canım hoşgeldinnnn
Cok güzel gidiyor meyve günüde tatlımm rahatım yarınıda atlattım mı şükür dicem
Sen neler yaptın ne alemdesinn
hoşbuldum meyvemm
Ayy iyi bari tatlım benim sabahki kilonda moral olmuştur hem sana :93:
Ben 200 gr artıdayım ama onu atıcam bugün inş cumaya kadar eksilere düşerim inş canım
gider tatlım gider sen yeterki iste..
Evet canım cok güzel moral oldu kendimi bu gün cok ii hissediyorumm
kız müdür senin kocan değilmii
Hadi afiyet olsun minnosumm ama bak çikolatada yeme yanında veya kek..
Minnosum ben matsa kurabiyesi yapıcam kendime cuma günü yolda yemek için tuzlumu yapayım tatlımı içimden tatlı geçiyor incirli yapmak ama sen ne dersin..
ahh dünyam canım dünyam bi tanecik dünyammm
Meyven neler neler basardı bi bilsen kutlamaya gitti ve hiç bir sey yemedi kola cips çikolatalı gofretler yok yok yemedim dünyammm...
Ayy ayvamıda yemedim henüzz wc ye gidip geleyimde ondan sonra ayvamı yiyeyim sekerim düşmesinn
evet canım bugün bol bol spor yapcam gitcek inş...
Ay ne güzel canım insan öyle zamanlarda süper hissediyor haklısın mezun olduğunda kimse tutamaz artık seniii
mezun olduğumda kedimi annemin yemekleriyle ödüllendiricem
kız benım kocam benım sube mudurum aynı zamanda mudur yardımcısı. Onun ustunede mudur var ıste mudur gorup demesın mudur yardımcısının karısına bakk kadınlar kulubunde lak lak edıyor dıyeAyy ebnde bı ıcemedım sıcak cıkolatamı bırılerı geldı gıttı sımdı ıcıyorum acıktım bee epeyde
mezun olduğumda kedimi annemin yemekleriyle ödüllendiricem
ozaman sneı 10gun sonra tekrar aramıza bekleyelım bız barıı
Bende ayın 11 ınde gıresuna gıtcem orda pızza ıle odullendırıcemm kendımı
bende yenicek ayvamı yedim minnosum 5 bucukda cıkmadan elmalarımı yerim artık napim yolda molda acıkırsam elma yicem..
ayy sana matsa kurabiyelerinin resmini buldum taaa ecnebi sitelerini inceledim bulabilmek için
Eki Görüntüle 169882
bunlar minnosum inicrlisini yapayım diyorum ne dersin..yolda abuk subuk gözleme tost vs yiyene kadra bunları yerim :26:
ayy dikkat et meyvem tehlikeli sular için gircen
Aslında yedikten sonra yürüyüş yapsan yalkkarsın korursun kilolarını bişi olmaz ama yinede dikkat et canım
bende yenicek ayvamı yedim minnosum 5 bucukda cıkmadan elmalarımı yerim artık napim yolda molda acıkırsam elma yicem..
ayy sana matsa kurabiyelerinin resmini buldum taaa ecnebi sitelerini inceledim bulabilmek için
Eki Görüntüle 169882
bunlar minnosum inicrlisini yapayım diyorum ne dersin..yolda abuk subuk gözleme tost vs yiyene kadra bunları yerim :26:
3 gün zaten minnosum cuma aksam 6 bucukda evdeyim cumartesi köye amcamlara gidicez damadı kuzu kesicekmişO günde orda gecicek
pazarda gezerim pazar aksamı döncem
Sen girsunda 1 haftamı kalıcan
ayy ne guzelmıss eger cok ugrastırmıyorsa bence hem tuzlu hem tatlı yap belkı mıden bayılır yolda hep tatlı yemekten tatlım bıde bana tarıfını ver cabukkkkkkkkkk:86::86:
normalde annemlerde artık kilo almıyorum fatmacım ama sok diyetten cıkıp gidince kesin alırım
ayy bana veridiğin kurabiye tarifi bu dimi meyvemmmmm
Bencede incirlisini yap tatlı olsun oh miss
bız galıba 13 unde carsamba aksamı yolacıkıcagız pazar gunu donucegız tatlım 11 dıyorum hep şaş gıbı sımdı baktım gunune persembe gunu kocısın unıde sınavları var hala daha cocuk okutuyorum teyzesı doktora yapıyorHooff okadar gun orda napıcam onuda bılmıyorum kredı kartlarımda full alısverıste yapamam
Aaaa ben sana soyledımmıydı meyvemm ben kocısıme kk ya gıremıyorum bana da ınternete gıren telefon al dıye dıye basının etını yedım dun aksam almısss yupppıııııııııııı:87::87::87::87: Ama henuz nete gıremıyorum ordan ee gıresuna gıdene kadar ogrenırım sıkıldıkca buraya gelırımm
kız sen alıyorum dememiş miydin
Ay evet ama korkma canım sonuçta sen 58 e kadar bu diyetle düşmedin daha öncede görmüştün 58leri almazsın ya inş en fazla 200-300 gr alırsın bol su içmeyi ihmal etme canım wc sorunu yaşamazsın hem iştahında denglenmiş oluır
evet canım o inş fırınım pişirir :26:
minnosum hayırlı olsun güle güle kullan ayy bende istiom ama korkuyorum artık telefon almaya son aldığım iki ürün üretimden bozuk cıktı sanssızım ben bu konuda..
Senin öğrencinin sınavı bitince gezersiniz minnosum meryem ana tapınağına gidersin
Hem evden kacmıs olursun tüm gün dısarda
yok son iki gittiğimde almadan döndüm canım doğum günümde bile almamıstım.
Ama bu gidisimde kesin alırım diyorum şok diyetten cıkıcam yaa..
öyle yapcam bol bol su içicem tatlımm vee yürücemm
3 gün zaten minnosum cuma aksam 6 bucukda evdeyim cumartesi köye amcamlara gidicez damadı kuzu kesicekmişO günde orda gecicek
pazarda gezerim pazar aksamı döncem
Sen girsunda 1 haftamı kalıcan
yok son iki gittiğimde almadan döndüm canım doğum günümde bile almamıstım.
Ama bu gidisimde kesin alırım diyorum şok diyetten cıkıcam yaa..
öyle yapcam bol bol su içicem tatlımm vee yürücemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?