canım yeni yerin hayırlı olsun yeni gördüm bende bizim takımın kızları nede diyordum bir baktımki herkes burda:)))) bende 4. takımın kapısına yazdım mezunumuz var geçici süre kapalıyız bizi arayan yeni yerimizde bulabilir:)))))
karciceğim hoşgeldin canım
ayy sen bilmiyormuydunn ..
dünyamızda muhabbet edioz iştee minnosu mezuniyete hazırlıyoruzzz
inş bu hafta mezun olucakk..
sen naptın aldınmı kiloları geri..
meyvem kalori saymaya başlıycam 2442 kalori çıktı ihtiyacım 1500 kalori olur akşam yemegiyle az mı çok mu sence
evet canım ya aldım geri kiloları çok moralim bozuldu o kadarda uğraşmış kaçamaksız vermiştim 2 kiloyu ama çok dikkat etmeme rağmen aldım tekrar kendimi yeniden toparladım kalori sayarak denemeye karar verdim bu sefer daha çok dikkat ediyorum bakalım sonuç ne olacak minnoşdan sonra benide hazırlarsın artık mezuniyete değilmi tatlım.
burayı yeni gördüm tesadüfen canım
canlarım ben geldimmm
annacım dukanda veriğin kiloyu bi sayısı var onla carpıp sabitleme dönemi yapıyorsun o dönem bitince haftada 1 gün atak yaparak devam ediyorsun süresiz hayatının sonuna kadar kilonu koruyorsun(hastalık hamilelik vs olmadığı sürece) montiye uyarlayamazsın canım..
minnosumm canım yulaf kepeği bendede yok bende onun yerine yulaf ezmesi yicem..
gelsin 55 ohhhh
oleeyyyyyyyyy
minnosum bu cuma 59 la mezun oluyorrr yihuuuuuuuu
doğacım 2200 le basla. her ay düzenli olarak azalt ama cok cok değil az az yap bu azaltmayı..
bide kendine yasaklar belirle mesela kola cips çikolata gibi bunlar yasak olsun diğer besinlerle doldur 2200 ü ağır seyler yememeye calıs doğacımm..
canlarım ben geldimmm
Annacım dukanda veriğin kiloyu bi sayısı var onla carpıp sabitleme dönemi yapıyorsun o dönem bitince haftada 1 gün atak yaparak devam ediyorsun süresiz hayatının sonuna kadar kilonu koruyorsun(hastalık hamilelik vs olmadığı sürece) montiye uyarlayamazsın canım..
Minnosumm canım yulaf kepeği bendede yok bende onun yerine yulaf ezmesi yicem..
Gelsin 55 ohhhh
oleeyyyyyyyyy
Minnosum bu cuma 59 la mezun oluyorrr yihuuuuuuuu
anancım rütbem nasılll minnosuma mezuniyet hediyesi mezun
Hadi sende sıradasınn protein alıyormusun bakimm
tamam canım yürüşlerime de başlamak istiyorum artık 30 dk şok diyet yapınca şok olarak geri dönüyor kilolar yavaş yavaş şoklamadan gidicem pirinç lapası arada olabilir oda aç kalmıyorum azda tuz atıyorum yoğurt salata normal öğün gibi oluyor kola ayda 1 bardak içmem çipsde öyle çukulata 1 ısırıkdan öteye geçmez
ayyy artık bu kadar baskıya dayanamıycamm gıdıp dugunumde takılan altınlarımı satıp lıposakşınn olucammKızlarr sagolunn canlarım benımmm ınsallah bu destekle ben 59 u bulurummm
Hele hele meyvemın rutbesınden sonraa 59 olmazsam ayıpp olur yaanıı du ben bı su ıceyım yıne:
anancım rütbem nasılll minnosuma mezuniyet hediyesi mezun
hadi sende sıradasınn protein alıyormusun bakimm
ayyy artık bu kadar baskıya dayanamıycamm gıdıp dugunumde takılan altınlarımı satıp lıposakşınn olucammKızlarr sagolunn canlarım benımmm ınsallah bu destekle ben 59 u bulurummm
Hele hele meyvemın rutbesınden sonraa 59 olmazsam ayıpp olur yaanıı du ben bı su ıceyım yıne:
ayy minnosum kestircen mi kendiniii
Bosver biz seni zayıflatcazz el birliğiyle yakcaz o kara yağlarıı
Sen bol bol suyunu iç canım yarın için hazırlık yap aksamdan..
Yarın tüm gün sabah ne yediysen onu yiceksin unutma sabaha güzel bişiler hazırla aksamdan..
süpermiş canım bende değiştireyim minnoşa özel olsun sen artık mezun oldun fıstık sığsa ikinizi birden yazam sığmıyo yaw...
hehe
olcaksın tabi minnoşum yaw hep destek tam destekk ... :87:
bende değiştircem senin için dur
ayy evde sebze adına karnıbaharla domates var sadece kocısımı kandırıp surdakıı markete gıdıp salatalık la havuc alıcamm
kahvaltıda haslanmıs karnıbahar domates salatalık havuz yıycem sonra aksama kadar onları yıycem belkı karnıbahara bıraz yogurt eklerım olurmu tatlısımm
süpermiş canım bende değiştireyim minnoşa özel olsun sen artık mezun oldun fıstık sığsa ikinizi birden yazam sığmıyo yaw...
hehe
Olcaksın tabi minnoşum yaw hep destek tam destekk ... :87:
Bende değiştircem senin için dur
ayyy uzerımde cok buyuk bır baskı olustu bırden amanınnnn:18::18::18:
Bugun wcye cıkmadım kızlar yarın sabaha saklıyor galıba kendını hem sebze yıyınce daha kolay olur zaten ınsallah yarın sabah 62 lı bıse gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?