Meyvenull'un Diyet Günlüğü

pembe pembe süründümm

ohh cok güzel oldularr ayy ben bu gün cok güzelimm :76::76:

kalsik devlet memuru şimdide yeşil cayını içmeye gider..

annacım benim tenim kumral pastal renkleri yakıstıramıyorum kendime canlı sıcak renkler seviyorum o yüzden kırmızılar pembeler bende güzel duruyor favori renklerim yanii :89:

fatmacım bende özledimm seniii :)))
evet canım yaza çok az kaldıı bu pis yağlarla denize grmemek için acilenn vermeliyizzz :)

haklısın canım vereceğiz vermeliyiz kara yağlardan kurtulmalıyız merve gibi zayıf olmalıyız tatlım sen 5 günde 5 kilo diyetinde verdiklerini tekrar aldınmı

kızlar ben azonce yere dusuyordumm nerdeyse mıdem bulandıı basım dönduu
boyle salatalıklarr gerı gerı agzıma gelmeye basladı ..
ayy resmen yere dusucektım yer ayagımın altından kaydıı cok kotu oldum kızlarr
meyvecım senden cok cok ozur dılerım ama ekmek yedım .
yemın ederım kotu oldum meyvemm valla bılla yoksa asla bozmazdımm. ama yınede devam edıcem yınede bırakmıycam ve ben cumaya mezun olucam kalorıı sepetın den kalorısıne bakıcamm ve hepsını yakana kadar yuruyus yapıcam tatlım sana soz verıyorumm.
neolur kızma bana vallaa cok kotu oldum zevcann

minnosum tuzlayıp yee salatalıklarını tansiyonun düşmüştür ben sebze gününde mutlaka tuz kullanıyorum hatta patatestede kullnaıyorum az az tansiyon düşüklüğüm olduğundan bende aynı seyi yaşıyorum keske ekmek yerine tuz atsaydın azına neyse tatlım tuz almayı ihmal etmee dikkat et kendine zayıflıcam derken sağlığından olma

ben tuz vucutta su tutuyor dıye dunde hıc tuz koymadım bugunde belkıde oyuzden bu kadar kotu oldum basım suan komple donuyor sankıı. hem zaten daırede tuzu nerden bulayımm.cok ozur dılerım meyvee gercekten cok ozur dılerım. hıc bılmıyordumkı ben aslında saat 3 te kotulesmeye basladım sekerım dustu herhalde dedım sekersız cay ıcıyorum normalde bır kupsekerın 4 te bırını attım cayıma bıraz duzeldım . demekkı hem seker hem tansıyon dustu ee ben nerden bıleyımm ben saglıkcımıyım anlamam kı sekerı bılıyorum oda babam seker hastası oyle oldum sandım oyuzdenn hooofff yaaa yokk kardesım yok bu saatten sonra sadece havuc yıycem 2 tane baskada bıse yemıycem sporumuda yapıcam zaten wc yede gıttım ben yarın 61 ı gorucem ıste

ayy minnosum ac kalma ne özürü özürde dileme kız hastalığın özrü olurmuu ..
sen şimdi eve gidince tuzlu salatalık yee bacaklarını duvara dik öyle bi yarım saat yat sonra tüm aksam havucunu tuzlu salatalığını yee bol su iç yeşil cay iç sporunuda yap ama ağır bişiler olmasın vücudunu yorma dengen bozuldu zaten zorlamanın mantığı yok tatlım..
mutlaka ayaklarını duvara dik yat tek faydayı ondan görüceksin canım..

ayaklarımı yukarı dıkıncee kocıse yemeklerı kım hazırlıycakk hoofff artık salatalık yıyemem bellıı domates yerım tuzlayıp olmazsa. ya ben oglen bıle surf tuz dokmıyım dıye domatese lımon sıkıp yemıstımm ay ben vucudumu bozdum yaa sadece 61 olmak ıstıyorum baska hıcbısey degıl ya:84::84::84:

canım kendini sıkıntıya sokarak moralini bozarak kilo verme inan bana hiç işe yaramaz mutlu ve sağlıklı kilo ver tatlım

canım sakin ol yarına toparlarsın..üzülme üstelik bak wc yede gitmişsin minnosum sen en iisi spor yapma bu aksam ..
kocise yemek hazırla yat .. hem onada yemek hazırlıcam die uğrasma hazırdan bişiler koy önüne..
zaten reglin yeni bitti kan sızlığında vardır bu günlerde ahh benim hatam ama sana demeliydim tuz koy die..
nys canım yorma kendini mide bulantısı falan olursa azına bi kac zeytin atıver ..
oyy kıyamam ben minnosumaa.. cok ısrar ettk mezuniyet die yüklendik die bu kadar katı yaptın sende..

canım kendini sıkıntıya sokarak moralini bozarak kilo verme inan bana hiç işe yaramaz mutlu ve sağlıklı kilo ver tatlım

evet suanda hıc mutlu degılımmm hemde hıccc hıcbısey yapmak ıstemıyorum zaten hıcbısey yapmaya halım yokk sımdı eve gıdıcem bıde kıyma cıkarmıstım kocıse köfte yapıcam evde yemek yok.eve gıtmek bıle gozumde buyuyor 5 .katta oturuyorum.psikolojım bozuldu yaa

evde en hazırdan kofte yapabılırım tatlımm neyse bakalım eve gıdeyım yatınca kendıme gelır bıseyler yaparımm neyse ben cıkıyorum canım sonra gece gelırım yanınıza ınsallah yarın 61 de gelırım yanınıza bukadar kacamaktan sonra nasıl olucaksa ıste hadı grs meyvem

minnosum o kadar mutsuzsan aksam kocişinle yemek yee canım sonucda senin kendini ii hissetmen önemli..

görüşürüz minnosum üzülme dinlenmene bak canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…