bende yemeğe gidiom minnosumm dünyaa annaya emanett
çırak ii bak dükkana
patronn benım oglen menum degıstıı hemencecık anlatıyorum
1 bardak ayran , 1 tane hımmm( kase buyuklugunde dıyım ınce snıtzell yapıyorlarya tavuktan ondan yedım . ama tabıkı cok kalorılıydı cunkumm etrafında o kızartmak ıcın yapılann galeta unu gıbı bıse var ya ondan vardı . bırde bırrde en kotusu 8-10 cubuk patates kızartması yedımm
ama hemen belırtmek ıstıyroumkı hıc ekmek yemedım ve gıttıgımız yerden yururyerek geldık ısyerıne 20 dk yuruyus yapmıs oldum vede ben aksama yesıl elma yıycem yaa bunların hepsı yanıcak bana karayag olmıycak demıı annaa:18::18: meyyvemm sencee
ayy benımm cızelgemm nekadaaaaannn guzel olmuss yaaa suraya bakk yemyesıll agascclarrr
amanınn minnoş sana vur dedik öldürdünnn :104:
kız şinitzeli geçtim hadi neysede patates kızartmasına ne demeliii bence meyve duymasın kovalar seniii :18:
neyse en azından ekmek yememişin oda bir şey...canım akşam çok spor yapman lazım bunları yakmak için kalorisine bak istersen ona göre karar ver ne hareket yapacağına...afiyet olsun canım...yakarsın korkma
annacım basıma bi ağrı girdi ilac alıcam şimdi suanda minnosun yediği patates kızartmasını göz ardı ediyorum yarın salam kafayla yargılıcam onuu
kızlar bende menümü yazayım az önce yedim yemeğimi...
Sabah: yarım greyfurt, 5 hurma
Kahvaltı: 1 dilim tb. ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık
Öğle: Fırında balık, bol salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: yeşil mercimek salatası, 1 kase yoğurt, 1 kase sebze çorbası
işte böyle...
afiyet olsun canımm..
bu gün protein az olmus yarına protein günü yap..
ANNAAAA AZCIK YEDIM YAAA hooff yaaa ben onları nasıl erıtırımkı bı akıl ver hele gerı donerken yuruyerek geldım patatesler kesın erımıstırde o snıtzelın erıycegını hıc sanmıyorum aksam kocıs arazıden gec gelıcek o gelene kadar ben evı temızlıyımm kosu bandında kosayımm ınsallah erır annacım yaa 61 lı bısı gormek ıstıyorum hoooffamanınn minnoş sana vur dedik öldürdünnn :104:
kız şinitzeli geçtim hadi neysede patates kızartmasına ne demeliii bence meyve duymasın kovalar seniii :18:
neyse en azından ekmek yememişin oda bir şey...canım akşam çok spor yapman lazım bunları yakmak için kalorisine bak istersen ona göre karar ver ne hareket yapacağına...afiyet olsun canım...yakarsın korkma
ayy ınsallah ınsallah artıya gecmem meyvıskomm dua et bana aksama spor yapıyım yakıyımm bıde wc ye gıdersemm hepsı gıder ınsallahminnosum aksam elma yiyeceğinden sorun olmaz gibi geliyor inş dünün etkisiyle artıya gecmezsin tatlım..
cok güzel çizelgende ben anlamadım o durum kilonu gösteren sey nee
ayy canım dıkkat et kendıne hastalanma yıne kıyamam ben sana patateslerı sen kızana kadar erıtmem gerekkk .annacım basıma bi ağrı girdi ilac alıcam şimdi suanda minnosun yediği patates kızartmasını göz ardı ediyorum yarın salam kafayla yargılıcam onuu
kızlar bende menümü yazayım az önce yedim yemeğimi...
Sabah: yarım greyfurt, 5 hurma
Kahvaltı: 1 dilim tb. ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık
Öğle: Fırında balık, bol salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: yeşil mercimek salatası, 1 kase yoğurt, 1 kase sebze çorbası
işte böyle...
yınee hıckımsee yokkkkkkkkkkkk
minnoş sen nasıl verdin bakalım 10 kiloyu:) sırrın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?