Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayy minnosum kasma kendini acıktıkca yersin sınırlama yok nasılsa gece uyuyana kadar acıktıkca yee..
su kadra bu kadar deme bence kasılırsın sürekli clık hissedersin ..
benimde cok midem bulanıyor ayyy su bile içemiyorumm..

ayyy sende herseye kızıyorsun sekerıtomm kucuk ıkı yudum coladan ne olur canımmm turk kahvesı yapmaya usendım hem nescafe daha guzelkıı ayy bılıyorum sekerıttom ıcmemem gerekıyordu ama mıdem bulandı patatesten oyuzdennn napıyım degısık bısıler ıstedı canımm . neyse yarın en azından cesıtlılık var. hem domatesın uzerıne lımon sıkınca cok lezzetlı oluyor oyle yerımm

ayy benim kahrım cekilmezzz

minnosummm granül kahvede cafein daha fazladır die düşündüm ondan öyle dedim.. ayy bende bi türk kahvesi yapayım reklamlarda bari midemi bastırır belki..:82:

ayy benim kahrım cekilmezzz

minnosummm granül kahvede cafein daha fazladır die düşündüm ondan öyle dedim.. ayy bende bi türk kahvesi yapayım reklamlarda bari midemi bastırır belki..:82:

eee sen lapanı hazırladınmı bakımm gozumden kacmıyor buara yedıklerını hıc yazmıyorsun sekercımm. acaba yedıklerın cok azda yazmayımı unutuyorsun yoksamm kızlarında canı cekmesın dıye yedıklerınımı yazamıyorsuunnn soyle bakımmm alıcam elıme sopayı sımdı

ayy ben yediklerimi yazsam beni kendi dünyamdan sürersinizzz

korkudan yazamıomm

yemek yiyemediğimden hep ekmek yedimm

lapayıda yarın sabah yapıcam tatlım sıcakken daha güzel oluyor ondan taze taze yiyorumm..

ayy ben yediklerimi yazsam beni kendi dünyamdan sürersinizzz

korkudan yazamıomm

yemek yiyemediğimden hep ekmek yedimm

lapayıda yarın sabah yapıcam tatlım sıcakken daha güzel oluyor ondan taze taze yiyorumm..

ahhh ahhh sen ne sopalıksınnn

kızımms en dombılıı converslı kızmı olucaksın benım basımaa sunu bılmıyormusun bız karbonhıdrat yıyınce kılo alıyoruzzzz dana gıbıı hepp ot yıycegızkıı kılo almıyalım demı ama tamam dana bıraz agır oldu ama hakketenn bazen oyle dusunuyorum ot ye mıne ınce ol hooofff hooofff ınsallah yarın 62 kılo olurum . cuma 59 olursam haftasonu kendıme odul verıcem pazartesı dukandayızz demı sekercımm

ayyy minnosumm biliomda napimm hastayımm..
hakkaten dana gibiyizz
cuma 59 olman için full spor yapman gerek canım..
pazartesi dukandayız...

ayyy minnosumm biliomda napimm hastayımm..
hakkaten dana gibiyizz
cuma 59 olman için full spor yapman gerek canım..
pazartesi dukandayız...

offf bıse yapamam spor yoruluyorum yahuu

sekerım ınsan hasta olunca karbonhıdrat almaz vıtamın alır su osman bıttıkten sonra bırazcık yururum belkım sekercım hıc spor yapasım yokkk offf dur yada sunu ızlerken ben pılates yapayımm hadı bılgısayarı kocıse verıyorum sekeım grs yarın sabahh mucuck muckukk

amanında amanınnn

yarın lapada yaparmıs meyveee

ayy cok mutlu hissediyorum kendimii allahım bozmasın nazarlardan saklasınn

maşallah meyvem allah korusun seni nazarlardann

annacım canım benım cokk cokk tesekkur ederım tatlımmm benı yazdıgın ıcın ınsallah yazdıgın gıbım 59 olurum da yuzunu kara cıkartmam tatlım benımmm

oy minnoşum benim olcaksın biliyorum inanıyorum sana benn

günaydın günaydın sekerlerimmmm mucuk mucuk hepinizi sevgiyle kocaman öpüyorumm mutlu bir sabah herkeseee

minnosumm canım benimm cok merak ediom senniii

geldımmm geldımm yetıstımmmm mınnooossss buguneee bugunnn

62,4 kılo yıhuhuhuhuhuhu ayy boyle 61 e de gıdıp geldıı heee

ayy cok cok mutluyumm amanındaa amanınnn karayag gıdıverrr gıdıver gıdıver

55 gelıver gelıver gelıverrr:87::87::87::87:

ayyy canım minnosumm nasıl mutlu oldummm hadi bakalım bu gün sebze günü ve bol su spor günü unutma sebze gününde daha az veriliyor ondan spor sart..
minnosum benimm mezuniyetine az kaldıııı

ayyy canım minnosumm nasıl mutlu oldummm hadi bakalım bu gün sebze günü ve bol su spor günü unutma sebze gününde daha az veriliyor ondan spor sart..
minnosum benimm mezuniyetine az kaldıııı

ayy valla meyvem aksam hıc spor yapmaya taaakatım yoktu amaa kalktım bır 15 dakkada olsa pılates yaptım hanı ondan ne olur dıycen ama olsun metabolızmayı hareket ettırmek ıcın 14 dk yeterlıymıs ondan sonra devam edersen yag yakıyormussun . tabı ben devam edemedım .. neyse bu aksam ınsallah spor yapabılırım tatlımm . ayy bende cok mutlu oldumm ınsallah cumaya mezun olucammm ınsallah ınsallahh
sen lapaya basladınmı sekercımm

süper gidiyorsun minnoş
günaydın dünyalı güzeller

minnosum yarın sabaha 61.1 olman lazımm ayyy cok calısman gerek bu günnn

bende basadım lapaya sabah yarım cay bardağı pirincle 1 dolu kasık yoğurt yedim

bol bol su içicem yeşil cay da içeyim bu gün kac zamndır içmiyordum nerdeyse 1 hafta olucak içmeyeli..

iice şiştim ödemden..
zaten sevgilimede dedim hafta sonu meyve günü yapcaz sadece meyve yicez die tamam dedi.

ayy minnosum nasıl heycanlanıyorum senin mezun olacağını düşündükce senden cok seviniyorumm

günaydın canlarım
minnoş ne sevindim kız 62 olmuşun süpersin sizlerle guruduyuyorum tatlım bende sabah tartıldım 67.300 olmuşum çok sevindim çünkü diyetten sonra tekrar 68 olmuştum o rakamı tartıda görünce çok üzülmüştüm cumaya inş 66 olurum yaaaa.

karciceğim diyetten sonra biz dukan a baslıcaz sırf protein vücudu geçiş dönemine sokmıcaz ondan almayız verdiklerimiz..
sende inş cumaya 66 yı görüceksin tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…