Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayy neden bu kadar bekledin dr gitme konusundaa sekercim ..

yarın sabah tartılırsın artık.. muhtemelen dr hormon vericektir regl olman için onun etkisiyle kilo artısın olabilir..yarın mutlaka tartılda ilac ne kadar etki etmiş anlarsın..

Yok cnm beklermiyim hiç doğum kontrol hapı kullanıyrdum dr ondan olabilir dedi bi kaç ar ara ver normale döner dedi ama yine normale dönmedi. Şimdide normale dönmediği için gidiyorum dr ufff inş hormon ilacı vermez yoksa naparım ben 61 i gösünce bile kan sıçrıyo beynime veremiyorum diye (

hayırlısı cnaım zor işler bunlar bendede pcos var uzun zamn d.k. ilacı kullandım kilo aldırıyor malesefki inş en kısa zamnda düzene gidersin cnaım..

ahh dünyam tatlı bıdık dünyamm canım dünyam seni cok seviyorum iiki senleyimm mucuk mucuk öpüyorum seni

sana ask sarkısıda yazıcam bi gün ama şimdi ilham gelmiyor

:2:
ınsalalh artık butun emeklerım 5 lı rakamlara ınmek zatenn tatlımm

ayy minnosum yarısa girdik 7. takımdan kızlarla 29 nisanda 55 olucaz 3 hafta var..

hadi sende o zamna kadar 57 ol sekercimm ..
ayy gercektenmııı bakıyım kac gun var 21 gun var ben 57 olabılırmıyımkıı kız ben daha 59 olmadım nasıl olurummm ayy bı dusuneyım ben bunu sekerım
öncee 55 geliver geliver geliver
sonra ilham geliver geliver geliverr...

ayy 7 mayısda arkadasımın düğünü var güzel bi elbise almam lazımmm...
ozamna kadar incecik olmalıyımm minnosummm..

ınanmıyorum 7 mayısta fıstık gıbın bır kız olucaksın cunkum 54 kılo olacaksın sekercımm

hımmmm trıgonometrıkk hesaplar yaptımm sekercımm

21 gun sonra mınnoss 57 kıloo

suanda mınnos 62.1 kılo

62.1 - 57 = 5,1 kılo gıtmesı gerekırr

21 gunde 5,1 / 21 = 242 gr hergun vermem gerekırrr

7 gunde bır haftada 242 * 7 = 1,694 kılo vermem gerekır

ama ben haftaıcı yapıp haftasonu bozdugum ıcın

15 gunde 5,1 / 15 = 340 gr gunde vermem gerekırr

5 gunde 340 * 5 =1,700 kılo vermem gerekır

kı bıde haftasonları gr bıle almamam gerekıırr

abooowwwww benım ne cok ısım varmıss

Son düzenleme:

ayy sekercim cok güzel bi elbise beğenmiştim o taz bişi alıcam..
inş ozamn 54 kilo olurum dur minnosum ben spor yapamıyorum yaa en iisi call yapmaya baslım ki 1 ay var tam ozamna kadar inceleyimm

minnosum hafta sonu bozmak gibi bi lüksümüz yo sekercim unut onu...
hafta sonu tek bir kacamak yapabiliriz o da haftada 1 dondurma..
baska bi sansımız yok..
ben haftada bir gün sok diyet yapıcam ayırca..
ona karar verdim mutlaka ama mutlaka incelmem zayıflamam sart..

benımde artık mutlaka ama mutlaka zayıflayıpp 55 kılo olmam sart meyvıskomm ayy bı sporu bıraktım dahada baslıyamıyorum ne şaş bıseyım ben yaa ama yokkkk 55 kılo olucam kafama koydum sekercım bende haftasonu evdeykenn en azından halsız dusersemde evde olurum bır gun sok yapıcamm ve 5 lı rakam gorucem cok kafama taktım meyvem acayıp taktım yanı oylekı agzıma tek lokma atmıyorum yanı su 5 lı rakamları gormek ıcın en son nezaman yedım dıye dusunuyorum 3 saatı gecmesın hemen bısey yıyım dıyorum oyle agzıma bıseyler atıyorum yoksa onuda yemem yanı ama metabolızma calısmaya devam etsın dıye yapıyorum onuda canım. tamam 29 nısan benım ıcınde mılat olsun bende 57 kılo olayım tatlımm bak 10 temmuzda tatıle gıdıcem ozamana kadar kesın 55 olmam lazım onceden olayımkı bırazda o kıloya alısayım demı yoksa hemen kılo alırım ayy ayy 59 bekle benı bu cuma sendeyımm:80::80::80:

minnosum temmuz bası 52 kiloda olucaksın sekercim sen neyin hesabını yapıon baska yolu alternatifi yok bu işin bak ben sana söz veriom call yapcam her aksam sende bana söz ver her aksam yarım saat yürüyüş 15 dk kosu yapıcaksın..

ay yaşasın cnaım ödemin bi kısmını atmışsın inşallah haftaya bugün çok daha iyi bir sonuç görcez 57 olursun yine hatta 56 afiyet olsun şekerim iyi yapmışsın

yaşasınn minnoşum çok sevindim canım wcye gitmediğin halde bu kilodaysan yarın kesin 61i görceksin süperr

canım böyle hesaplayıp kendini kasma kilo vermek hesaba bakmaz biliyosun beslenmeye ve harekete bağlı kendini rahat bırak gidicek nasılsa kilolar tıkır tıkır hiç üzülme minnoşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…