ayyy minnoşum 700 gr gitse daha ne isterimm
61 i ucundanda olsa görürümm
yarın son gnüm tatlımmmm
bugün et gnüm meyvem ızgara tavuk yiyorum.. ama çok az ıspanak kavurması yedim yani 2 çatal aldım:26: kaçamak olarak bu var..
tamam ıste bugun son gununse yarına senden kesınlıle 700 gr gıdecektırr
meyvemm sendende bendende gıtsın mı 700 grr sekercımm yıhuhuhuu
ay ben oglen cıger sıs yedım 5 catal yanı 5 parca ,bırdılım byeaz ekmek yedım begenmedım oyuzden doyamadım sekerım bıde 3 catal suzme yogurt yedım cokmu olmus meyvısskoo
bugün et gnüm meyvem ızgara tavuk yiyorum.. ama çok az ıspanak kavurması yedim yani 2 çatal aldım:26: kaçamak olarak bu var..
oyyyy oyyy oyyy minnoşummm benimmmmmbısı olmaz 2 cataldan ama daha aksama kadar bozma sakın tamam tatlıcımmm
sstt gızem avatar resmıme baksana boyle senle meyve her baktıgınızda sıze sarrıldıgımı görun dıye oyle yaptımm
bişi olmaz canım ondan o kadar olur bende sebze günü sabahında 1 lokma yaptığım ekmekden almıstım tadına bakmak için.
minnosum gitsin gitsinn 700 ler tümden eksilsin inş..
Cok değil güzel olmus minnosum aksma ekmek yeme ama dengelensin
minnosum öğlen yarım ayva yarım elma 2 incir yedim..
Ama tatlı tatlı meyve yemekten midem bulandı artık..
Nys ayva yicem birazdan simdi yeşil cay alıcam da.
Aksamda arkadas cok israr etti tük halk müziği konserine gidicez hiç dinlemem ama sırf eğlence ve deneyim olsun die gidicemm
Ayy aksam cok eğlenicem gibi hissediyorum :90::90:
meyevm aksama eve gıdıp uzerımı degısıpı pılatese gıdıcem ordan cıkıncada anneme gıdıcem . Ama annemlere gıderken meyve goturucem sadece meyve yıycem sımdı salata yıycem desem olmaz en ıyısımı ben yemek yemıstım sadece meyve yerım anne derımmAyy ınsallah ınsallah 700 gr gıder sekerıtommm
haydı bakalım sekerlerımm 700 er grlar dokulsun yarın bu topıgee
700 mınnos ,700 meyvemm,700 gızemm ohhhhh : 2100 grr = 2.1 kılo hafıflememız lazım yarın sabah sekerler hepınız dıkkate edın bakım
ayy gıt tabı meyvem hem eglenırsın hem zaman gecer hemde yemek aklına gelmezz sekercımm afferım oglen menun guzel ama bırazdan degil saat 2 bucuk gıbı ye ayvanı bence sekercımm . Ayvayıda cok yeme dıger meyevelere agırlık ver tamam mı balımm. Cunku 4 te bır ayva 1 ortaboy elma yerıne gecıyor tamam mı balparemm
kocısım ben gelmıyım sen gıt dedı bende gıder erkenden gelırım sekerıtommayy mminnosum kocişin seni ispiyonlamasın yemek yemedi diyip
Inş yarın kadar gidicek 700 ler ben zaten bu gün wc ye de cıktım
Ohh yarın süper verirsem son günü yapmam belkide
minnosum elmaya ağırlık vereme çünkü elma beni acıktırıyor
Ayvalarım küçük zaten yaa minik minikler. Hem ölcü sınırlaması olmadığından bişi olmaz die düşünüyorum 2:30 da yerim artık ayvamı konserde cok acıkıcam gibi gelo ama milletin içinde katur kutur bişi yiyemeyeceğime göre aksamda gec olucak ayy bilemiyorum naparımm :26:
kocısım ben gelmıyım sen gıt dedı bende gıder erkenden gelırım sekerıtomm
ayy ozaman sen 2:30 da ye bıtanede 5 te cıkmadan once yekı cok acıkmıyasın tatlımm
veeeeeeeeeeeeeee mınnoss wcdenn gelıyorAyy benım 500 gr gıtmıs olabılırr Ayy ıgrencım bılıyorum ama napıyım cok mutlu oluyorum gıdınce
ayy süper minnosumm
Bende cok mutlu oluyorum wc ye cıkınca hafifliyor insan
Ayy yarına kesin 700 gitmiş olucak minnosumm
Bende yavas yavas ayvamı hazırlayayımm cantam zaten 1,5 kilo meyve dolu
ayy benım ara ogun nıyetıne yıyebılıcegım hıcbısey yok yanımdaa hooofff ne etcem ben yaa
aslında aklımdan kotu kotu fıkırler gecıyor sekerııtomm.. Regl olucam ya bıde yarın yada obur gun canım tatlı ıstıyor acaba dıyorumm meyvecıgımm sekercıgımm
Ben bır bardak sıcak cıkolata ıcebılırmıyımm .
79 kalorı : Topalm 22 gr
2,67 gr proteın
0,8 gr yag
15,19 gr karbonhıdrat hem bır bardak sıcak su nıyetıne hem eve gıdınce sadece elma yıycemm pılatese gıtcem pılatesten sonrada bır tane daha meyve yıycem sence sekerıtomm ıcsem olmazmı yaa tatlı cekıyor canım bugun kac kere ıkram ettıler cıkolataları gerı cevırdım hepp
minnosum iç bişi olmaz ondan o kadar kasma kendini bende dün az sekerli türk kahvesi içmiştimm
ayy gercektenmııııValla hazırladım koydum bardagımıda yanıma cay ocagına gıdıp sıcak su alıcam senın cevabını beklıyordum meyvem hay allah razı olsun senden sekerımm Gıdıp sıcak suyumu alayım ben grs tatlımm mudur dolasıyor buralarda kapatıyımda uygun olunca acarım tamam mı canım
ahh dünyam canım dünyam bi tanecik dünyammm
Meyven neler neler basardı bi bilsen kutlamaya gitti ve hiç bir sey yemedi kola cips çikolatalı gofretler yok yok yemedim dünyammm...
Ayy ayvamıda yemedim henüzz wc ye gidip geleyimde ondan sonra ayvamı yiyeyim sekerim düşmesinn
canım nasıl gidiyor meyve günün rahat geçiyor mu...
Aferim meyvecim iradene hayranım ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?