meyvem ben sana bısı dıyım buyuk marketlerde şöyle kucuk bır bardak boyutunda sıseler var onlardan al cantana at her dakka yudum yudum ıc sekercım. Hem kucuk oldugu ıcın agırlık yapmaz cantada hatta bende gıresuna gıderken alayım sekercım
kurabıyelerı 60 a ınmeden yapmıyım ben sekerıtom pekıı azcıkta beyaz peynır katsam tuzlusuna olurmu kı ben peynırı cok severımde seker
pişirir canım inş niye pişirmesin minnoş doğru demiş bence de hem tuzlu hem tatlı yap sen hazır aldığımız şerlerden iyidir ilerinde bir sürü katkı maddesi oluyor bu doğal ve sağlıklı
canım doğru en sonkilerde almamıştın.yemeyi abartmazsan ve de hareketini kesmezsen almazsın bence canım...
minnosum ayy o küçük şişeler bana yetmez ki bi seferde bitiririm..
O kurabiyeleri günde 10-15 tane ara ögünlerde yiyebilitorsun minnosum seker ve yağ olmadığından sorun yok netten arastır istersen ünlüler hep yiyorlarmıs.cok cabuk zayıflatıyor ve tok tutuyoor diyor bakalım denicem bende
bide peynirlisini yapıcaksan erimeyen peynir koyman lazım çörek otuda peynirliye cok yakısır ayy olurmuki bilmiyorum minnosum azıcık bişey denemek lazım mesela yaptın 3 anesine peynir karıstırırsın güzel olursa sonraki sefere hepsini öyle yaparsın.
ayy benımm favorımm sodalı mayalı bayatlamayn pohacam var her mısafıre yaparım herkes cok sever onu canım cektı sımdı de kendımı kandırmak ıcın ben yarına bu kurabıyeden yapsammıkı yarında sabah 9 da arazıye gıdıcem yıne aksama gelırım . Ama maya katsam ne olur dıye dusunuyorum
Eki Görüntüle 169942 ayy aynen boyle oluyorr bnım pohacalarım nasıl canım cektı yaa
canım benim fırın davlumbaz diğer turboyu acmadım ceyizlik die ambalajında duruyor.
Bu fırınımda yakıyor direk pişirmeden. Bunlar ince belki pişirir..
Eki Görüntüle 169942 ayy aynen boyle oluyorr bnım pohacalarım nasıl canım cektı yaa
ağğlamamkk istiyorummmm :84::84::84::84:
Neden izmite gittiğimde yemeden duramadığı şimdi anlamıssındır minnosumm
Her sey enfes aluyor pilavın bile tadı bi baska geliyorr
ayy meyvemm çok haklısın yaa serbestken kafanda diyetle ilgili bişi yokken insan yediği heşeyden inanılmaz haz alıyor
Helede annelerimizin anneanelerimizin yaptığı şeyler
Yahu hatırlıyorumda çocukken bir sürü yerdim kilo sorunu hiç yaşamadım neden şimdi yiyince kilo alıyoz biz ya
bilmiyorum ki annacımm offf yicem işte 3 gün boyuncaa :84::84::84::84:
kızlar ben bu arada ölçülerimi bilmiyodum mezura aldım ve ölçtüm kendimi...
göğüs:90 (ama sütyende 80 giyiyorum nasıl oluyo ya)
bel:74
kalça:95
bacak: 58 en kalın yerinden ölçtüm...
ayy nasıl kızlar sizce öff kalçaya bak yaa armutum ben maşallah
canim ne armutu ya kalcan 95 daha ne olsun benim kalcam 104
bel 72
bacak 61
canim ne armutu ya kalcan 95 daha ne olsun benim kalcam 104
bel 72
bacak 61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?