Meyvenull'un Diyet Günlüğü

hay allah ya zayıflamak ne zor insanda ne huzur bırakıyor nede mutluluk ama sonuçgüzel olunca katlanılıyor ne yapalım öyle yada böyle kilo vereceğiz değilmi canlar

bende dükkanı kapatıp cıkayımm hürremi izlerken geliriz yinee

bi kac bulasığım var lahana corbasıda yağıcam onunda bir sürü bulasığı cıkarr daha aksamki lapamda hazırlanıcak ayy evde hiç iş yapasım gelmiyor.. cok sıkıldım artık havalar ısınsın iice benim ev hala soğukkk :96:

hoşcakal dünyammm

selam dünyammm :79:

aksamki lapamıda yedim yarına lahana corbamı pişiriyorum inş tadı güzel olur kötü olursa mümkün değil içemem ozamn direk montiye baslarım..

ayy nasıl olucak cok merak ediomm içine 2 soğan 6-7 diş sarımsak yeşil biber lahana zerdecal kimyon tuz ve yağ kattım zencefilide yerken tabağıma eklicem..
bitek maydanoz eklemedim oda yoktu evde .pişince tadına bakıcam.. ayy cok uğrastım lütfen güzel olsunn lahanayı rondodan gecirmek cok zahmetliymiş...

ben bırazcık duzeldımm kızlar ama geldıgımden berı yatıyordum 7 de cıktım yataktan kofte yaptım kocıs zorla 2.5 tane yedırdı aclıktan hastalanıcaksın delımısın sen dedı kızdıı ama gercektende hayatımda okadar sok dıyet yaptım hıc boyle olmamıstım neyse cok sukur allahıma ıyıyım sımdı kızlarr . meyvıssskomm yattım kalktım yemek yaptım tvnun basına yenı gelebıldım msjınıda sımdık gordum oyuzdenn kusura bakma tatlım benımm

çorbam pişti ama böyle içemicem bunu yoğurt karıstırıcm içine :26:
inş işe yarar yoğurtluu..

ayy o corbayı bıkere bende denemıstımm ıgrennnccc bıseyy allah yardımcın olsun tatlım ben o corbadan sonra beyaz lahana sarması bıle yemıyorum dusun yanı kı sadece 1 kase ıcmıstım corbadan

gecmiş olsun minnosummm canım benim şükür gecti gitti..

ayy bilmiyorum minnosum yaa yarın içicem yoğurt katıp ..

sülümana sinir oldumm mahidevranı affetmedi gözünün önüne geldi gecmiş olay kalktı gitti..

ayy minnosumm ben şimdi zeytinli ekmek yapıcam yarın iş yerindekile götürmek içinnn

burdayım sekercimm burdayımmm bu gün cok su içemedim nedense cnaım istemedi daha 2 litre bitti ona devam ediyorummm...

ayy sakın yapmaa kendınde yersın tatlımm
ayy ben suan kendımı okadar zor tutuyorumkı hala okadar cok acım kı ınanamazsın ben yarın bırakıyorum bu sok dıyetlerı meyvemm sonum kötu olucak cunku bugun anladım . yıne 3+3 beslenemeye devam edıcem ınsallah almam bu verdıgım kıloları yarın tabıkıde proteınle beslenıcemm bu kıloyu kollamak ıcın hatta ben yarın ve cuma gunu prooteın yanı bır anlamdaa dukanın atak rejımını yapıcamm kendıme dıkkat edıcem meyvem herseyın bası saglık sonucta

ayy zeytınlerın çekırdeklerını nasıl cıkarıcann sekerr

ayy ben pastaaneden zeytın lı pohaca almıstım bıkere bana arkadaslar acaba bu zeytınlerı nasıl cıkardılar kım cıkardı dıye epey bır zaman dalga gectıler. ondan berı yemedımm bıde ben zeytını cok severım ama pısmıs zeytın guzel olmuyor yaf

ben 2 lıtreden snrasını saymadım meyvıss okadar cok acıktımkı suuu suuu ıc ıc mıne dedım kendımee yarın sabah kılo veremessem kesın sudur yanı

yaptım minnosumm koydum makineye 4 saat sonra hazır olucaklar..
off yemicemm kararlıyım..sen devam etme canım ama 3 gün protein atağı yap ve sporunu ihmal etme minnosum almazsın ozaman..
ayy ibrahime ağlayasım geldii cok hüzünlendimm
minnosum gece yatmadan süt iç en iisi sen canım mtokluk yaratır..
bende cumaya kadar yapayım da belki cumartesi normal beslenmeme dönebilirim..

minnosum hazır makineler cıkartıyor o zeytinleri ..gönül rahatlıyla yiyebilirsin..
hatta marketlerdede satılıyor ..
ama ben kendim doğrama yaptım cekirdeklerin kenarlarından kestim zeytinleri..

ayy sakın yeme meyvısımmm benımmm bende cok uzuldumm yaa ıbrahımm gıttı yaaa hoof huzunlendım sımdıkk. ınsallah bende kılo almam meyvısım yarın sabah yulaflı sut ıcıcem yada belkım haslansmıs yumurta yerımm ayy bılmem naparım yarın sabah sadece kendıme gelmek ıstıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…