yarına havuclarım salatalıklarım domateslerım hazır . yarın sabahtanda karnıbaharı haslıycamm sımdı ugrasasım yok sekercımm . aksama kadar domatıss salatalıkk ınsallah tutar benı .
sımdık soyle hesap ettım 4 domates 4 salatalık 4 havuc benı tutar dıye dusunuyorum az bırazda karnıbahar ıste 1 kase kadar ama 3 e bolucem onu yanı 3 parcada yerım muhtemelern hee bıde yarın bukadar erken yemıycem yemegı yaa acıkıyorum baksana
ayy minnosum patatese bişi katmaya gelmiyor ben patatesi yağsız tuzsuz hiç yiyemiyorum ondan lapa yapıyorum ilk gün..
olan olmus bence üzülme artık kola içmemen gerekiyordu .. nescafe yerinede türk kahvesi içsen belki daha ii olur..
ayy minnosum kasma kendini acıktıkca yersin sınırlama yok nasılsa gece uyuyana kadar acıktıkca yee..
su kadra bu kadar deme bence kasılırsın sürekli clık hissedersin ..
benimde cok midem bulanıyor ayyy su bile içemiyorumm..
ayyy sende herseye kızıyorsun sekerıtomm kucuk ıkı yudum coladan ne olur canımmmturk kahvesı yapmaya usendım hem nescafe daha guzelkıı ayy bılıyorum sekerıttom ıcmemem gerekıyordu ama mıdem bulandı patatesten oyuzdennn napıyım degısık bısıler ıstedı canımm . neyse yarın en azından cesıtlılık var. hem domatesın uzerıne lımon sıkınca cok lezzetlı oluyor oyle yerımm
ayy benim kahrım cekilmezzz
minnosummm granül kahvede cafein daha fazladır die düşündüm ondan öyle dedim.. ayy bende bi türk kahvesi yapayım reklamlarda bari midemi bastırır belki..:82:
eee sen lapanı hazırladınmı bakımm gozumden kacmıyor buara yedıklerını hıc yazmıyorsun sekercımm. acaba yedıklerın cok azda yazmayımı unutuyorsun yoksamm kızlarında canı cekmesın dıye yedıklerınımı yazamıyorsuunnn soyle bakımmm alıcam elıme sopayı sımdı
ayy ben yediklerimi yazsam beni kendi dünyamdan sürersinizzz
korkudan yazamıomm
yemek yiyemediğimden hep ekmek yedimm
lapayıda yarın sabah yapıcam tatlım sıcakken daha güzel oluyor ondan taze taze yiyorumm..
ahhh ahhh sen ne sopalıksınnn
kızımms en dombılıı converslı kızmı olucaksın benım basımaa sunu bılmıyormusun bız karbonhıdrat yıyınce kılo alıyoruzzzzdana gıbıı hepp ot yıycegızkıı kılo almıyalım demı ama tamam dana bıraz agır oldu ama hakketenn bazen oyle dusunuyorum ot ye mıne ınce ol hooofff hooofff ınsallah yarın 62 kılo olurum . cuma 59 olursam haftasonu kendıme odul verıcem pazartesı dukandayızz demı sekercımm
ayyy minnosumm biliomda napimm hastayımm..
hakkaten dana gibiyizz
cuma 59 olman için full spor yapman gerek canım..
pazartesi dukandayız...
amanında amanınnn
yarın lapada yaparmıs meyveee
ayy cok mutlu hissediyorum kendimii allahım bozmasın nazarlardan saklasınn
annacım canım benım cokk cokk tesekkur ederım tatlımmm benı yazdıgın ıcın ınsallah yazdıgın gıbım 59 olurum da yuzunu kara cıkartmam tatlım benımmm
minnosumm canım benimm cok merak ediom senniii
geldımmm geldımm yetıstımmmm mınnooossss buguneee bugunnn
62,4 kılo yıhuhuhuhuhuhuayy boyle 61 e de gıdıp geldıı heee
ayy cok cok mutluyumm amanındaa amanınnn karayag gıdıverrr gıdıver gıdıver
55 gelıver gelıver gelıverrr:87::87::87::87:
ayyy canım minnosumm nasıl mutlu oldummm hadi bakalım bu gün sebze günü ve bol su spor günü unutma sebze gününde daha az veriliyor ondan spor sart..
minnosum benimm mezuniyetine az kaldıııı
geldımmm geldımm yetıstımmmm mınnooossss buguneee bugunnn
62,4 kılo yıhuhuhuhuhuhuayy boyle 61 e de gıdıp geldıı heee
ayy cok cok mutluyumm amanındaa amanınnn karayag gıdıverrr gıdıver gıdıver
55 gelıver gelıver gelıverrr:87::87::87::87:
ayy valla meyvem aksam hıc spor yapmaya taaakatım yoktu amaa kalktım bır 15 dakkada olsa pılates yaptım hanı ondan ne olur dıycen ama olsun metabolızmayı hareket ettırmek ıcın 14 dk yeterlıymıs ondan sonra devam edersen yag yakıyormussun . tabı ben devam edemedım .. neyse bu aksam ınsallah spor yapabılırım tatlımm . ayy bende cok mutlu oldumm ınsallah cumaya mezun olucammm ınsallah ınsallahh
sen lapaya basladınmı sekercımm
süper gidiyorsun minnoş
günaydın dünyalı güzeller
günaydın canlarım
minnoş ne sevindim kız 62 olmuşun süpersin sizlerle guruduyuyorum tatlım bende sabah tartıldım 67.300 olmuşum çok sevindim çünkü diyetten sonra tekrar 68 olmuştum o rakamı tartıda görünce çok üzülmüştüm cumaya inş 66 olurum yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?