tam sopalığım hakketen ama dün akşam bii sürü spor yaptım, öğünlerimi kuş yemine döndürdüm, inş. güzel sonuçlar alacağım:)

karçiçeğim ne desen haklısın.. yerimde bile saymıyorum bi de utanmadan geri gidiyorum ama burda sizinle motive olarak tekrardan başladım, inş. hep birlikte kilo vereceğiz:)

günaydın canım hiç üzülme kilolar alındığı gibi veririr ben sana güveniyorum tatlım öncelikle aferin demek istiyorum bu ayarda devam et ben sadece akşamlarımı azaltarak bile 3 günde 900 gram verdim senin daha yaşın genç meton hızlı sen daha çok verirsin birtanem

maş. karçiçeğim..

inş. doğru beslenme ve bol hareket ile bütün kilolarımızdan kurtulup yazı tüy gibi hafif geçireceğiz:)

maş. karçiçeğim..

inş. doğru beslenme ve bol hareket ile bütün kilolarımızdan kurtulup yazı tüy gibi hafif geçireceğiz:)

inş canım bugün öğlen bütün ildeki müdür arkadaşlarla yemeğimiz var hiç yiyemediğim ve çok istediğim bir takımım vardı onu giydim üstelik bol bile oldu o kadar çok sevindimki kendimi çok mutlu hissettim darısı senin başını güzelim

çizelgem olmadığı için göremiyorsunuz bugün tarihi itibariyle tam 10 kilo vermiş bulunuyorum diyete başladığımdan beri

günaydın sekerlerim busabah kahvaltıya gittim ancak gelebildimmm

karciceğim tebrik ederim süpersinn..

hypatiam canım motivasyonunun tekrar yerine gelmesine cok sevindim inş en kısa zamanda vericeksin hepsini...

inş. karçiçeğim ben de zayıfladım diye aldığım elbiselerime iç geçiriyorum her sabah ama yakın zamanda onlar da bana bol gelecek

çizelgem olmadığı için göremiyorsunuz bugün tarihi itibariyle tam 10 kilo vermiş bulunuyorum diyete başladığımdan beri

TEBRİKLEEER, karçiçeğim. Azmin, başarın daim olsun, kısa sürede hedefine varırsın inş.

günaydın sekerlerim busabah kahvaltıya gittim ancak gelebildimmm

karciceğim tebrik ederim süpersinn..

hypatiam canım motivasyonunun tekrar yerine gelmesine cok sevindim inş en kısa zamanda vericeksin hepsini...

evet meyvem, kısa zamanda gidecek bu kilolar, durmak yok yola devam

bu günkü menüm

sabah 1 simit yarım dlm kek bol yeşillik 1 dlm peynir 1 kurabiye
öğlen 1 kase corba
ara incir
aksam kabak yemeği zeytin yağlı yoğurt

2.5 lt su

sabah: közlenmiş patlıcan ve yoğurt
öğle : çorba salata ıspanak graten
ara: elma
akşam: 6 adet sarma, azıcık yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…