Meyvenull'un Diyet Günlüğü

canlandım annacım canlandımm sonuclar gelmiyor ortalık karıstı yinee bana telefon trafiği basladıı benim uykuda kactı gittii... ayyy bi düzen oturtamadılar mail bile gönderemiyorlar yaa... :95::95:

pişmann olucakkksınn elımıze dustunnnn meyvemmmm etı senın kemıgı benımmm

naptım bennnnnnn....kıymayın bana sevin beni:18:

minnoş sanki beni tamircinin yanına çırak olarak veriyomuşun gibi hissettim kız

ama sende kaçamak yaparsan kızarım sana ona göre tamammı şekeritom

yok çikolata yok reflü yapar kabız yapar kilo yapar insülin dengesni bozar zararlı bunlarrrrr ollmaaazzzzzz

oohhhh erisin tüm karar yağlarr

erisin oh oh oh oh kışl kış yağlar kış kış

bu gün yediklerimi yazamıcam son 4 gündür ne kadar zararlı sey varsa yedim içtimm

temizlik vakti geldiii

bu arada o kadar cok yemişim ki reflü oldumm

kemik mii o neee kalırmı kii

anaam noluyoo şimdide kuzu gibi hissettim kendimi çevirmemi yapcaksınız beni yaw

ayy bu msjları begenmedımmm ıkonu nıye yokk yaaa ben bu msjı begenmedım protesto edıyorummm
vee salatalık yıyorumm

minnoş salatalık çikolatadan daha yararlı ve de bundan sonra kankan olmalı çikolatayıda sana kilo aldırmak isteyen kötü bir arkadaş gibi düşün canım :89:

canlandım annacım canlandımm sonuclar gelmiyor ortalık karıstı yinee bana telefon trafiği basladıı benim uykuda kactı gittii... ayyy bi düzen oturtamadılar mail bile gönderemiyorlar yaa... :95::95:

ay kolay gelsin canım ne zor işler yaw iyi sabrediyosun valla meyvem...

bu gün yediklerimi yazamıcam son 4 gündür ne kadar zararlı sey varsa yedim içtimm

temizlik vakti geldiii

o kadar uğraşın sonunda 57ye düşmüşsün meyvem elbette kutlamak şarttı...oh iyiy aptın boşver yeni gelen yağlar çabucak giderler

reflü mü gerçekten mi ay meyvem allah korusunn ciddimisin

o kadar uğraşın sonunda 57ye düşmüşsün meyvem elbette kutlamak şarttı...oh iyiy aptın boşver yeni gelen yağlar çabucak giderler

reflü mü gerçekten mi ay meyvem allah korusunn ciddimisin

bencede cabuk gider onlar..

ayy bende zaten belli seyler yediğimde oluyor ondan sürekli az ve sık yemem gerekiyor düşün ne kadar cok yediğimi midem isyan etti

temizlik vakti geldiii

bende gecen lerde bır haftasonu kocısıme pızza yıyeyılm dıye tuttturdum oglendede akcabat kofte yemıstım ekmek arası aksamına pızza yedımm gece uyuyamadım mıdemınn agrısından kocısımde okadar yersen oyle olur dedı

meyvemm 007 arastırmalarıma goree anna bugun bır avuc fındık yemısss haberın olsunn kara lısteye yazz

bencede cabuk gider onlar..

ayy bende zaten belli seyler yediğimde oluyor ondan sürekli az ve sık yemem gerekiyor düşün ne kadar cok yediğimi midem isyan etti

ay canım ciddi olmamasına sevindim...genelde asitli içecekelr tetikliyo içme barim sende fazla canım dikkat et midene...

daha gençsin çok yemek yicen zamanlar olcak evlilik filan derkenn

ay görende 40 yaşındayım sancak hee

gözümüz dönmüş gibi yemicez demekki minnosum..

ayy annanın menülerinin takibindeyim sekercim zaten o menüyü görünce sıkı kurallar getirdim..

yoksa ona kalsa seneye yaza 59 olucakkk..

benimki çikolatadan olduu girdim çiktım çikolatalı pasta yedim küçük boylarda 1 taneyi bitirdimm
utanc verici biliyorum ama yedim işte nasıl olduğunu bilmeden sabah ac karna tok karna sürekli çikolatalı pasta yersen olacağı bu

yaslı annaaaaaa :90:

Son düzenleme:

ayy annanın menülerinin takibindeyim sekercim zaten o menüyü görünce sıkı kurallar getirdim..

ayyy ben bu yazz super mınnosss fıstık mınnos olucammm ınsallah kocıısımıde kanıdırırımda tatıle gıderız ınsallahh sekerler cunkumm super huperrr tatıl ıstıyorum gecen sene temmuzda 78 kıloyla tatıle gıttım bu sene 55 le gıdıcemm ınsallahhh ayy benım cok cok az yemem lazımm

az yemekle zayıflanmıyor minnosum biliyorsun sende..
şimdi sen 59 olucaksın ve ondan sonra biz ikimiz sağlıklı beslenerek proteine ağırlık vererek 4 kilo daha vericezz

bu arada belki ben dukan yaparım pazardan sonraa

meyvemm bana deselerkı hıc kılo almıycaksın mınnos hadı gell alısverıs merkezıne gıdelımmm

allahhhhhhhhh once hamburger burgerr patates kızartmaları ardından pızzalarr ardına tatlılar profeterollerr en sonunda bılee cay yerıne sıcak cıkolata ıcerım yanı oyle buyuk bır potansıyel var bende sekerımm

uçtuk minnosum biz yinee cok yüksekden gidiozz dur ben su lapayı bi yapıp sakinleseyim yoksa cok yukarda patlıcam

kendimi gectim senide yoldan cıkartıcammm

aaa bak o dukan dıyetı benımde aklımda sekercım super huper kılo verdıyor dur hele bır 59 a ıneyımde ondan sonrayı dusunurum ben bıraz erken cıkıyroum sekerler carsıya gıdıp spor salonundan pılates topumu alıcam bu ay gıtmıycem cunku eve getıreyımde evde yaparımm. hadı gorurusuruz aksama sekereler mucuckk mucuck meyvemeeee muaahh muahahhh annaya

ajan 007 hee ay fındık düşmanları

ay bunlar sıkı denetimci çıktı anaam işimiz iş valla nerden yediğim fındığı 10 gramdı zaten yaw digital tartıda tarttım

görüşürüz minnosum benim mesai 17:30 dabitiyor..
yaz uygulamasına gectik..
sen bu hafta 59 sun zaten diğmi seker.. :112:

görüşürüz minnosum benim mesai 17:30 dabitiyor..
yaz uygulamasına gectik..
sen bu hafta 59 sun zaten diğmi seker.. :112:

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

40 kere dersen olurmuss ben 3 kere dedımm meyvemm 37 tanesınıde sız deyın tamam mıı baskasına edılen dua daha kıymetlıymıss sız deyınkı hemen olsunn hadı grs sekerler mucuck

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

mınnos 59

59 mınnoss

59 mınnosss

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…