Meyvenull'un Diyet Günlüğü

meyvem ve minnoşum bu dyet bttikten sonra elma dyetimi yapsm diyorum ara verip kilo alamadan ne dersiniz

birebir elma diyeti yapma sabah yumurtalı kahvaltı yap ara elma ye öğlen sebze 1 dilim ekmek ara elma aksam da yoğunluk elma olan meyve salatası yee.
kilonu o sekilde sabitle ben öyle yapamıcam malesefki fil gibi yicem diyet pitiminde çünkü cuma annemlere gidiyorummm

ayyy benimde bu hafta sonu anneme gitmem gerek (annem le babam ayrılar.)
ama kilo alırım ben gidersem zaten arkadaşlarla gezcektik .. arkadaşlarla olcam dedim olmaz akşama gelirsin oz zamn dedi illa gel diyo napsamkii. gidersemde yedirrir bana

meyvem ve minnoşum bu dyet bttikten sonra elma dyetimi yapsm diyorum ara verip kilo alamadan ne dersiniz
canım cok zorlanırsın bence bır hafta ara ver ondan sonrakı hafta bırlıkte yapalım yıne ne dersın sekerımm
tamam minnosum yarın tartılalım ve kilomuzu tablomuza yazalımm :112:
inş süper süper sonuclarımız olur ayy ben bu hafta 57 yi görmek zorundayımmm

ayy bende ayın 11 ınde yıne gıresuna gıdıcem meyvem hemde bu sefer 5 gunlugune yanı 2 gun gıdıcınce dana gıbı oldum 5 gunde mamut gıbın olabılırım dıye dusunuyorum amanınnn oraya gıdene kadar 60 olsm aahhh ahhh

ben geçen hafta patatesle yaptım canım ama bol su ve yeşil çay içtiğim için sorun olmamıştı wc gtmiştim .. tam tersi bugün gidemedim inş yarın gideblirim

gizemcim ben bu gün 4 kez cıktım birini saymaya biliriz ama sonuc yine güzel bence.. ve yeşil cay hiç içmedim suda 2 litre oldu ancak belki biraz gecmiştir..

oooo bakıyorum temizlik yapılmış bi elde bana atsana baya yoğun geçti bu günüm hep dışardaydık bide reğl olucaam belim çok ağrıyor ya

gizemcim ben bu gün 4 kez cıktım birini saymaya biliriz ama sonuc yine güzel bence.. ve yeşil cay hiç içmedim suda 2 litre oldu ancak belki biraz gecmiştir..

ay zerdecalmı ne bnde alayım bari ondan .. ne güzelmiş:)

minnoşum tamam bu hafta normal dikkat edelim hftaya beraber yapalım o zamn :)

Son düzenleme:

ay zerdecalmı ne bnde alayım bari ondan .. ne güzelmiş:)

minnoşum tamam bu hafta normal dikkat edelim hftaya beraber yapalım o zamn :)

tamam gızemcım bak sımdı bu hafta dıyetımızı yapıyuruz 5 gunde 5 kılo ondan sonra bır hafta ara verıcegız ondan sonra yıne sıkıca bır yaptıkmıydı 5 lı rakam goruruztyıhuhuhuhu

git git annecine gitmemezlik yapma sakın..
annene anne su corbanı cok özledim onu yap yanınada bi zeytinyağlı iste nebilim bide haslama et vs söyle işte yemekleri geciştir öyle sabah kahvaltıda hafif seyelr yiyelim yaz geldi artık midem almıyor yağlı seyleri dee bahane uydur ..
benim canım istediğinden yiyorum yoksa annem bana asla yee demezz bilir fil gibi yediğimii

ayy minnosumm sen orayı dert etme bence dikkat ettinmi sorun olmaz zaten hamur işi yapmıyorlarmıs diğerlerindende azar azar yersin..
ısrar ederlerse yaz geliyor mideyi zorlamak gerek seklinde bahane uydurursun.. ben herkese diyet yaptığımı söylüyorum kimse ısrar etmiyor bazı haller oluyor sadece yememi gerektiricek ozamn yiyorum yoksa zorla kimse bişi yediremez bana sanada yediremez azıcık alır tadına bakarsın sonra istediğinle karnını doyurursun hiç dertlenme tasalanma..

