Meyvenull'un Diyet Günlüğü

canım yeni yerin hayırlı olsun yeni gördüm bende bizim takımın kızları nede diyordum bir baktımki herkes burda:)))) bende 4. takımın kapısına yazdım mezunumuz var geçici süre kapalıyız bizi arayan yeni yerimizde bulabilir:)))))

meyvem kalori saymaya başlıycam 2442 kalori çıktı ihtiyacım 1500 kalori olur akşam yemegiyle az mı çok mu sence

karciceğim hoşgeldin canım
ayy sen bilmiyormuydunn ..
dünyamızda muhabbet edioz iştee minnosu mezuniyete hazırlıyoruzzz
inş bu hafta mezun olucakk..
sen naptın aldınmı kiloları geri..

karciceğim hoşgeldin canım
ayy sen bilmiyormuydunn ..
dünyamızda muhabbet edioz iştee minnosu mezuniyete hazırlıyoruzzz
inş bu hafta mezun olucakk..
sen naptın aldınmı kiloları geri..

evet canım ya aldım geri kiloları çok moralim bozuldu o kadarda uğraşmış kaçamaksız vermiştim 2 kiloyu ama çok dikkat etmeme rağmen aldım tekrar kendimi yeniden toparladım kalori sayarak denemeye karar verdim bu sefer daha çok dikkat ediyorum bakalım sonuç ne olacak minnoşdan sonra benide hazırlarsın artık mezuniyete değilmi tatlım.
burayı yeni gördüm tesadüfen canım

meyvem kalori saymaya başlıycam 2442 kalori çıktı ihtiyacım 1500 kalori olur akşam yemegiyle az mı çok mu sence

doğacım 2200 le basla. her ay düzenli olarak azalt ama cok cok değil az az yap bu azaltmayı..
bide kendine yasaklar belirle mesela kola cips çikolata gibi bunlar yasak olsun diğer besinlerle doldur 2200 ü ağır seyler yememeye calıs doğacımm..

inş karciceğim kalori hesabı işe yarar sende..
hazırlarız tabi sen elinden geleni yap mezun edicez senidee
bozma moralinide o diyetten sonra alamk istemiyorsan sadece protein yemek gerekiyor malesefki. yoksa hemen alınıyor yani ben cok yaptım onu biliyorum..

hoşgeldin meyvemmm

hm demek öyle analdım canım tamam ben montime aynen devam edeyim barim

siz kolay gelsin kızlar inşallah güzel kilolar verirsinizz

oleeyyyyyyyyy

minnosum bu cuma 59 la mezun oluyorrr yihuuuuuuuu

evvvvvvvvvvvvvvettttttttttttt

minnoş mezun oluyoooooooooooo....... minnoş mezun oluyoooooooooooo

anancım rütbem nasılll minnosuma mezuniyet hediyesi mezun
hadi sende sıradasınn protein alıyormusun bakimm

tamam canım yürüşlerime de başlamak istiyorum artık 30 dk şok diyet yapınca şok olarak geri dönüyor kilolar yavaş yavaş şoklamadan gidicem pirinç lapası arada olabilir oda aç kalmıyorum azda tuz atıyorum yoğurt salata normal öğün gibi oluyor kola ayda 1 bardak içmem çipsde öyle çukulata 1 ısırıkdan öteye geçmez

oleeyyyyyyyyy

Minnosum bu cuma 59 la mezun oluyorrr yihuuuuuuuu

Hadi sende sıradasınn protein alıyormusun bakimm

ayyy artık bu kadar baskıya dayanamıycamm gıdıp dugunumde takılan altınlarımı satıp lıposakşınn olucamm Kızlarr sagolunn canlarım benımmm ınsallah bu destekle ben 59 u bulurummm
Hele hele meyvemın rutbesınden sonraa 59 olmazsam ayıpp olur yaanıı du ben bı su ıceyım yıne:

anladım doğacım sen öyle devam et canım..
bak kilo ne kadar kötü bişi annemin dizlerinde sorun cıkmaya basladı bacakları kaldıramıyor vücudunu dizlik kullanıcak bundan sonra acil vermesi gerek onunda ..
yaza kadar senden de 85 igörmeni bekliyoruz canım ..

ayy minnosum kestircen mi kendiniii
bosver biz seni zayıflatcazz el birliğiyle yakcaz o kara yağlarıı
sen bol bol suyunu iç canım yarın için hazırlık yap aksamdan..
yarın tüm gün sabah ne yediysen onu yiceksin unutma sabaha güzel bişiler hazırla aksamdan..

dogacımmm abur cuburları asıtlı ıceceklerı ve beyaz seker un ve tuzdan uzak durursan bıde spor yaparsan super dehset bır kılo verırsın hemde hıc ac kalmadan saglıklı beslenerek tatlımm allah hepımızın yardımcısı olsun

hadi sende sıradasınn protein alıyormusun bakimm

süpermiş canım bende değiştireyim minnoşa özel olsun sen artık mezun oldun fıstık sığsa ikinizi birden yazam sığmıyo yaw...

hehe

olcaksın tabi minnoşum yaw hep destek tam destekk ... :87:

bende değiştircem senin için dur

ayy evde sebze adına karnıbaharla domates var sadece kocısımı kandırıp surdakıı markete gıdıp salatalık la havuc alıcamm
kahvaltıda haslanmıs karnıbahar domates salatalık havuz yıycem sonra aksama kadar onları yıycem belkı karnıbahara bıraz yogurt eklerım olurmu tatlısımm

ben o hazzı yasadım canım sıra minnosdaa hersey minnosun mezuniyeti için patlayıp dicekk

olur canım ama abartma miktarını ..
aslında sebze gününde protein alınmıyor ama mecbur kalınınca azıcıkdan bişi olmaz..

ayyy uzerımde cok buyuk bır baskı olustu bırden amanınnnn:18::18::18:
Bugun wcye cıkmadım kızlar yarın sabaha saklıyor galıba kendını hem sebze yıyınce daha kolay olur zaten ınsallah yarın sabah 62 lı bıse gorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…