Meyvenull'un Diyet Günlüğü

canım benim dünyama renk kattın
kuruyemişn fazlası kilo yapıyor malesef tatlım..
bu hafat toparlanırsın sevgilin gelmiş o kadar olsunn ..
mayıs sonuna kadar kacamak yapmazsan cok rahat verirsin canım o kiloları..

bende inş bu gün sıfır kacamakla günü kapatıcam fatmacım yanlız pırasam yetmicek gibi marketten pırasa almalıyım inş vadır yoksa dururmum cok kötü olur..

persembe sadece yoğurt yemek istiyorum bu tartıya cok güzel yansıcaktır die düşünüüyorum canım detoks tarzı bişi olucak ..
zaten dün cok rahatlamısım bu sabah bi rahat uyandım ki sorma..
inş cumaya hersey daha güzel olucak..

senin dünyan zaten renkli bitanem

evet ya bende stresten yedim yoksa bu kadar yiyemem yani

ay inşallah meyvem haklısın canım bu kadar olsun napim :78:

pırasa al marketten canım mutlaka aç kalma bak inş vardır bulursun canım...

canım yoğurt evet olabilir ama salatalıkda ye yanında zaten %96sı su hem lifli ya aç bırakmaz mdieni tek yoğurtla tansiyonun filan düşmesin canım...

evet insan detoks yapınca çok rahatlıyor bende bugün sadece meyve yicemm..montiamca kitapta bahsetmiş bir kaç şeyden çok okudum detoks tarzı bişi yapıcam bugün...meyve ve yoğurt yicem daha önce yapmıştım çok rahatlıyorum hem montiyede aykırı değil...

inş cuma hepimiz için çok harika olucak

yoğurttn yanında 3 tane yumurta yiyebilirim canım sabah öğle aksam..haslama olarak..aralardada ayran yada yoğurt yedimmi olur biter..
canım cuma sonucları öğrenemicem ben muhtemelen yolda yadaizmitte olucam o sırada ve ev halkıyla otururp sohbet ederken nete girmem..karnemide gec görücem :26:

meyveyle yoğurdu aynı anda yeme canım ayrı ayrı yee karısmasınlar midede..
yarına artılardan kortulucaksın muhtemelen

yumurta serbest miydi o zaman yumurta ye canım ben unutmuşum o diyeti yaw

evet süper olur öyle yaparsan inş kolay ve çabuk geçer...ayy kıyamam izmitte internete girme şansın yokmu güzelim...:26:

bence kesin mezun olcan izmittten dönünce parti yapcaz ona göre

hm öylemi diyosun kitapta bahsetmemiş hatta meyvenin yanında yoğurt ve ceviz yiyebilirsiniz diyo ama ben yine 15-20 dk sonra yiyim haklısın karışmasın cnaım...

dışarı çıkıp çilek alcam bende elmada bitmiş canım çilek çekiyo dünden beri hem bağırsaklarıda süper çalıştırıryo kendisii süper bi meyve yaaa

aslında 5. gün yumurta günü ama o kadar yumurtaya dayanam..
inş kazasız ca bu 5 günü tamamlarımda canım mezun olurum yeter artık cok sıkıldım..
izmitte nete girerimde annmleri görmeye gidiyorum sonucda nete gireyim olmuyor..

çilek bol bol yee cnaım hem antioksidan özelliği var cok faydasını görürsün

ay o kadar yumurtaya bende daynamamm

haklısın cnaım inş istediğin gibi olur da bu hafta seni mezun ederiz hayırlısıyla

anladım canım izmitten dönünce kutlayacağız o zaman hem belki sana sürpriz parti hazırlarız

ayy tamam canım alayım bol bol

Son düzenleme:

benide benideee :)
bu sabah 63.6 çıktım meyvemm
dün 64.7 ydim

harikasın canım

tatlışlarım ben kaçıyorum sevdiceğimi göndericem... havaalanına gidiyoruz dönüşte çarşıya uğrayıp meyve alışverişi yapcam..

akşama kadar gelirim görüşürüz öpüldünüzz

Son düzenleme:

benide benideee :)
bu sabah 63.6 çıktım meyvemm
dün 64.7 ydim

eklerim gizemcimm canım benim karnım cok acıktı yaaaa...
yanımda elma getirdim muhtemelen onu yicem..
öğlen 1 bucuk tabak pırasa minik bi domates yedim ama sürekli kosturdum evde hiç doymadım o yüzden..

meyvenull 59.4 /
minoş prenses 65.4 /
qiz3mm 63.6/

Son düzenleme:

hımm anladım canım ... keşke kabakta yapsaydın ben yeter diye dşünmüştüm ama yetmiyo demekki :26:

ayy baslığımdaki şpkaları almıslarr neden aldınızzzzz :84::84::84::84::84::84:

Aldınız bari bi acıklama yapıp not bıraksaydınızzzz :84::84::84::84::84:

anladım canım .. Benm yaptğımda 3 kase fln var . şimdi brini yiyorum domates salatalıkla.. çok az tuz koydm ben hafif tatlımsı olmuş.

bende azıcık bişi tuz attım belli belirsiz ..
Yyaa sen sabah yemiyorun onun artısı oluyor ben sabah da yedim 12 de de yedim saat 3 olsada elmamı yesem die bekliyorum inanamazsın
Yarın iice doyucağımı düşünüyorum ama et insanı tok tutuyor..

ayy canım benim yaa inşallah çabuk geçer bugün senin için..
yarın gelsin bir an önce :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…