Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ayy o nasıl söz öyle .. senide indiricezzz sus bakimm listeye ekliyorum senideee

ayy canım ne güzell o acılar tatlı acı eridiğini gösteriyor
ohh gitsin tüm kara yağlar..

haklısın meyvem tatlı acı bunlar

gitsinler tabi kurtlucaz bu yağlardan oh yallah yağlar yallah kışt kışt yağlar kışt kışt

meyvenull 59.4 / 57.5/58.9
minoş prenses 65.4 /63.4/62.1
qiz3mm 63.6/ 62.8
sevocan3 61.4 /
Anna_Maria 66,9/66,5/65,5
kuyabiye 53.5/53.0

ayyy başlasın yarışımız minnoşum zaten fatmanın senin benim kilolar çok yaklaştı brbirine fatmada bize yetişcek bu gidişle çok güzel veriyo maşallahhhh sende oyleee bnde bu hafta güzel vercem inşallahhh 55 çtırr olcezzz yaza kadarr inşallah ama minnoşum mezuniyet işini ertele derim yarşma ruhu olmadan diyet olmuyorrr
qiz3mm 63.6/ 62.8 / 63.8
sevocan3 61.4 /
kuyabiye 53.5/53.0

qiz3mm 63.6/ 62.8/63.8
sevocan3 61.4 /_ /
kuyabiye 53.5/53.0

ay gizemim sağol tatlım evet yaklaştım size hehe

hepimiz çok güzel vercez inş peşpeşe mezun olcaz kilolarımızda yakın her hafta birimiz mezun oluruz inş

qiz3mm 63.6/ 62.8/63.8
sevocan3 61.4 /_ /
kuyabiye 53.5/53.0

yihuu harikasın meyvemm

Son düzenleme:
harika olan sensin annacımm..

sekerlerim canım dünyam ben uyumaya gidiom tansiyonum düşük bu gün 8e 6 ya inmiş yatayım..
yarın süper enerjik olmam lazım askımla güzel vakit gecirmek istiyorumm

ii gecelerrr

oy canım benim hepimiz harikayız...

hii dikakt et meyvem kendine çok aç kalma bak kızarım he...

ay desene yarın kavuşma günü ay bize daha var mayısa kadar sabretcem yine...:78:

hadi yat dinlen iyi geceler iyi uykular canım benimm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr neoldu ınanamıycaksınızzzz

bugece annemlere gıttıım ya daha yenı geldık annemın mezurları 2 taneydı bırını alayım dedım
ondan sonra basladım herkesı ölçmeye öncelıkle kendı olculerımı yazayım

gogus 95

bel 88 (tam gobek delıgınden)

kalca 105

üst bacak 58

ınsallah cok degıldır bı kontrol edın bakım sekerler
neyse gelelım konuya evde herkesın olculerını alıyorum ya gıcık kuzenım geldı 52 kılo olan hemen gel senıde olceyım dedımm

goğus 85

bel 88 (cokk sasırdı buna nasıl yanı benım senınle aynımı gobegım var dıye 3 kere olctu sonra sen kac kılosunkı dedıbende 62 dedım heee 62 dedıı allahım yallan soyluyorum sankımm
neyse kalca olcusunu hatırlamıyorum ama bacagı 48 dı

ayy ama onu soke ettım ya okadar mutluyum okadar mutluyumkı ınanamazsınız kızlar bende gosun massallahı var zaten de kalcayı basenlerı kucultmem gerekmıs onu anladım sekerler

selam kızlar...:87:

ay bugün çok yoruldum anca geldim spordan...artık alıştım iyice ama yarın tatilmiş salon kapalı neyse yarında yürüyüşümü yaparım ben yine...

meyvem umarım güzel bir gün geçiriyosundur tatlım seni ve haberlerini bekliyorum...

minnoşumm
tatlım ölçülerini nihayet görebildik

ay ne komik şeyler olmuş öyle....göğsün benimle aynı kız, bel ve basen incelirse süper olcak minnoşum incelir ama üzülme hiç

ahahay kuzenin göbekli galiba basen 48 bel 88

ay yazık üzülmüştür kıskançlıktan fesatlıktan çatlamıştır kız o

canlarım nasılsınız bakalımm..
günü erken bitirmek zorunda kaldıkk (
askımın babası düğüne gidicekmiş araba lazımmıs erkenden döndü zaten bende hastalandım yemek yemekden
mide bulantısı tuttu .. dizim de kilitlendi sakat gibi kaldım cok yedim tamam ama sürekli gezdim..
bu saatten sonra sadece meyve yicem bide bolsu içicem gün boyu yarım litre su içtim o kadar yatana kadar 2 litrenin bitmesi lazım..
ayy kızlar yaa ben diyet yapmakdan cok yoruldum offf su 3 kiloyuda versem 52 olmak için uzunca bi süre beklicemm valla gına geldi .. yarın yine lahana corbamı içicem tüm gün..
bu arada bu gün yediğim ii oldu wc ye cıktım minnosumun kullaklarını cınlattım o da adana yedikten sonra wc ye cıkmıstı demekki cözüm adanada
kac gündür olmayan olay bu gün oldu rahatladım..

herkes iidir umarım inş yemiyorsunuzdur siz benim gibi annamm yemez onu biliyrrumda gizemle minnosumdan şüpheliyim..

menümüde yazayım..

