Meyvenull'un Diyet Günlüğü

meyvısko bana soyle guzel cıtı pıtı bır kılo cızelgesı yapalımmı yaa cok seker olsun ama aynı zamanda cok ınce olsuunnn bı turlu secemedım hangısını yapsam hee bıde rengarenk olsunn

bakkkkk kılo cızelgemde 52 ler var sekerımm bunu hergun gozume soksunkı bak mınnos 52 olucann temmuzda desın bana dıye bunu yaptımm meyvıss

minnosumm ne cok cizelge değiştirmişsin yaaa ben hiç birini göremedimm
Kek yemeğe gittim 1 dilim kek yedim geldimm
Budan giedemyeceğimi anlayınca miletle aramı düzelteyim bari dedimm
Hemsire odasına cıkartma yapıom aradaa

Ayyy sekercim bende kendime yeni cizelge hazırlayayım.. En iisi

ayy ne bılıyım ben gordun sandım en son buna karar verdım sekercımm
sende yap bakıyım soyle 5 lı rakamların dolu oldugu bır cızelgede gozum gonlum acılsınn

ayy ne bılıyım ben gordun sandım en son buna karar verdım sekercımm
sende yap bakıyım soyle 5 lı rakamların dolu oldugu bır cızelgede gozum gonlum acılsınn

yaptım minnosum yaptım süper olduu

Bu arada 7. Takımdan davet geldi bana gülüm takıma gelsene dedi ne dersin cuma yarısmasına katılayım mı.

yaptım minnosum yaptım süper olduu

Bu arada 7. Takımdan davet geldi bana gülüm takıma gelsene dedi ne dersin cuma yarısmasına katılayım mı.

evet evet kesınlıkle katıl tamam burda senın dunyandayız tatlım ama olsun bır yarıs ıcınde olmann kendını daha cok kontrol etmenı saglar hos ben takımdayımda ne oluyor hıcbır yarıs duygusu hıcbısey yok butun motıvasyonum sneın dunyanda oluyor ama senın kı farklı sen gır canımcım.hemm kırmızı gul senı motıve eder bızım takımda motıvasyon sıfır ama sakın benı bırakmıysaın buralarda bak kuserım

ayyy cızelgende mukemmmmeelll olmusss heryerde 5 lı rakamlar varr yıhuhuhuhuhu

bırakırmıyım sekercim senii
Buralardayım yine aynı zamndada takım listesinde olurumm süper olur motivasyonumuz..
çizelgemi en kısa zamnda bitirmek istiyorumm

inş minnosum sen de son ağacında mutlu mutlu mezun olursunn

Ayy ben cok heycanlandım şimdi süper motive oldummm

bır agaactır yapraktır gııdıyor ama bakalım hayırlısı meyvıskommm
agaclara tırmanıyorum artıkım zayıf olmak ıcın baksana
bugun 61.9 cıktım eger yarında 61 lı bısey cıkarsam ıste ozaman sevıncten havada takla atarımm ozaman gercek kılo demektır cunkumm demı meyyvıskomm

61 cıkıcaksın minnosummm sıkma canını sen zaten dün tam olarak uymadın ya listeye ondan gercek kilodur o giden..
Umarım bende 58.8 cıkarımm

61 cıkıcaksın minnosummm sıkma canını sen zaten dün tam olarak uymadın ya listeye ondan gercek kilodur o giden..
Umarım bende 58.8 cıkarımm

ınsallah balımm ınsallahh 58.8 kılo cıkarsın sende ben sabah ceyrek beyaz ekmege kasarlı tost yedım ıcıne bıraz tuz kattım dunun sersemlıgı gıtsın dıye ıyıkı soyledın tansıyondur dıye hemen farkettı tuzlu seyler yıyınce . neysekı sımdı ıyıyım ama bugunluk ekmek hakkım bııttı oglen tavuk sıs , aksam yesıl elma yıycemm ohhh yıne dıyet oldu ıste . ınsallah 61 lı bır rakamda olurum

günaydın arkadaşlar
bende bu sabah 66.900 çıktım ama 3+3 besleniyorum her şeyi yiyorum karbonhitrat hariç hergün 200 yada 300 gram vermişim bu şekilde devam edeceğim

günaydın arkadaşlar
bende bu sabah 66.900 çıktım ama 3+3 besleniyorum her şeyi yiyorum karbonhitrat hariç hergün 200 yada 300 gram vermişim bu şekilde devam edeceğim

gunaydın tatlımm bende senın gıbı devam edıcem artık 3+3 hem gıden kılo gerı gelmıyorr hemde psıkolojık olarak super oluyorsunn ınsallah yarına 300 gr daha verırsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…