tamam gızemcım bak sımdı bu hafta dıyetımızı yapıyuruz 5 gunde 5 kılo ondan sonra bır hafta ara verıcegız ondan sonra yıne sıkıca bır yaptıkmıydı 5 lı rakam goruruztyıhuhuhuhu

kim tutar ondan sonra bizi minnoşummm
sen coprnı alırsn
bende cici cici elbiselerrr

bende yapıcam bu hafta ama perşembe başlıycam

ayy bende ondan korkuyorum yaa meyvem kımse zorla yedırmıyorkı ben kendım yıyorum danaa gıbınnn amaa yokkk koydum kafaya ben gıresuna 60 kılo olarak gıdecegımm 11 nısann bana yenı mılat oldu kızlarrr yardım edınnnnnn

hepsi tamamda meyve gününden biraz tırsıyorum acıkcası

tamam meyvemm gidicem zaten geçen haftada görüşemedkk annemde bliyo ne kadar uğraştğmı 1-2 söyler yemeyince söylemez hrlde :)
zaten çayı şekersiz içiyorum otrr çay içerim bende :)

kim tutar ondan sonra bizi minnoşummm
sen coprnı alırsn
bende cici cici elbiselerrr

ayyy gızemmmmmmmmmmmmmmmm 5 lı rakamaaaa ınınceee nekadannnnn cıcııı elbıseler olu demı yaaa ayy meyvem gıbın cıtı pıtı enn cıtırrrr kızzz oluruzzz ayy yasasınnnnn ayy gıdıyımde kocaman bardak su alayım barı bu gazlaa kendımı kollamam lazım

hemdee ne güzel olur o elbiseler bliyon muuuuu
bizim evdekiler bana çok zayfladın yeter artk diyolar ama olmazzz
daha göbek duruyo hiç bırakırmıyım ben bu dyetide sizide hııı
hem daha hala yakışmıyo bana elbiselerrr :2:
yanlarım smit smit :26:

bende yapıcam bu hafta ama perşembe başlıycam
neden persembee :44:

yemezsin minnosum ben sana inanıyorum 5 e o kadar yaklasmısken koskocaman 3 haftanı harcamazsın yapmaz benim minnosum öyle seylerr..

hepsi tamamda meyve gününden biraz tırsıyorum acıkcası

aslında en güzel gün meyve günü doğacım inan bana istediğin kadar meyve yiyebiliyorsun hem tatlı tatlı azının tadı yerine geliyor yani.. o patates sebze ve etten sonra meyve yemek nasıl güzel bir duygu analatamam

tamam meyvemm gidicem zaten geçen haftada görüşemedkk annemde bliyo ne kadar uğraştğmı 1-2 söyler yemeyince söylemez hrlde :)
zaten çayı şekersiz içiyorum otrr çay içerim bende :)

gizemcim platesin karın gününü indir canım sürekli onu yap yada call indir ondaki karın hareketlerini yap bak günde 20 dk ayırsan call e 10 günde cok fazla gözle görülür incelmen olucak..

Ay banada tam yakısmıyor gızemım yaa cesaret edıp elbıse alamıyorum bılemm etek aldım gecenlerde yenı ama 40 beden ben 38 beden gıymek ıstıyorum yaa boyumda 160 oyuzden benım en guzel halım 55 kılo halımm olur dıye dusunuyorum

meyvemmm ınsallah ınsallah 5 lı rakamlara ınıcem cok yakında ınıncede bıdaha gerı donmıycem ınsallah .ama tabı bebıs olursa baskaa

gizemcim platesin karın gününü indir canım sürekli onu yap yada call indir ondaki karın hareketlerini yap bak günde 20 dk ayırsan call e 10 günde cok fazla gözle görülür incelmen olucak..

indirmeyi bi beceremedim ki :26:
sadece mekik çekiyorum 50-100 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…