Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayy harika bişi buuuu

canım tarzın süper bence çok güzel bi model seçmişsin bayıldımm :78::78:

eminim çok yakışcak sana kuğu gibi olcan canım maşallah

şimddien mutluluklar tatlım inş düğünün çok güzel geçer

off bu gün hersey üstüme üstüme geliyor..

nasıl gerginim bi bilsenizz.. ahh dünyam senide ihmal ettim biliyorum ama inan daha 1 bucuk litre su bile içemedimm...

yok canım yaa bu gün ben cok gerginim kendimi bi odaya kapatmak istiyorum yanlız kalmaya ihitiyacım var sakinlesene kadar..

ayy canım baze olur öyle sinirlerin gerilmiş sanırım...bende sabahtan ebri öyleydim az önce annem paaptya çayı yaptı içtim biraz sakinleştim sanki sen de içebilirsin istersen ama yine de işte bazı şeyler çay içince geçmiyor...

eve gidince koltuğa uzann dinlen biraz rahatlarsın inş meyvem kasma kendini...

kızlar kesınlıkle ve kesınlıle aclıktan oluyor cunku dunden berı bende aynen sızın gıbıydım gıdıp az bısıler yıyınn bence

süper,sana daha cok yakisacak eminim

harikaaaa :)

şimdiden mutluluklar tatlım.darısı meyvenin,anna nın gizeminn hypatianınnnnnnn tüüm bekarların başına:)

harikaaaa :)

şimdiden mutluluklar tatlım.darısı meyvenin,anna nın gizeminn hypatianınnnnnnn tüüm bekarların başına:)
sağol nidahcım ama önceçalışmak kariyer yapmak istiyorum ben

benim daha çok yolum varr
17 yaşındayım yinede amin diyelim teşekkürlerr

bu işler belli olmaz gizemcimmmm fıstık gibi kızsın karşına her an biri çıkabilir

evet fatmacım belli olmaz tabi byük konuşmamakta gerek :) yinede en az 24-25 diyorum anca bter okul falan :)

canlarım bende yemeğimi yedim valizeme koymam gerekenleri bir bir koyuyorum sonra unutuluyor..

ayy aslında 2 gün gidiyorum ama annemlerin bırda bi kac kıyafeti kalmıs. ee bende temkinliyim unutmayayım die şimdiden basladım hazırlıklara.

aksam ki tavuğumuda yedim ohh miss miss.. ama spor yapamıyorum yaa dizimi öne doğru havaya kaldırımca baslıyor ağrımaya geriliyor kaslar heralde bende bacakalrımı uzattım suyumu aldım hem size yazıom hemde suyumu yudumluom..

afiyet olsun meyvem hoşgelmişsin canım nasıl daha iyicemisin...

iyi yapmışsın tatlım hazırlıklar başlamış ne güzel...umarım yolculuğun iyi geçer canım benim...

ay zorlama kendini meyvem boşver zaten bavulunu yerleştirirken hareket etmişindir biraz da olsa

ben 23 ümde evlenmek 24 ümde doğurmak istiyorum

şaka bi yana ben artık yanlız yasamakdan cok sıkıldım böyle cok zor oluyor her acıdan alıs veriş bile sorun yani..

afiyet olsun canım.. bugnüde btirdin .. yarın meyve gnün ne yapacaksın?

bu arada spor yapma canım şu sıralar.. sağlık daha önemli özelliklede bacak :) ağrısı fena oluyor

tabi cnaım bende öyle düşünüyorum haklısın en ideal yaş bencede

şakasına söylüyorum ben

allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım

amin canım .. seninde inşallah

şaka bi yana ben artık yanlız yasamakdan cok sıkıldım böyle cok zor oluyor her acıdan alıs veriş bile sorun yani..

23ünde evlen güzelde hemen çocuk yapma bence .. azcık başbaşa olun
şaka bi yana dşünmüyomusnz canım :26:

ay evlenr evlenmez peşine hemen doğurma kız çocuk için bekle biraz ilk yılların tadı başka olur der annem keşke sonradan yapsaydım sizi diyo

ayy canım hayırlısıyla olur inş herşey yoluna girer

ben zaten istediğim ve benim için hayırlı bir kişiyle birlikteyim canım yinede teşekkürler

canım yarın incir ayva yeşil sarı kırmızı elma yicem bol bol meyve olucak yani ben meyve gününde doyuyorum hiç sorun yasamıyorum daha önce sadece elma kayısı yediğim günler cok oldu.

inş yarına güzel bir sonucla baslarım ve meyve günündede rahat 500-600 gider..

zaten diğer gün yani son gün 3 yumurta ve bol yoğurt yicem..

ayy canım sen bu kez cok güzel verdin bi bakmıssın haftaya 59 oluyorsun belkide mezun olursunn
zaten sen inceciksin sadece spora ihtiyacın var üst bölge için bence 59 da duraklat biraz sabitle kilonu sonra sporla vücudunu şekle sokunca tekrar baslarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…