Meyvenull'un Diyet Günlüğü

iyi akşamlar fıstıklar sporcu kız geldi

ay süper ya özlemişim spor salonunu ordaki antrenörlerimi canlarım beim hemen ilgilendiler benle...2 sene önce gitmiştim tanıyamadılar tabi o zaman 76 kiloydum...bu süre zarfında 8 kilo yağ vermişim kızlar tartıyada çıktım kaslarım iyiymiş su oranım süper sadece yağ oranım 18, 14 e düşerse süper olur dediler yani 60 kilo olmam şart ama ben 58 olcamm...

bugün çok yormadılar yarın esas olarak başlıyorum ahreket etmeyi özlemişim...

meyvecim haklısın açık tenlielre canlı renkler çok yakışıyo...ben de canlı renk süremiyorum dikkat çekmesin diye...sülümana bende sinir oldum yaa hürremede kötü davrandı zati....yazık o da ortalğı karıştırdı yine hatice sultana üzülüyorum ayaklarıyla az değil hee...çorbanı yaptın demek inşallah güzel olur cnaım kimyon sepmeni öneririm tadını mükemmel yapıyo yoğurtla hiç denemedim...

minnoşum ah ah kıyamam sana benn...şok diyet yapma demiştim ben sana dimi sağlıklı beslenmelisin canım ya birden bire hızla gitmezki bu kilolar birdenbire almadık çünki...neyse olan olmuş artık bitir şunuda sağlıklı menülere dön artık...sporunuda yaparsın hem sağlıklı olunca daha iyi yapılıyo canım

bende cok acım biliyormusun minnosumm kendimi ac halsiz hissediyorum..
yarın corbayı denicem mutlaka ama eğer kötü hissedersem protein eklerim..bence yumurtalı kahvaltı yapp..

ayy canım benimm ne güzel cok sevindimm gitsin tüm kara yağlarr
çorbam inş işe yarar tatlımmm

ayy evet annacım sen demıstınn ama dayanamdım ıste verılen kılonun cazıbesınee
neysem artıkk 3 ana ogun 3 araogun olarak devam edıcem dıyetıme. tamam bılıyorumm cok yavas olucakk ama napıyım ben 55 olayımda tatıle 52 kıloda gıdeyımde baska bısı ıstemem sekerımm

ayy canım benimm ne güzel cok sevindimm gitsin tüm kara yağlarr
çorbam inş işe yarar tatlımmm

gitsinler meyvem oh oh basenlerim için özel olarak uzay yürüyüşü yaptım yarım saat fena acıdı ama inşallah eriycekler bende 28 beden olmak istiyom :78:

işe yarar canım tabi ama tüm gün çorbamı içiceksin nasıl düşündün 1 gün mü yapacaksın tatlım

bende cok acım biliyormusun minnosumm kendimi ac halsiz hissediyorum..
yarın corbayı denicem mutlaka ama eğer kötü hissedersem protein eklerim..bence yumurtalı kahvaltı yapp..

ayy meyvısım gıt bı bardak sut ıc aslında cok yanlıs yapıyoruz bız ac kalınarak kılo verılmıyor bunu artık ogrenmemız gerekıyor ben bırazdan kuru ıncır yıycem yada sut ıcıcem cunku ben ac kalıncaa kılo verıyorum ama hooppp 3 gune gerı gelıyor oyuzden hıc ac kalmamamız lazım meyvişkommm

Son düzenleme:
2011-04-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
sabah
[1] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130 130
[2] Beyaz peynir (Edirne) 10 GRAM 30.1 30.1
[3] Şeker (küp) 2 ADET 39 39
öğlen
[4] Ayran 2 ADET 214 214
[5] Domates 0.5 ADET 7 7
[6] Salatalık (hıyar) 0.50 ADET 5.5 5.5
[7] Beyaz Peynir 10 GRAM 25 25
[8] Etli Biber Dolma 1 ADET 160 160
[9] közlenmiş patlıcan 1 adet 28 28
[11] Ekmek 1 DİLİM 65 65
ara
[10] kuru incir 2 adet 102
akşam
[13] Menemen 1 PORSİYON 179 179
[14] Ekmek 2 DİLİM 130 130
[15] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45 45
[16] Ayran 2 ADET 184 184
[17] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45 45
[18] Şeker (küp) 2 ADET 39 39
Toplam : 1427.6 kal.

bu günkü yediklerim
geçmişi okuyup geliyorum

ayyy nasıl bısıkı anncım uzay yuruyusu merak ettım ben dee ınallah en kıs zamand 28 bedene gıreceksınn tatlım benım

ayyy doğru doğruda minnosumm napayım tekrar 57 yi görmem lazımm ..
bu kadra yaklasmısken 55 e kacırmak istemiyorum onu..

bide pargalıya cok üzüldüm iştahım kactıı zaten hürremin o kocaman halini gördükce iice ayıflamak istiyorumm..

yaff kackere sordum sekerım sen kac kılosunkı yaa soylesene burda gızlımız saklmımızmı var tatlım benımm . 55 e ınıceksınde ne bu acele hayatımm 1 mayısta 55 olursun yavas yavas gıder bıdahada gerı gelmez kılolar oylesı daha ıyı degılmı

Son düzenleme:

ayy ben sana demedim mi kilomuuu
söyledim biliommm..
59.8 kilo geldim bu sabah..
2.3 kilo almısımm 5 gündee :18:

afiyet olsun canım ayrancıyızz

ayyy nasıl bısıkı anncım uzay yuruyusu merak ettım ben dee ınallah en kıs zamand 28 bedene gıreceksınn tatlım benım

canım böyle garip bi alet spor salonlarında görmüşündür mutlaka dur resmini bulim ekliyim..heh buldum bu canım yarım saatte 300 kalori yaktım ekranda gösterdi ama acısından öldüm tabi

ayy ben sana demedim mi kilomuuu
söyledim biliommm..
59.8 kilo geldim bu sabah..
2.3 kilo almısımm 5 gündee :18:

ayy meyvemmm dövecem senı yaa napalımm yanı bılıyorsunkı orda yedıklerınden aldın normal duzende yemeye baslayınca tekrardan verıcksın tatlım uzulme ama neolur bende evden cıkınca sankı dunya tersıne donmus gıbı yedıgım ıcın bılıyorum dana gıbı oluyorumm . ama olsun bır hafta dıkkat edıyorum hemen duzene gırıyorum sende oyle olucaksın tatlımm. uzup kendını hırpalama boylee bak ben ne hallere geldım bugun .oyle veya boyle 55 olacaksınn bunu kafana koyy

annacım ne guzel aletmıs o oylee yaa ben sana sormusmuydum tatlım sen nerde oturuyorsun bızım burası cok kucuk sehır burda yok oyle aletler tatlımm

evet minnoşum süper bişi sırf alt bölge için zaten bu...ay bende senin nerde oturduğunu bilmiyorum hiç sormadım saf ben

ben iatanbuldayım minnoşum sen şehirden uzak bi yerdesin galiba dimi canım haklısın ya öyle yerde ne arasın sen yürüyüşünü yap canım 1 saatlik tempolu yürüyüşle 300 kalori yakarsın rahat

doğacımm negüzel olmus menün ama azdeğilmi doydunmu bana cok az geldi..

minnosum sen bozdun diyeti bende bozuom yarın normal beslenmeme dönüyorum ayy yokyapamıcam napımm..
lahana corbamıda yavas yavas içerim artık öğlen ve aksamlarda.

annacım o alet cok kalori yaktırıyormus bu bol bol kullan sen onu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…