Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayy ayyy ayy 5 lı rakamlı cızelgemııı yıhuhuuhuhuhuhu kurtulucamm bu pıs rakamlardannnn

günaydın fıstıklar ben geldimm...

minnoşummm çok çok sevindim sabah sabah aldığım en güzel haber bu

yaşasın 59'a 3.4 kilo kaldııı aferim benim minnoşuma

maşallah aman nazar değmesinnn

ayy ne çok sevindim yaa bende bugün spora başlıycam o yüzden çok çok heycanlıyım

meyvem nasılsın tatlım daha iyimisin lapaya başladınmı

canımın içi nasılda hefeslendim inandım şu an kilo verebileceğime inş canım inş iddayı kazanır eşimden jeepi alır kiloları veririm

demek doğum tarihimiz aynı gün süper ya aslan burclu aslan arkadaşım benim:))))

ayy sagoll annacım canaım benım bende cok mutlu oldum hemdee cok cok mutlu oldum suana kadar yaptıgım tek kacamak 1 parca cıkolata ayy bıranda nefsıme yenıldım ıstte hanı bırara meyvem hemsırelerle konusmaya gıttı ya ıste ozaman buyuk kare cıkolatalar var ya onun bır dılımı ıste öglende salatalıkla domates yedımm. spora basla canım ıncecık olucaksın sporlaa ınsallah
canımın içi nasılda hefeslendim inandım şu an kilo verebileceğime inş canım inş iddayı kazanır eşimden jeepi alır kiloları veririm
ınsallah ınsallahh jeeepı alırsın tatlım benım bende 55 olunca kocıs bana cooper alıcam demıstı ama buaralar hıc sesını bıle cıkarmıyor baktıkı mınnos 55 e dogru yuruyor haın unutturmaya calısıyor tabıkı ama ben unuturmuyumm HAYIIIIRRR

minnoşummm yaaa çok sevindimm süpersinnn bu hafta olmasa bile haftaya kesinnn mezunsun... bense pis boğazıma yenik düştüm şu halime bakk 64leri gördümm ynee hemen atmam lazım bu pis kilolarıı yaz geldiiiiiiiiii

minnoosssssssss :95::95::95::95:

çikolayatı nasıl yersinnnn :95::95::95:

ben lapamı yedim geldim azıma bişiler atmamak için aksam yapmam gereken banyomu yaptım öğlen arası kostur kostur sürekli bişiler yememk için oyalanım...

sen yedin amaaaaa

annacımm canım benim nasılsılsın bakimm sekercimm

gızemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesınn kac gundur

hergün geliyorumm canım ama bikaç msj yazıp çıkmak zorundaa kalıyorumm minoşumm yaa okul falan derken sürekli bişeyler çkıyor ama limden geldiğincee uğrycam mtive gidince herşey btiyorrr bakk kilo aldımmm sizlerden uzakkenn

canım dikkat et aman salma kendini bak sınavlarda gelir sonra stres vs hiç toparlanamazsın..

canım benım sagoll bak yedıysen bılee hemen boslama cabuk gelen kılolar cabuk gıder tatlımmm hemencecık suyunu sporunu arttır ve hemen gerı yolla o pıs karayaglarıı

meyvemmm arım balım petegımmm ben seyy benn yaa yedıgım cıkolatadan bısı cıkmak kıbrıt kutusunun 4te bırı kadar sekerıtomm yaaa hoofff yaa kızmaa ama bende evde yememek ıcın bulasıkları yıkadım sonra yattım bıraz uyur gıbın oldum evdeyken degıl ısyerınden cıkmadan once yedımm hoofff ozur dılerım ama benım evım 5. kat bılıyonmu sen hemde asansor yokk söz verıyorum aksama yuruyus yapıcamm sözlerın en buyugunu cooper sozunu verıyorum sana ama yarım saatten fazla yapamam canım yaa halsızım bugun patates gıbı degıl sebze tok tutmuyorkı

