Meyvenull'un Diyet Günlüğü

görüşürüz canım kolay gelsinnn
annenide montiye baslatsan aslında cok ii olur hem diyet yapmadan zayıflamıs olur..:26:

ay meyvem çok haklısın ben onu başlatmaya çalıştım ve ikna çabalarım hala sürmekte...annemin kafası rahat değil ya şimdi yen ufak kaçamağı monti affetmiyor biliyorsun o yüzden tereddütte ama kitabı okuyor ve de her okuduğunda hayret edip hayran kalıyor belki de başlatırım belli olmaz inş başlar kendine güvense gerisi gelcek ama işte...:97:

dur ben yarın motninin sitesinden kilo verenlerin fotolarını göstereyim belki gaza gelir

gunaydınnnnn gunaydınnn meyvemınnnn çilek kokulu dunyasınnaaa:80::80::80:

meyvemmmmmmm dunkı wc ıse yaradı cok sukur
o 800 gr daha gıtttı ve suan tam tamına 64.0 kıloyumm dunku 5 gunde 5 kıloyu bozdum ama aksam yemegındede elma yedım sadece oglen sut ıcerek bozmus oldum cok sukur etkı etmemıs ve super kılo verdırmıss oyuzden vazgecemedım bu dıyetten sankı. cok cok dıkkatlı menulerle cumaya atarsam kendımı belkıde 63 u gorurumm yıhuhuhuu sabah bır tane haslanmıs yumurta yedım bugun proteın gunu yapıcam yarın sebze meyve gunu yapıcam kendıme sekercım

oyy oyy oyyyyy

dünyam nerelere düşmüş

günaydın sevgili dünyammm ...

bu sabah süper bi sonucla uyandım hiç beklemiyordum acıkcası bu sonucuu

tamm 800 vermişim dünn üstelik wc ye cıkmadın 2 gündür kesin 200 gider öyledee

süperim ben süperimmm yaşasınnnnnnn

oynama zamanııı

ayyy sonunda inceldiğimi iice hissediyorumm allahım sükürler olsun sanaaa bende basarabilirmisim demekki

ohh ohhhhhh yanndannnnn :87::87::87::87:

bu sabah 58.0 geldim ayy minnosumun sayesinde canım benimmm

ayyyy meyvemmmmm cokkkkkkkkkkkkk sevındımmm demekkı ıkımızdeende 800 grlara gıtmıss ohh ohhhh yandan yandann:87::87::87::87:

karayag gıdıver gıdıverr

55 gelıver gelıverrrrr gelıverr :89::89::89::89:

tesekkur ederım meyvemmm benımle bu kadar cok ılgılendıgınn ıcınnn cok cok tesekkur ederımmm canım benım

ayy cok mutlu oldum yaa yıhuhuhuhuu

Son düzenleme:

minnosumm sende 5g5 i kendine göre ayarla canım nasıl yapabilirsen öyle yap ayyy en güzel dün konustuğumuz gibi 800 lerden kurtuldukk
cumaya kadar 1 kilo daha gitse ohhhh

bende cok mutlu oldum minnosummm ayyy bu gün süper bir günnn
aldım yeşil cayımı elime şimdi incirle yeşil cay keyfi yapıcamm.
inş bu gün 500 gider minnosum fazlasında gözüm yok 500 gitsin yeterr

minnosumm sende 5g5 i kendine göre ayarla canım nasıl yapabilirsen öyle yap ayyy en güzel dün konustuğumuz gibi 800 lerden kurtuldukk
cumaya kadar 1 kilo daha gitse ohhhh

bende cok mutlu oldum minnosummm ayyy bu gün süper bir günnn
aldım yeşil cayımı elime şimdi incirle yeşil cay keyfi yapıcamm.
inş bu gün 500 gider minnosum fazlasında gözüm yok 500 gitsin yeterr

ayy evet evet meyvem 5 gunde 5 kıloyu tam olarak yapamıyorum ama hamburger pızzada yemıyorum uymaya calısıyorum sekerım okadar az yıyorumkı cok cok mıdem kazınırsa ufacık kuru kayısı atıyorum agzımakı metabolızmam calısmaya devam etsın sekercımm ayy ınsallahh ınsallah yarına 500 gr daha verırırz meyvemm yaaa allah yardımcımız olsun tatlım

hadı sarkımızı soyleyelım karayag gıdıver gıdıver:87::87::87:

55 gelıver gelıver gelıver gelıverrr gelıveeeeeeeerrrr amaaannnnn

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

minnoş prenses,meyvenull+,

zıyaretcılerın sabah sabah senı takıpteler meyvemm haberın olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…