ayy canım benm ama olmaz ki öylee sabah ne yersen aksama kadar onu yicen tek tip beslenme yani sabah kahvaltıda elma salatalık olduysa gün boyu elma salatalık yani gün boyu tavuk yicem ben mesela aksam balık yiyyeim yok :26:
Dur şu barsaklarına bişi bulalımmm arastırayım ben biraz..
anaaaa cıddımısınn sen yaa ne alakakı ozaman nıye sebze gunu yazmıslar ne sacma yaa ayy sınırlerım bozulduu valla sebze gununde sebze yenır dıye kendımı adapte etmıstımm ayy zaten tansıyonum sekerım dusuyorr cok sınırlendım sımdıı hofffffff yeter yaaa ama yeterrrr yanı nezaman kurtulucam ben bu sureklı dıyet durumundan yaaa yemın ederım aglamak ıstıyorum artıkk hoooffff cok sıkıldım dıyet yapmakktan
oooofff yaşlılar çok inatcı oluyorlar geçmiş olsun canımgünaydın canlarım bıdıklarım lokumlarım sekerlerimmm
ayy ben bu sabah 58.8 cıktım..
dünden beri 600 gr gitmiş inş 3 gündede 1.5 giderse cok mutlu olucammmbu aksam spor yapmayı düşünüyorum ama cok halsiz kaldım yaaa
bide babama canım sıkkın off babam benimm tansiyonu cok yükseliyor dr a gidip ilac kullanması gerek ama bir türlü götüremiyorlar.nolcak bilmiyorum ben durdaki doktoruma yazdırıcam ilacı onu kullandıttırıcam inş ii gelirde doktora gitmeye rağzı olur.. zaten aileden gelen bi durum bu bizde öyle hipotansiyon oluyor belli bi yasa kadar sonra birden hipere ceviriyor benimde geleceğim o sekilde ama işte ilac kullansa keskee yaaaa
PİŞT SAKİN OL MİNNOSUM BEN DÜN SABAHTAN AKSAMA KADAR PIRASA YEDİM NE HALLERE DÜŞTÜM ACLIKDAN GÖZÜM DÖNDÜ YİNEDE KENDİMİ KAYBETMEDİM SEN DÜN AKSAM BİDE KACAMAK YAPMISSIN ONA RAĞMEN HALA İSYANLARDASIN... OLMUYOR...
HEM ÜZÜLME BAK SANA NE BULDUMM ..
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...rinmak-icin-bagirsak-temizligi-hint-yagi.html
ayy sagol meyvem bu hınt yagını dumustum denemekte fayda var ama ıs gunu yapamam haftasonuna kendımı odaklıyım ozamanda yapayım bır kasık yeter bana herhalde
ayy dellendım ama bılseydım boyle olucagını sabah kalkınca elma yemezdımkıı hooofffSınırlerım bozulduu gercekten cok sıkıldım ayyyyyyyyyyy, bı bıtse artıkk yaa aylardır hatta yıllardır dıyet yapıyorum hıc ıstedıgım kıloya ınmedım hep boylee oluyor ama artık gercekten cok yoruldum sureklı ınsanlara aman ben dıyet yapıyorum demekten ınsanların bana yınemı dıyetttesın mıne demesındenn yoruldummmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84:
oooofff yaşlılar çok inatcı oluyorlar geçmiş olsun canım
dün baya aç kaldın bu gün etgünündesin demi canım 1 tencere tavuk haşlasaydın ben öyle yapıcam gerçi çocuklar ortak oluyor ona göre çok yaparım
bence hafta sonunu bekleme minnosum aksam yemek yeme bunu iç sonrada bol bol limonlu ılık su içersin sabaha kadar rahatlarsın..
Bu gün al derim ben..
Diyet olayından bende cok sıkıldım ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sen değilmiydin 29 beden pantalona oldum diyen.. Daha ne olucak bu kadar inceldikten sonra yemeğemi baslıcaksın bak az önce manisadan üzüm gelmiş arkadas bi kase getirdi ama 2 tane aldım diyetteyim dedim onlarıda cekmeceme attım yarın yicem meyve günümde ..
