yaa nasıl ölçüyorsun sen göbeğini deliğin altındanmı delik hizasndanmı.
bide kendini salıpmı ölcüyorsun yoksa dik durup karın hafif içerdemi..
bak mesela ben kendimi hiç salmam gün içindede hep karmın içerde yürürüm bazen otururken bile karnımı sıkarım..
karnım sürekli içerde olduğundan ölçümde öyle alınıyor sen muhtemelen kendini salıp ölçüyorsun ondan o kadar cok çıkıyor yoksa senin göbek 85 den yukarı olamaz..
muhabbetin en güzel yerinde gtmek zorundayım hepinize iyi akşamlar kızlarr öpüldünzzz
annacıım senin sınav nasıl geçti
ayy ne yaptın fatmam cok merak ettım sneııı
ayy hemen almam lazımm haklısın sekerım
:2:
ayy evet eevet meyvem kesınlıklı hamılede kalsam bebıste olsa ben 5 lı rakama ındımıydı bıdaha gerı gelmek ıstemıyorum bebısm alıp gotursun kılolarımı yıne 5 lı rakamlarda olayımm ben yarın hemen mezura lınıyor tamamdır patronn
hadi bakalıım gazan mübarek olsun doğacım zorlu bi hafta seni bekliyoryarın öğlen işyerinde bi arkadaşa gidicem salı ya çarşambaya da pirinç lapası düşünüyorum bi de et günü cumartesine gelsin diye bi taşla bi kaç kuş anlıycan
meyveden tırsmam ın nedeni diğerlerine az tuz atarım tansiyonum düşer yoksa ama meyve günü nasıl olur bilmiyorum
tam göbek deliğinden ölçüyorum canımçokta salmıyorum kendmi ama böyle işte gerçekten bi rewsim çekip size bnu anlatmam lazım ince bi body giyip foto çekeyim bari o zamn anlarsın meyvemm
muhabbetin en güzel yerinde gtmek zorundayım hepinize iyi akşamlar kızlarr öpüldünzzz
çokmu kötüydü anlat bakimm
minnosum yarın eve giderken bi tuafiye bulup mezurayı alıyorsun tartıdan cok ölcü önemli unutma..
yarın mutlaka alınıyor o mezuraa...
hayırlısı tatlım türkce ne zormus öyle yaa herkes aynı seyi dio türkce batırdı die..
inş güzel bi puan alırsında çifte sevinc olur hem mezuniyetini hem puanını kutlarızz...
alemsinn yaaa noldu sabah sabah
ayy sevndm cnm iyi geçtiğine.. ohh sevdiceğinlede gezmişsin ne güzell
ayy ne yaptın fatmam cok merak ettım sneııı
ayy hemen almam lazımm haklısın sekerım
:2:
ayy evet eevet meyvem kesınlıklı hamılede kalsam bebıste olsa ben 5 lı rakama ındımıydı bıdaha gerı gelmek ıstemıyorum bebısm alıp gotursun kılolarımı yıne 5 lı rakamlarda olayımm ben yarın hemen mezura lınıyor tamamdır patronn
güzeldi doğacım teşekkürler...ben eşitağırlık öğrencisiyim fiziği bilmem ama arkadaşlar da zor diyo..matematik bence kolaydı ben bile yaptığıma göre ama türkçe iğrenç zordu :26: geometri en sevdiğim ders full...sosyal dede 30 netim var tahminen
ekmeğim süper kabardı bu kezzz...
ilk fırsatta kek denicemmm
kekde mi pişiyor ekmek makinasında iyiymiş yaa
çok sevindim canım benim oğlanda eşit ağırlıkcı anadolu lisesine gidiyor 3. sınıf seneye girecek bakalım nasıl olacak
ekmeğim süper kabardı bu kezzz...
ilk fırsatta kek denicemmm
sağol canım...
ay hadi hayırlısı inşallah ilk senesinde kazanır istediği yeri
ekmek mi dedi biriiiii hemde kabarmışmııııııııııı
kek de oluyo mu annneeeee duy bunlarıı
annemi kandırıp almam lazım benimde
annacım cok sevındım canım sınavının ıyı gecmesıne ayy kızlar benım sabaha bır rapor yetıstırmem lazım burası acık olunca sızede laf yetısıtıryoum yazamadım kac saattır bı yazayımm yarın sabah gorursuruz olurmu canlarım yarın patates gunum yıhuhuuu haı ıyı geceler
annen çeyizine alsınmı diyosun yani hııı
annacım cok sevındım canım sınavının ıyı gecmesıne ayy kızlar benım sabaha bır rapor yetıstırmem lazım burası acık olunca sızede laf yetısıtıryoum yazamadım kac saattır bı yazayımm yarın sabah gorursuruz olurmu canlarım yarın patates gunum yıhuhuuu haı ıyı geceler
Eki Görüntüle 168615 bakın makine keki
ii geceler minnosumm kolay gelsin...
benimde uykum geldi tüm gün uğrasınca yoruldum sabah erken kalkıp dus almam lazımm bende yatayımm kızlar artım öpüldünüzzz
arın görüsürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?