Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayy benimde 1.60 minnoşum bende 55 leri görmeden bırakmıcam dyetii inşallahh

pişşt açılın ygs mağduru geldii

nasılsınız zevcanımın dünyasındaki fıstıklar ve de biricik zevcanım....

özledim sizi kızlar yaw...yoğun ve uzunnn bi gündü

gizemcim platesin karın gününü indir canım sürekli onu yap yada call indir ondaki karın hareketlerini yap bak günde 20 dk ayırsan call e 10 günde cok fazla gözle görülür incelmen olucak..

ayy benım evde hala mezuram yok bılıyormusunuz ne zaman olcu soylesenız aklıma gelıyor bır turlu alamadım ben olculerımı bıelmıyorum malesef sekerleım

minnosum 55 olucaksın ve sonra 50 için uğrasıcaksın o arada hamile kalsan bile sorun yok çünkü hmilelikde en fazla 12 kilo almalısın fazlası yasak.. tekrar aynı eziyeti cekemezsin..
yemicen tutcan boğazını 5 ay zaten önemli olan son aylarda kilo almamak ilk 4 ay almıyorsun dikkaet edersen sonra ister istemez alırsın ama işte maksimum 12 5 i doğumda gitse kalır 7 ... 3 ü 1 ay içinde gitse 5 kalır ve sen yine 5lerdesinn

indirmeyi bi beceremedim ki :26:
sadece mekik çekiyorum 50-100 arası

gizemcim mekik cok zorluyor insanı sen ndrircek yerbul canım en kısa sürede..

anlat canım sınav nasıl geçti neler yaptın sevdiceğinle anlat kızzz

ehe iyi geçti canım matematikten tahmin etmediğim kadar soru yaptım geom full türkçede battım ama olsun ya güzel bi puan alıyorum yeter bana

sevdiceğimle oradan oraya gezdik son günümüz diye anca eve geldim :78:
sınav çıkışında beni o aldı bide geç kaldık sınava babamla sabah çok komikti yaa kalpten gitcektim hem korkudan hem sinirden...

çokmu kötüydü anlat bakimm
ayy benım evde hala mezuram yok bılıyormusunuz ne zaman olcu soylesenız aklıma gelıyor bır turlu alamadım ben olculerımı bıelmıyorum malesef sekerleım

minnosum yarın eve giderken bi tuafiye bulup mezurayı alıyorsun tartıdan cok ölcü önemli unutma..
yarın mutlaka alınıyor o mezuraa...

tamam canım inşallah indiririm gitsin istiyorum artık göbeğim .. dşünebliyomusun 87 cm

hayırlısı tatlım türkce ne zormus öyle yaa herkes aynı seyi dio türkce batırdı die..
inş güzel bi puan alırsında çifte sevinc olur hem mezuniyetini hem puanını kutlarızz...

alemsinn yaaa noldu sabah sabah
ayy sevndm cnm iyi geçtiğine.. ohh sevdiceğinlede gezmişsin ne güzell

hayırlısı tatlım türkce ne zormus öyle yaa herkes aynı seyi dio türkce batırdı die..
inş güzel bi puan alırsında çifte sevinc olur hem mezuniyetini hem puanını kutlarızz...

zorluk değilde btün sorular paragrafmışş sürelerini yemiş türkçe sorularıı

ayy ne yaptın fatmam cok merak ettım sneııı

ayyy canımm nasıl dyanıyorsun almamaya :26: bence hemen al bitaneee
ayy hemen almam lazımm haklısın sekerım
:2:

minnosum yarın eve giderken bi tuafiye bulup mezurayı alıyorsun tartıdan cok ölcü önemli unutma..

ayy evet eevet meyvem kesınlıklı hamılede kalsam bebıste olsa ben 5 lı rakama ındımıydı bıdaha gerı gelmek ıstemıyorum bebısm alıp gotursun kılolarımı yıne 5 lı rakamlarda olayımm ben yarın hemen mezura lınıyor tamamdır patronn

muhabbetin en güzel yerinde gtmek zorundayım hepinize iyi akşamlar kızlarr öpüldünzzz

yarın öğlen işyerinde bi arkadaşa gidicem salı ya çarşambaya da pirinç lapası düşünüyorum bi de et günü cumartesine gelsin diye bi taşla bi kaç kuş anlıycan
meyveden tırsmam ın nedeni diğerlerine az tuz atarım tansiyonum düşer yoksa ama meyve günü nasıl olur bilmiyorum

tamam canım inşallah indiririm gitsin istiyorum artık göbeğim .. dşünebliyomusun 87 cm

yaa nasıl ölçüyorsun sen göbeğini deliğin altındanmı delik hizasndanmı.
bide kendini salıpmı ölcüyorsun yoksa dik durup karın hafif içerdemi..
bak mesela ben kendimi hiç salmam gün içindede hep karmın içerde yürürüm bazen otururken bile karnımı sıkarım..
karnım sürekli içerde olduğundan ölçümde öyle alınıyor sen muhtemelen kendini salıp ölçüyorsun ondan o kadar cok çıkıyor yoksa senin göbek 85 den yukarı olamaz..

fizikle matematik fena dedi abimde sınav komisyonu başkanıydı

Son düzenleme:

eh biraz işte

evet tatlım yaa sorma boş bıraktım hep risk almadım pişman da oldum vaktim yetmedi aslında ne bilim...ama matematik kurtarıyo beni

ayy inş bitanem benimm

alemsinn yaaa noldu sabah sabah
ayy sevndm cnm iyi geçtiğine.. ohh sevdiceğinlede gezmişsin ne güzell

okulları karıştırdık gizemcim ya komediydi insan koca tabelaya bakmaz mı dimi

oy evet canım benim

minnoşum güzelim benim

sınavım iyi geçti tatlım teşekkür ederim...soruları kontrol de ettim çözümelri verdiler ya tvde matematik kurtarıyo beni türkçe berbat ama geometrim full kurtardım paçayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…