gizemcim hosgeldin cnaımm...
ben zaten rahatca yemek için yapmıstım o diyeti yani üzülmüyorumm nasılsa geri gelecekti o kilo ondan rahatım yani yaza kadar istediğim kiloya indimmi benim için sorun yookkk sen de kendini cabucak toparla bak havalar ısınıyor..
haklısın canım geri gelecekti çnkü dikkat etmedim hemde hiç.. yedimde yedim ..
neyse canım evet yaza çok az kaldı yazın diyet psikolojisinden kurtulmak istiyorum oram buram sarktımı diye bakmak istemiyorum rahat raht dolaşmak istiyorum kendime dahada güvenmek istiyorum .. bu yüzden size ihtiyacım varr en enn ennn fazla 3 aya bu işi halletmem lazımm meyvemmm
özellikle sana minnoşuma va fatmama çok ihtiyacımm var çnkü sizsiz olmuyor .. ne motive kalıyor nede diyet..
şimdi siz beni yönlendirin lütfenn
ben şöyle dşünüyorumm meyvemm .. pazartesi lapa yapıp ödem atıp biraz rahatlamak istiyorum sonra 1100-1200 kaloriyi geçmemk şartı ile 3+3 beslenmeyi dşünüyorum
3 lt günde su ve 4 fincan yeşilçayı şart haline getrcemm
ve hergün 30 dk yürüyüşşş
haftada 2 gün ftness
bu şekilde 3 ay dvam edip sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum ve brdaha hiç geri gelmesinnn istiyorumm
ben tatile temmuz ortalarında gtcemm yani baya zamanım var aslındaaa
canım bence süper kaloriyi 1400 de yapabilisin kasma kendini zaten senin vücudun ince simirlern var onlarda sporla gidicek 1100 alan cok az herseyden yee hiç kendini kısıtlama tabi yasaklar hariç..
sporuda yapabildiğin kadar fazla yap yanların erimesi gerekiyor..
ANNAAAA AZCIK YEDIM YAAA hooff yaaa ben onları nasıl erıtırımkı bı akıl ver hele gerı donerken yuruyerek geldım patatesler kesın erımıstırde o snıtzelın erıycegını hıc sanmıyorum aksam kocıs arazıden gec gelıcek o gelene kadar ben evı temızlıyımm kosu bandında kosayımm ınsallah erır annacım yaa 61 lı bısı gormek ıstıyorum hoooff
ayy ınsallah ınsallah artıya gecmem meyvıskomm dua et bana aksama spor yapıyım yakıyımm bıde wc ye gıdersemm hepsı gıder ınsallah
ayy canım dıkkat et kendıne hastalanma yıne kıyamam ben sana patateslerı sen kızana kadar erıtmem gerekkk .
wawwww cok guzel menu yaa ufff benım nnıye hı boyle menuleırm olmuyor dersın cunku sabırsızımm ama olucak sekercım olucakkk
selammm meyveminnn dünyadakiii bütün kızlarrr :)))
minnoşummm 61i görmüşsüünnn çok çok tebrik ederim seni bravo ama sakın bıraktıktan sonra benm gbi çok yiyip alma verdiklerini çok pişmanım ve bir türlü tam başlayamadım beni affedin kızlarrr ancak pazartesi tam başlayablicem çnkü haftasonu evde değilimm
annacımm menün gayet iyi sporda yapıyosun inşallah kilo vermen devam eder hiç durmadan ama hedefini biraz dşürmeni istiyorumm bennn canımmm en azından 58 olsun bencee :) böyle dşünmemin sebebi hem boyun çok uzun değil bildiğim kadaryla hem dyet bttkten sonra 1-2 kilo oynama yapar tekrar 61-62 leri görme bence :)))
meyyvemmm geçmiş olsunn canımmm
sende benim gbi verdiklerini geri almşsın üzüldümm canımm ama napalımm bile bile yedikk bizzz
bende bugün 64 geldimm1 kilo 200 gr artıdayım
haftasonuda evde değilim malesef bitürlü motive olup başlayamadım .. ama pazartesi bi gayretle başlıycam inşallah sizinde desteğinizlee
amanında amanınnn eyvahlar olsunnn :96::96::96::96:
incirimden böcek cıktııı içine bakmadan kac tane incir yedim kac tane böcek yedimm :120::120::120::120::120:
elmala bastırmaya calısıyorummm :85::85:
haklısın canım geri gelecekti çnkü dikkat etmedim hemde hiç.. yedimde yedim ..
