Meyvenull'un Diyet Günlüğü

günaydın kızlar

65.5 im kilo çizelgemi de değiştirdim nasıl olmuşş
ayy cızeglgenn cok guzell olmuss boyle rengarennkk boll 5 lı rakamlı bır cızelge yapmıssın kendınee eee artık senınde 5 lere gelmen gerekıyor dıyor sankı cızelgee ona gore annacım

ayy ben hergunn mu meyvıskommm ben kosamam kı cok ses yapıyor sekercım ama söz hergun yarım saat yuruycem sana soz verıyorum o bıle bana oyle cok etkı edıyorkı yarım saat dıye kucumseme .aralarda 2-3 dk kosu gıbı cok hızlı yaparım olmazz mıı ayy sımdı aklıma kuyabıyem geldı napıyor acaba ınsallah kılo almamıstır. o yapardı boyle 15 dk kosu yarrım saat yuruyus yapardı

minnosum ozam yürüyüşü 40 dk yap canım ne kadar cok yaparsak o kadar iidir dimi..
Ama aksatmak yok bak söz verdin..
Yapcaz mutlaka...

Ayy inş nisan sonu süper cıtırlar olucaz hepimizzz

sağol minnoşum evet bende 5li rakamları görcem inş 4 sene önceki kilom benim 58 lisedeydim yine aynı kiloya düşcem yuppi

minnoşum her gün yarımsaat yürüsen süper bence

minnosum ozam yürüyüşü 40 dk yap canım ne kadar cok yaparsak o kadar iidir dimi..
Yapcaz mutlaka...

inşallah meyvem minnoşu mezun etcez nisan sonu 59la inş sonrada ben mayıs başı mezun olurum yihuuu sende 55 olucan fıstık

Yapcaz mutlaka...

tamam meyveıssım hergun yuruyus spor 40 dakka sana soz verıyorum tatlısımm benımm mucuck mucuck haftaya cuma 59 olmam lazımm ama carsamba gıresuna gıdıcem yaa nasıl olucak bu ıs bılemıyorum benım carsambaya kadar full spor yapmam lazımm
sağol minnoşum evet bende 5li rakamları görcem inş 4 sene önceki kilom benim 58 lisedeydim yine aynı kiloya düşcem yuppi

minnoşum her gün yarımsaat yürüsen süper bence

ay ben daha erken mezun olmak ıstıyorum yaa lutfen ama yaa

tez canlı minnoş ne zaman mezun olmayı hedefliyosun bakiim

kızlar menümü yazayım...

Sabah:yarım greyfurt, 4 kuru kayısı, 2 hurma (canım çok meyve çekti bugün)
Kahvaltı: 1 dilim tb ekmek, 1 kk peynir, maydonozlu salatalıklı salata, 4 zeytin
Öğle:Haşlanmış brokoli ve karnabahar, yoğurtlu semizotu salatası
Ara:1 elma
Akşam:Izgara balık, bol yeşil salata, 2 kaşık yoğurt...

birazdan spora kaçıcam

inşallah meyvem minnoşu mezun etcez nisan sonu 59la inş sonrada ben mayıs başı mezun olurum yihuuu sende 55 olucan fıstık
ayy minnos haftaya mezun olmalı annacımm ne diyorsun senn nisan sonu 57 olucakkk

minnosumm sen carsambaya kadar bol spor yap ve cok sıkı bir diyet ..
Carsamba sabahı tartılır kilonu bildirirsin sekercim..
Cuma listesindede mezun olursun bak surda 5 günün var aman diyeyim bu hafta sonu sıkı tut ipleri sakın bişiler yeme daha fazla uzamasın bu iş seni cuma mezun görelimmm ..

kendisini sıkmasın diye söyledim canımcım...ama tabii senini dediğin gibi sıkı bi diyet yaparsa minnoş haftaya mezun inş

selam kızlarr...:)

kilom ne yazıkki 63.8 meyvemm

fatmacım çok sevndim çok güzel vermişsin bravoo :)

selam kızlarr...:)

kilom ne yazıkki 63.8 meyvemm

fatmacım çok sevndim çok güzel vermişsin bravoo :)

gizemcim hoşgelmişin canım

teşekkürler tatlım monti+spor sağolsun

bak sende sağlıklı besleniyosun sporunu arttırıyosun haftaya da güzel bi sonuç çıakrıyosun ona göre tamammı canım..

Son düzenleme:

kendisini sıkmasın diye söyledim canımcım...ama tabii senini dediğin gibi sıkı bi diyet yaparsa minnoş haftaya mezun inş

eğer haftaya mezun olmazsa cok sonraya kalıcak mezuniyeti tatlım giresuna gidicek çünkü orda diyet yapamıcak ondan diyorum bende haftaya sıksın kendini mezun olsun hem motive olur ordada kendini salmaz..

eğer haftaya mezun olmazsa cok sonraya kalıcak mezuniyeti tatlım giresuna gidicek çünkü orda diyet yapamıcak ondan diyorum bende haftaya sıksın kendini mezun olsun hem motive olur ordada kendini salmaz..

ay haklısın canım doğru ya saf ben minnoşum inş 59 oalrak gidersin giresuna o zaman kendini harika hissedince salmazsın hem iyi olur sonrada 55 olcan inş...meyvem nisan sonu sende 55sin dimi şekerimm

farkettimm ve çok beğendim canım çok güzel olmuşş :)
bende haftaya tekrar 62 leri görcem inşallahh

teşekkürler tatlım diplomaya benzer bişi vardı üniversite aklıma gelince motive oliyim diye koydum çzielgeye

inşallah canım görceksin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…