gızemım burdan az bıraz uzaklasınca hemencecık gelıyor benım kıloarda gerıye dıkkat et kendıne tatlımm sakın alma bak bukadar vermıssken ın 59 a orda ara verırsın bırazcık demı ama canımcım

canım benim. sen bir 55 ol başının etini yersin mecbur kalır almaya. hani derim ya ben kafama koyduğumu yaparım diye eşimle birlikte fakülte okuduk evliyken canım sevgilim sırf bana destek olmak için 2. fakültesini okudu. ben 18 yaşında evlenince her şeyi evlendikten sonra yapmak zorunda kaldık canım. fakültede gel sana ders veriyim derdi küçüğüm ya şaka yapardı benim notlarım her zaman ondan yüksek olurdu. birlikte uzmanlığa girdik kazandık. birlikte müdür yardımcılığa girdik kazandık. müdürlüğe girerken bu sefer ben kazanacağım sen benim emrinde çalışacaksın dedi ben kazandım o benim emrimde çalışıyor şimdi. ama bana destek olmak için var gücüyle çalışıyor ben sıkıntı çekmeyim diye çok gayret sarfediyor. bu kilo olayıda böyle oldu o kilo vermek isteyince pat diye veriyor ben veremiyorum ya onun arabasıda benimkinden modelli ve güzel nasıl olsa veremez hesabı yapıyor. bu sefer arabasını ortaya koydu ama ben çok kararlıyım o bunu hesap etmiyor hadi arkadaşlar bana yardımcı olunda alıyım arabasını kardeşlerime bile telde söyledi şahitsiniz ablanız zayıflayacak dedi.

canım dikkat et aman salma kendini bak sınavlarda gelir sonra stres vs hiç toparlanamazsın..
haklısın meyvemm hemen toparlaınıcam

evet burdan uzaklaşmamk gerek minoşumm 2 ay içinde mezun olmam grek benmde

ayy minnosum ben bişi demesemde bedenin dicek sana diyeceğini bu hafta nasıl mezun olucaksın ki sen sürekli kacamak yapıon..
nys en azından az da olsa vericeksin ve geri almıcaksın ..
bak haftayada giresuna giion orda tartılamıcasın mezuniyet uzadıkca uzadı..

meyve napsın yanlız yanlız takılsın.. :96:

yaaa beni yanlız bırakıcannn :93:

cooper askına artık 59 la mezun olman sart ..

ayyy ne guzel karcıcegm tam destek heo destek arkandayım tatlım bennım bız alıcagız o arabaları kocıslerr catlasında patlasın demı ama

ayyy meyvemmm canım benım nasıl moralım bozuldu sımdı yaaa hooofff nasılda pısman ettın benı daha yapmıycam soz verıyorum yapmıycamm ben senı hıc yalnız bırakırmıyım canımın ıcı soz verıyorum ben o cıkolatayı erıtmek ıcın fazladan senınn ıcın 15 dak daha fazla yuruycem bır suru su ıcıcem soz verıyorum meyvem ben bu cuma mezun olucamm senı yalnız bırakmıycamm NOKTA..

aşk kokulu bir günden kocaman öpücükler minnosumaaa

ayyy 100. sayfayı gecmişiz mesaj sayısıda 1000 i asmıss

yihuu süperiz bizz 1000li sayfalarada gelcez inş

hii çikolata mııı meyve duymasınnn kescek senii

kız sporunu arttır akşam yak erit o çikolatayı bişr parçada olsa en az 200 kalori var onda bari az kalorili bişi yesydinn neyse üzülme artık eritirsin canımm inş etkisi olmaz yarına

saol bitanem hepimiz incecik olcaz

gizemim bitanem nerlerdesin senn çok özledimm...

tatlım üzülme ama bak olan oldu artık bundan sonrasına bakman lazım yaz geliyo evet harekete geçelim aldıkalrınıda vericeksin zaten sıkma canını

iyiyim meyvecim sen nasılsın bitanecimm nasıl gidiyor lapa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…