Meyvenull'un Diyet Günlüğü

cok kötü bi beslenme olmaz ki böyle önce su iömen lazım günde 2-2.5 mısr falan kalorisi cok yüksek seyler sağlıklı beslenerek verebilirsin kilolarını zaten cok değil..
bence bir düzene koymalısın yediklerini..

Haklısın ama artık birşey yiyemiyorum midem kaldırmıyor bulanıyor canım istiyor yemek yemek ama ağzıma alıyorum devamı gelmiyor küçüldü sanırım. suyu akşama kadar 2 litre tüketiyorum şuan 1,5 litrenin bitmesine az kaldı

ayy yemek yemeden olmaz kii...
allah kurusun hastalanırsın..
yavas yavas yemeğe calıs..

selam meyvemin dünyasındakiler ben geldim :80:

sevdiceğimi uçağa bindirdim, , çarşıdan meyve alışverişi yaptım ve eve geldim sonunda...glirken yolumu uzattım 1 saat yürüdüm terledim biraz oh rahatladım meyve salatamı yiyorum şimdi...

zevcancım pırasanın seni doyurmamaına üzüldüm ya kıyamm inşallah çabucak geçer bugün yeşilçay iç canım açlık duygusunu bastırır biraz inş

gizemcimm süper bir değişim ne diyim harikasın sen... neredeyse 20 kilo gitmiş tebrikler canım inş hedefine ulaşmana az kaldı...o yanların için spor şart canım call nasıl bişi bilmiyorum meyvecim söylemiş belki iyi gelir canım...gitcek inş hepsi

kızlar bu arada o tablo ne için benide yazabilirmisiniz rica etsem ....:78:

ayyy cok acımmmm :84::84::84:
iş yerine yemek getiremediimden sebze günlerinde doymuyorummmm :84::84::84::84:

yarının gelmesi biraz uzun sürerse ben zafiyet geciricem
Minnos ne durumda acabaaa

ben geldımmm meyvemmmmmm mınnos kosa kosa gıttı geldıııı

ayy bugun ıyıkıde arazı varmıs yoksa ben sureklı yemek dusunurdum herhalde sekercım sımdık soyle oluyor sabahtan berı yaklasık 2 saat arayla agzıma bır parca patates attım . en son arazıden doncem artık acıktım hıc tuz seker bısede almadımya tansıyonummu dustu ne . carsıdaydım kumpır yapan yere gıttım bos patates aldımm ne yapıcaksınız dıyorlar dedım evde kendım kumpır yapıcam sımdı geldım ısyerııne hemen actım yıycem allahım foss ıcı bosmus patatesın nasıl desem bır mandalına kadar yoktu yanı yıyemedım eve gıdınce bır parca kaldı sabah hasladıklarımdan onuda agzıma atıp pılatese gıdıcem ama gelınce nasıl dayanıcam dıye dusunuyorum butun gece boyunca olmazsa bır adet daha haslarım gece . ve toplamda suana kadar yedılerım 6 orta boy patates gece bır tane daha yıycem 7 olur cokmu sence meyvemm

gule gule kavus canımcım sevgılıne sag salım gıtsın gelsın ınsallah
sana tablo yokk sen kazana dustunn

ayyy cok acımmmm :84::84::84:
iş yerine yemek getiremediimden sebze günlerinde doymuyorummmm :84::84::84::84:

yaa sekerıtomm sen yanına keskemm su cerry domateslerden bıde kucuk salatalıklardan alsaydın onlar dıyetıde bozmazdı bu arada meyvem bugun patates yarın bendemı sebze yapıcam sekerıtommm ayy acaba yarına kılo vermıs olurmuyum 3 gundur wc yuzunu gormedım de

meyvemmm cok az sekerlı turk kahvesı ıc senı aksama kadar tutar o vvee yemek dusunmeyı hemen bırak sekercımm 55 ı dusun bol boll

minnoşum iyi dayanmışsın maşallahın var cnaım gece aç kalma ye bence ama yatmadan 2 saat önce filan ye canım

gule gule kavus canımcım sevgılıne sag salım gıtsın gelsın ınsallah
sana tablo yokk sen kazana dustunn

