ayy o nasıl söz öyle .. senide indiricezzz sus bakimm listeye ekliyorum senideee
ayy canım ne güzell o acılar tatlı acı eridiğini gösteriyor
ohh gitsin tüm kara yağlar..
ayyy başlasın yarışımız minnoşum zaten fatmanın senin benim kilolar çok yaklaştı brbirine fatmada bize yetişcek bu gidişle çok güzel veriyo maşallahhhh sende oyleee bnde bu hafta güzel vercem inşallahhh 55 çtırr olcezzz yaza kadarr inşallah ama minnoşum mezuniyet işini ertele derim yarşma ruhu olmadan diyet olmuyorrrgızeemmcım hosgeldınn tatlım bundan sonra takım olarakk yanı
gızemm annaa mınnos (meyvenın dunyasının cılek kokulu kadınlar takımı)
takım olarak saglıklı beslenme ve spora verıyoruz kendımızı sonrada resımlerımızı cekınıp koyuyoruz bakın ben boyleydım boyle oldum dıye ama ucumuzde 55 cekıcek resımlerı hadı bakalım yarıslar baslasınnn
meyvenull 59.4 / 57.5/58.9
minoş prenses 65.4 /63.4/62.1
qiz3mm 63.6/ 62.8 / 63.8
sevocan3 61.4 /
Anna_Maria 66,9/66,5/65,5
kuyabiye 53.5/53.0
ayyy başlasın yarışımız minnoşum zaten fatmanın senin benim kilolar çok yaklaştı brbirine fatmada bize yetişcek bu gidişle çok güzel veriyo maşallahhhh sende oyleee bnde bu hafta güzel vercem inşallahhh 55 çtırr olcezzz yaza kadarr inşallah ama minnoşum mezuniyet işini ertele derim yarşma ruhu olmadan diyet olmuyorrr
meyvenull 59.4 / 57.5/58.9
minoş prenses 65.4 /63.4/62.1
qiz3mm 63.6/ 62.8/63.8
sevocan3 61.4 /_ /
Anna_Maria 66,9/66,5/65,5
kuyabiye 53.5/53.0
harika olan sensin annacımm..
sekerlerim canım dünyam ben uyumaya gidiom tansiyonum düşük bu gün 8e 6 ya inmiş yatayım..
yarın süper enerjik olmam lazım askımla güzel vakit gecirmek istiyorumm
ii gecelerrr
canlarım nasılsınız bakalımm..
günü erken bitirmek zorunda kaldıkk(
askımın babası düğüne gidicekmiş araba lazımmıs erkenden döndü zaten bende hastalandım yemek yemekden
mide bulantısı tuttu .. dizim de kilitlendi sakat gibi kaldım cok yedim tamam ama sürekli gezdim..
bu saatten sonra sadece meyve yicem bide bolsu içicem gün boyu yarım litre su içtim o kadar yatana kadar 2 litrenin bitmesi lazım..
ayy kızlar yaa ben diyet yapmakdan cok yoruldum offf su 3 kiloyuda versem 52 olmak için uzunca bi süre beklicemm valla gına geldi .. yarın yine lahana corbamı içicem tüm gün..
bu arada bu gün yediğim ii oldu wc ye cıktım minnosumun kullaklarını cınlattım o da adana yedikten sonra wc ye cıkmıstı demekki cözüm adanada
kac gündür olmayan olay bu gün oldu rahatladım..
herkes iidir umarım inş yemiyorsunuzdur siz benim gibi annamm yemez onu biliyrrumda gizemle minnosumdan şüpheliyim..
menümüde yazayım..
sabah 2 dilim peynir 4 dilim ekmek ikikez kahvaltı yaptım biri sabah erkendi 2 dilim ekmek 1 dilim peynirle bide 11 de aynısını yedim
sonra mavi yeşil albenilerden 2 tane
1 cornette
1 kutu vişne suyu
1 avuc kuru yemiş
1 porsyon adana
1 ayran
3 elma
yatana kadar elmaları yicem ve bol su içicem..
afiyet olsun şekeritom
ay ben dondurmayı da özledim aslında ama neyse azcık sıkayım dişimi mayısta yerim
canım sen simdi sporada basladın 1.5 aya 5 lerdesin inanıyorum ben ..
ama benim halim nolcak bilmiyorum sporda yapamıyorum yaa..
bu gün cok zorlandım dizim felaket durumda MR cektiricem bi pazartesi olsun doktorla konusayımda olmıcak böyle ilacla falan..
ayy evet annacım kıskananlar catlasınn ohh ohhh neyımı kıskanıyorsa ıste şaş o 52 kılo ben 62 kıloyum rada 10 kılo varrselam kızlar...:87:
ay bugün çok yoruldum anca geldim spordan...artık alıştım iyice ama yarın tatilmiş salon kapalı neyse yarında yürüyüşümü yaparım ben yine...