sabah 2 dilim peynir 4 dilim ekmek ikikez kahvaltı yaptım biri sabah erkendi 2 dilim ekmek 1 dilim peynirle bide 11 de aynısını yedim
sonra mavi yeşil albenilerden 2 tane
1 cornette
1 kutu vişne suyu
1 avuc kuru yemiş
1 porsyon adana
1 ayran
3 elma

yatana kadar elmaları yicem ve bol su içicem..

meyvem hoşgelmişsin tatlım benim bende seni bekliyodum

oy erken mi bitti neyse olsun canım güzel bir gün olmuş gibi...düşünmeden yeseydin canım ya kasmasaydın kendini nasıl olsa telafi edersin...insan bıkıyo hakkaten bi süre sonra meyvem bende bazen sıkılıyorum ama benim yolum daha uzun...sabredeceğim...

valla ben extra bişi yemedim menümüde yazayım bak gör...

sabah:yarım greyfurt,4 kuru kayısı
Kahvaltı: 1 dilim tb. ekmek fırında kızarmış, az peynir, zeytin, domates salatalık
Öğle:Haşlanmış tavuk göğsü, yoğurt ve salata
Ara:1 elma, 1 kase çilek
Akşam:Mantarlı omlet, 2 kaşık yoğurt, 2 salatalık

ay ama az önce yer fıstığı yedim birazcık

wc olayına sevindim bu adana ne iyiymiş böyle

afiyet olsun şekeritom

ay ben dondurmayı da özledim aslında ama neyse azcık sıkayım dişimi mayısta yerim

afiyet olsun şekeritom

ay ben dondurmayı da özledim aslında ama neyse azcık sıkayım dişimi mayısta yerim

canım sen simdi sporada basladın 1.5 aya 5 lerdesin inanıyorum ben ..
ama benim halim nolcak bilmiyorum sporda yapamıyorum yaa..
bu gün cok zorlandım dizim felaket durumda MR cektiricem bi pazartesi olsun doktorla konusayımda olmıcak böyle ilacla falan..

ay inş meyvem bende inanıyorum buna

ah kıyamam sana ya doktorla konuş tabi ihmal etme bacak heleki diz çok çok önemli canım sakın ihmal etme çok geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur

ayy evet annacım kıskananlar catlasınn ohh ohhh neyımı kıskanıyorsa ıste şaş o 52 kılo ben 62 kıloyum rada 10 kılo varr

meyvemm nasılsınn bakalım gunun erken bıtmıs ama olsun bosverr guzel bır gun gecırdıysen ıyı tatlım wc olayına cokcok sevındım cunku benım bugun 3 gun oldu hala gorunurde bısey yokk dızın ıcın artık doktora gıt zevcan yaa sonradan uzerıne bastıgın ıcın belkı daha kotu oluyordur mesela annemınde dızı problenlı doktor merdıven cıkma bayırda yurume falan dedı yanı.
ben bugun bırazcık yedım ıstee

ay valla ya çatlak mı ne boşver onu minnoşum sen hedefine odaklan illa bi tane çıkar her aileden...

bende spora başaldım ya yengem var gıcık diyomuş ki anneme o zaten zayıf spor onun neyine..annemde sıkılaşcak ondan demiş ay amma meraklı yaa bide bni kendiyle bir görüyo her geldiğinde tartılıyo bi zamanlar 73-74 ken ben aynı kilodayız diye dalga geçmişti benimle şimdi allahja şükür 65 e kadar indimde ağzı kapandı şimdi kendisi 80lerde ee böyle yerse yakında 90 olur yaw kadın da bi iştah var sormayın

minnoşum kabızlık için kuru kayısıları akşamdan suyun içine bırakıyosun sabah kalkınca aç karnına kayısıları yiyorsun ve üzerine bardaktaki suyu içiyorsun sorna birde sıcak su ohh hemen rahatlarsın inş

ayyy demekkı her aılede var oyle bırılerı annacımm ınsan gıcık oluyor ama sımdı benı ıyıcene hırslandırıyor onun farkında degıll akkıllıı . ben 55 olunca napıcagını cok merak edıyorum aslındaa
ayy annacım ben sabah kalkıp 2 kuru kayısı yıyorum ac karnına uzerıne 1 lıtre su ozaman epey bı duzelıyorumm ama bakalım tatlım aslında evde zencefıl var nasıl ıcıcektım sımdı ıcıyımmı annacım

var minnoşum onlara inat bizde incecik olcaz işte

sen 55 olunca intihar etmese bari

anladım cnaım ama birde suyun içinde yumuşarsa daha iyi etki ediyor...zencefil değil kız zerdeçal bilmem iç yatmadan istersen çay gibi demle canım istersen sıcak suya 1 tatlı kaşığı koy karıştır dik kafaya

hee hee zerdecall ıstee kızz su acayıp bır sarı renkte olan ıste aktardan aldım dur ben onu sıcak suya az bıse koyup ıcıyım baska bıse olmasın ılk gun denıyım sekercımm
ayyy ben 55 olunca heran ıntıhar edecbılır cunku kuzenım tammm bırr kıskanclık abıdesııı
sana anlatayım bu sımdı kamu kurumunda memur olarak calısıyor bende ılk ıse gırdıgım de 800 lıre maasla baslamıstımm . bu kuzenn 1300 alıyorduu bana ne dese begenırsın okadar okudun muhendıs oldun ben den az maas alıyorsun dedıı.. allahım delı olucaktımm yaaa
ıstee bu ve buna benzer hareketlerı yzunden dun gecekı aldıgım ölçümlerden sonraa ıste bu benım dıyetımın ılk zaferı dedım kocısee ohhhhh oyleee mutlu oldummkı anlatamam yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…