Meyvenull'un Diyet Günlüğü

bu 82 kilo olan halimmm(soldaki ben)

bu 79 kilo olan halimm

bu 77 kilo olan halimm (soldaki ben)

bu 69 kilo olan halim

bu 65 kilo falan meyvemm .. bak anlatmak istediğim şu yanlarım .. yani ben göbekten bahsediyorum ama yandan görünüşüm beni rahatsız etmiyo asıl rahatsız eden önden ve arkadan bakış açısı. yani simitler.. deli ediyorlar beni.. hep bahsettiğim bu işte. hatta burda çok fazla değil. normalde braz daha fazla iştee

bu da 64 falan canım .. son foto

Son düzenleme:
masallahhh tütütütütütütüüüüüüüü

tatlım nasıl incelmişsin yaaa süper bi basarı sen bu fotoları hemen kaldır kimse görmesin basarı hikayende yayınlarsın herkes şimdiden görürse ilgi azalır....

ayy gizemcim nerden nerelere gelmişsin 82 kilo kocaman bir göbek kollar nasıl kalın omuzlar geniş iice ..

napıyorsun şimdi 59 a iniyorsun ve en kısa zamnda hatta hemen call ve plates karın indirip o yanlardan göbekten öyle kurtuluyorsun ne kadar zayıflarsan zayıfla gitmez onlarr .. bosuna zayıflıcam die uğrasma kilonu korumaya calıs caten cok büyük bir sey basarmıssın kız yarın sabaha belkide 20 kiloyu tamamlamıs olucaksın delimisin bide yanlarım diyor plates ve call yaptınmı onlar gider..

keske ac karna tartılsaydın kahvaltıdan sonra insan ağır cıkıyorrr

Cnm ben normalde (geçen hafta) aç karnına tartıldığımda 62,8 falan çıkıyordum dün bu şekilde çıktım demekki vermişim. İdealim 55 kilo ilk evlendiğim zamanlar şimdi birde oğlum var yine halime şükür

anladım tatlım sen yarın sabah wcden sonra ac olarak tartıl muhtemelen 60 falansındır..
ideal kilona cok az kalmıs uyguladığın bir diyet varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…