ayy benimde 1.60 minnoşum bende 55 leri görmeden bırakmıcam dyetii inşallahhAy banada tam yakısmıyor gızemım yaa cesaret edıp elbıse alamıyorum bılemm etek aldım gecenlerde yenı ama 40 beden ben 38 beden gıymek ıstıyorum yaa boyumda 160 oyuzden benım en guzel halım 55 kılo halımm olur dıye dusunuyorum
gizemcim platesin karın gününü indir canım sürekli onu yap yada call indir ondaki karın hareketlerini yap bak günde 20 dk ayırsan call e 10 günde cok fazla gözle görülür incelmen olucak..
ayy benım evde hala mezuram yok bılıyormusunuz ne zaman olcu soylesenız aklıma gelıyor bır turlu alamadım ben olculerımı bıelmıyorum malesef sekerleım
pişşt açılın ygs mağduru geldii
nasılsınız zevcanımın dünyasındaki fıstıklar ve de biricik zevcanım....
özledim sizi kızlar yaw...yoğun ve uzunnn bi gündü
fatmam gelmişşşşş
Ay banada tam yakısmıyor gızemım yaa cesaret edıp elbıse alamıyorum bılemm etek aldım gecenlerde yenı ama 40 beden ben 38 beden gıymek ıstıyorum yaa boyumda 160 oyuzden benım en guzel halım 55 kılo halımm olur dıye dusunuyorum
meyvemmm ınsallah ınsallah 5 lı rakamlara ınıcem cok yakında ınıncede bıdaha gerı donmıycem ınsallah .ama tabı bebıs olursa baskaa
indirmeyi bi beceremedim ki :26:
sadece mekik çekiyorum 50-100 arası
anlat canım sınav nasıl geçti neler yaptın sevdiceğinle anlat kızzz
pişşt açılın ygs mağduru geldii
ayy benım evde hala mezuram yok bılıyormusunuz ne zaman olcu soylesenız aklıma gelıyor bır turlu alamadım ben olculerımı bıelmıyorum malesef sekerleım
minnosum 55 olucaksın ve sonra 50 için uğrasıcaksın o arada hamile kalsan bile sorun yok çünkü hmilelikde en fazla 12 kilo almalısın fazlası yasak.. tekrar aynı eziyeti cekemezsin..
yemicen tutcan boğazını 5 ay zaten önemli olan son aylarda kilo almamak ilk 4 ay almıyorsun dikkaet edersen sonra ister istemez alırsın ama işte maksimum 12 5 i doğumda gitse kalır 7 ... 3 ü 1 ay içinde gitse 5 kalır ve sen yine 5lerdesinn
ne güzel hesaplama yaptın öylee
gizemcim mekik cok zorluyor insanı sen ndrircek yerbul canım en kısa sürede..
ehe iyi geçti canım matematikten tahmin etmediğim kadar soru yaptım geom full türkçede battım ama olsun ya güzel bi puan alıyorum yeter bana
sevdiceğimle oradan oraya gezdik son günümüz diye anca eve geldim :78:
sınav çıkışında beni o aldı bide geç kaldık sınava babamla sabah çok komikti yaa kalpten gitcektim hem korkudan hem sinirden...
alemsinn yaaa noldu sabah sabahehe iyi geçti canım matematikten tahmin etmediğim kadar soru yaptım geom full türkçede battım ama olsun ya güzel bi puan alıyorum yeter bana
sevdiceğimle oradan oraya gezdik son günümüz diye anca eve geldim :78:
sınav çıkışında beni o aldı bide geç kaldık sınava babamla sabah çok komikti yaa kalpten gitcektim hem korkudan hem sinirden...
hayırlısı tatlım türkce ne zormus öyle yaa herkes aynı seyi dio türkce batırdı die..
inş güzel bi puan alırsında çifte sevinc olur hem mezuniyetini hem puanını kutlarızz...
ayy ne yaptın fatmam cok merak ettım sneıııpişşt açılın ygs mağduru geldii
ayy hemen almam lazımm haklısın sekerım
ayyy canımm nasıl dyanıyorsun almamaya :26: bence hemen al bitaneee
:2:
minnosum 55 olucaksın ve sonra 50 için uğrasıcaksın o arada hamile kalsan bile sorun yok çünkü hmilelikde en fazla 12 kilo almalısın fazlası yasak.. tekrar aynı eziyeti cekemezsin..
yemicen tutcan boğazını 5 ay zaten önemli olan son aylarda kilo almamak ilk 4 ay almıyorsun dikkaet edersen sonra ister istemez alırsın ama işte maksimum 12 5 i doğumda gitse kalır 7 ... 3 ü 1 ay içinde gitse 5 kalır ve sen yine 5lerdesinn
gizemcim mekik cok zorluyor insanı sen ndrircek yerbul canım en kısa sürede..
çokmu kötüydü anlat bakimm
minnosum yarın eve giderken bi tuafiye bulup mezurayı alıyorsun tartıdan cok ölcü önemli unutma..
yarın mutlaka alınıyor o mezuraa...
neden persembee :44
aslında en güzel gün meyve günü doğacım inan bana istediğin kadar meyve yiyebiliyorsun hem tatlı tatlı azının tadı yerine geliyor yani.. o patates sebze ve etten sonra meyve yemek nasıl güzel bir duygu analatamam
tamam canım inşallah indiririm gitsin istiyorum artık göbeğim .. dşünebliyomusun 87 cm
hayırlısı tatlım türkce ne zormus öyle yaa herkes aynı seyi dio türkce batırdı die..
inş güzel bi puan alırsında çifte sevinc olur hem mezuniyetini hem puanını kutlarızz...
çokmu kötüydü anlat bakimm
minnosum yarın eve giderken bi tuafiye bulup mezurayı alıyorsun tartıdan cok ölcü önemli unutma..
yarın mutlaka alınıyor o mezuraa...
alemsinn yaaa noldu sabah sabah
ayy sevndm cnm iyi geçtiğine.. ohh sevdiceğinlede gezmişsin ne güzell
ayy ne yaptın fatmam cok merak ettım sneııı
ayy hemen almam lazımm haklısın sekerım
:2:
ayy evet eevet meyvem kesınlıklı hamılede kalsam bebıste olsa ben 5 lı rakama ındımıydı bıdaha gerı gelmek ıstemıyorum bebısm alıp gotursun kılolarımı yıne 5 lı rakamlarda olayımm ben yarın hemen mezura lınıyor tamamdır patronn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?