ayyy sagoll dogacımmm darısı senın basına ınsallahhsüper gidiyorsun minnoş
günaydın dünyalı güzeller
meyvemmm bende cok heyecanlanıyorummm bıran evvel o 5 lı rakamı gormek ıstıyorum artık taartıda .bende yesılcay ıcmıyorum epeydır dur bende bugun baslıyım tatlımm heee bıde benım reglım bıttı belkı onunda etkısı vardır meyvemm ayy ınsallah ınsallah yarın sabaha 61 lı bıse gorursem cumaya ama yınede 59 zor olurr yaa nasıl olucakk meyvemm yaaminnosum yarın sabaha 61.1 olman lazımm ayyy cok calısman gerek bu günnn
bende basadım lapaya sabah yarım cay bardağı pirincle 1 dolu kasık yoğurt yedim
bol bol su içicem yeşil cay da içeyim bu gün kac zamndır içmiyordum nerdeyse 1 hafta olucak içmeyeli..
iice şiştim ödemden..
zaten sevgilimede dedim hafta sonu meyve günü yapcaz sadece meyve yicez die tamam dedi.
ayy minnosum nasıl heycanlanıyorum senin mezun olacağını düşündükce senden cok seviniyorumm
karciceğim diyetten sonra biz dukan a baslıcaz sırf protein vücudu geçiş dönemine sokmıcaz ondan almayız verdiklerimiz..
sende inş cumaya 66 yı görüceksin tekrar..
günaydın canlarım
minnoş ne sevindim kız 62 olmuşun süpersin sizlerle guruduyuyorum tatlım bende sabah tartıldım 67.300 olmuşum çok sevindim çünkü diyetten sonra tekrar 68 olmuştum o rakamı tartıda görünce çok üzülmüştüm cumaya inş 66 olurum yaaaa.
ayyy sagoll dogacımmm darısı senın basına ınsallahh
meyvemmm bende cok heyecanlanıyorummm bıran evvel o 5 lı rakamı gormek ıstıyorum artık taartıda .bende yesılcay ıcmıyorum epeydır dur bende bugun baslıyım tatlımm heee bıde benım reglım bıttı belkı onunda etkısı vardır meyvemm ayy ınsallah ınsallah yarın sabaha 61 lı bıse gorursem cumaya ama yınede 59 zor olurr yaa nasıl olucakk meyvemm yaa
anladım canım ben 65 olunca bu 5 günde 5 kilo olan diyeti 1 defa daha yapacağım ondan sonra bende sizin gibi protein alırım dukan diyeti ile almam tekrar tatlım
canım az kaldı nasılsa inş bi kac haftaya 65 sinn yaz gelmeden senide mezun ederizz
ay sansımızada havalar kötü gidiyor ısınmadı bu senee
ayy keske baslayabılseydım hakketen ben nıye baslamadımkı pazartesı yaa hatırlıyamadım sımdı heeee gercı aksamına anneme gıtmıstım ııyıkıde baslamamısım kesın bozardımmminnosum cumaya 59.9 olman için tam 2.5 vermen gerekiyor tatlım bu gün cok fazla spor yap bol bol yağ yak..
yeşil caylarımızı içielim simdi
ayy keske pazartesi baslayabilseydin diyete..ozamn kesin verirdin.. du bakalım sen iice uğras nasılsa en gec pazartesi 59 sunnn
minnosum hiç ara vermeden dukana baslıyoruz heee unutma bundan sonra ara yapmak yok..
dukan diyetini bulamadım hangi başlığın altındaydı
dukan diyetini bulamadım hangi başlığın altındaydı
ayy keske baslayabılseydım hakketen ben nıye baslamadımkı pazartesı yaa hatırlıyamadım sımdı heeee gercı aksamına anneme gıtmıstım ııyıkıde baslamamısım kesın bozardımm
bosver meyvemm 59 olmasamda 60 olurum herhalde ayy ınsallah tabıkıde bu aksamm sporumu yapayımm dusumu alayımm geceyım fatmagulun karsısına ohh degme keyfımee
bu nasıl bir diyet canım dukan dediğiniz
kız ne fatma gülüü
bu aksam sülüman varr
sen yap sporunu dusunu al ohh misler gibin sülümanı izle uyu sonrada sabaha 61.1 olarak uyann
canım bu diyet 4 asamadan olusuyor 1. asama atak sadece protein alıyorsun 2 ile 10 gün yapılıyor kilona göre kendin ayarlıyorsun
2 asama seyir güngün sebze protein bir gün saf protein alıyorsun istediğin kiloya gelene kadar deva ediyorsun ve 3 asamaya geciyorsun sabitleme dönemi verdiğin kiloyu 9 la carpıp o kadar gün sabitleme dönemini yapıyorsun bu dönemde haftada 2 öğün istediğini yiyorsun yavas yavas meyveyede geciş oluyor o süre bitince sabitleme hayatın boyunca uyguluyorsun haftada sadece 1 gün protein alarak istediğini yiyorsun..
çok karışık canım ya bu diyette ne yiyeceğimi bile anlamadım
oyyy oyyy ben acıkmısım galıbakıı fılmler gıtmıs kafamdan dur bı tane havuc yıyeyım barımm
çok karışık canım ya bu diyette ne yiyeceğimi bile anlamadım
hiç karısık değil sekercim
atakda sadece protein yicen
seyirde proteine sebze eklicen
sabitlemede 2 ögün serbestsin diğer zamanlar yine protein sebze
korumada istediğini yiceksin haftada bir gün sadece protein yicen..
protein harici hersey yasak..
kuruyemişler meyveler tahıllar hep yasak..
meyvısskommmmmm mınnoss havucc yıyoorrAyy bı basımda agrı var ama tamamen psıkolojık bılıyorum bıde kocısımle konusmuyorum dunden berı canım sıkkın ınat ettım konusmuycam ıstee ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?