Yeter ama artık dimi bu kalan kilolarıda yaza kadar vericez ve korumaya gecicez zaten koruma evresinde kalori hesabı yapıcam bi gün karbonhidrat yediysem ertesi gün proteine yüklenicem ki kilom dengede dursun sende öyle yapıcaksın minnosum yılmak yok az kaldı aylardır yıllardır devam ediyorsunda surda kalmıs 3 ay onumu yapamıcaksınnn ..
doğacım benim babam 49 yasında ve doktordan nefret ediyor. Inanmıyor yaa o kadar sinir bi durum ki ben kanser olsam yinede ameliyat olmam diyor onlar kesince dahada yayılıyor hastalık zihniyetinde..
Evet dün baya ac kaldım ama bu gün doyuyorum doysamda sekerim düşüyor canım yaa hep bi sersemlik halsizlk var..
Nys şu 5 günü tamamlıyayım die bakıyorum zaten ondan sonr akalori hesabı yapıcam bide izmit dönüsü lahana detoksunu 3 günlük..
Sende bolca pişir canım gerci maksimum 800 gr falan yeniyor ama olsun sen temkinli ol..
eşimin önce çalıştığı yer dağ başıgibi bi yerdi bekci köpekleri falan var eşim köpekleri çok sever orda hep kendi ilğileniyordu onlarla bi tanesi de oynaşırken başkasından ürküp eşimi ısırıyor aşı ya gönderemedim hep taciz ettim amasu gösteriyordum durum nasıl falan istediğin bişey varmı hani kudurucan ya vs en sonunda kendi de korkduda günü geçmeden aşıya gitti şükür
Kızlar günaydınnn...
birşey sormak istiyorum reklamlarda bannerlarda A..Çilek (anladınız umarım) diye bir kapsül var yağ yakıyormuş acaba kullananız veya çevresinde kullanan varmı:44: Aslına bakarsanız benim kilomla ilgili bir problemim yok ama şu bacaklarım öldürüyor beni bana bir akıl verin ne olur alsammı almasammı bilemedim bir kutusu 49 tl sabah akşam yemeklerden 30 dk önce alıyormuşsun kapsülü yan etkisi yokmuş doğalmış ne dersiniz??
kılonla ılgılı bır sorunun yok sadece bacakların problemse bence kesınlıkle uzman bırıyle bırlıkte spor yap yanı nerenın erımesını ıstıyorsan ona gore hareketler ogretır sana . hem ılaclar her turlu vucudu etkılıyor yanı ılac gıdıp bacagındakı yaga yapısıcak degıl sonucta canım bence spora basla hatta pılates yap mutlaka derım
Kızlar günaydınnn...
birşey sormak istiyorum reklamlarda bannerlarda A..Çilek (anladınız umarım) diye bir kapsül var yağ yakıyormuş acaba kullananız veya çevresinde kullanan varmı:44: Aslına bakarsanız benim kilomla ilgili bir problemim yok ama şu bacaklarım öldürüyor beni bana bir akıl verin ne olur alsammı almasammı bilemedim bir kutusu 49 tl sabah akşam yemeklerden 30 dk önce alıyormuşsun kapsülü yan etkisi yokmuş doğalmış ne dersiniz??
Elimden geldiğince evde spor ve pılates yapıyorum amaspora gitme gibi bir zamanım maalesef yok oğlum var ve çalışıyorum anlarsınız işte akşamları zor ediyorum onu görmek için sporada gidersem iyice zorlaşacak.. offf ne yapsam bilemedim
Canım merhaba bence altın çileği sakın kullanma kullananları biliyorum hiç kilo verememişler.Ayrıca o tür hapların hiçbirini kullanma çünkü yan etkiler çok bende biber hapını kullanmıştım çok kilo 10 günde 7 kilo verdim ama kalp çarpıntısı fln yapıyordu. sana tavsiyem kullanma derim.
kızlar bu ilacların zararlı olduğunu düşünüyorum ayrıca form kuralları gereği ilac hakkınca konusmak yasak.
sadece zayıflamak ve incelmek için bitkisel yöntemlerden bahsedelimm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?