Meyvenull'un Diyet Günlüğü

Çok önceden kullanmıştım üni. yıllardında selülit kremlerini ( gerçi ozaman selülitmi vardı) bir daha denicem inş yararını görürüm. Bİrde oturuyorum bütün gün işimden dolayı oda kötü:26:

günaydın meyvecimm biraz geç oldu ama

ayy çok sevindim canım inş cumaya kadar geri kalanlarda gitcek

ayy geçmiş olsun meyvem ya...en zor şeyde hastaya ilaç aldırtmak işte allah kolaylık versin inş almayı kabul eder de iyileşir

minnoşum bence sevinmelisin ne güzel gitmiş bak 600 gr az mı

ayy wc için kuru incir kuru kayısı dicem ama diyettesin bence bol bol ılık su iç bide tiksinmezsen zerdçallı sıcak su iç etkisine inanamazsın

günaydın kızlar...

yaa bugün tartıda + çıktım dün o kadar meyve yememe rağmen tek kaçamak yapmadım ama yaa :84:

moralim çok bozuldu...ama bugünde inatla devam edicem...yarında normal yeme düzenime geçeceğim 1 ayım dolcak montide ama hala güzel bir kilo veremedim bir şeyi yanlış mı yapıyorum ben ya:26:

Ya ben size birşey sormayı unuttum şimdi ben normalde kot pantolonda 31 giyiniyorum basenlerden dolayı kemer kısmından daralttırıyorum. 2 gün önce buraya kot almaktan nefret ediyorum yazmıştım dün kendime kot aldım 30 beden ilk başta dedim bu olmaz bana baktım 31 beden varmı baktım yok amannn dedim bi deniyim olmazsa yerine koyarım dedim neyse girdim kabine birne ne göreyim culkkkk şimdi size sormak istediğim 31 giyiniyordum 30 olduya acaba bu bedenler arasında kaç kilo fark oluyor ve bacaktanda gitmiş dimi kızlar :44:

annacım uzulme yaa sen ıstıkrarlı kılo verıyorsunda tatlım gunluk degısımler olabılır kıloda sen canını sıkma bence bu arada bu aksam kesınlıkle zerdecal alıyorum . az once az bırazcık wc ye cıktım cok sukur ınsallah devamı da gelırr
buarada kızlar sızden cok ozur dılıyorum ama ben 5 gunde 5 kıloya devam edemıycem galıba sekerım dustu basım dondu boyle gozlerım kararıyordu eve gıderkne benım eım 5. kat ınanın dermanım kalmadı cıkana kadar . bıraktım boyle sıkı dıyetler yapamıyorum ben anlasılan yıne 3+3 e donucem ınsallah yıne vermeye baslarım kızlar ya

ayy ınanmıycaksınız kızlar sabah berı aptal aptal dolanıyorum ortalıkta benım galıba sekerımı olcturmem lazım ne dersın meyvem sen anlarsın bunları

tamam minnoşum haklısın canım teşekkür ederim

al al valla süper bir şey

ayy canım yapma o zaman sağlığından önemli mi booşver sen hypatianın 2 günlüğünü yap bence

canım kot pantolon bedenleri standart olmuyor kalıplar kişiden kişiye değişiyor...31 den 30 olman tabiikib iraz farkettiğini gösterir cnaım inş 29 da giymeye başlarsın yakında

canım kot pantolon bedenleri standart olmuyor kalıplar kişiden kişiye değişiyor...31 den 30 olman tabiikib iraz farkettiğini gösterir cnaım inş 29 da giymeye başlarsın yakında

Okadar çok istiyorumki cnm o 29-28 i görmeyi artık bende tik oldu yani ince bacaklı birini görünce ayy ne güzel bacakları var diyorum offf

hoşgeldin kuyabiyem benimmm nasıl gidiyor mezuniyet sonrası tatlımm

nası olsun zevcanım yaa, mezun olduk da bu iş bitti mi sanki :84::84:

dünden beri sadece çiğ şeyler yiyorum canım, boğazımdan 1 lokma pişmiş bir şey geçmedi daha

hem detoks olsun diye yapıyorum, hem de benim uzun zamandır sabahları yorgun uyanma problemim var ona iyi geliyomuş diye duydum

e tabi bi yandan da kalan 1.5 kilomu vermeye çalışıyorum

aa bu arada haftasonu gelinliğimi seçtiimm :123::123::123::123::123:

saol bitanemm
inş bu hafta mezunumm

tatlım keske bu gün devam etmeseydin...

canım ayy fotolarınıda eklermisin bizeee...
cok merak ediyorum gelinliğini darısı basıma inş en kısa zamnda bende tadarım bu duyguyu.

gelinlik bu tatlım yorumlarınızı bekliyorum

henüz benim üzerimde fotoğrafı yok çünkü ben numune bedeni denedim
gelinlik sipariş verdikten 3.5 ay sonra ancak geliyo, gelince üzerimde de çeker koyarım

darısı en kısa zamanda başına
ailen razı olur da sevdiğin insanla ömür boyu mutlu olursun inşallah :26::26:

cok beğendim gizemmim süper durur sendede
zambak gibi benimde hayalimde böyle kuyruklu biş var ama kuyruklu alamıcam ne yazıkki.

bu çicekler gibi süper bi gelin olucaksın tatlımm

ayyy kuyabıyemm harıka bır gelınlık secmıssınn cok guzel masallah tatlım allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallah yaa senın resımlerınıde merak edıyorum koysana soyle 52 kılo ve 80 kıloluk kuyabıyelerı gorelımm

Okadar çok istiyorumki cnm o 29-28 i görmeyi artık bende tik oldu yani ince bacaklı birini görünce ayy ne güzel bacakları var diyorum offf

olursun canım inş

meyvemm bugün son kez yapcam napim psikolojim boluldu sabah sabah neyse yarın normal düzenime geçcem canım..

neyse bu hafta seni mzeun edicez nasılsa hiç bişi moralimi bozamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…