Meyvenull'un Diyet Günlüğü

patronn benım oglen menum degıstıı hemencecık anlatıyorum
1 bardak ayran , 1 tane hımmm( kase buyuklugunde dıyım ınce snıtzell yapıyorlarya tavuktan ondan yedım . ama tabıkı cok kalorılıydı cunkumm etrafında o kızartmak ıcın yapılann galeta unu gıbı bıse var ya ondan vardı . bırde bırrde en kotusu 8-10 cubuk patates kızartması yedımm

ama hemen belırtmek ıstıyroumkı hıc ekmek yemedım ve gıttıgımız yerden yururyerek geldık ısyerıne 20 dk yuruyus yapmıs oldum vede ben aksama yesıl elma yıycem yaa bunların hepsı yanıcak bana karayag olmıycak demıı annaa:18::18: meyyvemm sencee

amanınn minnoş sana vur dedik öldürdünnn :104:

kız şinitzeli geçtim hadi neysede patates kızartmasına ne demeliii bence meyve duymasın kovalar seniii :18:

neyse en azından ekmek yememişin oda bir şey...canım akşam çok spor yapman lazım bunları yakmak için kalorisine bak istersen ona göre karar ver ne hareket yapacağına...afiyet olsun canım...yakarsın korkma

minnosum aksam elma yiyeceğinden sorun olmaz gibi geliyor inş dünün etkisiyle artıya gecmezsin tatlım..
ayy benımm cızelgemm nekadaaaaannn guzel olmuss yaaa suraya bakk yemyesıll agascclarrr

cok güzel çizelgende ben anlamadım o durum kilonu gösteren sey nee

annacım basıma bi ağrı girdi ilac alıcam şimdi suanda minnosun yediği patates kızartmasını göz ardı ediyorum yarın salam kafayla yargılıcam onuu

kızlar bende menümü yazayım az önce yedim yemeğimi...

Sabah: yarım greyfurt, 5 hurma
Kahvaltı: 1 dilim tb. ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık
Öğle: Fırında balık, bol salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: yeşil mercimek salatası, 1 kase yoğurt, 1 kase sebze çorbası

işte böyle...

annacım basıma bi ağrı girdi ilac alıcam şimdi suanda minnosun yediği patates kızartmasını göz ardı ediyorum yarın salam kafayla yargılıcam onuu

ay geçmiş olsun canım...eheh tamam ama spor yaparsa yakar onları minnoşum...

meyvem bu arada 7. takımdan teklif gelmiş çok sevindim girmeyi düşünüyomusun canım...

afiyet olsun canımm..
bu gün protein az olmus yarına protein günü yap..

ANNAAAA AZCIK YEDIM YAAA hooff yaaa ben onları nasıl erıtırımkı bı akıl ver hele gerı donerken yuruyerek geldım patatesler kesın erımıstırde o snıtzelın erıycegını hıc sanmıyorum aksam kocıs arazıden gec gelıcek o gelene kadar ben evı temızlıyımm kosu bandında kosayımm ınsallah erır annacım yaa 61 lı bısı gormek ıstıyorum hoooff
minnosum aksam elma yiyeceğinden sorun olmaz gibi geliyor inş dünün etkisiyle artıya gecmezsin tatlım..

cok güzel çizelgende ben anlamadım o durum kilonu gösteren sey nee
ayy ınsallah ınsallah artıya gecmem meyvıskomm dua et bana aksama spor yapıyım yakıyımm bıde wc ye gıdersemm hepsı gıder ınsallah
ayy canım dıkkat et kendıne hastalanma yıne kıyamam ben sana patateslerı sen kızana kadar erıtmem gerekkk .

wawwww cok guzel menu yaa ufff benım nnıye hı boyle menuleırm olmuyor dersın cunku sabırsızımm ama olucak sekercım olucakkk

ben sımdık 1 bardak yesılcay ıcsem acaba hazmı kolaylastırıp sındırıme yardımcı olurmu kızlar ne dersınız. belkı wcye goturur ıkı gundur hıcbıse yemedıgım ıcın bugun yedıklerım hemen wcye cıkmaz herhalde bılmıyorumkı

minnoş sen nasıl verdin bakalım 10 kiloyu:) sırrın ne?

canım ben 7 aydır dıyetteyımm ara ara sok dıyetler yapsamda genelde saglıklı bır sekılde 3 ana ogun 3 ara ogun seklınde beslenerek verdım tatlımm.
ılk olarak gunde kesınlıkle 2 lıtre su ıcmeye basladım hatta suanda 3 lıtreye yetıstırmeye ugrasıyorum. her yemekten once 2 bardak su ıcmeye calıstım . hamurısı pasta borek yedıgım gunlerden sonrakı gun cok cok dıkkatlı zebze ve proteın agırlıklı beslendım . 4 ay haftada 3 gun pılates yaptım 1 saat
ve burda ozellıkle meyvenulunn tam destek hep destek polıtıkasıylaa 4 takımımın yardımlarıylaa buralara geldım canım ama hergun heran motıvasyon saglamak ıcın burdaydım resmen motıve olmak ıcın gelıyorum hergun buraya . aksam en gec saat 7 de yemek yemıs oluyorum o saatten sonra acıkırsam 1 bardak sut yada kuru kayısı ıncır falan yedım
aslında cok uzun suredır ugrastıgım ıcın artık hepsının yararını zararını ogrendım duzenlı saglıklı beslenmek ıcın ugrasıyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…