Meyvenull'un Diyet Günlüğü

minnosum ne güzel ikimizde günü cok güzel geçiricezz yarın yine sevinerek gelicezz

meyvemınn dunyasıı söylee o meyvıskoya ara ogun nıyetıne yedıgı 1 dılım kekı unutmamıs mınnoss oyuzden bugun daha karbonhıdrat yok meyvıseee

minnosum tüm gün lahana corbam ve yeşil elmalarımla yasıcam ben merak etme sekercim lahana corbam wc ye cıkartıcak die düşünüyorm çünkü sıkıntıdayımm

günaydın meyve kokulu dünya ve fıstıklarım

meyvem 50 gr süper inş bugün de bi 500 gr gider canım benim...

minnoşum inşallah geliriz o zaman akadar bende çok isterim gelmeyi artvini çok merak ediyorum...bu arada 61. i görmüşsün bence gerçek kilondur üzülme canım benim yarın yine 61, li bişi çıkarsın...:81:

kızlar çizelgeleriniz harika bende değiştirsemmi acaba :78:

minnosum tüm gün lahana corbam ve yeşil elmalarımla yasıcam ben merak etme sekercim lahana corbam wc ye cıkartıcak die düşünüyorm çünkü sıkıntıdayımm

amanınnn yıneemıı bıtane elmayı bosver 3 tane kuru kayısı ye sekercım yada yadaa , 1 tane kuru ıncır ve tabı bunları yedıkten sonra yarım lıtre su ıcılecekkk
ohhh ben senı gectım 1.5 lıtre suyum bıttıkı

ayyy anna kızz sen nerdesınn bakıyım sabahtan berı senı beklıyorum cızelgeme bak dıye yaa alla allaa ben bugun 61 lı bır rakam gordum ama annacım yarın sevınıcem bugun sevınıp yarın husran olsun ıstememem demı ama .. annacımm artvıne beklerımde su bıkınılı kız gıbı gobeksız kolsuzz karayagsızz beklerım canıkom ona goree ayy bende ıstanbula gelınce sana gelebılrımıyımm hem tanısırızz

hoşgeldin sekrcim..

Ayy annacım inş gider yarına bi o kadar daha..

minnosum yeşil elma zayıflatıyor yaa ondan onu yicem..
Lahana zaten barsaklara ii geliyo bakayım olmazsa yarın sabah inicr yerim..

Ayy ben bu gün su içemedim dur alayım hemen 1 şişe..

dersanedeyim minnoşum yeni geldim artık erken çıkcaz ama ben ara sıra gitcem sınava filan girerim dersler o kadar önemli değil nasılsa benim için...ay gördüm şekerim gördüm ve çok sevindim...

ay bende o kız gibi olmak istiyorum ne güzel sıfır yağ sıfır fazlalıkk

ay gel tabi tatlım ne demek çok sevinirimm biz artvine ne zaman gideriz belli olmaz ben bu yaz hiç bi yere gidemicem çünkü yazın eylüle kadar sınavla geçcek çünkü...sen gel ama istanbula ne güzel olur...

hoşbuldum kurabiyem...gider gider meyvem lahana çorbası rahatlatır inş seni...form çayıda içebilirsin wc sorunu için...kız elmayı tarçınla ye bu arada sonra da yeşilçay iç bağırsakalrını yumuşatır...

meyvısskooo senı gectımmmm 1.5 lıtre suyum bıtttııı ohhhh

karayaglarımm gıtttıııı

senınkılerr hala ıcerdee az bıse su gelsee gıdıceklerr ama nerdeeee meyvısko hemsırelerle kek yesınn

off bu gün hiç su içesim yok yeşil cayda içmek istemiyorum yaz geldi artık şöyle serin serim meyveli soda içesim var..

hehe ne güldümm

bende 1 lt içtim sabah şimdi kocaman bardak limonlu suyumu içiyorummm...

meyvee hanımmm duydunmu kızzz kek yeme su içç :90::90:

off bu gün hiç su içesim yok yeşil cayda içmek istemiyorum yaz geldi artık şöyle serin serim meyveli soda içesim var..

sana kım dedıkı meyvelı soda ıcemesssın dıye hemen ogleden sonra alıyorsun sade ınısdıbı sodanı yarım lımon koy ıcıne ıccc ohhh gıtsın karayaglarrr

al sana meyvellı sodaa hee yok elmalımı ıstersın yesıl elmadan dılım dılık yap kucuk kesme seker kadar at bıkac tane ıcıne sodanın ıcc ohhhh gıtsın karayaglarr:87::87::87:

Son düzenleme:

ayy aldım suyumu aldım içiomm
hehe ne güldümm

Bende 1 lt içtim sabah şimdi kocaman bardak limonlu suyumu içiyorummm...

Meyvee hanımmm duydunmu kızzz kek yeme su içç :90::90:

limonlu suu içemiyorum ben yaaa
ay aynen bende...ama yeşilçayı çok seviyorum ondan vazgeçemem buzlusunu denedin mi hiç ben yazın kendim apmıştım buzlu yeşilçay nefis oluyo

denemedim canım ama içebileceğimi sanmıyorumm :26:
tamam minnosum soda alayım ben gelirken dolaba koyarım içerim ara öğünlerde

limonlu su ama 1-2 damla suyun tadı değişyior ondan böyle farklı limonata gibi bi tadı oluyo ben seviyom...ice tea yi sevmiyorsan doğaldır meyvem zevk meselesi sonuçta

minnoş afiyet olsun şekerim....

bende 1 saat sonra filan yicem yemeğimi balık istedi bugün canım buzluktan balık çıkardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…