ayyy benımde proteın yıyesımm varr rhoofff bunlar doyurmuyorrrnıyee cunku sabah sabah o karnıbaharı haslayıp yemek hıc ıcımden gelmedıı oyuzden domates salatalık havuc yıyorumm puuuu bana ama oglen vucuduma bır kamıkaze saldırısı duzenleyıp sut ıcmeyı dusunuyorummm meyvemm duymasınnnn amanınnn
afiyet olsun minnosummm
ayy kocisle niye konusmuyon yine.. naptı bis adam sanaa döverim onu minnosum 62 olmus o moralini bozuyor gecen seferde böyle olmustu tam düşüerken kocişle bozusmustun kilon durmustu
bu kes öyle olmasın minnosum izin verme buna ..
ay bendede bi aclık halsizlik bas dönmesi var benimkide psikolojik kac zamndır içime öküz kacmıs gibi yediğimde
unut sütüüüüü olmazzz olamazzzz.....
havuc yee gün boyu 3 kilo havuz yeee süt yokkkk sabah içsen belki olurdu ama artık olmazzz :95::95:yarın catlayana kadar protein yersinn sık dişini azıcık
piss haın kocamm benım kalbımı kırdı bende dunden berı konusmuyorum dogru duzgunn ohh olsun ama konusmazken tatıl ısını ayarladımm yıhuhuhutatılı ayarladım ya sımdı bıraz bıraz konusayım barımm evet yaa gecen seferde oyle olmustu sonra kılo veremıyorum psıkolojım bozukken ben sey yapayım sımdık kkendı kendıme barısayım bıdaha yaparsa pazar gunu kuserım olmazmı meyvemm nasılsa tatılı ayarladımmm
ayy yarın benım proteın gunum muuu ohhhh yasasınnn sut ıcerımmm yogurt yerım tavuk sıs et sıııss ohhh agzımın suyu aktı beee
minnosum nereye gidion bakalım tatilee..
tatlm ing öğren birazcık turistlerle konusursunn kocis kıskansınn
minnosum yaa yartın protein günü dediysem et yicen sadece süt yoğurt yokkk
sen kocisle haifi hafif barıs cuma günü verdiğin kilonun kutlamasını yaparsınız cuma yoğurt yumurta süt günün çilbır pişirirsin kocisee
hooofffffffffffffpoffffffffff püfffff
sabahın korunde tavuk yıyemem hıc kusura bakma sekerım hem yumurtada tavuktan cıkıyorrkahvaltıda onu yerım bananeymıss ayy mınnos tatılde alanyaya gıdıyor sekerıtomm dur az sana sana anlatayım tatlımm. ayy bız tatılde kımseyle konusmuyoruzkıı oyle tanıs olmadann rahat rahat mucuk mucukk denız guness bosverr mılletıı
ayy önceki sene bizde alanyadaydık minnosumm deniz cok dalgalıydı denize giremedim ama sürekli havuzdaydımm
günes kum deniz ayyy insanın cekip gidesi geliyorr
alanya kalesine falan cıkmıstı nasıl sıcaktı hava kapkara olmustum zaten ilk defa o kadar bronzlastım hayatımda..
tatil gibisi varmı yaaa
ayy ben zaten dogru duzgun yuzmeyı bılmedıgım ıcın denızde cok zevk almıyorum sekerıtom hep havuzdayımm . ben ılk defa evlendıkten sonra gıttım zaten oyle bır tatıl koyune gecen sene balayıydı . bu sene daha ıyı eglenırım hemde fıstık gıbın vucudumlan kapkara olmustum zaten gıtmeye yakın bır ıkı kez solaryuma gırıcem kı ıyıcene kapkara olup doneyımmayy bıde hersey dahıll ohhh ye babam yeee ayyy ben herseyı yemege yoruyorumm halıme bakk
ayy sekerım 10 temmuzda gıdıcegız 17 temmuzdada donucegız ınsallah allah nasıp ederse . benım o zamana kadar 52 olabılırmıyım bılmıyorum ama 55 kılo olup o 55 kıloyla bıle gıtsem bana yeter sekerıtomm ben hıc hayatımda 55 kılo oldugum gunu bıle hatırlamıyorum cunkummminnosum cok kilo alınıyor ama bak söylimm
iice eğlenirsin ben alanyayı cok sevmiştim gecesiyle gündüzüyle hep eğlenmiştik bronzlastırıcı vücut yağları var onlardan sürdünmü zaten 5 günde kapkara olursun canım solaryuma falan gerek kalmaz bence..
ayy minnosum senin tatile kesinlikle 52 gitmen lazımmm döndüğünde mutluluğun devam etmesi için biz kesinlikle pazartesi dukana baslayalım sekercim..
