Meyvenull'un Diyet Günlüğü

gizemcim cok uykum geldi gözlerim kapanıyor canım zaten aclıkdan mecalim yok yarın görüşürüz sekercimmm

gizem süper değişim olmuş tebrikler
teşekkür ederimmm :)

ayyy meyvemm çok teşekkür ederimm .. zaten artık spora çok ağırlık vercem özelikle üst bölgeye .. ondan sonrada kilomu korurum artık ..

gizemmmmmmm nedurumdasınnnn

gizemcim cok uykum geldi gözlerim kapanıyor canım zaten aclıkdan mecalim yok yarın görüşürüz sekercimmm

ayyy canım benim biraz halsizlik var bende.. suyumu bitireyim bende yatcam .. aç aç gezdm valla nasıl olsun :)
canım birşey sorcam yarın eve uğrayamayablirim bu yzden tavuk gnyle meyve gnünü değiştrsem diyorum ne dersin mecburum :26:

fatmacım sanada teşekkür ederim canım :) en kısa zamnda üst bölgem için sıkı bi spora başlıcam artık.. sende spora başlıyomussun hayrlı olsun canım hem sıkılaşırsın hemde kilo vermene yardımcı olur inşallah öptümmm :)

iyi geceler meyvemmm

oy gizemcim başla başla...evet canım bende başlıycam inşallah canım sağol

ay bi karşılaşamadık doru düzgün neyse yarın görüşürüz artık gizemcim iyi geceler canımm

valla bugün pek birşey yapmadım .. halsizdim canım içimden spor gelmedi bugün sadece okula yürüdüm 20-30 dk :)

ama tüm gün sırf sebze yedin normal canım...yarın yaparsın spor boşver bide halsiz filan düşebilirdin yapsaydın allah korusun...yarın et günü dimi

ama tüm gün sırf sebze yedin normal canım...yarın yaparsın spor boşver bide halsiz filan düşebilirdin yapsaydın allah korusun...yarın et günü dimi

evet canım ama ben meyve gnü yapacağım byük ihtimal . çünkü arkadaşla byee gtcez yanıma alableceğim brtek meyve var o yüzden . gitmessek eğer et gnü yaparım :)

yarın sabah kaç çıkcam acaba tartıda .. keşke tam 63 çıkablsem yarınn

hm anladım canım haklısın...çıkarsın inş canım ya takma bu kadar

günaydın canlarım bıdıklarım lokumlarım sekerlerimmm

ayy ben bu sabah 58.8 cıktım..
dünden beri 600 gr gitmiş inş 3 gündede 1.5 giderse cok mutlu olucammm bu aksam spor yapmayı düşünüyorum ama cok halsiz kaldım yaaa

bide babama canım sıkkın off babam benimm tansiyonu cok yükseliyor dr a gidip ilac kullanması gerek ama bir türlü götüremiyorlar.nolcak bilmiyorum ben durdaki doktoruma yazdırıcam ilacı onu kullandıttırıcam inş ii gelirde doktora gitmeye rağzı olur.. zaten aileden gelen bi durum bu bizde öyle hipotansiyon oluyor belli bi yasa kadar sonra birden hipere ceviriyor benimde geleceğim o sekilde ama işte ilac kullansa keskee yaaaa

gunaydınn sekerleırımm ben geldım ama patlamak uzereyım hala wcye gıdemedım bugun 3. gun oldu sabah tartıda 64.8 kılo cıktım aslında sevınmelıyım 600 gr gıtmıs ama ben daha cok gıder sanıyordum ee tabı aksama mısafır gelınce spordan gelınce az bucuk bozuldu dıyetım patates haslayamadım onların yanında ıspanaklı peynırlı borek yapmıstım yarım dılım ondan yedım bırde yarım salatalık yarım domatess hooooffff bozmasaydım belkım 1 kılo gıderdı bu sabahta uyandım saat 8 gec kalmısız hemen kostur kostur ıse geldım ee sabahın korunde kostururken ne sebzesı yıyebılırsın kocaman bır yesıl elma vardı onun attım cantama 2 de kucuk salatalık attım cantama sabahın korunde elmamı yemeye basladım sımdı sıze soruyorum meyveyemı devam edeyım yoksa salatalıklarımı yıyıp oglende ıspanak aksamda mantar la sebze gunumu yapayım sekercıklerım bır akıl verın bana kalırsa sebze yapsamda belkı wc ısıne yara dıyorum ama hoooff ne yapsamkı

minnosum canım benimm bozulması kötü olmus ama devam et sen elma yedin artık elmayla devam et gün boyu meyve günündede sebze yaparsın..
ayy canım wc ye cıkmadığından senin verememen bence ilac al minnosum eczaneden öğlen arası al içiver rahatlarsın..
sen şimdi öğlene kadar salatalıklarınıda ye tatlım bu gün elma ve salatalık günü olsun ..
ama bu kez kacamak yapmaa olurmu minnosummm ..
bak ben bu hafta süper verdim lapayla 1 kilo vermişimdir die düşünüyoru dünde 600 gitti iki günde..
inş sende vericeksin minnosum ama kacamak yapmaa

ayy ama ben bugun mantar yapıcam yarın aksam spor var spor olunca aksam yemegı yapamıyorum evde ben bugun sebze yesem olmazmıkı meyvemm .oglen salata yıycektım aksam mantar hooofff kocısım yemeksız kalıyor ben spora gıttıgım gun oyuzden bugunden yapıcaktım ayy ne yapsamkı . zaten ben patlamak uzereyım suan . ben ılac ıcemıyorum meyvem zamanında o ılaclar yuzunden hastanelık oldum teyzem doktor vucudun alısmıs ılaclara tembellesmıs dedı oyuzden mumkun mertebe ılaclardan uzak duruyorum artık tatlım

ayy canım benm ama olmaz ki öylee sabah ne yersen aksama kadar onu yicen tek tip beslenme yani sabah kahvaltıda elma salatalık olduysa gün boyu elma salatalık yani gün boyu tavuk yicem ben mesela aksam balık yiyyeim yok :26:

Dur şu barsaklarına bişi bulalımmm arastırayım ben biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…