minnosum seni araziye gitti zannettimmm
burdayım sekerıtomm arazıye gıtmedım ara ogun olarak bır bardak sut ıctım bugun proteın yuklemesı yapıyorum sekercım ama aksama salata yıycem oglende proteın alıcamm aksam salata evde mıs gıbı malzemelerım var hemde salata wc ısıne ıyı gelırr
oglen tavuk yemeyı planlıyorum ama bakalım evde yemek yok kocıse carsıya gıdelım dıycem eger gıtmezsek evde haslanmıs yumurta yerım boyle kılo almam demı meyvemm yanı 2 gun az yedım ya ucuncu gun proteın yıyınce almam demı yaa
minnosum almaman lazım proteinle beslenince .. carsıda yemezseniz bile tavuğu doğra hemen teflonda az suyla 10 dk pişiyor suyunu cekincepahatarını atıp az kavur öyle yee ben öğlenleri öyle yapıyom 15 dk da hazır oluyor yemeğim. yumurtada 10 dk da haslanıyor sonucda yavuk etinde protein daha fazla.aksam salatanın üzerinede tavuk atabilirsin ve yanında ayrann.
sekerıtom evde tavuk var ama buzlukta o cozunmeden dograyamam hem offf onla ugrasıcagıma yumurta daha kolay gelır ogle arası sekerıtom carsıya gıdersem tavuk sıs yada tavuk kanat yıycem ayy ınsallah yarın sabah 100 grla bıle olsa 63.9 olurumda 63 denen rakamı bır gorurum
1.5 lıtre suyum bıttı sekerıtommm
sabah bır haslanmıs cok azcık tuz dokulmus yumurta ıle cay ıctım
saat 10.30 dada bır bardak yarım yaglı sut ıctımm ara ogun nıyetıne sekerıtomm
an be an takıpte kal tamam mıı
sende soyle bakıyım butun yedıklerını ıctıklerını
minnosum karbonhidrat diyeti oluyor seninki inş en kısa sürede vericeksin..
bak ben sabah 2 incir yarm lma yarım ayva yedim ayvalarım elma kadar..
sonra cayla bi incir yedim az öncede 1 elma biti
eee suu suu nerde nekadar su bıttı bakımm cabukk soyle 1 lıtre bıtmedıyse eve gıdene kadar yarım lıtre ıcıyorsun hemencecık sekerıtomm
1.5 a yaklasıyorr
öğln evde 2 olurrr
tamam aferım ben daha ıcmıycem CARSIYA GIDERSEK IKIDE BIR TUVALETIM GELIYOR BUSEFERDE KOCIS KIZIYOR HATTA GECEN GUN MARKETE GITTIK ALLAHIM DURAMIYORUM ARTIK YERIMDE MARKETTEKI ELAMANA SOYLEDIM NE OLUR TUVALATINIZI KULLANABILIRMIYIM DIYE KOCISIM DIYORKI COCUK GIBISIN YAA EVDEN MARKETE GELDIK MARKETTE BIDAHA TUVALETIN GELIYOR DIYORR AMA GELIYOR NAPIYIM
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...eketli-harika-avatarlar.html?highlight=avatar
minnosum bak hareketli avatarlar burdaymıs ama bende acılmıyorr :26:
ayy içiyoruz ki geliyor su içemediklerinden anlamıyorlar ki bak yine gidicem şimdi sanahtan tuta tuta 2 kez gidiyorum öğlden sonrada aksam evde rahat ediyorum
Ayy minnosumm bende bulustuğumuz zaman içmiyorum gün boyu yarım litre bilemedin 1 litre napım söyleniyor..erkek milleti
ayyy avatarım cok seker olduuuu meyvemmm bak bakkk super olduuu
hakakten süper olmus minnosumm
tamm mınnos bısey olmus demı meyvemmHadı ben mınnos mınnos yemege gıdıyorumm gorusuruz sekerıtom
selam kızlarrrrrrrr
sabah sabh iyi muhabbet etmişsinnzz maşallahh
minnoşum çok sevndm 64 olmana inşallah bu hafta 63 ü göreceksinnn :)
meyvemm sende 58 olmuşsun maşallahhh 800 gr gtmişşş
hoffff benn napımmm nerelereee gidimmm sadecee 200 grr gtmişşşşşşşşşş;
yeni kilomm 62.6
ayyyy gızemımm canım benım daha ne ıstıyorsunn sekerım 200 bugun gıttı ama olsun hala 62 desın ınsallah allahım yardım ederde yarın sabaha 61 ı de gorursun tatlım senın bugun son gununmuydu hatırlıyamadım canım merak etme ılk gun bendende cok az gıttı ama 2. gun kendını bellı ettı sende de yarına bır 700 gr daha gıder sekercım bence veeeeeeeeeeee ozaman gızem 61 olabılırr yıhuhuhu
ayyyy gızemımm canım benım daha ne ıstıyorsunn sekerım 200 bugun gıttı ama olsun hala 62 desın ınsallah allahım yardım ederde yarın sabaha 61 ı de gorursun tatlım senın bugun son gununmuydu hatırlıyamadım canım merak etme ılk gun bendende cok az gıttı ama 2. gun kendını bellı ettı sende de yarına bır 700 gr daha gıder sekercım bence veeeeeeeeeeee ozaman gızem 61 olabılırr yıhuhuhu
canım benimm..
her gün aynı gitmez zaten meyve gününde verilmiyor..
wc den falan gitmiştir o gidende.
üzülme bakimm bu gün ne günü yapıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?