ben bu yaz tatile gidemicem sorun yok benim için ama seni fıstık gibi yollamam gerekk
ayy sekerım 10 temmuzda gıdıcegız 17 temmuzdada donucegız ınsallah allah nasıp ederse . benım o zamana kadar 52 olabılırmıyım bılmıyorum ama 55 kılo olup o 55 kıloyla bıle gıtsem bana yeter sekerıtomm ben hıc hayatımda 55 kılo oldugum gunu bıle hatırlamıyorum cunkummpazartesı dukana baslıyalım ama tatlım ben carsamba gunu gıresuna gıdıcem bılıyorsun 4 gun kalıcagız pazar gunu gelıcegızz ee nasıl olucak ozaman sadece 3 gun yapabılırım. 3 gunde dukanda bu 5 gunde 5 kılo verdıgımı korurum duzene sokarım herhalde demı tatlım ayy korkuyorum su gıresun ısı benı bozucak yınee ama yokk bu sefer dana gıbı yemıycem arkadas hem telefonumun ınternetını halledeyım bugunde hep telefondan yedıklerımı yazarım sekerıtom demı ama
ayyy ben kılo cızelgemı degıssem mı cok heyecanlıyımm meyvıskommm orda 62 yı sonra 61 ı sonrada 59.9 u gormek ıstıyorummm:84::84:
ayy meyvıskomm sen nere gıttınnn
gızemde yok ortalıktaaa , anna gelmedı bugunn hıccc hoooff yıne dunya basıbos kaldııı
ayyyyyyyyyyyy nerdesınızzz yaaa kılo cızelgemıı törenleee hep beraber sızınle beraberken degısmekk ıstıyorumm hoooffff
ayy evet evet ben gıdene kadar atak yapalım tatlım hem bu 5 gunde 5 kılonun verdıklerını korumus oluruz bende gıresuna gıder gelırım az az yıycem bu sefer soz verıyorumm. cantama hep kuru kayısılar kuru ıncırler koyucamkı sacma sapan seyler yemıyım dıye . ben dondugumde tekrardan 3 gunluk ataktan sonra baslarız dukana tatlım ama pazartesı baslamıyalım neysem yıne konusuruz canımm . sstt kılo cızelgeme bak cok komık olduu degıstım dayanamadım hem yarın bıdaha 62 yapamıycamkı 61 yapıcamm oyuzden degıstımminnosumm ozamn dukanı sonra yapalımm sen dönünce bende icene toparlanmıs olurum bu arada..
sen gidene kadra saf proteinle atak yapalım sen dönene kadar bende monti yaparım sonrada dukana baslarız olurmuu ne dersin..
tatlısım ben hemsirelerin yanına laflamaya die gittim eğitim verelim dediler tuttular beni orda ondan gelemedim ..
gizemin okulu vardır şimdi annada kesin uyuyordur
ayy minnosum benim sen telf net al sekersim zaten benim mesaj hakkımda var mesaj aldım sana bol bol direktif gecerim :90::90:
kilo almadan dönersin giresundan. sonrada süper süper dukanla 52 ler 55 ler gelirr ohhh
ayy hedefımee 3.4 kılo kalmısss yıhuhuhuhu:87::87::87:
ayy evet evet ben gıdene kadar atak yapalım tatlım hem bu 5 gunde 5 kılonun verdıklerını korumus oluruz bende gıresuna gıder gelırım az az yıycem bu sefer soz verıyorumm. cantama hep kuru kayısılar kuru ıncırler koyucamkı sacma sapan seyler yemıyım dıye . ben dondugumde tekrardan 3 gunluk ataktan sonra baslarız dukana tatlım ama pazartesı baslamıyalım neysem yıne konusuruz canımm . sstt kılo cızelgeme bak cok komık olduu degıstım dayanamadım hem yarın bıdaha 62 yapamıycamkı 61 yapıcamm oyuzden degıstım
ayy hedefımee 3.4 kılo kalmısss yıhuhuhuhu:87::87::87:
benimde hedefime çok var ya
doğum günüm 11 ağustos o zaman kadar 60 kilo olmak istiyorum eğer olursam eşim yeni aldığı jeep i bana verecek bende arabamı eşime vereceğim araba değiştireceğiz yani çok istiyorum o kadar harika bir arabaki ama benim doğum günümde 60 olmam şartıyla ne dersiniz kızlar olabilirmiyim
benimde hedefime çok var ya
doğum günüm 11 ağustos o zaman kadar 60 kilo olmak istiyorum eğer olursam eşim yeni aldığı jeep i bana verecek bende arabamı eşime vereceğim araba değiştireceğiz yani çok istiyorum o kadar harika bir arabaki ama benim doğum günümde 60 olmam şartıyla ne dersiniz kızlar olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?