Meyvenull'un Diyet Günlüğü

23ünde evlen güzelde hemen çocuk yapma bence .. azcık başbaşa olun
şaka bi yana dşünmüyomusnz canım :26:

ayy 4 sene oldu zaten yeterince bas basa kaldıkk eskidik biz eskidik

zaten hemen olmaz saka diyom size ben pcos um tedavi gerekli cocuk için

ayy 4 sene oldu zaten yeterince bas basa kaldıkk eskidik biz eskidik

zaten hemen olmaz saka diyom size ben pcos um tedavi gerekli cocuk için

bizde 5 senedir birlikteyiz meyvem ama babam geçen sene öğrendi orası ayrı öğrenir öğrenmez de evlilik diye baskı yapmaya başladı neyseki öğrenciyim yoksa evlendirilecektim :26:

ayy canım kıyamam hayırlısıyla olur inş bitanem geçer inş

59 çok bana canım boyum 1.60 zaten en az 55 olmalıyım :) 59 olursam ben yne bırakınca 60lerı görürüm :) ben yaza kadar anca mezun olurum haziranın sonuna kadar ayrılmayı dşünmüyorum takımdan bakalım :) bu arada ftness a başlıcam bi süre ona gitcem ondan sonrada iyice sıkılaşmak için platese.. bu hafta 61 i görmem canım 62 de kalırım :)

gizemcim bence hazirana kalmaz senin iş canım mayısta mezun olacağız inş seninle birlikte

bencede hazirana kalmaz..
hazirana 2 ay var ve 8 hafta verirsin ozaman kadar sen kiloları..

bencede hazirana kalmaz..
hazirana 2 ay var ve 8 hafta verirsin ozaman kadar sen kiloları..

bencede haklısın meyvem...

ben belki hazirana kadar bile mezun olamam canım sen mayıs diyosun

öyle deme gizemcim..kız görende 100 kilosun sancak yaw azimlisin gayeretlisin ve 6lılardan kurutlmak üzeresin bence hazirana kalmayacak bak gör

ayy ama sen 55 olduğunda popon hiç kalmıcak..
direk alttan verion. ben de sana 55 olma demiyorum zaten ama önce üst bölgeni sekle sok ondan sonra 55 ol biraz orda kilon sabitlensin.

bende öyle yapcam canım spora gtcem zaten haftada 2 gün fitness :) diğer günlerde evde hallederim :) okula yürüyorum zaten haftanın 5 gnü yarım saat

tamam işte 7 kilo var fıstık 2 ayda gider onlar pozitif ol tatlım

bak ben bile 1 ayda 5 kilo verebileceğimi düşünüyorum her ne kadar imkansız olsa da

bende yarın sabaha 57 yi göreceğimi hayal ediyorumm

ay kızlar bişi dicem size bu gün idrarımın hep tavuk koktuğunu hissediyorum

bende yarın sabaha 57 yi göreceğimi hayal ediyorumm

ay kızlar bişi dicem size bu gün idrarımın hep tavuk koktuğunu hissediyorum

ayy hayal etmeden olmaz ne yapalım nasılsa eninde sonunda istediğimiz kiloya kavuşcaz hayırlısıyla

heheh yalnız yaşamanın iyi bir tarafıı :89:

ayy hayal etmeden olmaz ne yapalım nasılsa eninde sonunda istediğimiz kiloya kavuşcaz hayırlısıyla

heheh yalnız yaşamanın iyi bir tarafıı :89:

bendece hayal etmeden yasanmaz...

ay annacım ben yanlız yasamasam şimdi 80 olmustum birak zayıflamayı annemlerin yanına gidince nasıl öyle yiyorumm akıllara zarar.

bendece hayal etmeden yasanmaz...

ay annacım ben yanlız yasamasam şimdi 80 olmustum birak zayıflamayı annemlerin yanına gidince nasıl öyle yiyorumm akıllara zarar.

evet hayalgücü önemli ay gittikçe tuhaf bir hal alacak bu

ayy haklısın canım bende bi keresinde sınav dönemi geçene kadar anneanemde kalcaktım ama sonra anneanemin bol kalorlili mutfağı aklıma geldiiii anneanemde kalsaydım 100 kilo olmuştum garanti

allahtan annem her hafta diyete başlıyo da mutfak biraz hafifliyo

ayy ne güzel diyet yapan bi annen var kac kilo ki..
kesin bizde öyle olurz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…