çok teşekkürler minnoşumm

aa ne zaman düştüm ben o kazana cadı kazanı mı yoksaam

cadı da sen olmalısın cadı minnoş

tatlım allah kavustursun...

ayy fatmacım resmen dakika sayıyorum cıkıs için eve gitseydim de pırasamı yeseydim :97:

tatlım allah kavustursun...

ayy fatmacım resmen dakika sayıyorum cıkıs için eve gitseydim de pırasamı yeseydim :97:

saol meyvemm hem kavuştursun hem zayıflatsın mayısa kadar inş yoksa halim yaman

kıyamam ya başka şeyler düşün canım nasılsa az kaldı son 1 saat dimi 17:30 demiştin yanlış hatırlamıyorsam çıkış saatine...:44:

minnosum cok işim var canım bi görsen halimii...

bence ac kalma keske 3 patates alsaydın dısardan istediğin kadar doyana kadar yee hiç korkma yemekden..

ayy minnosum bozulmus domateslerim salatalıklarım hep çürümüşş
inş yarına kilo vericeksin tatlımm.. bol bol su iç bu saattten sonra..

meyvemmm cok az sekerlı turk kahvesı ıc senı aksama kadar tutar o vvee yemek dusunmeyı hemen bırak sekercımm 55 ı dusun bol boll

evet minnosum ben 55 olucam onu düşünüyorum bide cok gıcık olduğum bi kızlar o da boyu 155 65 -70 kilodur acıktıkca ona bakıyorumm
iice hırslanıyorummm

kızlar size söylemeyi unuttum...:78:

ben yaz sınavalrım başlayana kadar 1 ay spora gitmeye karar verdim...sıkılaşmak için etlerim çok yumuşak sallanıyo resmen bende 80 kilodan geldim bu kiloya ondan sanırım...anemde dedi git diye bugün dönüşte geçen sene gittiğim spor salonuna gidip görüştüm 1 ay yeterli olur dediler...

mayısa kadar gitcem sonra annemi göndercem....ne dersiniz sıkılaşırım dimi hem kilo vermemede yardımcı olur belki

Son düzenleme:

süper olur canım ...
git bencede 2. sınava hazırlanmıcakmısın sen..

bencede gıt sekercım spor super bıseyy ınanamıycagım seyler yasattı bana ozellıkle pılates ama yururyusun tabıkı cok daha fazla etkısı var zayıflamada

meyvemmmmmm ozaman pılates donusunde 2 patates daha haslarım kendıme korkmadan ye dedın made sekercımmm ohhh aclıktan gozlerım döndu zatenn
neysem ben eve gıdıyorumm sekerler gorusuruzz

süper olur canım ...
git bencede 2. sınava hazırlanmıcakmısın sen..

canım ben güzel sanatlar fakültesine hazırlanıcam benim için ikinci sınav önemli diil...

yetenek sınavıyla alınıyo biliyosundur belki o sınavlar da temmuzda başlıyo...ama ben mayıs sonu çizim kursuna başlıyorum sınavlar için...spora nisan ayı boyunca giderim sonrası kolay zaten bana haftada 3 gün gelsen yeter dediler diğer günler çalışırım sınava yine de...

haklısın minnoşcum pilatesi ben yapamam bi ekre denedim kolumu kırdım 3 ay alçıda dolaştım...:26:
her gün düzenli olarak yürüyüorum ben zaten ama benim sorunum basenlerim bide bacakalrım çok yumuş yumuş ya şöyle sıkı olsun istiyorum azcık...

sevgilim bana pofuduk diyo yumuşacık yastık gibimişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…