minnosum o kadar mutsuzsan aksam kocişinle yemek yee canım sonucda senin kendini ii hissetmen önemli..
hayır yemıycem okadar sabrettım kocaman 2 gunluk emegımı cope atamam hergun yedıgım yemek sonuctaa cuma gunu yerım yanı ne olmuss. Okadarda ıradesız dedılım ıste
hay allah ya zayıflamak ne zor insanda ne huzur bırakıyor nede mutluluk ama sonuçgüzel olunca katlanılıyor ne yapalım öyle yada böyle kilo vereceğiz değilmi canlar
çorbam pişti ama böyle içemicem bunu yoğurt karıstırıcm içine :26:
inş işe yarar yoğurtluu..
gecmiş olsun minnosummm canım benim şükür gecti gitti..
ayy bilmiyorum minnosum yaa yarın içicem yoğurt katıp ..
sülümana sinir oldumm mahidevranı affetmedi gözünün önüne geldi gecmiş olay kalktı gitti..
ayy minnosumm ben şimdi zeytinli ekmek yapıcam yarın iş yerindekile götürmek içinnn
burdayım sekercimm burdayımmm bu gün cok su içemedim nedense cnaım istemedi daha 2 litre bitti ona devam ediyorummm...
ayy sakın yapmaa kendınde yersın tatlımm
ayy ben suan kendımı okadar zor tutuyorumkı hala okadar cok acım kı ınanamazsın ben yarın bırakıyorum bu sok dıyetlerı meyvemm sonum kötu olucak cunku bugun anladım . yıne 3+3 beslenemeye devam edıcem ınsallah almam bu verdıgım kıloları yarın tabıkıde proteınle beslenıcemm bu kıloyu kollamak ıcın hatta ben yarın ve cuma gunu prooteın yanı bır anlamdaa dukanın atak rejımını yapıcamm kendıme dıkkat edıcem meyvem herseyın bası saglık sonucta
ben 2 lıtreden snrasını saymadım meyvıss okadar cok acıktımkı suuu suuu ıc ıc mıne dedım kendımee yarın sabah kılo veremessem kesın sudur yanı
ayy zeytınlerın çekırdeklerını nasıl cıkarıcann sekerr
ayy ben pastaaneden zeytın lı pohaca almıstım bıkere bana arkadaslar acaba bu zeytınlerı nasıl cıkardılar kım cıkardı dıye epey bır zaman dalga gectıler. ondan berı yemedımmbıde ben zeytını cok severım ama pısmıs zeytın guzel olmuyor yaf
yaptım minnosumm koydum makineye 4 saat sonra hazır olucaklar..
off yemicemm kararlıyım..sen devam etme canım ama 3 gün protein atağı yap ve sporunu ihmal etme minnosum almazsın ozaman..
ayy ibrahime ağlayasım geldii cok hüzünlendimm
minnosum gece yatmadan süt iç en iisi sen canım mtokluk yaratır..
bende cumaya kadar yapayım da belki cumartesi normal beslenmeme dönebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?