neyse canım evet yaza çok az kaldı yazın diyet psikolojisinden kurtulmak istiyorum oram buram sarktımı diye bakmak istemiyorum rahat raht dolaşmak istiyorum kendime dahada güvenmek istiyorum .. bu yüzden size ihtiyacım varr en enn ennn fazla 3 aya bu işi halletmem lazımm meyvemmm
özellikle sana minnoşuma va fatmama çok ihtiyacımm var çnkü sizsiz olmuyor .. ne motive kalıyor nede diyet..
şimdi siz beni yönlendirin lütfenn
ben şöyle dşünüyorumm meyvemm .. pazartesi lapa yapıp ödem atıp biraz rahatlamak istiyorum sonra 1100-1200 kaloriyi geçmemk şartı ile 3+3 beslenmeyi dşünüyorum
3 lt günde su ve 4 fincan yeşilçayı şart haline getrcemm
ve hergün 30 dk yürüyüşşş
haftada 2 gün ftness
bu şekilde 3 ay dvam edip sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum ve brdaha hiç geri gelmesinnn istiyorumm
ben tatile temmuz ortalarında gtcemm yani baya zamanım var aslındaaa
ayyy minnosum hala yoksun noldu sanaa :26::26:
geldım tatlım geldımm . sabahın korunde ılceden aradılar acıl raporu gondermen lazım dıye hemen 8 de daıreye geldımm aradım avukatı hemen burosuna gıttım carsıya ee gıdıs 25 dakka gelıs 25 dakka gıttımkı bıde o gec kalmıs onu bekledım neyse geldı raporu ımzaladım cok sukur ama bu sefer 9 da ılceye dolmus vardı onu kacırdım sabah sabah delı oldum yaa sonra allahtan avukat ben bugun gıdıcem gotururum dedı ona bıraktım geldımm ıste daha yenı bılgısayarımı actım tatlımm .
bu sabah 62.1 kılo cıktım canım 61 ı goremedım ama uzulmuyorum cunku dune gore 200 gr artmıs gorunuyor oda sorun degıl dun gecede evı supurdum falan 1 tane yesıl elma yedım ama yatarken kocıs cubuk kreker yıyordu 6 tane ondan yedım sabahta wcye gıtmedım ondan oldu yarın sabaha kesın 61 kıloyum yıhuhuhu
minnosum ne kadar kosturmussun sabah sabah sekercim..
ayy evet bencede yarın sabah kesin 61.kilodasın minnosum bende 2 minik simitimi yedim dünkü programın aynısını uygulucam bu günde lahana corbamı içicem öğlen yoğurtla aksamda meyve yicem belki yine lahana corbamdan içerim bilemiyorum bide sabah kalkınca 1 incir yedim..
yavas yavas kıpırdanmalar olmaya basladı.. ama beklediğim türden değil..
ayy meyvıskomm bı cevap yazamadım bırılerı geldı yanımada kusura bakma tatlımm
bende dun aksam sadece elma yedım yaa bu aksamda sadece yesıl elma yıycem hatta dun aksamkını yarıya boldum yarısını saat 7 de yarısını 8 bucuk gıbı yedımkı sonradan acıkmıyımm cok guzel oldu valla bıde wcye gıdersem super olucaktı yarına calısmalarım devam edıcek te bu aksam anneme gıdebılırımn ıste o neolucak onu dusunuyorum olmazsa gec gıdıcem carsıda ıslerımı hallederım eve gıdıncede ben yemek yedım geldım derım ne bılıyım ya bıse uydurup 61 ı gormem lazım benım haftasonuda ya cumarte ya pazar bır gun sokluycam kendımı yogurtlaa artık bıran evvel 5 lı rakam gormem lazım cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?