yihuu süperiz bizz 1000li sayfalarada gelcez inş
hii çikolata mııımeyve duymasınnn kescek senii
kız sporunu arttır akşam yak erit o çikolatayı bişr parçada olsa en az 200 kalori var onda bari az kalorili bişi yesydinn neyse üzülme artık eritirsin canımm inş etkisi olmaz yarına
saol bitanem hepimiz incecik olcaz
gizemim bitanem nerlerdesin senn çok özledimm...
tatlım üzülme ama bak olan oldu artık bundan sonrasına bakman lazım yaz geliyo evet harekete geçelim aldıkalrınıda vericeksin zaten sıkma canını
iyiyim meyvecim sen nasılsın bitanecimm nasıl gidiyor lapa
fatmacım bende özledimm seniii :)))
evet canım yaza çok az kaldıı bu pis yağlarla denize grmemek için acilenn vermeliyizzz :)
kızlar takımdan mezun olunca bizdee meyvemizin dünyasında oluruzzz hepp yneee desteklerle verdklerimzii geri almayızz :))))
canım annacım benimmm
lapa cok güzel gidiyor yarın lahana corbamı yapıcam tm gün onu içicem inş güzel olur netten aldığım tarifde içinde zerdecal zencefil kimyon da ekleniyor güzel olsun die dua ediom yarın tüm gün o çorbayla yazıcam çünkü..
monti nasıl gidiyor sekercimm ..
canım sen naptın bu gün lapa yapıyormusun..
canım annacım benimmm
lapa cok güzel gidiyor yarın lahana corbamı yapıcam tm gün onu içicem inş güzel olur netten aldığım tarifde içinde zerdecal zencefil kimyon da ekleniyor güzel olsun die dua ediom yarın tüm gün o çorbayla yazıcam çünkü..
monti nasıl gidiyor sekercimm ..
ay evet incecik çıtır çıtır gircez denize mis gibi oram buram sarktımı diye düşünmeden...
bak ben bugün spora başlıyorum birazdan salona gidicem sende sporunu arttır kuşumm artıları at bu hafta haftaya bomba gibi görmek istiyorum senii
oy meyvem bitanemm
canım zencefilli sevmiyosan içerken katarsın pişriirken sakın katma iğrenç oluyo çok denedim bu çorbayı canım pişriirken zencefil acımsı bi tat yayıyo çorbaya 1 tencere çorbayı döktüğümü biliyorum ben...
süper gidiyo canım az önce yemeğimi yedim 1 saat sonra da spora gidicem... menülerimi yazmamışım yazayım hemen buradayada koyimmi
kızlar takımdan mezun olunca bizdee meyvemizin dünyasında oluruzzz hepp yneee desteklerle verdklerimzii geri almayızz :))))
ballarım bıdıklarım bu gün trukuaz rengi fotmamı giydim ayy insan incelince daha bi güzel oluyor .. yeni de ruj almıstım yaz rengi ışıltılı pembe ayy nasıl güzel hissediyorum kendimi bi bilseniz..
hadi sizide incecik görmek istiyorumm
anladım fatmam ozaman zencefili sonra katayım ben ..
ayy tatlımm ekle tabi bana sağda soldas menü aratmaa
spordan bakalım memnun kalıcakmısın..
ayy meyvısım hanı sen 5 gunde 5 kıloya baslamıstın ben ılk gununu lapa yapıyorsun sonra baslıycaksın sanmıstımm . yaa bıde ne dıycem meyvısım ben spor yapınca tartıda fazla cıkıyorum hep yaa oyle bıse olursa
öyle yap şekeritom çorba pişerken baharat koyma içerken istersen koyarsın...tamam ekliyorum o zaman...3 tane menü olcek artık hehe
spordan memnun kalırım ehralde ama antrenörler dedi ilk hafta ağrıyabilir tırstım biraz ama kendime güveniyom ilk hafta alışcam sonrasında fit olcam
bugünkü mamalarımmm...
Sabah:yarım greyfurt, 1 kuru incir, limon suyu
Kahvaltı: 2 tane t.b. ekmekli tost, az peynir, 3 zeytin, domates salatalık
Öğle:Domates soslu biftek, koca bir kase salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: sporda olcam çıkınca 1 elma yerim
Akşam: mantarlı omlet, yoğurtlu semizotu
Ara: belki meyve canım isterse o da...
spor ne kadar sürer emin değilim...
ben bu ay pılatesı bıraktım soylemısmıydım sıze sekerler hem arazılerım yogun hemde 2 dersıde gıresuuna gıdınce kacırıcamm dedım buay para vermıyımm zaten bırazcık borclarımız var 50 mılyonda 50 mılyondur sonucta dedım hem evde kosu bandı varya 1 ay evde yaparım ondan sonra mayısta bı gıderım o gıcık hoca sok bır sekıldee mınnos 55 kılovucudumu sekle sokarım ıste ondan sonrada demı canlarım ballarım
minnosum kosu bandında kos dur sekercim boşver bu ay platesi suan için 55 kilo olmak ilk hedefimizz..
platese hazirandada gidersin..
tatile kadar sıkılasırsın nasılsa önce incelmek lazımmm 55 lik cıtırlar geliyorr
minnosum 5 günde 5 yapıom canım patattes yerine lapa yedim yarın sebze günü tüm gün lahana corbası içicem cuma tavuk yicem cumatesi sınırsız meyve pazar yumurta süt yoğurt
canım spordan sonra sıcak bir dus alırsın yatmadanda kas gevsetici içtinmi ağırlık yapmaz..
bu aksam sporunu yaparsın yarın yapmazsın minnosumm..
ilk hafta olur mutlaka ağrılar fatmacım neye baslarsak baslayalık oluyor hatırlamıyormusn ip atladığında bile nesaıl ağrın olmustu o kadarına katlanıcan artık..
canım sporun 1 saat sürer..
menü cok güzel olmus geceki meyveyi yemene gerek yok bence..zaten proteinle beslendiğinden tok olucaksın..
ben bu ay pılatesı bıraktım soylemısmıydım sıze sekerler hem arazılerım yogun hemde 2 dersıde gıresuuna gıdınce kacırıcamm dedım buay para vermıyımm zaten bırazcık borclarımız var 50 mılyonda 50 mılyondur sonucta dedım hem evde kosu bandı varya 1 ay evde yaparım ondan sonra mayısta bı gıderım o gıcık hoca sok bır sekıldee mınnos 55 kılovucudumu sekle sokarım ıste ondan sonrada demı canlarım ballarım
evet evet meyvem ben buaksam spor yapayım yarın yapmam tartıdan bır gun once yapmıyım demı tatlımm
annacımm o agrılar ıyı oluyor aslında hatırlıyorsun yemek yememen gerektıgını ve yemeseydınn bu sekılde agrı cekmeyecegını bana oyle etkı yapmıstı tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?