Eki Görüntüle 169416 Eki Görüntüle 169417
gelinlik bu tatlımyorumlarınızı bekliyorum
henüz benim üzerimde fotoğrafı yok çünkü ben numune bedeni denedim
gelinlik sipariş verdikten 3.5 ay sonra ancak geliyo, gelince üzerimde de çeker koyarım
darısı en kısa zamanda başına
ailen razı olur da sevdiğin insanla ömür boyu mutlu olursun inşallah :26::26:
off bu gün hersey üstüme üstüme geliyor..
nasıl gerginim bi bilsenizz.. ahh dünyam senide ihmal ettim biliyorum ama inan daha 1 bucuk litre su bile içemedimm...
noldu meyvecim neyin var hayırdır...işyerindemi canını sıktılar yoksa
yok canım yaa bu gün ben cok gerginim kendimi bi odaya kapatmak istiyorum yanlız kalmaya ihitiyacım var sakinlesene kadar..
kızlar kesınlıkle ve kesınlıle aclıktan oluyor cunku dunden berı bende aynen sızın gıbıydım gıdıp az bısıler yıyınn bence
gelinlik sipariş verdikten 3.5 ay sonra ancak geliyo, gelince üzerimde de çeker koyarım
harikaaaa :)
şimdiden mutluluklar tatlım.darısı meyvenin,anna nın gizeminn hypatianınnnnnnn tüüm bekarların başına:)
sağol nidahcım ama önceçalışmak kariyer yapmak istiyorum benharikaaaa :)
şimdiden mutluluklar tatlım.darısı meyvenin,anna nın gizeminn hypatianınnnnnnn tüüm bekarların başına:)
benim daha çok yolum varr
17 yaşındayımyinede amin diyelim teşekkürlerr
evet fatmacım belli olmaz tabi byük konuşmamakta gerek :) yinede en az 24-25 diyorum anca bter okul falan :)
canlarım bende yemeğimi yedim valizeme koymam gerekenleri bir bir koyuyorum sonra unutuluyor..
ayy aslında 2 gün gidiyorum ama annemlerin bırda bi kac kıyafeti kalmıs. ee bende temkinliyim unutmayayım die şimdiden basladım hazırlıklara.
aksam ki tavuğumuda yedim ohh miss miss.. ama spor yapamıyorum yaa dizimi öne doğru havaya kaldırımca baslıyor ağrımaya geriliyor kaslar heralde bende bacakalrımı uzattım suyumu aldım hem size yazıom hemde suyumu yudumluom..
afiyet olsun canım.. bugnüde btirdin .. yarın meyve gnün ne yapacaksın?canlarım bende yemeğimi yedim valizeme koymam gerekenleri bir bir koyuyorum sonra unutuluyor..
ayy aslında 2 gün gidiyorum ama annemlerin bırda bi kac kıyafeti kalmıs. ee bende temkinliyim unutmayayım die şimdiden basladım hazırlıklara.
aksam ki tavuğumuda yedim ohh miss miss.. ama spor yapamıyorum yaa dizimi öne doğru havaya kaldırımca baslıyor ağrımaya geriliyor kaslar heralde bende bacakalrımı uzattım suyumu aldım hem size yazıom hemde suyumu yudumluom..
tabi cnaım bende öyle düşünüyorum haklısın en ideal yaş bencede
şakasına söylüyorum ben
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım
ben 23 ümde evlenmek 24 ümde doğurmak istiyorum
şaka bi yana ben artık yanlız yasamakdan cok sıkıldım böyle cok zor oluyor her acıdan alıs veriş bile sorun yani..
ben 23 ümde evlenmek 24 ümde doğurmak istiyorum
şaka bi yana ben artık yanlız yasamakdan cok sıkıldım böyle cok zor oluyor her acıdan alıs veriş bile sorun yani..
afiyet olsun canım.. bugnüde btirdin .. yarın meyve gnün ne yapacaksın?
bu arada spor yapma canım şu sıralar.. sağlık daha önemli özelliklede bacak :) ağrısı fena oluyor
amin canım .. seninde inşallah
afiyet olsun canım.. bugnüde btirdin .. yarın meyve gnün ne yapacaksın?
bu arada spor yapma canım şu sıralar.. sağlık daha önemli özelliklede bacak :) ağrısı fena oluyor
amin canım .. seninde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?