Meyvenull'un Diyet Günlüğü

cevap için teşekkürler...bu diyette 1.5 kilo versem o bile başarı ki o kadar veremeyecem sanırım...elma diyetime geri dönücem bu gidişle...

meyvem akşam prinç kalmamıştı.. üşendim almaya.. sadece yoğurt yiyorum yanında bikaçtane kepekli bskvi ile.. inşallah çok kötü etkisi olmaz yarın için .. bugün 64.7 ile başladım yarını merak ediyorum

gizemcim yarın eğer istediğin sonucu görmezsen patates günü yaparsın tatlım yani diyetin orjinaline gecersin..
yoğurt hadi tamamda bence o bisküviler hiç olmamıs.bizküvü yerine 1 dilim ekmek yesen daha iidi.

gizemcim yarın eğer istediğin sonucu görmezsen patates günü yaparsın tatlım yani diyetin orjinaline gecersin..
yoğurt hadi tamamda bence o bisküviler hiç olmamıs.bizküvü yerine 1 dilim ekmek yesen daha iidi.

ya bilsem öyle yapardım ama ekmekten daha iyidr dye dşündüm .. hadi frında kızarıyo ya bu bskviler kalorisi daha azdr dye dşündüm ondan :26:

ya bilsem öyle yapardım ama ekmekten daha iyidr dye dşündüm .. hadi frında kızarıyo ya bu bskviler kalorisi daha azdr dye dşündüm ondan :26:

bana ekmek daha masum gibi geliyor hem içinde katkı maddesi yok hem daha doyurucu.nys inş yarın sabah ii bir sonuc alırsın ..

ayy gizemcim ben pırasamı pişirdim 2 tabak cıktı kabaklarıda pişiricem de cok yoruldum yaa hiç canım istemiyor şimdi pişrmek 2 tabak pırasa yanında salata ve yoğurt beni tüm gün idare etmezmiki ne dersin..

bana kalırsa eder canım çünkü salata ve yoğurtta yiyeceksin :)

minnosum sana demeyi unuttum ben bu gün zerdecal deniyorum wc için anna demişti sabahtan beri 3 ye wc ye gittim
süper bişi inanamıyorummm
ayyy ınanmıyorummmm zerdecall nasıl bısıkı meyvemm tarcın gıbı mı yoksam toz halınde kararbıer gıbın bıseymı ay bende denıyım yaa
bende tavuk yiyorum meyvem .. inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırız yaa
minnoşum daha gelmedii

geldım geldım sekercımm bugun acayııpp yoruldummm. ev temıledım bır suru sonracıgıma gune gıttım geldım yemek yaptım buzluga borek sardım ancak bu saat oldu gelebıldımm

evetttt gelelım bana ınsallah sekerlerım bugunku lapalarınızdan suer sounclar alırsınız sımdık bende yarın sabah 5 gunde 5 kıloya baslıycam ama pekı sunu sormak ıstıyorum yarını ben meyve gunu yapsm olurmu sızcee cunku cantama atıp aksama kadar yıyebılıcegım sadece elma oluyor elma gunu yapsamm hem arazıde bozmak zorunda kalmam oatatesı cantamam koysam guneste surda burda bozulabılır ayy ne yapsam yarın kesın baslamam lazım kızlar elma gunuyle baslıyımmı yarın saat 10 da arazıye gıdıcemm bıdahaa teee 3te yada 4 te gelırım oyuzden dıyorum sekerler

ne için yapıyosun ekmeği canım
canım makine daha yeni bende alısmaya uğrasıyorum alısmak için yanii

ayy minnosum bilmiyorum sabah az bişi ac karına suyla içivericekmişsin ama dikkat et fazlası dokunur falan yarım cay kasığı kadar içsen yeter heralde..
toz seklinde canım suya karıstrı iç bi dikişte..

minnosum patatesinilk gün olması barsakları calıstırmak vvücudu gereksiz sudan arındırmak günleri değiştirenler pek bi etki görememişti gecmişte bana sorarsan at cantana patatesleri atada cıkart cıkart yee bozulmaz 3 saatte sonucda..10 da gitmeden yersin12 bucukda yersin bide dönüce yersin tamam..
minnosum ben ambulansta bile yemiş insanım patatesi sen arazıde hayli hayli yersin dert etme bence orasını..

aayyy evde hıc yokkı dur ben ılk carsıya cıktıgımda hemen alayım meyvemm sunu bıde ben denıyım arazıye gıtmedıgım gun olsun bıde

oyle mı dıyorsun tatlım yaa ozaman ben sabahtan haslıyım patateslerı belkı 8 bucuk arabasıyla gıderım bellı olmaz sabah evde yerım yanıma alırım arada 10da falan yerım ondan sonrada ogle arası yerım bıde gelınce yerımm dogru haklısın tatlım oyle yapıyım ben ozaman cunku bu hafta hem bu artıların gıtmesı lazım hemde 62 lazımm yaa meyvem bıde ne dıycem patates kabız yapmazmı yaa ne alaka bagırsakları calıstırsın

ayy minnoşumm gelmişşş hoşgelmişşşş
inşallah yarın güzel sonuçlar alcaz meyvemle..
sende başla eminim sende süper sonuçlar alacaksın canım ..
tabi bn akşama sadece yoğurt yedim yanındada bikaç kepekli bskvi.. bakalım kötü etkisi olmaz inşallah ):
bugün 64.7 ile başladım
yarın kaç olcam bakalımmm

bilmiyorum ki minnosum bende etki cok ii oluyor .. gün boyu patates yediğindendir belkide bilemiyorum ki ..
gizemde durum nasıl acaba ..
giizemmmmm

bilmiyorum ki minnosum bende etki cok ii oluyor .. gün boyu patates yediğindendir belkide bilemiyorum ki ..
giizemmmmm

ben geçen hafta patatesle yaptım canım ama bol su ve yeşil çay içtiğim için sorun olmamıştı wc gtmiştim .. tam tersi bugün gidemedim inş yarın gideblirim

gızemcımmmm canım benımm mucuckkk mucuk etkı etmez ınsallah tatlım super sonuc alıcaksın yarın ınsallahh
giizemmmmm

belkıde oyuzden tatlım ayy ınsallah bende super etkı gorurum de 64 e ınerım yarın sabah tartılıp pazartesı kılosu dıye not alalımmı meyvem hepımız pazartesı cuma tartılalım ne dersın sekercımm

meyvem ve minnoşum bu dyet bttikten sonra elma dyetimi yapsm diyorum ara verip kilo alamadan ne dersiniz

Son düzenleme:

tamam minnosum yarın tartılalım ve kilomuzu tablomuza yazalımm :112:
inş süper süper sonuclarımız olur ayy ben bu hafta 57 yi görmek zorundayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…