23ünde evlen güzelde hemen çocuk yapma bence .. azcık başbaşa olun
şaka bi yana dşünmüyomusnz canım :26:
ay evlenr evlenmez peşine hemen doğurma kız çocuk için bekle biraz ilk yılların tadı başka olur der annem keşke sonradan yapsaydım sizi diyo
ayy canım hayırlısıyla olur inş herşey yoluna girer
ben zaten istediğim ve benim için hayırlı bir kişiyle birlikteyim canım yinede teşekkürler
ayy 4 sene oldu zaten yeterince bas basa kaldıkk eskidik biz eskidik
zaten hemen olmaz saka diyom size ben pcos um tedavi gerekli cocuk için
59 çok bana canım boyum 1.60 zaten en az 55 olmalıyım :) 59 olursam ben yne bırakınca 60lerı görürüm :) ben yaza kadar anca mezun olurum haziranın sonuna kadar ayrılmayı dşünmüyorum takımdan bakalım :) bu arada ftness a başlıcam bi süre ona gitcem ondan sonrada iyice sıkılaşmak için platese.. bu hafta 61 i görmem canım 62 de kalırım :)canım yarın incir ayva yeşil sarı kırmızı elma yicembol bol meyve olucak yani ben meyve gününde doyuyorum hiç sorun yasamıyorum daha önce sadece elma kayısı yediğim günler cok oldu.
inş yarına güzel bir sonucla baslarım ve meyve günündede rahat 500-600 gider..
zaten diğer gün yani son gün 3 yumurta ve bol yoğurt yicem..
ayy canım sen bu kez cok güzel verdin bi bakmıssın haftaya 59 oluyorsun belkide mezun olursunn
zaten sen inceciksin sadece spora ihtiyacın var üst bölge için bence 59 da duraklat biraz sabitle kilonu sonra sporla vücudunu şekle sokunca tekrar baslarsın.
59 çok bana canım boyum 1.60 zaten en az 55 olmalıyım :) 59 olursam ben yne bırakınca 60lerı görürüm :) ben yaza kadar anca mezun olurum haziranın sonuna kadar ayrılmayı dşünmüyorum takımdan bakalım :) bu arada ftness a başlıcam bi süre ona gitcem ondan sonrada iyice sıkılaşmak için platese.. bu hafta 61 i görmem canım 62 de kalırım :)
bizde 5 senedir birlikteyiz meyvem ama babam geçen sene öğrendi orası ayrıöğrenir öğrenmez de evlilik diye baskı yapmaya başladı neyseki öğrenciyim yoksa evlendirilecektim :26:
ayy canım kıyamam hayırlısıyla olur inş bitanem geçer inş
59 çok bana canım boyum 1.60 zaten en az 55 olmalıyım :) 59 olursam ben yne bırakınca 60lerı görürüm :) ben yaza kadar anca mezun olurum haziranın sonuna kadar ayrılmayı dşünmüyorum takımdan bakalım :) bu arada ftness a başlıcam bi süre ona gitcem ondan sonrada iyice sıkılaşmak için platese.. bu hafta 61 i görmem canım 62 de kalırım :)
gizemcim bence hazirana kalmaz senin iş canım mayısta mezun olacağız inş seninle birlikte
bencede hazirana kalmaz..
hazirana 2 ay var ve 8 hafta verirsin ozaman kadar sen kiloları..
bencede hazirana kalmaz..
hazirana 2 ay var ve 8 hafta verirsin ozaman kadar sen kiloları..
ben belki hazirana kadar bile mezun olamam canım sen mayıs diyosun
ama ben en az 55 le mezun olmak istiyorumm:26:
ama ben en az 55 le mezun olmak istiyorumm:26:
ayy ama sen 55 olduğunda popon hiç kalmıcak..
direk alttan verion. ben de sana 55 olma demiyorum zaten ama önce üst bölgeni sekle sok ondan sonra 55 ol biraz orda kilon sabitlensin.
tamam işte 7 kilo var fıstık 2 ayda gider onlar pozitif ol tatlım
bak ben bile 1 ayda 5 kilo verebileceğimi düşünüyorum her ne kadar imkansız olsa da
bende yarın sabaha 57 yi göreceğimi hayal ediyorumm
ay kızlar bişi dicem size bu gün idrarımın hep tavuk koktuğunu hissediyorum
ayy hayal etmeden olmaz ne yapalım nasılsa eninde sonunda istediğimiz kiloya kavuşcaz hayırlısıyla
hehehyalnız yaşamanın iyi bir tarafıı :89:
bendece hayal etmeden yasanmaz...
ay annacım ben yanlız yasamasam şimdi 80 olmustum birak zayıflamayı annemlerin yanına gidince nasıl öyle yiyorumm akıllara zarar.
evet hayalgücü önemli ay gittikçe tuhaf bir hal alacak bu
ayy haklısın canım bende bi keresinde sınav dönemi geçene kadar anneanemde kalcaktım ama sonra anneanemin bol kalorlili mutfağı aklıma geldiiii anneanemde kalsaydım 100 kilo olmuştum garanti
allahtan annem her hafta diyete başlıyo da mutfak biraz hafifliyo
ayy ne güzel diyet yapan bi annen var kac kilo ki..
kesin bizde öyle olurz
kızlar ben bir yürüyüş yapıp geleyim geç olmadan görüşürüz canlarım öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?