Meyvenull'un Diyet Günlüğü

Arkadaslar ben kkde yeniyim kilo vermeye calisiyorum bende.5g 5k gördüm ama anlamadim ne oldugunu ilk bikac sayfayi okudum ama anlamadim kisaca anlatabilirmisiniz?Ben nisanin sonunda gelinlik alacam ve o zamana kadar 10-12 kilo vermek istiyorum.O yuzden telasliyim yardimlarinizi bekliyorumne yapabilirim kafam karisti.

tatlım hiç tavsiye etmem... verdiğin kiloları geri alırsın bak demedi deme...

ben akşamdan ayarlıyorum sabah misss gibi ekmek kokusuyla uyanıyorum...

makinenin markası ne cnm...

tatlım hiç tavsiye etmem... verdiğin kiloları geri alırsın bak demedi deme...

ben akşamdan ayarlıyorum sabah misss gibi ekmek kokusuyla uyanıyorum...

makinenin markası ne cnm...

maicimm ayyy ben yapmaya meraklıyım dün aksam ekmek yaptım getirdim bu sabah iş yerine kızlar kahvaltıda yesinler die..
yoksa aman allahım birdahah kilo almakmı :96::96:
10 kilo vermişi 1,5 senede onuda zorla yapmısım tekrar bastan baslayamam ömrüm yetmez

canım ebnim makinem beko ama bn hiç ekmek kokusu duymuyorum neden ki bi türlü anlayamadım .. :44:

bu konuyu diyetin kendi topiğinde sorsanız size dahah ii yardımcı olacaklardır.
1 ayda 10-12 kilo vermek cok zor verilse bile sağlıksız olur beraberinde bir cok hastatlık getirir.

kendın buram buram kokusunu ceke ceke yıyemıycegını bıldıgın ıcındırr meyvem

günaydın dünyammmm
400 gr artıdayım cumartesi ne kadar cok yemişi :96: veremediğime göre o gözlemeyi yememem gerekiyordu
neyse sonucda 5 g 5 yapıyorum 1.900 versem beni kurtarıyor ki inş vericem o kadar..

pırasa muhtesem olmus sabah nasıl bayılarak yedim ama az olduğundan azıcık yiyebildim ceyrekde domates yedim salatalıklarım çürümüş kabaklarımda çürümüs marullarda iice sararmıs içlerini cıkartıcak vaktim yoktu mecburen yarı ac kaldımmm :26: ama olsunn yarın sabaha inş 58 de uyanıcam.. bol su içiyorum birazdan yeşil cayımı alıcamm..

gunaydınnn meyvemınnn cilekli dunyasııı mınnos geldıııı

yanında 5 tane ortaboy patates haslaması ıle ama sabah sabah cok acım nedense 2 sını bırden yemeyı planlıyorum
buarada bugunku kılo hemen not edınız patron 65.4 maleseff ınsallahh yarına 64 u gorurumm

günaydın cnm az kalorili bir gün diliyorum...
cnm nasıl koku olmaz... benim ekmekten bir koku çıkıyo herkes mest oluyor...
sinbo benimki... bi de aşırı kabarıyor hatta bu günkü kapağa yapışmış...
ve tadı o kadar mükemmel ki inanki doyamıyorsun...
ben de şeker çıkmasa ben hayatta veremezdim kilo ekmek yicem diye...

ınsallah 58 olucaksınn tatlım benımmm
ben bugun bol su ıcemıycem arazıye gıdıcem dıye hooff etkısı olurmu meyvem saat 9 da gıdıcem o saate kadar ıceyımm sımdıkte yesılcayımla 2 haslanmıs patatesle kahvaltı yapıyorumm

günaydın minnosumm
kilonu not alıyorum sekercim yarına 1 kilo eksik cıkacaksınn :112:
patates yemekden korkma acıkdıkca yee minnosumm ..

:38: sanada bol kalori yakımlı bir gün maicimmm ..
ayy canım bendede pcos var bende vermek incecik olmak zorundayım malesefkiii ..

dün aksam güzel güzel kabardı ekmeğim sonra uyuya kalmısım ben pişmeye baslamıs bu uyandığımda hersey bitmişti ama ekmeğn üstü cökmüş ne güzel kabarık hamur cöküvermiş ayy unumdanmı neden anlamadımmm tatlım yaa bu aksam bir daha yapıcamm hırs yaptım sürekli deneyip duruyorumm

minnosum 2.5 litreyi bitirsen yeter arazıye gidene kadar yarım iç aksam da yatana kadar 2 litreyi bititrirsin girip cıkıp su içersin.. inş yarın 64.4 olucaksın minnosumm

hımmm anladım cnm un da çok önemli suyun sıcaklığı da...
bir de maya ve suyun kesinlikle temas etmemesi lazım...
önce su sonra sıvı yağı koy ekmek teknesine...
sonra elenmiş unun yarısını koy üzerine tuz ve şekerini koy sonra kalan unu koy.. en üste mayayı koy dikkat et tuzla veya suyla kesinlikle temas etmemesi lazım...
sonra makineni çalıştır
bi de böyle dene bakalım markalar farklı ama belki işe yarar..
ama suyun sıcaklığı çok çok önemli...
yine olmazsa mayanı değiştir...
aktif maya kullanıyosan instan maya al...
kolay gelsin cnm...
mis kokulu ekmekler diliyorum sana...

Son düzenleyen: Moderatör:

canım senin anlattığın sırada koydum dün aksam bu aksam cekirdekli denicem tekrar intans maya kullanıyorum basında beklicem valla.. nolcak bakalımm

minnosum 2.5 litreyi bitirsen yeter arazıye gidene kadar yarım iç aksam da yatana kadar 2 litreyi bititrirsin girip cıkıp su içersin.. inş yarın 64.4 olucaksın minnosumm

ayy ınsallah ınsallah meyvem sabah berı yarım lıtreyı bıtırdım ama daha ıcmıycem arazıde wc yok bıse yok kalıyorum ayazda . 9 bucuk arabasıyla gıdıyorum arazıye sekercımm kendıne ıyı bak ye bakım sebzelerınııı

ayy minnosum benimde yarım litrem bitti 1 yeşil cay da bitti gerizekalı adama uyuz oldum kendini bu kurumun ağası zannediyor sabah sabah sinir etti beni insan bile denmez o kişiliğe.. nys sakin olmam gerek..
kolay gelsin ttalım sana suandaa yoldasın

Son düzenleme:

günaydın meyveciğimin renkli dünyasııı

meyvem üzülme bende artıdayım ya bende dün badem ve cevizi abartmışım sınava girerken çok yedim ya e tabi bi de aşkım sağolsun beni tıka basa doyurdu

ama bugün gidiyo öğleden sonra onu yolcu etmeye gitcem... bir daha mayısın başında gelcek ben geldiğimde diyette görmiycem seni dedi o yüzden benim mayısa kadar 60 olmam lazım yaa...montinin 2 ayı doluyo gerçi mayıs başı belki veririm

bugünden itibaren sporumada başlıcamm tüm hızla cumaya 65i görürsem süper olcak...

meyvecim pırasayı çok severim ben afiyet olsun canım inş kaçamaksız atlatırsın bugünü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…