minnosumm ne cok cizelge değiştirmişsin yaaa ben hiç birini göremedimm
Kek yemeğe gittim 1 dilim kek yedim geldimm
Budan giedemyeceğimi anlayınca miletle aramı düzelteyim bari dedimm
Hemsire odasına cıkartma yapıom aradaa
Ayyy sekercim bende kendime yeni cizelge hazırlayayım.. En iisi
ayy ne bılıyım ben gordun sandım en son buna karar verdım sekercımm
sende yap bakıyım soyle 5 lı rakamların dolu oldugu bır cızelgede gozum gonlum acılsınn
yaptım minnosum yaptım süper olduu
Bu arada 7. Takımdan davet geldi bana gülüm takıma gelsene dedi ne dersin cuma yarısmasına katılayım mı.
yaptım minnosum yaptım süper olduu
Bu arada 7. Takımdan davet geldi bana gülüm takıma gelsene dedi ne dersin cuma yarısmasına katılayım mı.
evet evet kesınlıkle katıl tamam burda senın dunyandayız tatlım ama olsun bır yarıs ıcınde olmann kendını daha cok kontrol etmenı saglar hos ben takımdayımda ne oluyor hıcbır yarıs duygusu hıcbısey yok butun motıvasyonum sneın dunyanda oluyor ama senın kı farklı sen gır canımcım.hemm kırmızı gul senı motıve eder bızım takımda motıvasyon sıfır ama sakın benı bırakmıysaın buralarda bak kuserım
ayyy cızelgende mukemmmmeelll olmusss heryerde 5 lı rakamlar varr yıhuhuhuhuhu
bırakırmıyım sekercim senii
Buralardayım yine aynı zamndada takım listesinde olurumm süper olur motivasyonumuz..
çizelgemi en kısa zamnda bitirmek istiyorumm
ınsallah ınsallahhh en kısa surede en sondakı yapraga ulasırsın meyvem saglıklı bır sekılde tabıkı
inş minnosum sen de son ağacında mutlu mutlu mezun olursunn
Ayy ben cok heycanlandım şimdi süper motive oldummm
bır agaactır yapraktır gııdıyor ama bakalım hayırlısı meyvıskommm
Agaclara tırmanıyorum artıkım zayıf olmak ıcın baksana
bugun 61.9 cıktım eger yarında 61 lı bısey cıkarsam ıste ozaman sevıncten havada takla atarımm ozaman gercek kılo demektır cunkumm demı meyyvıskomm
61 cıkıcaksın minnosummm sıkma canını sen zaten dün tam olarak uymadın ya listeye ondan gercek kilodur o giden..
Umarım bende 58.8 cıkarımm
günaydın arkadaşlar
bende bu sabah 66.900 çıktım ama 3+3 besleniyorum her şeyi yiyorum karbonhitrat hariç hergün 200 yada 300 gram vermişim bu şekilde devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?