Meyvenull'un Diyet Günlüğü

minnosum ayy o küçük şişeler bana yetmez ki bi seferde bitiririm..

O kurabiyeleri günde 10-15 tane ara ögünlerde yiyebilitorsun minnosum seker ve yağ olmadığından sorun yok netten arastır istersen ünlüler hep yiyorlarmıs.cok cabuk zayıflatıyor ve tok tutuyoor diyor bakalım denicem bende
bide peynirlisini yapıcaksan erimeyen peynir koyman lazım çörek otuda peynirliye cok yakısır ayy olurmuki bilmiyorum minnosum azıcık bişey denemek lazım mesela yaptın 3 anesine peynir karıstırırsın güzel olursa sonraki sefere hepsini öyle yaparsın.

canım benim fırın davlumbaz diğer turboyu acmadım ceyizlik die ambalajında duruyor.
Bu fırınımda yakıyor direk pişirmeden. Bunlar ince belki pişirir..

ayy benımm favorımm sodalı mayalı bayatlamayn pohacam var her mısafıre yaparım herkes cok sever onu canım cektı sımdı de kendımı kandırmak ıcın ben yarına bu kurabıyeden yapsammıkı yarında sabah 9 da arazıye gıdıcem yıne aksama gelırım . ama maya katsam ne olur dıye dusunuyorum

olmaz mayasız olucak illakii ..
Ayy o sodalı poğcayı cok duydum ama bi türlü yapma fırsatım olmadı..
Izmit dönüsü aldığım kilolardan kurtulayım deniyeceklerim listesine girdi

ağğlamamkk istiyorummmm :84::84::84::84:

Neden izmite gittiğimde yemeden duramadığı şimdi anlamıssındır minnosumm

Her sey enfes aluyor pilavın bile tadı bi baska geliyorr

canım benim fırın davlumbaz diğer turboyu acmadım ceyizlik die ambalajında duruyor.
Bu fırınımda yakıyor direk pişirmeden. Bunlar ince belki pişirir..

analdım canım o zaman sende kek gibi yap kesersin dilim dilim canım ya da ayarını az açarsın hemencik kzıarınca alırsın kurabiyelri :78:

Eki Görüntüle 169942 ayy aynen boyle oluyorr bnım pohacalarım nasıl canım cektı yaa

minnoşcumm ne kadaar beceriklisin kızzzzz

anneannemin poğaçaları gibi olmuşş en sevdiğimm

ağğlamamkk istiyorummmm :84::84::84::84:

Neden izmite gittiğimde yemeden duramadığı şimdi anlamıssındır minnosumm

Her sey enfes aluyor pilavın bile tadı bi baska geliyorr

ayy meyvemm çok haklısın yaa serbestken kafanda diyetle ilgili bişi yokken insan yediği heşeyden inanılmaz haz alıyor

helede annelerimizin anneanelerimizin yaptığı şeyler

yahu hatırlıyorumda çocukken bir sürü yerdim kilo sorunu hiç yaşamadım neden şimdi yiyince kilo alıyoz biz ya

bilmiyorum ki annacımm offf yicem işte 3 gün boyuncaa :84::84::84::84:

bilmiyorum ki annacımm offf yicem işte 3 gün boyuncaa :84::84::84::84:

ayy bende ateşe körükle gittim galiba

myeyvem sakin canım yiceksin tabi sakın kendini kısıtlama her şeyden ye ama abartmadan ye güzelim mezun oldun hakkın senin bu hem sağlığın için bunu yapman gerekiyo diyet için değil

bak hareket edersen her gün yedikelrini yakrsın almazsın kilo rahat ol fıstık

kızlar ben bu arada ölçülerimi bilmiyodum mezura aldım ve ölçtüm kendimi...

göğüs:90 (ama sütyende 85 giyiyorum nasıl oluyo ya )
bel:74
kalça:95
bacak: 58 en kalın yerinden ölçtüm...

ayy nasıl kızlar sizce öff kalçaya bak yaa armutum ben maşallah

kızlar ben bu arada ölçülerimi bilmiyodum mezura aldım ve ölçtüm kendimi...

göğüs:90 (ama sütyende 80 giyiyorum nasıl oluyo ya )
bel:74
kalça:95
bacak: 58 en kalın yerinden ölçtüm...

ayy nasıl kızlar sizce öff kalçaya bak yaa armutum ben maşallah

canim ne armutu ya kalcan 95 daha ne olsun benim kalcam 104
bel 72
bacak 61

fatmacım ölçülerin çok kötü değil benim belim daha kalın..
bel 76
kalça 92
basen en kalın yeri 54

neden göbeğini ölçmedinn

meyvemm bugün diyetimi yapamadım.. misafirliğe gttk ve ben 2 kaşık mantar ile 2 kaşık fasulye yedim yanında salatayla.. inşallah kilo almamış uyanırım yarın sabaha ve btiriyorum artık son gnü yapamayacağım meyvemm çnkü yarın evde değilim .. ama çok hafif şeyler yemeyi dşünüyorum geri almamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…