Meyvenull'un Diyet Günlüğü

tez canlı minnoş ne zaman mezun olmayı hedefliyosun bakiim
ayy evet ben carsamba gunu mezunıyet partımı vermelıyım haklısın meyvemm
evet evet çarsambaya kadar tut cenenı mınnosss
eğer haftaya mezun olmazsa cok sonraya kalıcak mezuniyeti tatlım giresuna gidicek çünkü orda diyet yapamıcak ondan diyorum bende haftaya sıksın kendini mezun olsun hem motive olur ordada kendini salmaz..

evet yaa bıde gıresuna gıdıp gelırsem kesın kılo alırım ozaman mayısa mezun olurum ben bu hafta mezun olucam ıste okadar

gızeemmcım hosgeldınn tatlım bundan sonra takım olarakk yanı

gızemm annaa mınnos (meyvenın dunyasının cılek kokulu kadınlar takımı)

takım olarak saglıklı beslenme ve spora verıyoruz kendımızı sonrada resımlerımızı cekınıp koyuyoruz bakın ben boyleydım boyle oldum dıye ama ucumuzde 55 cekıcek resımlerı hadı bakalım yarıslar baslasınnn

annacım nisan sonu 54 bilem olabilirim

Minnosum hafta sonu planın varmı sekercimmm

ay inş olursun meyvemm

tamam tatlım 58 olunca koycam resimlerimi

inş haftaya mezunsun minnoşumm
ınsallahh canım benım ınsallahh
annacım nisan sonu 54 bilem olabilirim

Minnosum hafta sonu planın varmı sekercimmm

ayy hıc sorma meyvıskomm haftasonu yanı yarın benı arkadas cagırdı kısır yemeye davet ettı sımdı nasıl ıptal etsem dıye dusunuyorum bıde aksamına su gıcık 52 kılo olan kuzenım gelıcek oturmaya cagırmıyormusum da ben onu . ama onun gelmesı ıyı cunku onun yanında ona ınat bıse yemıyorumm su arkadasa gıtme ısını ıptal etmem lazım ama sekerm du bakalım nasıl ıptal edıcem benım kardesım ılcede calısıyor sadece hafta sonları gelıyor yarın aksam kuzenle bırlıkte gelıcekkya onu bahane edeyım bakalımm sekerım

minnosumm bende yarın sevgilimle bulusucam birsürü sey getiriyor gelirken fındık badem vs bir sürü sey..
sabah lahana corbamı içicem onla bulusucam tüm gün azıcık sekilde yicem aksam yine lahana corbamı içicem sekercim sende kuzenin gelsede yeme o kısır olayınıda iptal et tatlım bu kez hiç bişey bize negel olmaz...bekle bizi 55 biz geliyoruzz

evet artıkk kendımı tamamen 55 e odaklı bır sekılde ılerlıyorum tatlım benımm
yarınkı kısır olayını ıptal ettımm gıcık 52 kılo olan kuzenımın yanında zaten sırf ona ınat bıse yemıyorum ben yıne yemem sekercımm . cunku her onume bıse konduguunda aamann mıne dıyet yapıyordur yanlıslıkla koydum falan dıyorr ona ınatt 55 e ınecem ıste arakadas

amann dıkkat et cok fazla kuruyemıs yeme tatlım benım bılıyorsun hep yagg

meyvenull 59.4 / 57.5/58.9
minoş prenses 65.4 /63.4/62.1
qiz3mm 63.6/ 62.8
sevocan3 61.4 /
Anna_Maria 66,9/66,5
kuyabiye 53.5/53.0

haftaya benide ekle diyecektim vaz geçtim

kız bu neeeeee

meyvemmm senın dunyanın gızlı zıyaretcılerı okadar cokkı valla ne zaman gırsemm 3 kısı gorunuyor ama bıtek benım adım yazıyorr

kızlar ben cıkıyorum annemlere gıdıcem tatlımm ama once carsıda ıslerım var onları yapıcamm kaş, bıyık operasyonuu gorusmekk dılegıylee sekelerr

amann dıkkat et cok fazla kuruyemıs yeme tatlım benım bılıyorsun hep yagg

yok minnosum meyveye vercem kendimii

haftaya benide ekle diyecektim vaz geçtim

kız bu neeeeee

nedennnnnnnnnn
meyvemmm senın dunyanın gızlı zıyaretcılerı okadar cokkı valla ne zaman gırsemm 3 kısı gorunuyor ama bıtek benım adım yazıyorr

gelsinler minnosum takipcimiz cok fazla farkındayım inş gizli ziyaretçilerimizede motivasyon sacıyoruzdur
biliyorsun vermek değil önemli

yok minnosum meyveye vercem kendimii

nedennnnnnnnnn

gelsinler minnosum takipcimiz cok fazla farkındayım inş gizli ziyaretçilerimizede motivasyon sacıyoruzdur
biliyorsun vermek değil önemli
kız yanınızda irice kaldım da herkez 60 larda 50 lerde ben 90 gülerler bana
s

ben geldim kızlar...

ay her yanım ağrıyo yaw...antrenörle pazarlık bile yapmaya kalktım hareketlerde az yapim diye...napim çok acıyo kaslarım...

ama ilk haftalar normalmiş alışıcam inş kızlar...hem acıması işe yarıyo anlamında...

siz neler yaptınız bakalım... kimseler de yok neyse gelirler birazdan ben bi yeşilçay aliyim...

kız yanınızda irice kaldım da herkez 60 larda 50 lerde ben 90 gülerler bana
s

ayy o nasıl söz öyle .. senide indiricezzz sus bakimm listeye ekliyorum senideee

ayy canım ne güzell o acılar tatlı acı eridiğini gösteriyor
ohh gitsin tüm kara yağlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…