bugunku menum sekerler hemen yorumları yapın bakımm
sabah : 1 haslanmıs yumurta ,sekersız cay
ara : bır bardak yarım yaglı sut
öglen : 5 catal cıger sıs,3 catal suzme yogurt ,1 dılım beyaz ekmek
ara : sıcak cıkolata (79 kalorı) -(0,8 gr yag vardı ıcınde)
aksam : pılatesten once 2 tane kuru kayısı
aksam : pılatesten sonra 10 tane cılek yarım dılım ekmek buyuklugunde cevızlı kete (koyden gelmıstı dayanamadımm ammaa hooofff cokmu oldu dersınızz
2,5 lt su , 1 saat pılatess
öyle yapcam canım almamk için mebburrr :)ayyy meyveeee benım annem de cokk cokkk enfess yapar bunları yaa canım annem hastalanmıs gıttım yanına bu gecce daha yenı geldım eve .ama haftasonu cevızlı kete yapıcam valla hem annecımde cok sever cevızlı tuzlu kete ayy nasıl canım cekıyor yaa
annacım ben hala mezura alamadım sakın meyeveye bellı etmee
gızemcım bencede artık yapma ama cok cok hafıf gecır gununu tamam mı tatlım
bugunku menum sekerler hemen yorumları yapın bakımm
sabah : 1 haslanmıs yumurta ,sekersız cay
ara : bır bardak yarım yaglı sut
öglen : 5 catal cıger sıs,3 catal suzme yogurt ,1 dılım beyaz ekmek
ara : sıcak cıkolata (79 kalorı) -(0,8 gr yag vardı ıcınde)
aksam : pılatesten once 2 tane kuru kayısı
aksam : pılatesten sonra 10 tane cılek yarım dılım ekmek buyuklugunde cevızlı kete (koyden gelmıstı dayanamadımm ammaa hooofff cokmu oldu dersınızz
2,5 lt su , 1 saat pılatess
ayy bugun 64.0 kıloydum yarın sabah 63 lu bır rakam gorurmuyumm meyvemın cıleklı dunyasııı
minnosum minnosummm
ayy bir sürü konusmusunuz ama okuyorum okuyorum anlamıyorum
cok komik sıradısı bi aksam gecirdim mutluyumm
bu aksam 6 bucukda 1 incir yedim bide 1 saat önce 2 sekerli kahve içtimm..
minnosum bence sorun değil o yediğin çünkü yaktığını yakmıssındır zaten dert etme bir saat daha gec uyu bu aksam..
ayy aklımda hiç bişi kalmadı..
yaslı yaslı insanlar cıktı türkü söyledi
gencler zaten yardı beni bide gittim en öne oturdum yanımada kıpır kıpır bi oğlan oturdu sürekli video foto cektii hatta bi ara bana döndü sende cekermisin dedi
koptum tüm aksam anlıcanızz ..
ordan cıktık cafeye gittik herkes tatlı yedi ben tek kahve içtim öyle işte yarın uzun uzun konusuruz
bende ölçülerimi yazarımm..
kızlar ben bu arada ölçülerimi bilmiyodum mezura aldım ve ölçtüm kendimi...
göğüs:90 (ama sütyende 80 giyiyorum nasıl oluyo ya)
bel:74
kalça:95
bacak: 58 en kalın yerinden ölçtüm...
ayy nasıl kızlar sizce öff kalçaya bak yaa armutum ben maşallah
canim ne armutu ya kalcan 95 daha ne olsun benim kalcam 104
bel 72
bacak 61
fatmacım ölçülerin çok kötü değil benim belim daha kalın..
bel 76
kalça 92
basen en kalın yeri 54
neden göbeğini ölçmedinn
meyvemm bugün diyetimi yapamadım.. misafirliğe gttk ve ben 2 kaşık mantar ile 2 kaşık fasulye yedim yanında salatayla.. inşallah kilo almamış uyanırım yarın sabahave btiriyorum artık son gnü yapamayacağım meyvemm çnkü yarın evde değilim .. ama çok hafif şeyler yemeyi dşünüyorum geri almamak için
ayyy meyveeee benım annem de cokk cokkk enfess yapar bunları yaa canım annem hastalanmıs gıttım yanına bu gecce daha yenı geldım eve .ama haftasonu cevızlı kete yapıcam valla hem annecımde cok sever cevızlı tuzlu kete ayy nasıl canım cekıyor yaa
annacım ben hala mezura alamadım sakın meyeveye bellı etmee
gızemcım bencede artık yapma ama cok cok hafıf gecır gununu tamam mı tatlım
anammmm sen ne kadar guzel eglenmıssın oylee ıyı ıyı sevındımm meyvemmm afferım sanada degısıklık olmustur bak hem eglendınn hemde kılo aldırıcak bısey yemedınn senı tebrık edıyorum sekerıtomm . bende yedıklerımı yaktıgımı dusunuyorum cunku suan karnım gurul gurul aclıktan dısco gıbın gurultu yapıyor bırazdan zerdecallı su ıcıp yatmayı dusunuyorum aslında bugunde wcye gıttım ama olsunn 63 ısterım banane bananee
minnosum görürsn bi tanem ben inanıyorumm..
off minnosumm kapı dibindeydim sürekli rüzgar esti üşüttüm karnım davul gibi oldu fena sancı yapıyo..
sen neler yaptın bakimm aksam..
bende ölçülerimi yazayım
göğüs 87 (regl şişliği)
göğüs altı 73
bel 64
göbek 82
kalca 96
bacak 56
zorlama tatlım kendini yasın cok küçük zaten tam gelişimini tamamlama asamasındasın bence yapman bile yanlıs bu bunu..
minnosum annecine gecmiş olsun kete nasıl bişi ki:26:
bende saat 5 te ıste cıktım geldım evde yufka vardı kocısıe gozleme yaptım tavada hemen evden cıktım az bucuk yufkanın kenarlarından yedım amaneysem evden cıktım anaaa ben pılatestenn tee ne zaman gelıyorum sekerım dusucek dedım . carsıda kuru ıncır aldım ıcınden 2 tane yedımkıı. spor yaparken ıyıcene halden dusmıyım sonradanda bıselere saldırmıyım dıye.
sonra saat 7 de spordan cıktım carsıda ıslerım vardı ıste 7 bucukta annemlere gıttım cılek almıstım 10 tane cılek yedım bıde yarım ekmek dılımı buyuklugunde cevızlı kete yedım .
sonracıgıma sekersız cay ıctım sonra saaat 10 da eve geldım ıste sultan sulumannn bıtsınn mutafgı toparlıycam yatıcam cunku cooooooooooooookkkk acımmm
kız allah iyiliğinizi versin birbirinizin iştahını kabartıyorsunuz
ayy meyvemm ölçülerini yeriimmm seninnn
inceciksinnn
ayy ayy ayyy mis gibi gözlemeeee
cafe de buram buram börek kokuyordu
sende yeme minnosumm bak gözlemedende atmıssın azına ...
tamam yakmıssındır tüm yediklerini ama bu dengeyi sağlayamadığın zamanlarda olabilir dikkat et minnosum...
ahanda ıste bu benım cevızlı ketemm yanı buna benzıyor bende yapıncaa hooofffff cokkk acımmm
Eki Görüntüle 170179 Eki Görüntüle 170179 Eki Görüntüle 170179
yaff ben gozlemeden degıll pısmemıs yufkanın kenarlarından çiğken yedımm cok severım ben hamuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?