Meyvenull'un Diyet Günlüğü

canım hoşgeldinnnn

Cok güzel gidiyor meyve günüde tatlımm rahatım yarınıda atlattım mı şükür dicem
Sen neler yaptın ne alemdesinn

hoşbuldum meyvemm

ayy iyi bari tatlım benim sabahki kilonda moral olmuştur hem sana :93:

ben 200 gr artıdayım ama onu atıcam bugün inş cumaya kadar eksilere düşerim inş canım

hoşbuldum meyvemm

Ayy iyi bari tatlım benim sabahki kilonda moral olmuştur hem sana :93:

Ben 200 gr artıdayım ama onu atıcam bugün inş cumaya kadar eksilere düşerim inş canım

gider tatlım gider sen yeterki iste..

Evet canım cok güzel moral oldu kendimi bu gün cok ii hissediyorumm

kız benım kocam benım sube mudurum aynı zamanda mudur yardımcısı. onun ustunede mudur var ıste mudur gorup demesın mudur yardımcısının karısına bakk kadınlar kulubunde lak lak edıyor dıye ayy ebnde bı ıcemedım sıcak cıkolatamı bırılerı geldı gıttı sımdı ıcıyorum acıktım bee epeyde

bende yenicek ayvamı yedim minnosum 5 bucukda cıkmadan elmalarımı yerim artık napim yolda molda acıkırsam elma yicem..

ayy sana matsa kurabiyelerinin resmini buldum taaa ecnebi sitelerini inceledim bulabilmek için

bunlar minnosum inicrlisini yapayım diyorum ne dersin..yolda abuk subuk gözleme tost vs yiyene kadra bunları yerim :26:

Son düzenleme:
ozaman sneı 10gun sonra tekrar aramıza bekleyelım bız barıı

Bende ayın 11 ınde gıresuna gıtcem orda pızza ıle odullendırıcemm kendımı

3 gün zaten minnosum cuma aksam 6 bucukda evdeyim cumartesi köye amcamlara gidicez damadı kuzu kesicekmiş O günde orda gecicek
pazarda gezerim pazar aksamı döncem

Sen girsunda 1 haftamı kalıcan

ayy ne guzelmıss eger cok ugrastırmıyorsa bence hem tuzlu hem tatlı yap belkı mıden bayılır yolda hep tatlı yemekten tatlım bıde bana tarıfını ver cabukkkkkkkkkk:86::86:

ayy bana veridiğin kurabiye tarifi bu dimi meyvemmmmm

bencede incirlisini yap tatlı olsun oh miss

3 gün zaten minnosum cuma aksam 6 bucukda evdeyim cumartesi köye amcamlara gidicez damadı kuzu kesicekmiş O günde orda gecicek

bız galıba 13 unde carsamba aksamı yolacıkıcagız pazar gunu donucegız tatlım 11 dıyorum hep şaş gıbı sımdı baktım gunune persembe gunu kocısın unıde sınavları var hala daha cocuk okutuyorum teyzesı doktora yapıyor hooff okadar gun orda napıcam onuda bılmıyorum kredı kartlarımda full alısverıste yapamam

aaaa ben sana soyledımmıydı meyvemm ben kocısıme kk ya gıremıyorum bana da ınternete gıren telefon al dıye dıye basının etını yedım dun aksam almısss yupppıııııııııııı:87::87::87::87: ama henuz nete gıremıyorum ordan ee gıresuna gıdene kadar ogrenırım sıkıldıkca buraya gelırımm

ayy ne guzelmıss eger cok ugrastırmıyorsa bence hem tuzlu hem tatlı yap belkı mıden bayılır yolda hep tatlı yemekten tatlım bıde bana tarıfını ver cabukkkkkkkkkk:86::86:

minnosum tuzlusuda oluyor tatlısıda yağsız sekersiz bunlar
Tam buğday yada cavdar ununu su ile yoğuruyosun içine tuzlu yapcaksan azıcık tuz tatlı yapacaksan robottan gecirilmiş meyve parcacıkları katıyorsun incecik acık istediğin sekilde kesdikten sonra yağlanmıs tepsiye dizion 150 derecede pişirion..

Haklısın ben azıcık tuzlu azıcık tatlı yapayım canım..
Yol da sayla kayveyle yerim bunları.. Kazasızca eve ulasırım dısardan yağlı seyler yiyeceğime..

normalde annemlerde artık kilo almıyorum fatmacım ama sok diyetten cıkıp gidince kesin alırım

kız sen alıyorum dememiş miydin

ay evet ama korkma canım sonuçta sen 58 e kadar bu diyetle düşmedin daha öncede görmüştün 58leri almazsın ya inş en fazla 200-300 gr alırsın bol su içmeyi ihmal etme canım wc sorunu yaşamazsın hem iştahında denglenmiş oluır

ayy bana veridiğin kurabiye tarifi bu dimi meyvemmmmm

Bencede incirlisini yap tatlı olsun oh miss

evet canım o inş fırınım pişirir :26:

minnosum hayırlı olsun güle güle kullan ayy bende istiom ama korkuyorum artık telefon almaya son aldığım iki ürün üretimden bozuk cıktı sanssızım ben bu konuda..

Senin öğrencinin sınavı bitince gezersiniz minnosum meryem ana tapınağına gidersin
Hem evden kacmıs olursun tüm gün dısarda

yok son iki gittiğimde almadan döndüm canım doğum günümde bile almamıstım.
Ama bu gidisimde kesin alırım diyorum şok diyetten cıkıcam yaa..
öyle yapcam bol bol su içicem tatlımm vee yürücemm

pişirir canım inş niye pişirmesin minnoş doğru demiş bence de hem tuzlu hem tatlı yap sen hazır aldığımız şerlerden iyidir ilerinde bir sürü katkı maddesi oluyor bu doğal ve sağlıklı

canım doğru en sonkilerde almamıştın.yemeyi abartmazsan ve de hareketini kesmezsen almazsın bence canım...

meyvem ben sana bısı dıyım buyuk marketlerde şöyle kucuk bır bardak boyutunda sıseler var onlardan al cantana at her dakka yudum yudum ıc sekercım. hem kucuk oldugu ıcın agırlık yapmaz cantada hatta bende gıresuna gıderken alayım sekercım

kurabıyelerı 60 a ınmeden yapmıyım ben sekerıtom pekıı azcıkta beyaz peynır katsam tuzlusuna olurmu kı ben peynırı cok severımde seker

ayy meyyveeee senın kurabıyene bır tane maya katsak yada yarım maya super pohaca gıbı tadıı olur bılıyonmuuu oylemı yapsam ben aay canım cektı yaff ama maya kalorısını arttırımıkı dersın seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…