ben artvınde oturuyorum canım merkezde oturuyorum ama burası cok kucuck bır sehır zatenn merkezı daha kucukk ıste dusun 25.000 nufuus var ama sen ıstanbulda suer yerlere gıdebılırsınn afferım sana hep o aletı kullan sekerıtom cok kalorı yaktırıyor mademmevet minnoşum süper bişi sırf alt bölge için zaten bu...ay bende senin nerde oturduğunu bilmiyorum hiç sormadım saf ben
ben iatanbuldayım minnoşum sen şehirden uzak bi yerdesin galiba dimi canım haklısın ya öyle yerde ne arasın sen yürüyüşünü yap canım 1 saatlik tempolu yürüyüşle 300 kalori yakarsın rahat
doğacımm negüzel olmus menün ama azdeğilmi doydunmu bana cok az geldi..
minnosum sen bozdun diyeti bende bozuom yarın normal beslenmeme dönüyorum ayy yokyapamıcam napımm..
lahana corbamıda yavas yavas içerim artık öğlen ve aksamlarda.
annacım o alet cok kalori yaktırıyormus bu bol bol kullan sen onu.
doğacımm negüzel olmus menün ama azdeğilmi doydunmu bana cok az geldi..
minnosum sen bozdun diyeti bende bozuom yarın normal beslenmeme dönüyorum ayy yokyapamıcam napımm..
lahana corbamıda yavas yavas içerim artık öğlen ve aksamlarda.
annacım o alet cok kalori yaktırıyormus bu bol bol kullan sen onu.
meyvem lahana çorbasını tek başına içme zaten acıktırıyo o çorba...protein al canım ölçülü şekilde yanında içersin....ben bazen yapıyorum monti menüme ekliyorum bağırsakalr için hemde lifli ya iyi oluyo...evet alet süper zaten antrenör bana yarım saat verdi bol bol kullancam normalde 15 dk veriyolar ama ben sıkılaşcam iyice
ben artvınde oturuyorum canım merkezde oturuyorum ama burası cok kucuck bır sehır zatenn merkezı daha kucukk ıste dusun 25.000 nufuus var ama sen ıstanbulda suer yerlere gıdebılırsınn afferım sana hep o aletı kullan sekerıtom cok kalorı yaktırıyor mademm
meyvıskom boz sende ıkımız bırlıkte normal saglıklı beslenerek yol alalım 55 e dogur ama uzun ama kısa yol sonucta 55 te bıtecek yoll demı sekerım
evet canım ben öyle yapayımmm..haklısınnn..
ayy fıktık gibi olucaksın anancımm
ayy artvin mii annemin memleketii neresi kızz annem yusufeli köyü var ya oralı benim...evt nüfusu çok küçük biliyorum canım...tamam minnoşum öyle yapcam alışırım zaten 1 hafta içinde acıtmaz artık...
hadı ben cıkıyorum kızlar yarın sabha grs canlarım benım
ben merkezdeyım tatlım ama yusufelıne ve dıger ılcelere arazıye gıdıyorum ıste tatlım ozaman madem buralısın beklerımm benım evım zaten yusufelı yolu uzerınde merkezde ama yusufelı arabalrı benım evımınonunden gecıyorr ayy ne gzel olur gelsene yazın sekerımm
ay öylemi ne güzel artvin güzel yaa..ay minnoşum ben hiç gitmedimki oraya annemde hiç gitmemiş sadece babaannesi zamanında ordan şileye göç etmişler şileye yerleşmişler babamda trabzonlu mesela aileden i kişi bile gitmemiş trabzona düşün hepsi zamanında yerleşmiş yani kentsel göç durumu
ama gitmeyi çok istiyorum annemde istiyo belki geliriz bi gün kız sen ordamı ikamet ediyorsun hep
günaydın dünyammm
dün 500 gr vermişim bu sabah 59.3 geldim..
sabah güzel bol karbonhidratlı bi kahvaltı yaptım .tüm gün yoğurtlu lahana corbamı içicem dayanamazsam yumurta salata falanda yerim inş yarına 58 i görücem dünyam ..cok istiyorumm eski kiloma dönmeyi..
günaydın dünyammm
dün 500 gr vermişim bu sabah 59.3 geldim..
sabah güzel bol karbonhidratlı bi kahvaltı yaptım .tüm gün yoğurtlu lahana corbamı içicem dayanamazsam yumurta salata falanda yerim inş yarına 58 i görücem dünyam ..cok istiyorumm eski kiloma dönmeyi..
gunaydınn myevıskom yedın dmı zeytınlı ekmeklerı sabah sabahneyse ıyı yaptın bıtanem az az oz kılo verıcegız bız demı ama bende bu sabah uyanana kadar o sersemlık uzerımden gıtmedı dun gece sulumandan sonra dus aldım yataga bır dustumm ama gorucen boylee bırısı ıtıklemıs gıbı oyle guzel uyumusumkı neysekı bu sabah cok ıyıyım sabah tartıda 61,9 kıloyu gordumm cok sevınme dım ne yalan soylıyımm okadar sey olduktan sonra hem bugun duzgun beslenınce gerı gelır dıye dusundum . ınsallah gerı gelmezz daha kahvaltımı bıle yapmadım gıdıp cayocagında yagsız bır tost yapıcam sımdı kendıme kocıs bugun goreve gıdıyor öglen tavuk ızgara yemeye gıdıcem aksamda yesıl elma yıycem sadece tabıkı ara ogunlerımde var boyle en azından o kıloların hepsını almam demı meyvıskomm. dun toplamda 500 gr vermısım demekkı bozmasaydım 1 kılo kesın verıcektımm cok uzuldum aslında yaa
ınsallah goruceksın tabıkıde meyvecımm 58 de neymıss meyvem ıcın daha 55 olucakk benım baldan datlıı meyvem meyvemmmayy ben senı dungeceden berı özlemişim yaa . valla allah senden razı olsun zevcan sen olmasan ben bukadar kıloyu veremezdım senın etkın okadar buyukkı uzerımde allahım ne muradın varsa versınn.
DUYURU DUYUYRU :102::102::102:
1 adet erkek ismi aranmaktadırrr :107::107::107::107::107:
ali ben cok severım bu ısmıı
Canım benım elbettekı olucaksın 52 bız buara sporuda bıraktık ee vucutta yenı alısıyor bu kılolara okadarcık olur ama degıl mı yavas gıtsın az gıtsınde gerı gelmesınler ınsallahh canım benımm. Dızın ıyılestımıkı spora baslıyorsun meyvem zorlama dızını bence tam ıyılessın tatlım
ayy minnosumm inş gider bu kiloların hepsi bi anda 52 olmak istiyorum incecik sımsıkı bir vücudum olsunn ..
Ayy bide anlamadığım sey biz neden bunca zaman şişman yasadıkkı allah allah keske hiç kilo almadan önlemini alsaydık yada daha önce diyete baslasaydık..
Dizimde ii canım spor yapınca tekrar ağrırmı bilmiyorum uzun zamndır spor ayakkabı giyiyorum baya toparladı denemek istiyorum bi bu gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?