Meyvenull'un Diyet Günlüğü

tam göbek deliğinden ölçüyorum canım çokta salmıyorum kendmi ama böyle işte gerçekten bi rewsim çekip size bnu anlatmam lazım ince bi body giyip foto çekeyim bari o zamn anlarsın meyvemm

annacıım senin sınav nasıl geçti

güzeldi doğacım teşekkürler...ben eşitağırlık öğrencisiyim fiziği bilmem ama arkadaşlar da zor diyo..matematik bence kolaydı ben bile yaptığıma göre ama türkçe iğrenç zordu :26: geometri en sevdiğim ders full...sosyal dede 30 netim var tahminen

sonunda seninde ölçülerini öğrenebilicez minnosum
hadi bakalıım gazan mübarek olsun doğacım zorlu bi hafta seni bekliyor
tam göbek deliğinden ölçüyorum canım çokta salmıyorum kendmi ama böyle işte gerçekten bi rewsim çekip size bnu anlatmam lazım ince bi body giyip foto çekeyim bari o zamn anlarsın meyvemm

bekliyorum canım yandan cekilki göbeği net görelimm

minnoşcum yalnız değilsin canım bende ölçülerimi bilmiyorum

ben de mezura alcam vardı evde ama bulamıyorum...bu tartı doğru göstermiyo her zaman ama mezura yanılmaz dimi kızlar :78:

çokmu kötüydü anlat bakimm

minnosum yarın eve giderken bi tuafiye bulup mezurayı alıyorsun tartıdan cok ölcü önemli unutma..
yarın mutlaka alınıyor o mezuraa...

eh biraz işte

hayırlısı tatlım türkce ne zormus öyle yaa herkes aynı seyi dio türkce batırdı die..
inş güzel bi puan alırsında çifte sevinc olur hem mezuniyetini hem puanını kutlarızz...

evet tatlım yaa sorma boş bıraktım hep risk almadım pişman da oldum vaktim yetmedi aslında ne bilim...ama matematik kurtarıyo beni

ayy inş bitanem benimm

alemsinn yaaa noldu sabah sabah
ayy sevndm cnm iyi geçtiğine.. ohh sevdiceğinlede gezmişsin ne güzell

okulları karıştırdık gizemcim ya komediydi insan koca tabelaya bakmaz mı dimi

oy evet canım benim

minnoşum güzelim benim

sınavım iyi geçti tatlım teşekkür ederim...soruları kontrol de ettim çözümelri verdiler ya tvde matematik kurtarıyo beni türkçe berbat ama geometrim full kurtardım paçayı

çok sevindim canım benim oğlanda eşit ağırlıkcı anadolu lisesine gidiyor 3. sınıf seneye girecek bakalım nasıl olacak

kekde mi pişiyor ekmek makinasında iyiymiş yaa

pişiyormus doğacım cokda güzel görünüyor bi kac sitede baktımda..
ama benimkinin kek programı yok kac derecede ne kadar piştiğini öğrenince denizem.. özel program var bede orda istediğin ayarı yapıp pişirion..

çok sevindim canım benim oğlanda eşit ağırlıkcı anadolu lisesine gidiyor 3. sınıf seneye girecek bakalım nasıl olacak

sağol canım...

ay hadi hayırlısı inşallah ilk senesinde kazanır istediği yeri

ekmeğim süper kabardı bu kezzz...
ilk fırsatta kek denicemmm

ekmek mi dedi biriiiii hemde kabarmışmııııııııııı

kek de oluyo mu annneeeee duy bunlarıı

annemi kandırıp almam lazım benimde

annen çeyizine alsınmı diyosun yani hııı

annacım cok sevındım canım sınavının ıyı gecmesıne ayy kızlar benım sabaha bır rapor yetıstırmem lazım burası acık olunca sızede laf yetısıtıryoum yazamadım kac saattır bı yazayımm yarın sabah gorursuruz olurmu canlarım yarın patates gunum yıhuhuuu haı ıyı geceler

ii geceler minnosumm kolay gelsin...

benimde uykum geldi tüm gün uğrasınca yoruldum sabah erken kalkıp dus almam lazımm bende yatayımm kızlar artım öpüldünüzzz
arın görüsürüzzz

annen çeyizine alsınmı diyosun yani hııı

eveet bak öyle kandırabilirim herşey çeyiz için

sağol minnoşcum teşekkürler tatlımm

sendemi 5g 5k ya başıyosun canım hayırlısı osun bitanem inş verirsin güzel güzel iyi geceler güzelim

waaaw süper göörünüyooo

hemen almam lazımm

ii geceler minnosumm kolay gelsin...

benimde uykum geldi tüm gün uğrasınca yoruldum sabah erken kalkıp dus almam lazımm bende yatayımm kızlar artım öpüldünüzzz
arın görüsürüzzz

iyi geceler meyvecim ben de 6 dan beri ayaktayım yatiyim bende barim görüşürüz yarın bitanem

selam kızlarr raporumu yazdımm mutfagı toparladım ustune bıde barbunya yemegı yaptım ben yarın arazıye gıdıyorum ya kocısım yesın dıye neysem sımdık yatmaya gıdıyorum hepınızıe ıyı geceler sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…