ayy meyvemm gidiyo pis yağlar oh oh yaza incecik gircezz
evet canım yaza incecik olucaz süper vücutlarmızla hiç cekinmeden karnımızı içeri cekmeden adım atarken bacaklarımız birbirine deymeden yüzücezz
ayy cızeglgenn cok guzell olmuss boyle rengarennkk boll 5 lı rakamlı bır cızelge yapmıssın kendınee eee artık senınde 5 lere gelmen gerekıyor dıyor sankı cızelgee ona gore annacımgünaydın kızlar
65.5 im kilo çizelgemi de değiştirdim nasıl olmuşş
minnosum temmuz bası 52 kiloda olucaksın sekercim sen neyin hesabını yapıon baska yolu alternatifi yok bu işin bak ben sana söz veriom call yapcam her aksam sende bana söz ver her aksam yarım saat yürüyüş 15 dk kosu yapıcaksın..
ayy cızeglgenn cok guzell olmuss boyle rengarennkk boll 5 lı rakamlı bır cızelge yapmıssın kendınee eee artık senınde 5 lere gelmen gerekıyor dıyor sankı cızelgee ona gore annacım
ayy ben hergunn mu meyvıskommmben kosamam kı cok ses yapıyor sekercım ama söz hergun yarım saat yuruycem sana soz verıyorum o bıle bana oyle cok etkı edıyorkı yarım saat dıye kucumseme .aralarda 2-3 dk kosu gıbı cok hızlı yaparım olmazz mıı ayy sımdı aklıma kuyabıyem geldı napıyor acaba ınsallah kılo almamıstır. o yapardı boyle 15 dk kosu yarrım saat yuruyus yapardı
minnosum ozam yürüyüşü 40 dk yap canım ne kadar cok yaparsak o kadar iidir dimi..
Ama aksatmak yok bak söz verdin..
Yapcaz mutlaka...
Ayy inş nisan sonu süper cıtırlar olucaz hepimizzz
meyve yemeğe gider pazarada gidicemmm
tamam meyveıssım hergun yuruyus spor 40 dakka sana soz verıyorum tatlısımm benımm mucuck mucuck haftaya cuma 59 olmam lazımm ama carsamba gıresuna gıdıcem yaa nasıl olucak bu ıs bılemıyorum benım carsambaya kadar full spor yapmam lazımmminnosum ozam yürüyüşü 40 dk yap canım ne kadar cok yaparsak o kadar iidir dimi..
Ama aksatmak yok bak söz verdin..
Yapcaz mutlaka...
Ayy inş nisan sonu süper cıtırlar olucaz hepimizzz
sağol minnoşum evet bende 5li rakamları görcem inş 4 sene önceki kilom benim 58 lisedeydim yine aynı kiloya düşcem yuppi
minnoşum her gün yarımsaat yürüsen süper bence
tamam meyveıssım hergun yuruyus spor 40 dakka sana soz verıyorum tatlısımm benımm mucuck mucuck haftaya cuma 59 olmam lazımm ama carsamba gıresuna gıdıcem yaa nasıl olucak bu ıs bılemıyorum benım carsambaya kadar full spor yapmam lazımm
ay ben daha erken mezun olmak ıstıyorum yaa lutfen ama yaa
ayy minnos haftaya mezun olmalı annacımm ne diyorsun senn nisan sonu 57 olucakkkinşallah meyvem minnoşu mezun etcez nisan sonu 59la inş sonrada ben mayıs başı mezun olurum yihuuu sende 55 olucan fıstık
tamam meyveıssım hergun yuruyus spor 40 dakka sana soz verıyorum tatlısımm benımm mucuck mucuck haftaya cuma 59 olmam lazımm ama carsamba gıresuna gıdıcem yaa nasıl olucak bu ıs bılemıyorum benım carsambaya kadar full spor yapmam lazımm
Ay ben daha erken mezun olmak ıstıyorum yaa lutfen ama yaa
ayy minnos haftaya mezun olmalı annacımm ne diyorsun senn nisan sonu 57 olucakkk
minnosumm sen carsambaya kadar bol spor yap ve cok sıkı bir diyet ..
Carsamba sabahı tartılır kilonu bildirirsin sekercim..
Cuma listesindede mezun olursun bak surda 5 günün var aman diyeyim bu hafta sonu sıkı tut ipleri sakın bişiler yeme daha fazla uzamasın bu iş seni cuma mezun görelimmm ..
selam kızlarr...:)
kilom ne yazıkki 63.8 meyvemm
fatmacım çok sevndim çok güzel vermişsin bravoo :)
kendisini sıkmasın diye söyledim canımcım...ama tabii senini dediğin gibi sıkı bi diyet yaparsa minnoş haftaya mezun inş
gizemcim nasıl olmuş çizelgem sen de demiştin ya hedefini arttır diye
çıtır olcaz hepimiz 5li çıtır hatunlar geliyoooo
eğer haftaya mezun olmazsa cok sonraya kalıcak mezuniyeti tatlım giresuna gidicek çünkü orda diyet yapamıcak ondan diyorum bende haftaya sıksın kendini mezun olsun hem motive olur ordada kendini salmaz..
farkettimm ve çok beğendim canım çok güzel olmuşş :)
bende haftaya tekrar 62 leri görcem inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?