bende yarın lapa yapayım o zamnn
selam meyvem ve onun dünyasındaki kurabiyelerim fıstıklarım bitanelerimmm
ayy kızlar çok mutluyum bugün 2 sebebi var
birincisi.... sabah tartıda 65 i gördüm ucundanda olsa...
ikincisidee...spora başlayabilirimm çizim kusuna mayıs başı başlarsam bişi olmazmışş yani önümde koca 1 ay var sıkılaşmak incelmek için1 ay spora gitcem kızlar işte böyle...
siz nasılsınız bakalım...bi geri sayfalara bakınayım
tamam gizemim ama bu defa yarıda bırakmak yok..
ayy annam gelmiş canım benimm nasılsın bakalım..
cok sevindim 65 i görmene oleyy az kaldı 60 a ..
sporada baslıyorsun yihuuu 1 ayda mezun ederiz senidee
oy güzelim meyvem iyiyim canım süperimm sen nasılsın bakimm daha iyicemisinn
evet bitanem az kaldı 60'a sonra 58
eveeet inş 1 ayda veririm meyvemmm 5 kiloyuu..
selamm kızlar ben geldımm cokk sogukk cok yagmur yagıyor azcık ıslandım usudum vee coooooooookkkk acıktımm .. sabahtan berı 3 tane orta boy patates yedım .yemek ıstemıyorum artık yaaarazıde 6 tane fındık yarım dılım kadar beyaz ekemgın kosesını yedım ıste ayy cok acımm ve patatesten mıdem bulanıyorr.ama yarın sabah 62 lı bısey olmak ıstıyorumm ayy ben napıcam bılemıyorum kızlar
gızemcım canım benım uzulme yaa cumaya daha cok var atarsın sen o artıları tatlım benım
annacım 65 ı gordugunee acaaaayııpp sevındımm gozun aydın tatlım
meyvemm ınternet sıfrresını bankadan alsaydınya nıye ugrastın okadar tatlım benım
miinnoşum hoşgeldinn... teşekkürler bitanem sizind esteklerinizle başardım
canım üzülme olan olmuş artık yemişin spor yap bugün yakarsın o yediklerini kurtarırısın bişi olmaz..patates ye yine akşam ama haşlamaktan sıkıldıysan fırında yap çok lezzetlioluyo ben patates gününde öyle yapmıştım bi keresinde...
ayy evet haklısın meyvem yaa arazıdeyım dıye hıc su ıcemedım oyuzden oldu belkıde ben sımdı eve gıdene kadar heoo su ıceyımm bırakmak yok cunku ben yarın sabah 62 kılo olacagım ıstee okadarrcanım benimm daha imm bende ama gercekden midem bulanıyor hep katı seyler yiyorum o yüzden..
inş cabucak bu enf gecer ilaclar uzun süreli sonuna kadar kullanıcam çünkü kronikleşicek iice temizlenmesi gerek bu enfeksiyonun.
hadi bakalımm 4. takım patladı gitti sırayla mezun veriyoruzz
oyyy benim minnosum gelmiş..
canım bol bol su iç sürekli cok dayanamıcak gibi olursan ama son noktada yani patatesini ekmekle yersin 1 dilim. baska bişi yeme fındıklar kötü olmus ney bu aksam sporunuda yap yarına kesin 62 desin minnosummm bak ne güzel zayıflıyorsun onu düşün hayatında hiç olmadığın kadar ince olucaksın yemek yemekden daha güzel bi mutluluk bu..
kalın kalın yağlarınla utanarak dolasacağına incecik salınarak geziceksin..
sakın bozma tatlım benim.. dayan sabırlı ol bu hafat mezun olucaksın
miinnoşum hoşgeldinn... teşekkürler bitanem sizind esteklerinizle başardım
canım üzülme olan olmuş artık yemişin spor yap bugün yakarsın o yediklerini kurtarırısın bişi olmaz..patates ye yine akşam ama haşlamaktan sıkıldıysan fırında yap çok lezzetlioluyo ben patates gününde öyle yapmıştım bi keresinde...
kesinlikle fırında daha güzel oluyor annacım ben zaten artık haslanmıs patates yiyemiyorum ...
canım benimm daha imm bende ama gercekden midem bulanıyor hep katı seyler yiyorum o yüzden..
inş cabucak bu enf gecer ilaclar uzun süreli sonuna kadar kullanıcam çünkü kronikleşicek iice temizlenmesi gerek bu enfeksiyonun.
hadi bakalımm 4. takım patladı gitti sırayla mezun veriyoruzz
oyyy benim minnosum gelmiş..
canım bol bol su iç sürekli cok dayanamıcak gibi olursan ama son noktada yani patatesini ekmekle yersin 1 dilim. baska bişi yeme fındıklar kötü olmus ney bu aksam sporunuda yap yarına kesin 62 desin minnosummm bak ne güzel zayıflıyorsun onu düşün hayatında hiç olmadığın kadar ince olucaksın yemek yemekden daha güzel bi mutluluk bu..
kalın kalın yağlarınla utanarak dolasacağına incecik salınarak geziceksin..
sakın bozma tatlım benim.. dayan sabırlı ol bu hafat mezun olucaksın
minnosum pazartesi dukana baslayalım mı ne dersin..
senin diyet cumartesi son pazar ara verirsin pazartesi dukan a baslarız..
ayy evet haklısın meyvem yaa arazıdeyım dıye hıc su ıcemedım oyuzden oldu belkıde ben sımdı eve gıdene kadar heoo su ıceyımm bırakmak yok cunku ben yarın sabah 62 kılo olacagım ıstee okadarr
evett yaa ben aksam ogunumu yesılcay yapayım bıde fırında patates ohhh mıs gıbın yıyeyımm dımııı dıyett bozmakk yokk
zaten az bısı bozdum gordugunuz uzereee
ayy kızlar cok sagolun suan resmen sızden tamam bırak demenızı beklıyormusum ıcten ıce sımdı onu anladım ama sız destek verdıkce benım sızler gıbı bır dunyam oldukca bu ısın ardını bırakmıycam vee ben 59 kılo olacagım ıste okadarr yıhuhuhuhu
bende bugun gıttıgım koydekı evın kızına okadar uzuldumkı kız 15 yasında okula gondermemıs annesı dısardan lıseyı okuyor .zayıff ıncecık okadar guzel kızkıı . bıde dondum kendıme baktım yedıgın onunde yemedıgın arkanda mıne hala daha huysuzlanıyorsun halıne sukret belkıde bu evdekı kız sen olabılırdın dedım kendıme. sacamasapan seylere uzulmeyı bırak dedım kendımee . cok sukur allahımaa ısım gucum evım yuvam saglıgım yerınde dedım . allahım bunları kımsenın evınden bozmasın kızlar herzaman halımıze sukredelımm
çok haklısın minnoşum amin canım....ya böyle durumda olanlara çok üzülüyorum geçen sabah görmüştüm bir amca parkta yatıyodu yerde üstü başı çok kötüydü evsizmiş heralde belediye binasına gittim derasaneye geç kalmıştım zaten söyledim sahip çıktılar çok şükür şimdie vsizlerle kalcak iyilik yaptım çok mutlu oldum...allah aç ve açıkta olanlara yardım etsin...halimize şükretmeliyiz...
kızlar dukan diyetinde sadece et yeniyodu dimi onu mu yapcaksınız ben montiye uyarlayabilirmiyim onu acep :78:
hayır tatlım bellı asamaları var ılk asamada sadece proteın sonra sebzeler falan katılıyor ıste suan tam hatırlamıyorum tatalım okudukca yazarım zaten burayada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?