teşekkür ederimmm :)gizem süper değişim olmuş tebrikler
masallahhh tütütütütütütüüüüüüüü
tatlım nasıl incelmişsin yaaa süper bi basarı sen bu fotoları hemen kaldır kimse görmesin basarı hikayende yayınlarsın herkes şimdiden görürse ilgi azalır....
ayy gizemcim nerden nerelere gelmişsin 82 kilo kocaman bir göbek kollar nasıl kalın omuzlar geniş iice ..
napıyorsun şimdi 59 a iniyorsun ve en kısa zamnda hatta hemen call ve plates karın indirip o yanlardan göbekten öyle kurtuluyorsun ne kadar zayıflarsan zayıfla gitmez onlarr .. bosuna zayıflıcam die uğrasma kilonu korumaya calıs caten cok büyük bir sey basarmıssın kız yarın sabaha belkide 20 kiloyu tamamlamıs olucaksın delimisin bide yanlarım diyor plates ve call yaptınmı onlar gider..
gizemmmmmmm nedurumdasınnnn
gizemcim cok uykum geldi gözlerim kapanıyor canım zaten aclıkdan mecalim yok yarın görüşürüz sekercimmm
ii gecelerr
ii gecelerr
fatmacım sanada teşekkür ederim canım :) en kısa zamnda üst bölgem için sıkı bi spora başlıcam artık.. sende spora başlıyomussun hayrlı olsun canım hem sıkılaşırsın hemde kilo vermene yardımcı olur inşallah öptümmm :)
meyvemm gtmişşş
fatmaaa hoşeldin cnmm
hoşbuldum tatlım geç geldim ama spordan sonra dinleniyodum biraz tv bakındım...:93:
sen naptın bakalım..
valla bugün pek birşey yapmadım .. halsizdim canım içimden spor gelmedi bugün sadece okula yürüdüm 20-30 dk :)
ama tüm gün sırf sebze yedin normal canım...yarın yaparsın spor boşver bide halsiz filan düşebilirdin yapsaydın allah korusun...yarın et günü dimi
evet canım ama ben meyve gnü yapacağım byük ihtimal . çünkü arkadaşla byee gtcez yanıma alableceğim brtek meyve var o yüzden . gitmessek eğer et gnü yaparım :)
yarın sabah kaç çıkcam acaba tartıda .. keşke tam 63 çıkablsem yarınn
gunaydınn sekerleırımm ben geldım ama patlamak uzereyım hala wcye gıdemedım bugun 3. gun oldu sabah tartıda 64.8 kılo cıktım aslında sevınmelıyım 600 gr gıtmıs ama ben daha cok gıder sanıyordum ee tabı aksama mısafır gelınce spordan gelınce az bucuk bozuldu dıyetım patates haslayamadım onların yanında ıspanaklı peynırlı borek yapmıstım yarım dılım ondan yedım bırde yarım salatalık yarım domatess hooooffff bozmasaydım belkım 1 kılo gıderdı bu sabahta uyandım saat 8gec kalmısız hemen kostur kostur ıse geldım ee sabahın korunde kostururken ne sebzesı yıyebılırsın kocaman bır yesıl elma vardı onun attım cantama 2 de kucuk salatalık attım cantama sabahın korunde elmamı yemeye basladım sımdı sıze soruyorum meyveyemı devam edeyım yoksa salatalıklarımı yıyıp oglende ıspanak aksamda mantar la sebze gunumu yapayım sekercıklerım bır akıl verın bana kalırsa sebze yapsamda belkı wc ısıne yara dıyorum ama hoooff ne yapsamkı
minnosum canım benimm bozulması kötü olmus ama devam et sen elma yedin artık elmayla devam et gün boyu meyve günündede sebze yaparsın..
ayy canım wc ye cıkmadığından senin verememen bence ilac al minnosum eczaneden öğlen arası al içiver rahatlarsın..
sen şimdi öğlene kadar salatalıklarınıda ye tatlım bu gün elma ve salatalık günü olsun ..
ama bu kez kacamak yapmaa olurmu minnosummm ..
bak ben bu hafta süper verdim lapayla 1 kilo vermişimdir die düşünüyoru dünde 600 gitti iki günde..
inş sende vericeksin minnosum ama kacamak yapmaa
ayy ama ben bugun mantar yapıcam yarın aksam spor var spor olunca aksam yemegı yapamıyorum evde ben bugun sebze yesem olmazmıkı meyvemm .oglen salata yıycektım aksam mantar hooofff kocısım yemeksız kalıyor ben spora gıttıgım gun oyuzden bugunden yapıcaktım ayy ne yapsamkı . Zaten ben patlamak uzereyım suan . Ben ılac ıcemıyorum meyvem zamanında o ılaclar yuzunden hastanelık oldum teyzem doktor vucudun alısmıs ılaclara tembellesmıs dedı oyuzden mumkun mertebe ılaclardan uzak duruyorum artık tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?