Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ben o hazzı yasadım canım sıra minnosdaa hersey minnosun mezuniyeti için patlayıp dicekk

eveet az kaldı minnoş mezun olcak yaşasınn sonrada ben inş belki gizemimde geçer beni belli olmaz

oluşmasın canım rahat ol başarcaksın nasılsa

minnoşum su ve yeşilaçy iç bol bol çıkarsın inş...inş görcen tatlım 62 yi

minnosum dertlenme yarın sabah kesin 62 lerdesin..

ınsallah ınsallah canım benımm hadı ben cıkıyorum yavas yavas canlarım evde yemek yok daha gıdıp kocıse yemek yapıcam. Ama tabı once markettenn mınnosa sebze alıcamm Buaksam rapor yazıcam ama osmanı ızlerken gelırım yanınıza canlarım grss

oyy oyyy oyyyyyy annamın imzasına bak ne güzel olmus öylee
teşekkürler tatlım benimm..

canım gizem 52 ile mezun olmak istiyor onun yolu cok daha sen varsın minnosun pesine..
hadi durmak yok yola devammm

minnosum kocisede patates yap fırında karı koca yin garii

görüşürüz canım benimm bende aksam osmanı izlerken gelirimm :112:

inş markette sebze vardırr

oyy oyyy oyyyyyy annamın imzasına bak ne güzel olmus öylee
teşekkürler tatlım benimm..

canım gizem 52 ile mezun olmak istiyor onun yolu cok daha sen varsın minnosun pesine..
hadi durmak yok yola devammm

rica ederim meyvem ikinizi de ayıramadım ayrı ayrı çok seviyorum sizi

oy o zaman gizemim de benim peşimden gelir peşpeşe mezun oluruzz

converslerim geldiiii
cok beğendim cok güzeller ayyy aşığım ben conversee

converse mi dedi birisiiiii

yeni sezon mu meyvem ne renk...bende istiyoommmm bende aşığım converseee

hayırlı olsun canım güle güle giy ayacıklarına

Son düzenleme:

yok kız gecen dediğim vardı yaa yeni geldii koyu gri kot gibi ama ben her haline asığım onun bi tanede renkli alıcam sanırım ayy napım cok seviyorum kendilerini

yok kız gecen dediğim vardı yaa yeni geldii koyu gri kot gibi ama ben her haline asığım onun bi tanede renkli alıcam sanırım ayy napım cok seviyorum kendilerini

hm anladım canım...al al bende çok seviyorum conversleri vazgeçilmez ayakkabımm yazın hep ayağımda anneme kalsa topuklu veya babet giycem ama

hm anladım canım...al al bende çok seviyorum conversleri vazgeçilmez ayakkabımm yazın hep ayağımda anneme kalsa topuklu veya babet giycem ama

ben bu yaz babette alıcam canımm bi tane beğendim cok güzeldi taşlıydı önü iş yerinde onu giyerim aksamları falanda asıklarımıı

hadi ben şidilik kactımm sekercimm
osmanı izlerken gelirimm

converse in de güzel babaetleri var ama ben boncuklu taşlı şeyleri sevmiyom sportifim

tamam görüşürüz canım bende spor+banyodan sonra gelirim osmanı bende izliycem o zamana akdar sporumu yaparım zaten... öptüm seni

amanında amanınnn

yarın lapada yaparmıs meyveee

ayy cok mutlu hissediyorum kendimii allahım bozmasın nazarlardan saklasınn

annacım canım benım cokk cokk tesekkur ederım tatlımmm benı yazdıgın ıcın ınsallah yazdıgın gıbım 59 olurum da yuzunu kara cıkartmam tatlım benımmm

miinnosum nasıl gidiyo patates ne durumdasın..
yarına ne aldınn..

sekerıtom aksam yemegınde fırında patates yaptım kırmızı bıber doktum ustune bıde dedım degısık bıse olsun sarımsak rendelıyım uzerıne ıyıkıde yarısına rendelemısım hıc guzel olmadı ama yedık ıste koıcsle . kocısıımede pılav la patlıcan musakka yaptım . ben patateslerımı yedım sadece kocısımın coca cola zerosundan 2 yudum aldım bıde az once cok cokk halsız lestım yıne bısey yemıyım dıye tek sekerlı nescafe yaptım dedımm benı bıraz tok tutar bu dıyee . bısey yemektense en azından aonu ıceyım dedım gercı suttozuda kalorılı ama neolucak ajda cay bardagıyla yaptım ıste . okadar olur canımm

yarına havuclarım salatalıklarım domateslerım hazır . yarın sabahtanda karnıbaharı haslıycamm sımdı ugrasasım yok sekercımm . aksama kadar domatıss salatalıkk ınsallah tutar benı .
sımdık soyle hesap ettım 4 domates 4 salatalık 4 havuc benı tutar dıye dusunuyorum az bırazda karnıbahar ıste 1 kase kadar ama 3 e bolucem onu yanı 3 parcada yerım muhtemelern hee bıde yarın bukadar erken yemıycem yemegı yaa acıkıyorum baksana

ayy minnosum patatese bişi katmaya gelmiyor ben patatesi yağsız tuzsuz hiç yiyemiyorum ondan lapa yapıyorum ilk gün..
olan olmus bence üzülme artık kola içmemen gerekiyordu .. nescafe yerinede türk kahvesi içsen belki daha ii olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…