meyvem umarım güzel bir gün geçiriyosundur tatlım seni ve haberlerini bekliyorum...
minnoşumm tatlım ölçülerini nihayet görebildik
ay ne komik şeyler olmuş öyle....göğsün benimle aynı kız, bel ve basen incelirse süper olcak minnoşum incelir ama üzülme hiç
ahahay kuzenin göbekli galiba basen 48 bel 88
ay yazık üzülmüştür kıskançlıktan fesatlıktan çatlamıştır kız o
canlarım nasılsınız bakalımm..
günü erken bitirmek zorunda kaldıkk(
askımın babası düğüne gidicekmiş araba lazımmıs erkenden döndü zaten bende hastalandım yemek yemekden
mide bulantısı tuttu .. dizim de kilitlendi sakat gibi kaldım cok yedim tamam ama sürekli gezdim..
bu saatten sonra sadece meyve yicem bide bolsu içicem gün boyu yarım litre su içtim o kadar yatana kadar 2 litrenin bitmesi lazım..
ayy kızlar yaa ben diyet yapmakdan cok yoruldum offf su 3 kiloyuda versem 52 olmak için uzunca bi süre beklicemm valla gına geldi .. yarın yine lahana corbamı içicem tüm gün..
bu arada bu gün yediğim ii oldu wc ye cıktım minnosumun kullaklarını cınlattım o da adana yedikten sonra wc ye cıkmıstı demekki cözüm adanada
kac gündür olmayan olay bu gün oldu rahatladım..
herkes iidir umarım inş yemiyorsunuzdur siz benim gibi annamm yemez onu biliyrrumda gizemle minnosumdan şüpheliyim..
canım sen simdi sporada basladın 1.5 aya 5 lerdesin inanıyorum ben ..
ama benim halim nolcak bilmiyorum sporda yapamıyorum yaa..
bu gün cok zorlandım dizim felaket durumda MR cektiricem bi pazartesi olsun doktorla konusayımda olmıcak böyle ilacla falan..
ayy evet annacım kıskananlar catlasınn ohh ohhh neyımı kıskanıyorsa ıste şaş o 52 kılo ben 62 kıloyum rada 10 kılo varr
meyvemm nasılsınn bakalım gunun erken bıtmıs ama olsun bosverr guzel bır gun gecırdıysen ıyı tatlım wc olayına cokcok sevındım cunku benım bugun 3 gun oldu hala gorunurde bısey yokkdızın ıcın artık doktora gıt zevcan yaa sonradan uzerıne bastıgın ıcın belkı daha kotu oluyordur mesela annemınde dızı problenlı doktor merdıven cıkma bayırda yurume falan dedı yanı.
ben bugun bırazcık yedım ıstee
ay valla ya çatlak mı neboşver onu minnoşum sen hedefine odaklan illa bi tane çıkar her aileden...
bende spora başaldım ya yengem var gıcık diyomuş ki anneme o zaten zayıf spor onun neyine..annemde sıkılaşcak ondan demiş ay amma meraklı yaa bide bni kendiyle bir görüyo her geldiğinde tartılıyo bi zamanlar 73-74 ken ben aynı kilodayız diye dalga geçmişti benimle şimdi allahja şükür 65 e kadar indimde ağzı kapandı şimdi kendisi 80lerde ee böyle yerse yakında 90 olur yaw kadın da bi iştah var sormayın
minnoşum kabızlık için kuru kayısıları akşamdan suyun içine bırakıyosun sabah kalkınca aç karnına kayısıları yiyorsun ve üzerine bardaktaki suyu içiyorsun sorna birde sıcak su ohh hemen rahatlarsın inş
ayyy demekkı her aılede var oyle bırılerı annacımmınsan gıcık oluyor ama sımdı benı ıyıcene hırslandırıyor onun farkında degıll akkıllıı . ben 55 olunca napıcagını cok merak edıyorum aslındaa
ayy annacım ben sabah kalkıp 2 kuru kayısı yıyorum ac karnına uzerıne 1 lıtre su ozaman epey bı duzelıyorumm ama bakalım tatlım aslında evde zencefıl var nasıl ıcıcektım sımdı ıcıyımmı annacım
var minnoşum onlara inat bizde incecik olcaz işte
sen 55 olunca intihar etmese bari
anladım cnaım ama birde suyun içinde yumuşarsa daha iyi etki ediyor...zencefil değil kız zerdeçalbilmem iç yatmadan istersen çay gibi demle canım istersen sıcak suya 1 tatlı kaşığı koy karıştır dik kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?