ınsallah balımm ınsallahh 58.8 kılo cıkarsın sende ben sabah ceyrek beyaz ekmege kasarlı tost yedım ıcıne bıraz tuz kattım dunun sersemlıgı gıtsın dıye ıyıkı soyledın tansıyondur dıye hemen farkettı tuzlu seyler yıyınce . Neysekı sımdı ıyıyım ama bugunluk ekmek hakkım bııttı oglen tavuk sıs , aksam yesıl elma yıycemm ohhh yıne dıyet oldu ıste . ınsallah 61 lı bır rakamda olurum
günaydın arkadaşlar
bende bu sabah 66.900 çıktım ama 3+3 besleniyorum her şeyi yiyorum karbonhitrat hariç hergün 200 yada 300 gram vermişim bu şekilde devam edeceğim
dünyam dünyam canım dünyam minnos ablanla beni zayıflatıcakmısın söyle banaa
meyvemınn dunyasıı söylee o meyvıskoya ara ogun nıyetıne yedıgı 1 dılım kekı unutmamıs mınnoss oyuzden bugun daha karbonhıdrat yok meyvıseee
minnosum tüm gün lahana corbam ve yeşil elmalarımla yasıcam ben merak etme sekercim lahana corbam wc ye cıkartıcak die düşünüyorm çünkü sıkıntıdayımm
günaydın meyve kokulu dünya ve fıstıklarım
meyvem 50 gr süper inş bugün de bi 500 gr gider canım benim...
minnoşum inşallah geliriz o zaman akadar bende çok isterim gelmeyi artvini çok merak ediyorum...bu arada 61. i görmüşsün bence gerçek kilondur üzülme canım benim yarın yine 61, li bişi çıkarsın...:81:
kızlar çizelgeleriniz harika bende değiştirsemmi acaba :78:
hoşgeldin sekrcim..günaydın meyve kokulu dünya ve fıstıklarım
Meyvem 50 gr süper inş bugün de bi 500 gr gider canım benim...
Minnoşum inşallah geliriz o zaman akadar bende çok isterim gelmeyi artvini çok merak ediyorum...bu arada 61. I görmüşsün bence gerçek kilondur üzülme canım benim yarın yine 61, li bişi çıkarsın...:81:
Kızlar çizelgeleriniz harika bende değiştirsemmi acaba :78:
amanınnn yıneemıı bıtane elmayı bosver 3 tane kuru kayısı ye sekercım yada yadaa , 1 tane kuru ıncır ve tabı bunları yedıkten sonra yarım lıtre su ıcılecekkk
ohhh ben senı gectım 1.5 lıtre suyum bıttıkı
ayyy anna kızz sen nerdesınn bakıyım sabahtan berı senı beklıyorum cızelgeme bak dıye yaa alla allaa ben bugun 61 lı bır rakam gordum ama annacım yarın sevınıcem bugun sevınıp yarın husran olsun ıstememem demı ama ..annacımm artvıne beklerımde su bıkınılı kız gıbı gobeksız kolsuzz karayagsızz beklerım canıkom ona goree ayy bende ıstanbula gelınce sana gelebılrımıyımm hem tanısırızz
hoşgeldin sekrcim..
Ayy annacım inş gider yarına bi o kadar daha..
minnosum yeşil elma zayıflatıyor yaa ondan onu yicem..
Lahana zaten barsaklara ii geliyo bakayım olmazsa yarın sabah inicr yerim..
Ayy ben bu gün su içemedim dur alayım hemen 1 şişe..
hoşbuldum kurabiyem...gider gider meyvem lahana çorbası rahatlatır inş seni...form çayıda içebilirsin wc sorunu için...kız elmayı tarçınla ye bu arada sonra da yeşilçay iç bağırsakalrını yumuşatır...
meyvısskooo senı gectımmmm 1.5 lıtre suyum bıtttııı ohhhh
karayaglarımm gıtttıııı
senınkılerr hala ıcerdee az bıse su gelsee gıdıceklerr ama nerdeeee meyvısko hemsırelerle kek yesınn
off bu gün hiç su içesim yok yeşil cayda içmek istemiyorum yaz geldi artık şöyle serin serim meyveli soda içesim var..
off bu gün hiç su içesim yok yeşil cayda içmek istemiyorum yaz geldi artık şöyle serin serim meyveli soda içesim var..
meyvısskooo senı gectımmmm 1.5 lıtre suyum bıtttııı ohhhh
Karayaglarımm gıtttıııı
senınkılerr hala ıcerdee az bıse su gelsee gıdıceklerr ama nerdeeee meyvısko hemsırelerle kek yesınn
hehe ne güldümm
Bende 1 lt içtim sabah şimdi kocaman bardak limonlu suyumu içiyorummm...
Meyvee hanımmm duydunmu kızzz kek yeme su içç :90::90:
ay aynen bende...ama yeşilçayı çok seviyorum ondan vazgeçemem buzlusunu denedin mi hiç ben yazın kendim apmıştım buzlu yeşilçay nefis oluyo
sana kım dedıkı meyvelı soda ıcemesssın dıye hemen ogleden sonra alıyorsun sade ınısdıbı sodanı yarım lımon koy ıcıne ıccc ohhh gıtsın karayaglarrr
al sana meyvellı sodaa hee yok elmalımı ıstersın yesıl elmadan dılım dılık yap kucuk kesme seker kadar at bıkac tane ıcıne sodanın ıcc ohhhh gıtsın karayaglarr:87::87::87:
mınnos yemege gıdıyor basıbos bırakmayın dunyayı hee sıze emaneetttt
aman karayag gıdıver amannnnn:87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?