Meyvenull'un Diyet Günlüğü

iyi akşamlar meyvecim ...

minnoşum bende diyim dur...

minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş minnoş 59 59 minnoş
inşallah en kısa zamanda aminnnn .........

Son düzenleme:
ben geldiiim....yine

2 saat yürüyüş yaptım yemeğimi yedim geldim kızlar 1.5 saat yapcaktım ama enerjik hissettim kendimi iyi yapmışmıyım meyvem

sen şimdi uyuyorsundur gerçi iyi uykular canımm

ben geldiiim....yine

2 saat yürüyüş yaptım yemeğimi yedim geldim kızlar 1.5 saat yapcaktım ama enerjik hissettim kendimi iyi yapmışmıyım meyvem

sen şimdi uyuyorsundur gerçi iyi uykular canımm

aferin benim annama ne güzel spor yapmıss..
ben henüz uyumadım birazdan yatarım..
yarın sabah zayıflamıs uyanırsın inş sekercimm

Son düzenleme:

aferin benim annama ne güzel spor yapmıss..
ben henüz uyumadım birazdan yatarım..
yarın sabah zayıflamıs uyanırsın inş sekercimm

eveet yarında yapcam ter atcam bol bol oh gitsin yağlar erisin

ah canım çok yorma keendini ama yat erkenden bitanem dinlen güzelce

oy inş sende şişkinliğini atmış olursun canım

minnosum bu kadar duadan sonra 59 olmazsann seni kovalarızz

evet minnoşum bak sana duada ettik gerisi sana kalmış iradene kuvvet tatlım sen devirceksin 6lı sayıları inanıyoruz sana

allahımm dualarınızı kabul eder ınsallah kızlarr . allah ne muradınız vaarsa versın valla . cok tesekkur ederım canlarım benımm allahımm her daım yuzunuzden gulucugu, evınızden saglıgı bereketı huzuru eksık ettmesın ınsallahhh.. bıde ınsallah ıkınızde en kısa zamanda ıstedıgınız kıloya ınersınız canlarım benımmmm
evet sen nerdeydın bu saat oldu mınnos dıyceksınızz annemlere gıttık . ama ıyı oldu buggece gıttıgım sımdı cumartesıye kadar gıtmem boylece kolaycana 5 gunde 5 kılomu yapabılırım ama tabıkı annemlere gıttgım ıcın dıyet gıttı bır tabak ıspanak yemegı yedım 1 dılım ekmek le 2 kıbrtı kutusu beyaz peynır . ve 2 tane gofret . ve tabıkıde spor yapamadımm . bukadar duanızdan sonra ben bu destekle 5 gunde 5 kıloyu kesınlıkle yapıyorum yarın baslıyorum canlarımm.. kazamız mubarek olsunn ınsallah 5 lı rakaama ulasana kadar bırakmam bu sefer canlarımm

eveeettt sevgılıı dunyaa bennn bugun ıtıbarıyle 63,7 kılo mınnos yarın sabah yenı bır yarısa baslıyorrumm.kendımle olan yarısım hem benı hem bu dunyayı hem meyvemı hem annamı hemde gızemımı cok mutlu edıcekk ve benım bunu basarmam lazım . Allahımm hepımızın yardımcısı olsunn . Benım de yardımcım olsun ınsallah bu cumaa 5 lı bır rakamda olurum aallahımm. Hadı hepınızzee ıyı geceelerrrrr

günaydın günaydın günaydınnnnn

canlarım cıtırlarım bıdıklarım benimmmm

nasılsınız bakalımm bu gün meyveniz uykudan balon gibi oldu
dün gece ezamn nasıl uyuduğumun farkında bile değilim pc kucağımdan yere düşmüş şükür bozulmamıs calısıyor tv nasıl kapandı onuda bilmiom..

bu sabah yarım gözleme yedim az yağlı sekerli kahveyle çünkü gec kaldım uyanamadım lapaya baslayamadım. artık yarın inş.

minnosum baslarsın umarım sen benim yarın baslamam cok ii olucak sevgilim gelcek cumartesi o gün meyve günü yaparım doyasıya meyve yeriz birliktee

gunayınn sekerlerımm mınnosss uyandıı sımdıkte elınde bır patates kutusuylan arazıye gıdıyor ogleden sonra gelırım kızlar . ınsallah bozmam patatesımı cunkumm busabah dunku wc den sonra 63,1 kılo cıktım bırakmamam lazım yıhuhuhuhuhuu grss sekerler

günaydın canım bu gün nasıl oldun

doğacım bu gün cok iii hissediyorumm şükür geciyor sadece dünden dolayı şişim yarın lapa yapıcam atıcam bütün şişlikleri..sen nasıl nasıl gidiyor .

ayy cok yoğunum yaa bakamadım buraya bi türlü birazdanda bankaya gidicem. öğleden sonra gelirim artıkk..

ayyy minnosum süper süperr

hadi bu hafta mezunsun inş sekercimm oleyyyyyyy

dünyam ben geldimmm...

kart basvurumu yaptım ayy internet subesinede actırdım hesabımı ama deli oldum cağrı merkesindekilere off kart tım olmadığından bir sürü soru soruyorlar adres değişti yeni adresi bilmiyorum adam resmen azarladı telefonda emin değilim bilmiyorum diyorum kesin bişi diceksin diyo ..
neyse gereksiz bi konusmaydı zaten sonucda halloldu..

şimdi bol bol su içmeye devammmm

Son düzenleme:
meyyyvemmm minnoşummm annacımmmmmm çok çok çok pişmanımm haftasonu olan oburluğummm yüüzndennn yaaa çok kötüyüm kızlarr 64 leri yne gördüm 1.5 kiğlo flan artılardayımm yaaa ... şu yazdıklarınızı okumasam inanın yemeye devam edicem yani o derecee (( yazdıklarınızı okudum motive oldum tekrar akşam sadece k-flex yicemm offff offf wc gidemiyorum zatenn çıldırcammm :2:

ayyy gizemimmm..
hep karbonhidrata yüklendin tabi annende ondan böyle oldu..
toparlan cabuk bak yarın lapa yapıcam ben sonrada lahana corbası sende hemen proteinle beslenmeye baslaa..

selam meyvem ve onun dünyasındaki kurabiyelerim fıstıklarım bitanelerimmm

ayy kızlar çok mutluyum bugün 2 sebebi var

birincisi.... sabah tartıda 65 i gördüm ucundanda olsa...

ikincisidee...spora başlayabilirimm çizim kusuna mayıs başı başlarsam bişi olmazmışş yani önümde koca 1 ay var sıkılaşmak incelmek için1 ay spora gitcem kızlar işte böyle...

siz nasılsınız bakalım...bi geri sayfalara bakınayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…